Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, little miracle είπε:

κοπελα μου μην καθεσαι να χαλιεσαι και να αγχωνεσαι ΚΑΙ για τη δουλεια . γιατι εβλεπα που εγραφες και για την βοηθο σου. αυτο που βιωνεις εσυ τωρα θελει πολυ γερο στομαχι και δεν ξερεις ποσο καιρο θα σου παρει. σου ευχομαι να γινει με την μια. αλλα υπαρχει κι η πιθανοτητα να παρει μηνες. οι φυσικοι ειναι ρισκο κ θελουν πολλη υπομονη. οι δουλειες ερχονται και παρερχονται. και να θυμασαι πως καμια δουλεια δεν θα «κλαψει» για σενα, δεν θα σε συντρεξει και δεν θα καταλαβει τι περνας. εσυ κοιτα τωρα να δωσεις βαση στις προσπαθειες σου και ολα τα αλλα οσο μπορεις γραψτα εκει που δεν πιανει μελανι. και πανω απο ολα κοριτσια η ψυχικη μας ηρεμια. κανενας μισθος και καμια πολυτελεια δεν την αντισταθμιζει. 

Συγχαρητήρια το πιο αληθινό μήνυμα ζωής ήταν αυτό...

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

γεια σας αγαπουλες μου!!!!!

τι μου κανετε???αχχχχχχχχχ....μιλατε για ψωνια και τρελλαινομαι!!!!!

ετσι μου ερχεται να βγω στην αγορα και να τα παρω ΟΛΑΑΑΑΑΑΑ....χιχιχιχιχι!!!!

αλλα θα περιμενω την β-επιπεδου και βλεπουμε!!!!!και η μανουλα μου με το ζορι κρατιεται!!!

αναστασακι μου,οχι να το παινευτω αλλα φτιαχνω κατι κολοκυθακια αυγολεμονο μουρλια!!!!!!!!αλλα τα φτιαχνω με κιμα γαλοπουλας...

ειναι πολυ ευκολο...

σε μισο κιλο κιμα βαζω ανιθο,λαδακι,αλατακι,ενα κρεμμυδακι ψιλοκομμενο και ρυζακι

γεμιζω τα κολοκυθακια και οτι περισσεψει τα πλαθω σε μπαλακια και τα βαζω για βρασιμο ολα μαζι!!!!

στο τελος φτιαχνω το αυγολεμονο, τα περιχυνω μεσα στη κατσαρολα(εχω ηδη σβησει το ματι) κουναω λιγο τη κατσαρολα να παει παντου και ετοιμαααααααααα.......μιαμ μιαμ μιαμ μιαμ....

λενιω μου, ποσο μεγαλωσε το κουρκουμπινι σου κουκλαρα μου!!!!αχ...σε τρομαξε λιγο η γιατρος εεε?????να προσεχεις ομως ρε αγαπουλα μου...ας μεινει και λιγο σκονη δε πειραζει!!!!

ιωαννακι μου, περαστικουλια σουυυυυυυυ!!!!ειμαστε πιο ευαισθητουλες τωρα...να προσεχεις ναι?

ματιναρααααααααααααααααα....τι κανει το αντρακι σου το ομορφο εεεε?????πολλα ρουφηχτα φιλακια!!!!

ποπακι μου....πως εισαι?αν προλαβεις να ξαναμπεις να σε χαιρετησουμε!!!!!

εφακι μου...ξαναγυρισες στη δουλιτσα ε?μια απο τα ιδια κι εγω...προσπαθω να προσαρμοστω!!!!

ξεχασα κανενα κοριτσουδι???????

πολλα φιλακια επισης στα τζινακια,στο ευακι,στο νατασσακι,στη nassουλα και στο ρενακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ρανιουκακο μουυυυ!ετσι οπως τε περιεγραψες τα κολοκυθακια μου τρεξαν τα σαλια..θα τα δοκιμασω κ γω ετσι..μια φορα τα εχω κανει κ αυτο για τον αντρουλη μου που του αρεσουν πολυ ..αν κ δεν εχω το εργαλειο που καθαριζεις αππο μεσα τα κολκυθακια..πρεπει να παρω!

απο δω κ περα προσεχω ρανιουκο μου!κ μετραω κ τις συσπασεις μου πριν που μετρησα ειχα 5 σε μια ωρα..κ τωρα εχω πολυ συχνα αλα δεν κρατησα ωρα..αχ πλησιαζουν οι μερες κ σημερα ειμαι καπως ανχωμενη:tongue::tongue:

εσυ πως εισαι>?τι κανει η μπιζουδενια μας?ενιωσες τιποτα?:D:D

αχ το ποπακη μας εχω στο νου μου θα ειναι ανχωμενη κ αυτη..κυριακη μπαινει..σαββατο βραδυ θα της ευχηθουμε κ θα της στειλουμε πολυ θετικη ενεργεια κ θα ανοιξουμε κ ενα αλο θεμα "το ποπακη μας εγινε μανουλα"αχ θα κλαψωωωω!

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σας αγαπουλες μου!!!!!

τι μου κανετε???αχχχχχχχχχ....μιλατε για ψωνια και τρελλαινομαι!!!!!

ετσι μου ερχεται να βγω στην αγορα και να τα παρω ΟΛΑΑΑΑΑΑΑ....χιχιχιχιχι!!!!

αλλα θα περιμενω την β-επιπεδου και βλεπουμε!!!!!και η μανουλα μου με το ζορι κρατιεται!!!

αναστασακι μου,οχι να το παινευτω αλλα φτιαχνω κατι κολοκυθακια αυγολεμονο μουρλια!!!!!!!!αλλα τα φτιαχνω με κιμα γαλοπουλας...

