Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Neverstop είπε:

Εμάς από 450 μας το πήγε 650🥺😂🥺😂🥺 κι έχουμε και ένοικοι μαγαζιού και όλα τα υπόλοιπα ρομαντικά έξοδα του μήνα.... Η ζωή έχει γίνει 50% πιο ακριβή κι οι μισθοί έχουν μείνει πίσω... Στην εξωσωματική και γενικά σε όλο τον αγώνα μας έφυγαν πάνω από 12000.. συν γέννα εννοείται μετά κτλ

Καθότι εργααιομανης από μικρή, από τη μια έλεγα πάρτα χαζή που δεν ήθελες μικρότερη παιδί κι από την άλλη αν δεν είχα δουλέψει τόσο δεν θα μπορούσα να κάνω όλα αυτά.

Εμείς δίνουμε 800 και το καλοκαίρι ανανεώνουμε συμβόλαιο οπότε περιμένω τι θα ακούσουμε. Σύνολο ως τώρα όλα έχουν φύγει σίγουρα 15k.  Και ναι αυτό τον εσωτερικό μονόλογο που από τη μια μουντζώνομαι κ μετά το παίρνω πίσω το κάνω κ εγώ. 😂 Βέβαια δε φανταζόμουν ποτέ πως θα είναι ΤΟΣΟ δύσκολο για εμάς να αποκτήσουμε ένα παιδί. Είμαστε κ μαζί 13 χρόνια, θα μπορούσε να έχει γίνει κ νωρίτερα αλλά δε θα μπορούσαμε να το υποστηρίξουμε.

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα Λενάκι μου! Καλό μήνα και σε σένα που από ότι φαίνεται θα κρατήσεις το αγοράκι σου αγκαλίτσα! Ααααααααχχχχχχχ ξεκινάνε σιγά σιγά τα γεννητούρια!!! Ανυπομονώ κι εγώ! Αλλά ακόμα δεν το κατάλαβα το παιδάκι μου στην κοιλίτσα τι βιάζομαι;

Ναι τέλεια η σουπίτσα, τρελλαίνομαι!!!!

σε λίγο θα το νιώσεις Ιωαννάκι το αντράκι σου!!!! θα δείς!!!!! δεν θα το πιστευεις!!!!!:P:p

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλημερα Εφακηηηηηη!καλο μηνα!:D:Dπως εισαι?ολα καλα?

γιορταζει σημερα το ποπακη:confused::confused:

γιορταζουν οι 40 παρθενες σημερα μεσα σε αυτες ειναι και το ονομα πηνελοπη!!δεν ξερω ομως αν η ποπη μας ειναι πηνελοπη!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

γιορταζουν οι 40 παρθενες σημερα μεσα σε αυτες ειναι και το ονομα πηνελοπη!!δεν ξερω ομως αν η ποπη μας ειναι πηνελοπη!!

αα δεν το ηξεραααααα!

Ποπακη μας γιορταζεις σημεραααααα?:confused:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

σε λίγο θα το νιώσεις Ιωαννάκι το αντράκι σου!!!! θα δείς!!!!! δεν θα το πιστευεις!!!!!:P:p

Αναστασάκι μου καλό μήνα και σε σένα κουκλίτσα μου! Έχεις δίκιο τώρα που πήραμε φόρα θα βάλουμε άλλα τικεράκια! Εμένα ο άντρας μου λέει πως και του χρόνου τέτοιο καιρό πάλι έγκυος θα είμαι! Χαχαχαχχαχα!!!!! Αυτή τη δουλειά θα κάνουμε όλη την ώρα;

Πάντως χωρίς πλάκα πολύ θα το ήθελα! Θέλω πολλά παιδάκια μωρέ!

Εύχομαι σε όλα τα κορίτσια που επιθυμούν το πιο όμορφο πράγμα στον κόσμο να το ζήσουν! Αυτούς τους 2,5 μήνες που ξέρω πως είμαι έγκυος η ζωή μου άλλαξε πάρα πολύ! Γέμισε νόημα! Φαντάζεσαι Αναστασάκι; Αν νιώθουμε τώρα έτσι πόσο πιο μαγικό μπορεί να είναι όταν γεννηθούν τα παιδάκια μας;

Καλημέρα κουκλίτσες μου!!!

Καλά είμαι κι εγώ και το καμάρι μου..Ευτυχώς είναι πολύ δραστήριο το πουλάκι μου και ηρεμώ γιατί πολύ αγχώδεις είμαι βρε παιδί μου..

