Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , Xristina96 είπε:

Εννοείται πως είναι. Εδώ είχαμε πίεση πριν τις εξωσωματικές. Στην Αθήνα είναι ένας μόνιμος αγώνας. Ενα μόνιμο τρέξιμο. Περιμένουμε ένα σκ να κάνουμε δουλειές και ψώνια και ότι άλλο. Εγω είμαι 8 ωρο και σκ σπίτι. Ο σύζυγος όχι. Υπάρχουν μέρες που δουλεύει και 14-18 ώρες σερί. Υπάρχουν εβδομάδες με τα σκ που το πάει σερί, έχει πολλά ταξίδια. Οπότε όλο το βάρος πέφτει πάνω μου. Δεν έχει πρόγραμμα, για αυτό στην πρώτη εμβρυομεταφορά πήγα μόνη μου. 

τα ενοίκια μαύρο χάλι. Να πω ότι νοικιάζω 58τν 500€ και περιμένω αύξηση τον Οκτώβριο. Ναι μεν έχω ότι χρειάζομαι σε ένα σπίτι πέρα από πάρκινγκ. Αλλά… 58τμ με παιδί και σκύλο και περιμένω γερή αύξηση. 
      ο θεός βοηθός. Πάλι καλά έχω πάρει πολύ καλή αύξηση. Δεν με βλέπω όμως να κάθομαι για πολύ, γιατί όπως είπες όλα αυτά τα έξοδα , συν ιδιωτικές ασφάλειες συν αυτοκίνητα και κάνα ταξίδι. Ο σύζυγος έχει λιώσει. Εγώ έκατσα εκεί που είμαι μόνο και μόνο για την εξωσωματική. Μου έχουν κάνει προτάσεις μέσω γνωστής πλατφόρμας με διπλάσια λεφτά 2 φορές, και δεν έφυγα γιατί έχω την στήριξη τους. Δεν μπορούσα να έχω στο κεφάλι μου και τοξικότητα. Δεν έχω θέμα με πίεση δουλειάς. Είμαι jobholic. Οσο περισσότερη δουλειά έχω και πίεση τόσο περισσότερο γουστάρω. Αλλά…. Είμαι ευαίσθητη στις ορμόνες, το άγχος με επηρεάζει. Κάνω υπομονή εκεί. 

Εμάς από 450 μας το πήγε 650🥺😂🥺😂🥺 κι έχουμε και ένοικοι μαγαζιού και όλα τα υπόλοιπα ρομαντικά έξοδα του μήνα.... Η ζωή έχει γίνει 50% πιο ακριβή κι οι μισθοί έχουν μείνει πίσω... Στην εξωσωματική και γενικά σε όλο τον αγώνα μας έφυγαν πάνω από 12000.. συν γέννα εννοείται μετά κτλ

Καθότι εργααιομανης από μικρή, από τη μια έλεγα πάρτα χαζή που δεν ήθελες μικρότερη παιδί κι από την άλλη αν δεν είχα δουλέψει τόσο δεν θα μπορούσα να κάνω όλα αυτά.

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Καλημερα τσουπρες μου και μωρακια!!!!!!!

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ!!!! Επιτελους Σεπτεμβριος!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Χθες εριξε ενα ψιλοβροχο εδω και δροσισε επιτελους....κοιμηθηκαμε σκεπασμενοι γιουπι!!!!!!!!

Εισαστε ολες καλα?????Παω να γραψω κατι στο ποπακι που θελω μη μου φυγει!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πλησιαζει Μαρακι μου ναι..ανυπομονω κ φοβαμαι λιγακι !:tongue:;)

ζωηρουλης ο μπεμπακος ε!τι καλα ..ετσι εισαι κ πιο ηρεμη!:D

Λενάκι μου λογικό να φοβάσαι εσύ ξέρεις απο το πρώτο σου καμάρι πως είναι η διαδικασία και ξέρεις τι να περιμένεις περίπου..Να σκέφτεσαι μόνο οτι θα πάρεις αγκαλίτσα το μωρό σου και να χαλαρώνεις..Εγώ αυτό θα προσπαθώ να σκέφτομαι για να μου φεύγει λίγο το άγχος..

