Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , Xristina96 είπε:

Εννοείται πως είναι. Εδώ είχαμε πίεση πριν τις εξωσωματικές. Στην Αθήνα είναι ένας μόνιμος αγώνας. Ενα μόνιμο τρέξιμο. Περιμένουμε ένα σκ να κάνουμε δουλειές και ψώνια και ότι άλλο. Εγω είμαι 8 ωρο και σκ σπίτι. Ο σύζυγος όχι. Υπάρχουν μέρες που δουλεύει και 14-18 ώρες σερί. Υπάρχουν εβδομάδες με τα σκ που το πάει σερί, έχει πολλά ταξίδια. Οπότε όλο το βάρος πέφτει πάνω μου. Δεν έχει πρόγραμμα, για αυτό στην πρώτη εμβρυομεταφορά πήγα μόνη μου. 

τα ενοίκια μαύρο χάλι. Να πω ότι νοικιάζω 58τν 500€ και περιμένω αύξηση τον Οκτώβριο. Ναι μεν έχω ότι χρειάζομαι σε ένα σπίτι πέρα από πάρκινγκ. Αλλά… 58τμ με παιδί και σκύλο και περιμένω γερή αύξηση. 
      ο θεός βοηθός. Πάλι καλά έχω πάρει πολύ καλή αύξηση. Δεν με βλέπω όμως να κάθομαι για πολύ, γιατί όπως είπες όλα αυτά τα έξοδα , συν ιδιωτικές ασφάλειες συν αυτοκίνητα και κάνα ταξίδι. Ο σύζυγος έχει λιώσει. Εγώ έκατσα εκεί που είμαι μόνο και μόνο για την εξωσωματική. Μου έχουν κάνει προτάσεις μέσω γνωστής πλατφόρμας με διπλάσια λεφτά 2 φορές, και δεν έφυγα γιατί έχω την στήριξη τους. Δεν μπορούσα να έχω στο κεφάλι μου και τοξικότητα. Δεν έχω θέμα με πίεση δουλειάς. Είμαι jobholic. Οσο περισσότερη δουλειά έχω και πίεση τόσο περισσότερο γουστάρω. Αλλά…. Είμαι ευαίσθητη στις ορμόνες, το άγχος με επηρεάζει. Κάνω υπομονή εκεί. 

Εμάς από 450 μας το πήγε 650🥺😂🥺😂🥺 κι έχουμε και ένοικοι μαγαζιού και όλα τα υπόλοιπα ρομαντικά έξοδα του μήνα.... Η ζωή έχει γίνει 50% πιο ακριβή κι οι μισθοί έχουν μείνει πίσω... Στην εξωσωματική και γενικά σε όλο τον αγώνα μας έφυγαν πάνω από 12000.. συν γέννα εννοείται μετά κτλ

Καθότι εργααιομανης από μικρή, από τη μια έλεγα πάρτα χαζή που δεν ήθελες μικρότερη παιδί κι από την άλλη αν δεν είχα δουλέψει τόσο δεν θα μπορούσα να κάνω όλα αυτά.

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Ματινάκι μου πολύ καλά έκανες και τα έγραψες αυτά να μαθαίνουμε και εμείς! να ξέρουμε!!!! δηαδή αν το απαιτήσεις το έχεις δίπλα σου να το θηλάσεις όση ώρα χρειαστεί, αλλιώς στο παίρνουν????:confused:

Οχι δεν στο παιρνουν αλλα επειδη εισαι νεα μαμα θα σε παραμυθιασουν οτι πρεπει μονο 5 με 10 λεπτα να το θηλασεις...δεν ισχυει κατι τετοιο! Δεν θα χασει το μωρο σας τις θρεπτικοτατες ουσιες απο το γαλα της μαμας επειδη αυτες θελουν να διωχνουν το ξενο γαλα για να εχουν μπονους! Το καλυτερο ειναι μολις γεννηθει το μωρο να ζητησετε να γραφτει καρτελακι στο κουνακι του αποκλειστικος θηλασμος για να μην σας το ταιζουν! Και οταν γεννηθει θα το ζητησετε αμεσως να το φερουν για να θηλασει αμεσα! Να φανταστειτε οτι ο θηλασμος πρεπει να γινει αν ειναι δυνατον την ωρα που το ακουμπαει ο γιατρος στο στηθος μας! Κατεβαζεις λιγο την ρομπα και βαζεις το μωρο στο στηθος αμεσα! Το εχεις συνεννοηθει με τον γιατρο και δεν εχει κανεις το δικαιωμα να στο στερησει αλλωστε!!!!!!