Λενάκι κουκλίτσα μου, λίγες μέρες μείνανε, μην αγχώνεσαι για τις συσπάσεις τώρα είναι φυσιολογικές εξάλλου, αλλα το σκέφτεσαι, αγχώνεσαι και σε πιάνουνε πιο πολλές..Πλησιάζει και για σένα η ώρα κουκλίτσα μου..Αχ κορίτσια χαίρομαι τόσο πολύ που σκέφτομαι πως σιγα σιγα θα μας μιλάτε για τα ζουζουνάκια σας και τους πρώτους μορφασμούς τους..:tongue:

Αναστασάκι μου, διαβάζω άρχισε και κλοτσάει γερά το καμάρι σου ε??Καθε μέρα και πιο έντονο θα είναι κι εγώ ακόμα μερικές φορές σηκώνω την μλούζα και κοιτάω την κοιλιά μου που διαρκώς κουνιέται..Και που είμαστε ακόμα, αμα μεγαλώσει σαν τρελές θα κάνουμε..Έφτασε η μέρα για την β επιπέδου ε??Αντε με το καλό Αναστασάκι μου όλα καλά θα πάνε..:P

Αναστασάκι μου καλό μήνα και σε σένα κουκλίτσα μου! Έχεις δίκιο τώρα που πήραμε φόρα θα βάλουμε άλλα τικεράκια! Εμένα ο άντρας μου λέει πως και του χρόνου τέτοιο καιρό πάλι έγκυος θα είμαι! Χαχαχαχχαχα!!!!! Αυτή τη δουλειά θα κάνουμε όλη την ώρα;

Πάντως χωρίς πλάκα πολύ θα το ήθελα! Θέλω πολλά παιδάκια μωρέ!

Εύχομαι σε όλα τα κορίτσια που επιθυμούν το πιο όμορφο πράγμα στον κόσμο να το ζήσουν! Αυτούς τους 2,5 μήνες που ξέρω πως είμαι έγκυος η ζωή μου άλλαξε πάρα πολύ! Γέμισε νόημα! Φαντάζεσαι Αναστασάκι; Αν νιώθουμε τώρα έτσι πόσο πιο μαγικό μπορεί να είναι όταν γεννηθούν τα παιδάκια μας;

Αχ όσο το σκεύτομαι λιώνωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!! λέω εχθες στον άντρα μου, όταν γεννηθεί πρώτα ο θεός με το καλό, δεν θα το αφήνω από την αγκαλιά μου! θα κοιμάται εκει!!!! χιχιιχιχιχιιχιχιχ

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Καλά είμαι κι εγώ και το καμάρι μου..Ευτυχώς είναι πολύ δραστήριο το πουλάκι μου και ηρεμώ γιατί πολύ αγχώδεις είμαι βρε παιδί μου..

Λενάκι κουκλίτσα μου, λίγες μέρες μείνανε, μην αγχώνεσαι για τις συσπάσεις τώρα είναι φυσιολογικές εξάλλου, αλλα το σκέφτεσαι, αγχώνεσαι και σε πιάνουνε πιο πολλές..Πλησιάζει και για σένα η ώρα κουκλίτσα μου..Αχ κορίτσια χαίρομαι τόσο πολύ που σκέφτομαι πως σιγα σιγα θα μας μιλάτε για τα ζουζουνάκια σας και τους πρώτους μορφασμούς τους..:tongue:

Αναστασάκι μου, διαβάζω άρχισε και κλοτσάει γερά το καμάρι σου ε??Καθε μέρα και πιο έντονο θα είναι κι εγώ ακόμα μερικές φορές σηκώνω την μλούζα και κοιτάω την κοιλιά μου που διαρκώς κουνιέται..Και που είμαστε ακόμα, αμα μεγαλώσει σαν τρελές θα κάνουμε..Έφτασε η μέρα για την β επιπέδου ε??Αντε με το καλό Αναστασάκι μου όλα καλά θα πάνε..:P

σε ευχαριστώ πολύ μαράκι!!! εσύ το αισθάνεσαι όλη την ώρα?? εγώ που και που!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

πλησιαζει Μαρακι μου ναι..ανυπομονω κ φοβαμαι λιγακι !:tongue:;)

ζωηρουλης ο μπεμπακος ε!τι καλα ..ετσι εισαι κ πιο ηρεμη!:D

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

σε ευχαριστώ πολύ μαράκι!!! εσύ το αισθάνεσαι όλη την ώρα?? εγώ που και που!!!

Εμένα τουλάχιστον μέχρι τώρα τυχαίνει να είναι πολύ δραστήριος και τον νιώθω πολύ συχνά..Κάθε μέρα Αναστασάκι μου τώρα θα το αισθάνεσαι όλο και περισσότερο μην σε αγχώνει καθόλου αυτό..:P

κοριτσακια μου βγαινω, ελπιζω να ξαναμπω αυριο και μεταααααααααα θα σας γραψω την αλλη βδομαδουλα με πολλα νεακια!!!!!!!!!!

σας αγαπω πολυ, φιλακια στις κοιλιτσες σας και θα τα πουμε συντομαααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Κορίτσια θέλω να σας ρωτήσω κάτι άσχετο που έχω παρατηρήσει σε μένα τις τελευταίες μέρες..Τυχαίνει να μαλώνετε πιο συχνά με τον σύζυγο και να βάζετε τα κλάμματα με το παραμικρό??Εγώ πολύ κλάμα με το παραμικρό και με κουράζει λίγο η κατάσταση αυτή ομολογώ δεν τολμάει άνθρωπος να μου πει τίποτα..Σας συμβάινει ??:confused:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...