Ζωηρούλης αλλα όπως λες μου αρέσει νιώθω πιο ήρεμη..:P

Κορίτσια θέλω να σας ρωτήσω κάτι άσχετο που έχω παρατηρήσει σε μένα τις τελευταίες μέρες..Τυχαίνει να μαλώνετε πιο συχνά με τον σύζυγο και να βάζετε τα κλάμματα με το παραμικρό??Εγώ πολύ κλάμα με το παραμικρό και με κουράζει λίγο η κατάσταση αυτή ομολογώ δεν τολμάει άνθρωπος να μου πει τίποτα..Σας συμβάινει ??:confused:

Ναι ναι ναι ναι!!!! Μαριλιάκι μου σε καταλαβαίνω! Κι εγώ έτσι ακριβώς! Ο καημένος δεν τολμάει να μου πει κάτι κι εγώ ανάβω με τη μία! Μετά νιώθω άσχημα που ενώ εκείνος με αγαπάει τόσο και με φροντίζει εγώ του φέρομαι έτσι και μετά βάζω τα κλάμματα! Είναι από την εγκυμοσύνη κουκλίτσα μου! Οι ορμόνες μας τα κάνουν αυτά! Τουλάχιστον εμένα το καταλαβαίνει και εδώ και λίγο καιρό όταν με βλέπει νευριασμένη χαμογελάει!

Υπομονή θέλει και από τους 2!

κοριτσακια μου βγαινω, ελπιζω να ξαναμπω αυριο και μεταααααααααα θα σας γραψω την αλλη βδομαδουλα με πολλα νεακια!!!!!!!!!!

σας αγαπω πολυ, φιλακια στις κοιλιτσες σας και θα τα πουμε συντομαααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ποπάκι μου γλυκό στο καλό να πας να κάνεις τις τελευταίες προετοιμασίες σου...Αν δεν μπεις και πάλι με την ώρα την καλή και να μπεις να μας πείς για την μπουμπού όταν με το καλό γυρίσετε σπιτάκι σας....Φιλάκια πολλα...

κοριτσακια μου βγαινω, ελπιζω να ξαναμπω αυριο και μεταααααααααα θα σας γραψω την αλλη βδομαδουλα με πολλα νεακια!!!!!!!!!!

σας αγαπω πολυ, φιλακια στις κοιλιτσες σας και θα τα πουμε συντομαααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

φιλακια πολλα ποπακη μου γλυκοοοοοο!περημενουμε νεα σουυυυυυυυυυ!

(((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))))

σαγαπω πολυυυυυυυυυυυυ;);)

κ παλι ολα καλα να πανε..με οσο το δυνατον γινεται λιγοτερο πονο κ ταλαιπωρειααααα;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

Ναι ναι ναι ναι!!!! Μαριλιάκι μου σε καταλαβαίνω! Κι εγώ έτσι ακριβώς! Ο καημένος δεν τολμάει να μου πει κάτι κι εγώ ανάβω με τη μία! Μετά νιώθω άσχημα που ενώ εκείνος με αγαπάει τόσο και με φροντίζει εγώ του φέρομαι έτσι και μετά βάζω τα κλάμματα! Είναι από την εγκυμοσύνη κουκλίτσα μου! Οι ορμόνες μας τα κάνουν αυτά! Τουλάχιστον εμένα το καταλαβαίνει και εδώ και λίγο καιρό όταν με βλέπει νευριασμένη χαμογελάει!

Υπομονή θέλει και από τους 2!

Απο υπομονή άλλο τίποτα σωστά Ιωαννάκι???χιχι..Έχουμε τόσο καιρό μπροστά μας ακόμα που η υπομονή είναι απαραίτητη..:P

Αχ τι να πω, δεν στεγνωνουν κι αυτα τα μάτια βρε παιδί μου..

Στην αρχή φοβόμουνα ότι στεναχωρούσα και το μωρό αλλα τώρα έχει μάθει με το που σταματάω το κλάμα αρχίζει τις κλοτσιές..:tongue:

Καλημερα τσουπρες μου και μωρακια!!!!!!!

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ!!!! Επιτελους Σεπτεμβριος!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Χθες εριξε ενα ψιλοβροχο εδω και δροσισε επιτελους....κοιμηθηκαμε σκεπασμενοι γιουπι!!!!!!!!

Εισαστε ολες καλα?????Παω να γραψω κατι στο ποπακι που θελω μη μου φυγει!!!!!!

καλημερα Ματινακι μουυυυ~πως εισαιιιιιι?

