Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, linaa είπε:

Εγώ έκανα σχεδόν δύο χρόνια να μείνω έγκυος Κ ξεκίνησα να ψάχνομαι. Οι πληροφορίες ήταν με το σταγονόμετρο οι γιατροί δεν βοήθησαν Κ πολύ στην αρχή ήταν πολύ χαλαροί . Τέλος πάντων ο άντρας μου με κιρσοκήλη εγώ με χαμηλή Αμη Κ όχι Κ πάρα πολύ μικρή . Τέλος πάντων ψαχτηκα ξαναψαχτηκα τελικά Κ τελικά έμεινα έγκυος στο τσακ. Είπα τέτοια δυσκολία στο να μάθεις πληροφορίες Κ να κάνεις 5 εξετάσεις Κ αποφάσισα να λέω καμία πληροφορία Κ σε άλλους γιατί είδα το ποσό δύσκολο είναι να μάθεις 5 πράγματα. 

Αν επιτρεπεται η κιρσοκήλη επηρεασε τον αριθμο του σπερματος και Την αφαίρεσε τελικά ή δεν χρειαστηκε;

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

ΕΤΣΙ ΠΟΠΑΚΗ ΜΟΥ ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ..ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΤΗς ΩΡΑΙΑς ΑΛΗΘΕΙΑς!:D:DΑΧ ΑΝΥΠΟΜΟΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑς ΠΕΡΙΓΡΑΨΕΙς ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΟΥ!ΟΛΕς ΘΑ ΕΧΟΥΕΜ ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΗΛΑ ΔΙΠΛΑ!:D:D

λενιω μου γλυκουλα μου, κι εσυ κοντευεις!!!!!!!!!με το καλο παναγιτσα μου ολες μας!!!!!!!!!!!!!!!!!πολυ κλαμα εχει να πεσει!!!!!!!!!!!;)

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κοριτσάκια μου..Τι κάνετε???

Ποπάκι γλυκιά μου, σου εύχομαι μέσα απο την καρδιά μου να μην ταλαιπωρηθείς καθόλου και να πάρεις την μπουμπού σου αγκαλίτσα γρήγορα και να γυρίσετε στο σπιτάκι σας 3!!!!!!

Χαίρομαι τόσο πολύ που έφτασε ο καιρός και σιγά σιγά μια μια θα παίρνει στην αγκαλίτσα της το μωάκι της..

Και πάλι κούκλα μου με την ώρα την καλή και να μην αγχώνεσαι για τίποτα, θα δείς την κουκλάρα σου σε 1 1/2 μέρα:P

Σμουατςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς

ΕΤΣΙ ΠΟΠΑΚΗ ΜΟΥ ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ..ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΤΗς ΩΡΑΙΑς ΑΛΗΘΕΙΑς!:D:DΑΧ ΑΝΥΠΟΜΟΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑς ΠΕΡΙΓΡΑΨΕΙς ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΟΥ!ΟΛΕς ΘΑ ΕΧΟΥΕΜ ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΗΛΑ ΔΙΠΛΑ!:D:D

αυτό με τα χαρτομάντηλα είναι σίγουρο!!!!!!;)

ναι θα εχουμεεεεεε!εγω η 27 η 2 οκτωμβρη αλα ετσι οπως παω με τισ συπασεις μακαρι να μ ε βαλουνε 27;);)

είπαμε 27 θα έρθει ο πρίγκιπς!!!!!!!!!!!!!!!!!;);)

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

λενιω μου γλυκουλα μου, κι εσυ κοντευεις!!!!!!!!!με το καλο παναγιτσα μου ολες μας!!!!!!!!!!!!!!!!!πολυ κλαμα εχει να πεσει!!!!!!!!!!!;)

ευχαρηστω ποπακη μουυυυυυυυυ~

σαγαπω πολυυυυυυυυυ~

(((((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))

πολυ κλαμα ομως!;);)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

καλημεραααααααααααααα~!