Ειναι πολυ σημαντικο κοριτσια γιατι οταν γενναμε και μεχρι να μας το φερουν τους δινουν ζαχαρονερο και γαλα ξενο...απαραδεκτο!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Οχι δεν στο παιρνουν αλλα επειδη εισαι νεα μαμα θα σε παραμυθιασουν οτι πρεπει μονο 5 με 10 λεπτα να το θηλασεις...δεν ισχυει κατι τετοιο! Δεν θα χασει το μωρο σας τις θρεπτικοτατες ουσιες απο το γαλα της μαμας επειδη αυτες θελουν να διωχνουν το ξενο γαλα για να εχουν μπονους! Το καλυτερο ειναι μολις γεννηθει το μωρο να ζητησετε να γραφτει καρτελακι στο κουνακι του αποκλειστικος θηλασμος για να μην σας το ταιζουν! Και οταν γεννηθει θα το ζητησετε αμεσως να το φερουν για να θηλασει αμεσα! Να φανταστειτε οτι ο θηλασμος πρεπει να γινει αν ειναι δυνατον την ωρα που το ακουμπαει ο γιατρος στο στηθος μας! Κατεβαζεις λιγο την ρομπα και βαζεις το μωρο στο στηθος αμεσα! Το εχεις συνεννοηθει με τον γιατρο και δεν εχει κανεις το δικαιωμα να στο στερησει αλλωστε!!!!!!

Ειναι πολυ σημαντικο κοριτσια γιατι οταν γενναμε και μεχρι να μας το φερουν τους δινουν ζαχαρονερο και γαλα ξενο...απαραδεκτο!!!!!

μακάρι να μην γινόταν έτσι!!! αλλά αφού είναι θα έχουμε το νου μας!!!!:mad::mad::mad:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

μακάρι να μην γινόταν έτσι!!! αλλά αφού είναι θα έχουμε το νου μας!!!!:mad::mad::mad:

Αναστασακι μου σου λενε να το ταισεις 5 με 10 λεπτα γιατι αν κανεις το λαθος και το ταισεις παραπανω θα σκασει το μωρο αφου το εχουν ηδη ταισει! Ειναι δυνατον να παιζουν μ'αυτα τα πραγματα???? Με μενα θα γινει σκοτωμος ετσι και δεν κανουν αυτο που θα τους πω εγω που ειμαι η μανα του μωρου! Κοριτσακι μου εσυ και ο αντρας σου ειστε αυτοι που ενδιαφερεστε για την υγεια του μωρου σας και κανεις αλλος! Εκτος κι αν πεσεις σε καμια που θα ειναι σωστος ανθρωπος και θα κανει αυτο που της λες! Η μια βαρδια θα ακουει και η αλλη που θα ερχεται θα κανει του κεφαλιου της!Αν δεν απαιτησεις αποκλειστικο θηλασμο, θα του δινουν ξενο!

κοριτσακια μου τωρα φευγω να φανταστειτε κολισα με ενα παιχνιδι στο φβ..ελεος δηλαδη!ποτε θα ξεκολισω δεν ξερω..καλα που δνε ειναι λαπ τοπ φανταζεστε κ στο νοσοκομειο να το επαιρνα!:tongue::tongue:

παωωω...να εχετε μια ομορφη πρωτη μερα του σεπτεμβρη!φιλακιααααααα~:D:D

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

πάω σιγά σιγά να ετοιμάσου το φαγάκι μου! τουρλου θα κάνω στη γάστρα!

Καλο μαγειρεμα!!!!!!! Εγω τραχανοσουπα με κοτοπουλο θα φτιαξω σημερα! Την εχω επιθυμησει πολυ....τον χειμωνα την εφτιαχνα συνεχεια!!!!!

Φιλακιααααααα..!!!!!!!!!!