δυστηχως πρεπει να φυγω..παω στη μαμα μου κ ηδη αργησα θα με πιασει η ζεστη τωρα!:(

εδω δροσερα αλα τωρα μου φαινεται οτι ξεκιναει η ζεστη παλι!:rolleyes:

θα μπω αργοτερα..φιλακιααααααααααααααααααα

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Λενάκι μου λογικό να φοβάσαι εσύ ξέρεις απο το πρώτο σου καμάρι πως είναι η διαδικασία και ξέρεις τι να περιμένεις περίπου..Να σκέφτεσαι μόνο οτι θα πάρεις αγκαλίτσα το μωρό σου και να χαλαρώνεις..Εγώ αυτό θα προσπαθώ να σκέφτομαι για να μου φεύγει λίγο το άγχος..

Ζωηρούλης αλλα όπως λες μου αρέσει νιώθω πιο ήρεμη..:P

ετσι ειναι Μαρακι μου οπως τα λες!αυτο σκεφτομαι κ ηρεμω κ παλι!;);)

οσο για το κλαμα ειναι απο την εγκυμοσηνη..με το παραμικρο πληγωνεσαι κ γω το ειχα σε καπιο μην αλα οχι πολυ εντονα!;);)

παω αγαπουλες μου..φιλακιαααααααααααα

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Απο υπομονή άλλο τίποτα σωστά Ιωαννάκι???χιχι..Έχουμε τόσο καιρό μπροστά μας ακόμα που η υπομονή είναι απαραίτητη..:P

Αχ τι να πω, δεν στεγνωνουν κι αυτα τα μάτια βρε παιδί μου..

Στην αρχή φοβόμουνα ότι στεναχωρούσα και το μωρό αλλα τώρα έχει μάθει με το που σταματάω το κλάμα αρχίζει τις κλοτσιές..:tongue:

Ααααααχχχχχχ τι καλά! Μαγικό συναισθημα οι κλωτσίτσες του ε;;;;

Ναι κουκλίτσα μου υπομονή θέλει! Άλλωστε η μητρότητα είναι το πιο όμορφο αλλά ταυτόχρονα και το πιο δύσκολο πράγμα στον κόσμο και ξεκινάει από την εγκυμοσύνη! Ας είναι καλά τα μωράκια μας και όλα θα τα αντέξουμε! Ακόμα και οι σύζυγοι το καταλαβαίνουν! Κι εγώ νευριάζω, μετά κλαίω και μετά έρχεται ο αντρούλης και με παίρνει μια μεγάλη αγκαλίτσα!!!!! Έχω μέχρι στιγμής μία πολύ καλή εγκυμοσύνη αλλά έχω καταλάβει ότι είμαι έγκυος από τα ψυχολογικά και μόνο! Ούτε ναυτίες, ούτε ζαλάδες ούτε τίποτα! Μόνο κλάμματα και νευράκια! Προσπαθώ όμως να τα ρεγουλάρω γιατί ο μπέμπης δεν μου φταίει σε τίποτα να βγει κι αυτός με νευράκια!!!!

Ποπακι μου δεν σε προλαβα τι κριμα!!!!!!!!!!!!!!!

Θα σου τα γραψω αυτα που θελω και ευχομαι να μπεις αυριο και να τα διαβασεις!!!!!!!!

Καταρχην να σου ευχηθω με το καλο να αγκαλιασεις την μπουμπου σου μεθαυριο, να ειναι γερη και δυνατη σε ολη της την ζωη!!!!!!

Κατα δευτερον επειδη διαβασα οτι εχεις αγχωθει με το θεμα του θηλασμου, θελω να σου δωσω μια συμβουλη και να την κρατησεις αν θες! Οχι οτι ειμαι η εμπειρη αλλα με μια κουμπαρα που θηλαζει 19 μηνες ειμαι πολυ ενημερωμενη!