Ποπακη μου χθες σε ειδα στον υπνο μουυυυυυυ~κ μπηκα κ ημουν σιγουρη οτι θα εισαι μεσα!αχ αγαπουλιτσα μου σαββατο τελικα!θεουλη μου τι εμεινε!δεν μπορεις να φανταστεις ποσο σε νιωθω..εγω απο τωρα ανχθωθηκα:tongue::tongue:αχ γλυκουλιτσα μου ολα καλα να πανε κ να μην ταλαιπωρηθεις καθολου με την αναρωση!με το καλο να κρατησεις την μικρουλα σου αγκαλια!απιστευτο συναισθημα το πρωτο κλαμα του..δεν θα το πιστευεις!αχ θεε μου τι συγκηνηση~

((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))))))))

Νατασακι μου αγαπουλα μου κ γω ετσι θα ενιωθα..δεν ξερουμε φυσικα σε τι κατασταση ειναι κ εφτασε να κανει κατι τετιο αλα δεν το δεχομαι..ασ προσεχανε..αχ δεν ξερω δνε θελω να λεω κ μεγαλες κουβεντες αλα 8 βδομαδων ειναι πολυ ακομα κ 4 κ 5 κ 6..λυπαμαι πολυ:(:(

ευχομαι Νατασακι μου συντομα να χαρισεις αδερφακι στην μικρουλα σου..πολυ πολυ συντομα..(((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))))))

Αναστασακι μου τι κανεις?δεν κοιμηθηκες καλα ε?εγω σχετικα καλα μπορω να πω ..χθες το βραδυ ηταν καλ δνε ειχε πολυ ζεστη ακοαμ κ τωρα..ευχομαι ετσι να ναι ολη η μερα..δεν θελω αλη ζεστηηηηηηηηηη!:tongue:

Ιωαννακι χαιρομαι που εισαι καλυτερα..η κοτοσουπα ειναι το καλυτερο που μπορεις να φας οταν εισαι αρρωστος!κ μαρεσει κ πολυ;);)

Καλημέρα Λενάκι μου! Καλό μήνα και σε σένα που από ότι φαίνεται θα κρατήσεις το αγοράκι σου αγκαλίτσα! Ααααααααχχχχχχχ ξεκινάνε σιγά σιγά τα γεννητούρια!!! Ανυπομονώ κι εγώ! Αλλά ακόμα δεν το κατάλαβα το παιδάκι μου στην κοιλίτσα τι βιάζομαι;

Ναι τέλεια η σουπίτσα, τρελλαίνομαι!!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα Λενάκι μου! Καλό μήνα και σε σένα που από ότι φαίνεται θα κρατήσεις το αγοράκι σου αγκαλίτσα! Ααααααααχχχχχχχ ξεκινάνε σιγά σιγά τα γεννητούρια!!! Ανυπομονώ κι εγώ! Αλλά ακόμα δεν το κατάλαβα το παιδάκι μου στην κοιλίτσα τι βιάζομαι;

Ναι τέλεια η σουπίτσα, τρελλαίνομαι!!!!

Ιωαννακι μου καλο πλησιαζει κ σενα η μερα που θα αισθανθεις το πρωτο φτερουγισμα..μετα την πρψτη κλωτσιτσα κ μετα το πρωτο του κλαμα με το καλο αγαπουλα μου!σε λιγο καιρο δεν θα εχουμε τικερακια εγκυμοσης μεχρι να ξαναμεινουμε..να σας πω την αληθεια θα μου λειψουν τα τικερακια εγκυμοσηνης!:tongue:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

καλημεραααααααααααααααααα

ποπακι γιορταζεις σημερα??εισαι πηνελοπι???ατε κοντευειες φτανει η ωρα σου!!!

καλημερα Εφακηηηηηη!καλο μηνα!:D:Dπως εισαι?ολα καλα?

γιορταζει σημερα το ποπακη:confused::confused:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Ιωαννακι μου καλο πλησιαζει κ σενα η μερα που θα αισθανθεις το πρωτο φτερουγισμα..μετα την πρψτη κλωτσιτσα κ μετα το πρωτο του κλαμα με το καλο αγαπουλα μου!σε λιγο καιρο δεν θα εχουμε τικερακια εγκυμοσης μεχρι να ξαναμεινουμε..να σας πω την αληθεια θα μου λειψουν τα τικερακια εγκυμοσηνης!:tongue:

ναι!! θα μας λείψουν!!! αλλά θα βάλουμε άλλα!!!!!:P:p

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...