Αναστασακι μου σου λενε να το ταισεις 5 με 10 λεπτα γιατι αν κανεις το λαθος και το ταισεις παραπανω θα σκασει το μωρο αφου το εχουν ηδη ταισει! Ειναι δυνατον να παιζουν μ'αυτα τα πραγματα???? Με μενα θα γινει σκοτωμος ετσι και δεν κανουν αυτο που θα τους πω εγω που ειμαι η μανα του μωρου! Κοριτσακι μου εσυ και ο αντρας σου ειστε αυτοι που ενδιαφερεστε για την υγεια του μωρου σας και κανεις αλλος! Εκτος κι αν πεσεις σε καμια που θα ειναι σωστος ανθρωπος και θα κανει αυτο που της λες! Η μια βαρδια θα ακουει και η αλλη που θα ερχεται θα κανει του κεφαλιου της!Αν δεν απαιτησεις αποκλειστικο θηλασμο, θα του δινουν ξενο!

και πληρώνεις και κάνουν ότι γουστάρουν δηλαδή!!

καλά ας έρθει εκείνη η ώρα με το καλό και θα δούνε!!!!!!!!!!!;)

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

κοριτσακια μου τωρα φευγω να φανταστειτε κολισα με ενα παιχνιδι στο φβ..ελεος δηλαδη!ποτε θα ξεκολισω δεν ξερω..καλα που δνε ειναι λαπ τοπ φανταζεστε κ στο νοσοκομειο να το επαιρνα!:tongue::tongue:

χαχαχαχα.....στο καλο λενιω μου!

Ελπιζω να μπεις αργοτερα να τα πουμε λιγουλακι γιατι σημερα δεν ειπαμε κουβεντα!!!!

Καλο μαγειρεμα!!!!!!! Εγω τραχανοσουπα με κοτοπουλο θα φτιαξω σημερα! Την εχω επιθυμησει πολυ....τον χειμωνα την εφτιαχνα συνεχεια!!!!!

Φιλακιααααααα..!!!!!!!!!!

να μου στείλεις συνταγή!!! τις αποθηκευω!!! χιχιιχιχι

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

χαχχαχαχχα φαντάζεσαι να πας με το λαπτοπ να γεννήσεις και να πείς μισό λεπτό να το τελειώσω λίγο και μετά΄πάμε να γεννήσω!!!! χαχαχχαχα

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

και πληρώνεις και κάνουν ότι γουστάρουν δηλαδή!!

καλά ας έρθει εκείνη η ώρα με το καλό και θα δούνε!!!!!!!!!!!;)

Ετσι σε θελω αναστασακι μου τσαουσα!!!!!!! Ειναι δυνατον ρε κοριτσι να γινεται κατι διαφορετικο απ αυτο που ειναι το σωστο και το πιο υγιεινο?Θα τις πατησω στο λαιμο....μην σου πω οτι ετσι και δεν γινεται αυτο που εχω πει σιγα μην δουν λεφτα!!!!!!!αχαχαχαχααχ.....καλο ε???????

Ετσι σε θελω αναστασακι μου τσαουσα!!!!!!! Ειναι δυνατον ρε κοριτσι να γινεται κατι διαφορετικο απ αυτο που ειναι το σωστο και το πιο υγιεινο?Θα τις πατησω στο λαιμο....μην σου πω οτι ετσι και δεν γινεται αυτο που εχω πει σιγα μην δουν λεφτα!!!!!!!αχαχαχαχααχ.....καλο ε???????

καλόοοοοο καλοοοοοοοοοοό!!!!!!!!!!!:tongue::tongue:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

ματινακι μου με καισαρικη θα γεννηση το παπακι μας και δεν γινετε να θηλασει αμεσως!!!!

Καλε ποιος το λεει αυτο????? Τωρα το ειδα εφακη μου...καλημερα!!!!!

Εγω απ'οσο εχω διαβασει λενε οτι αν οχι αμεσα σε μια ωρα απο την γεννηση με καισαρικη θα πρεπει το μωρο να εχει μπει στο στηθος! Οχι οπως το κανουν αυτοι και το φερνουν την αλλη μερα! Η αντιβιωση που ριχνουν στην μαμα ειναι συμβατη με τον θηλασμο!Απλα ειναι θεμα της μανας στην καισαρικη αν θελει να θηλασει αμεσα γιατι πολλες πονανε και δεν θελουν ουτε να θηλασουν! Τωρα αν κανω τοσο πολυ λαθος, φταιει το βιβλιο θηλασμου που διαβαζω!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...