Ο θηλασμος δεν θελει αγχος γιατι με το αγχος γινεται αποτυχημενος και το καταλαβαινει το μωρακι και δεν θηλαζει σωστα! Θελω να προσεξεις παρα πολυ στο Ιασω γιατι εχω κακη εμπειρια οσον αφορα τον θηλασμο απο την συνυφαδα μου...ο θηλασμος δεν πρεπει να γινεται 5 με 10 λεπτα γιατι αυτο δεν ειναι θηλασμος....εκει δινουν ξενο γαλα στο μωρο γιατι παιζει παιχνιδι με τις εταιρειες γαλακτος που στην συγκεκριμενη κλινικη εχουν το αλμιρον! Να τους πεις εξ αρχης οτι θες αποκλειστικο θηλασμο (αν θες βεβαια) ή οταν στο φερνουν να μην το θηλαζεις μονο για 5-10 λεπτα και μετα να στο παιρνουν! Ειδικα μετα την γεννα πρεπει να θηλασει αμεσως το μωρο για να ενεργοποιησει τους πορους να κατεβασουν γαλα....αν το αφησεις, μετα θα ειναι πιο δυσκολο αλλα οχι ακατορθωτο! Φροντισε λοιπον αν θες τοσο πολυ να θηλασεις, να κανεις εσυ κουμαντο για το παιδι σου και οχι να κανουν οι νοσοκομες οτι θελουν αυτες! Πατα ποδι και δειξε οτι εισαι ενημερωμενη!Θα προσεξεις να ειναι σε καλη σταση το μωρο κοντα στο στηθος σου πολυ και να πιανει ολη την θηλη και την θηλιαια αλω...το γυρω γυρω δηλαδη! Απο εκει θηλαζει το μωρο να ξερετε!!!!! Αν πατησεις ποδι να ξερεις οτι θα θηλασεις γιατι αυτες οι 4 μερες που θα εισαι στην κλινικη ειναι οι πιο σημαντικες!

Και θυμησου, να ζητησεις αμεσως την μπουμπου σου για να την θηλασεις και οχι μονο για 5 λεπτα....

Αυτα! Σε ζαλισα.....

Αντε τωρα περιμενουμε να μας πεις την εμπειρια σου!!!!!!!!!!!!!!!!!

Φιλακια πολλα ποπακι μου και με το καλο να ερθει η μπουμπου σας!!!!!

Διαφημίσεις

καλημέρα ματινάκι μου! τι κάνεις???

κορίτσια και εγω έτσι τον τελευταιο καιρό θέλω να κλαίω με το παραμικρό!!! σκευτομαι κάτι και αμέσως με πιάνει το παράπονο!!!! ευτυχώς οι άντρες μας έχουν κατανόηση!!!!:D

Λενάκι φιλάκια πολλά τα λέμε αργότερα!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Θα σου τα γραψω αυτα που θελω και ευχομαι να μπεις αυριο και να τα διαβασεις!!!!!!!!

Καταρχην να σου ευχηθω με το καλο να αγκαλιασεις την μπουμπου σου μεθαυριο, να ειναι γερη και δυνατη σε ολη της την ζωη!!!!!!

Κατα δευτερον επειδη διαβασα οτι εχεις αγχωθει με το θεμα του θηλασμου, θελω να σου δωσω μια συμβουλη και να την κρατησεις αν θες! Οχι οτι ειμαι η εμπειρη αλλα με μια κουμπαρα που θηλαζει 19 μηνες ειμαι πολυ ενημερωμενη!

Ο θηλασμος δεν θελει αγχος γιατι με το αγχος γινεται αποτυχημενος και το καταλαβαινει το μωρακι και δεν θηλαζει σωστα! Θελω να προσεξεις παρα πολυ στο Ιασω γιατι εχω κακη εμπειρια οσον αφορα τον θηλασμο απο την συνυφαδα μου...ο θηλασμος δεν πρεπει να γινεται 5 με 10 λεπτα γιατι αυτο δεν ειναι θηλασμος....εκει δινουν ξενο γαλα στο μωρο γιατι παιζει παιχνιδι με τις εταιρειες γαλακτος που στην συγκεκριμενη κλινικη εχουν το αλμιρον! Να τους πεις εξ αρχης οτι θες αποκλειστικο θηλασμο (αν θες βεβαια) ή οταν στο φερνουν να μην το θηλαζεις μονο για 5-10 λεπτα και μετα να στο παιρνουν! Ειδικα μετα την γεννα πρεπει να θηλασει αμεσως το μωρο για να ενεργοποιησει τους πορους να κατεβασουν γαλα....αν το αφησεις, μετα θα ειναι πιο δυσκολο αλλα οχι ακατορθωτο! Φροντισε λοιπον αν θες τοσο πολυ να θηλασεις, να κανεις εσυ κουμαντο για το παιδι σου και οχι να κανουν οι νοσοκομες οτι θελουν αυτες! Πατα ποδι και δειξε οτι εισαι ενημερωμενη!Θα προσεξεις να ειναι σε καλη σταση το μωρο κοντα στο στηθος σου πολυ και να πιανει ολη την θηλη και την θηλιαια αλω...το γυρω γυρω δηλαδη! Απο εκει θηλαζει το μωρο να ξερετε!!!!! Αν πατησεις ποδι να ξερεις οτι θα θηλασεις γιατι αυτες οι 4 μερες που θα εισαι στην κλινικη ειναι οι πιο σημαντικες!

Και θυμησου, να ζητησεις αμεσως την μπουμπου σου για να την θηλασεις και οχι μονο για 5 λεπτα....

Αυτα! Σε ζαλισα.....

Ματινάκι μου πολύ καλά έκανες και τα έγραψες αυτά να μαθαίνουμε και εμείς! να ξέρουμε!!!! δηαδή αν το απαιτήσεις το έχεις δίπλα σου να το θηλάσεις όση ώρα χρειαστεί, αλλιώς στο παίρνουν????:confused:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλημέρα ματινάκι μου! τι κάνεις???

κορίτσια και εγω έτσι τον τελευταιο καιρό θέλω να κλαίω με το παραμικρό!!! σκευτομαι κάτι και αμέσως με πιάνει το παράπονο!!!! ευτυχώς οι άντρες μας έχουν κατανόηση!!!!:D

Λενάκι φιλάκια πολλά τα λέμε αργότερα!!

Καλημερα αναστασακι μου! Καλα ειμαι κι εγω και ο μπεμπακος! Τουμπες κωλοτουμπες!!!!!!!!!!!!!Εσεις μαμα και γιος πως ειστε???????

Εγω κοριτσια καμια σχεση....εγω εκλαιγα πριν μεινω εγκυος επειδη δε εμενα! Οταν εμαθα οτι ειμαι και μεχρι τωρα εχω την καλυτερη διαθεση απο ποτε! Δεν εχω τσακωθει με τον αντρα μου καθολου ισα ισα που ειμαστε πολυ πιο δεμενοι και αγαπημενοι απο ποτε! Γενικα εγω δεν ειχα δειγματα εγκυμοσυνης καθολου μα καθολου! Ουτε εμετους ουτε ζαλαδες ουτε εκνευρισμο....και για το τελευταιο ειμαι πολυ περιεργη που συμβαινει γιατι περιμενα να εχω πολλα νευρα επειδη εκοψα μαχαιρι το τσιγαρο! Αλλα και παλι τιποτα....ετσι κι αλλιως δεν εχουν ολες οι γυναικες τα ιδια συμπτωματα!

Αυτα! Σε ζαλισα.....

ματινακι μου με καισαρικη θα γεννηση το παπακι μας και δεν γινετε να θηλασει αμεσως!!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Καλημερα αναστασακι μου! Καλα ειμαι κι εγω και ο μπεμπακος! Τουμπες κωλοτουμπες!!!!!!!!!!!!!Εσεις μαμα και γιος πως ειστε???????

Εγω κοριτσια καμια σχεση....εγω εκλαιγα πριν μεινω εγκυος επειδη δε εμενα! Οταν εμαθα οτι ειμαι και μεχρι τωρα εχω την καλυτερη διαθεση απο ποτε! Δεν εχω τσακωθει με τον αντρα μου καθολου ισα ισα που ειμαστε πολυ πιο δεμενοι και αγαπημενοι απο ποτε! Γενικα εγω δεν ειχα δειγματα εγκυμοσυνης καθολου μα καθολου! Ουτε εμετους ουτε ζαλαδες ουτε εκνευρισμο....και για το τελευταιο ειμαι πολυ περιεργη που συμβαινει γιατι περιμενα να εχω πολλα νευρα επειδη εκοψα μαχαιρι το τσιγαρο! Αλλα και παλι τιποτα....ετσι κι αλλιως δεν εχουν ολες οι γυναικες τα ιδια συμπτωματα!

καλά είμαστε!! μου δίνει από καμιά κλωτσια που και που!!!! άσε θέλω να εχω συνεχεια τα χερια μου στην κοιλια μοου για να τον νιώθω!!!!:tongue::tongue::tongue:άσε αν συγκρίνουμε με το κλάμα προ εγκυμοσύνης, δεν το συζητώ!!!!!! αυτό απλώς είναι σαν ευαισθησία που μου βγαίνει χωρίς να μπορώ να εξηγήσω πως προήλθε!!! εσύ είσαι από τις τυχερές!!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...