ειναι πολυ ευκολο...

σε μισο κιλο κιμα βαζω ανιθο,λαδακι,αλατακι,ενα κρεμμυδακι ψιλοκομμενο και ρυζακι

γεμιζω τα κολοκυθακια και οτι περισσεψει τα πλαθω σε μπαλακια και τα βαζω για βρασιμο ολα μαζι!!!!

στο τελος φτιαχνω το αυγολεμονο, τα περιχυνω μεσα στη κατσαρολα(εχω ηδη σβησει το ματι) κουναω λιγο τη κατσαρολα να παει παντου και ετοιμαααααααααα.......μιαμ μιαμ μιαμ μιαμ....

λενιω μου, ποσο μεγαλωσε το κουρκουμπινι σου κουκλαρα μου!!!!αχ...σε τρομαξε λιγο η γιατρος εεε?????να προσεχεις ομως ρε αγαπουλα μου...ας μεινει και λιγο σκονη δε πειραζει!!!!

ιωαννακι μου, περαστικουλια σουυυυυυυυ!!!!ειμαστε πιο ευαισθητουλες τωρα...να προσεχεις ναι?

ματιναρααααααααααααααααα....τι κανει το αντρακι σου το ομορφο εεεε?????πολλα ρουφηχτα φιλακια!!!!

ποπακι μου....πως εισαι?αν προλαβεις να ξαναμπεις να σε χαιρετησουμε!!!!!

εφακι μου...ξαναγυρισες στη δουλιτσα ε?μια απο τα ιδια κι εγω...προσπαθω να προσαρμοστω!!!!

ξεχασα κανενα κοριτσουδι???????

πολλα φιλακια επισης στα τζινακια,στο ευακι,στο νατασσακι,στη nassουλα και στο ρενακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ρανιάκι!!! τι κάνεις???? τρελένεσαι με τα ψώνια ε??? και εγώ δεν κρατιέμαι καθόλου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! για τα κολοκυθάκια δεν ξέρω να υπολογίζω τη δοσολογια που θα βαλω το ρυζι και πόσα κολοκυθακια θα μου βγάλει...

κορίτσια!!!!!!!!!!!!! με κλωτσούσε σήκωσα την μπλουζα κατέβασα λίγο το σορτσάκι μου και κουνιόταν η κοιλίτσα!!!!!!!!!!!!!! έπαθα πλάκα!!!!!! γελούσα!!!!!!!χιιχιιχχιχιιχιι:P:tongue::tongue::tongue::tongue:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

ρανιουκακο μουυυυ!ετσι οπως τε περιεγραψες τα κολοκυθακια μου τρεξαν τα σαλια..θα τα δοκιμασω κ γω ετσι..μια φορα τα εχω κανει κ αυτο για τον αντρουλη μου που του αρεσουν πολυ ..αν κ δεν εχω το εργαλειο που καθαριζεις αππο μεσα τα κολκυθακια..πρεπει να παρω!

απο δω κ περα προσεχω ρανιουκο μου!κ μετραω κ τις συσπασεις μου πριν που μετρησα ειχα 5 σε μια ωρα..κ τωρα εχω πολυ συχνα αλα δεν κρατησα ωρα..αχ πλησιαζουν οι μερες κ σημερα ειμαι καπως ανχωμενη:tongue::tongue:

αχ το ποπακη μας εχω στο νου μου θα ειναι ανχωμενη κ αυτη..κυριακη μπαινει..σαββατο βραδυ θα της ευχηθουμε κ θα της στειλουμε πολυ θετικη ενεργεια κ θα ανοιξουμε κ ενα αλο θεμα "το ποπακη μας εγινε μανουλα"αχ θα κλαψωωωω!

λενάκι τουλάχιστον είσαι ξάπλα??? ξεκουράσου από δω και πέρα!!!!!!!! ναι???? και θα στείλουμε όλες μαζί την θετικη μας ενέργεια για το ποπάκι μας!!!!!!!!!!!:P

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

ρανιάκι!!! τι κάνεις???? τρελένεσαι με τα ψώνια ε??? και εγώ δεν κρατιέμαι καθόλου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! για τα κολοκυθάκια δεν ξέρω να υπολογίζω τη δοσολογια που θα βαλω το ρυζι και πόσα κολοκυθακια θα μου βγάλει...

κορίτσια!!!!!!!!!!!!! με κλωτσούσε σήκωσα την μπλουζα κατέβασα λίγο το σορτσάκι μου και κουνιόταν η κοιλίτσα!!!!!!!!!!!!!! έπαθα πλάκα!!!!!! γελούσα!!!!!!!χιιχιιχχιχιιχιι:P:tongue::tongue::tongue::tongue:

αχ αληθειααα!~αρχησε το ζουζουνακι να δινει κλωτσιτσες μωρεεε!τι συγκηνηση.θυμηθηκα κ γω οταν το αισθανθηκα σε αυτη την εγκυμοσηνη πρωτη φορα!το χαμογελο δεν ξεκολαει απο τα χειλη τωρα ε Αναστασακι μου!τελειαααααααα~:D:D

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

λενιω μουουυουουουοουυουοουυουυ.....αχ ολα καλα θα πανε...μη φοβασαι καθολου!!!!

καλα ειναι η μπιζουδενια μου....πριν λιγο ειχε κολλησει κατω αριστερα και με σκουνταγε συνεχεια...αλλα πολυ ηπια!!!!!αχ πολυ την αγαπωωωωωωωω.....

το ποπακι μας γενναει....ειναι απιστευτοοοοοοοο....μετα απο τοσα που εχουμε πει και εχουμε περασει,ερχεται το πρωτο μωρακι στη παρεα!!!!!

πλησιαζεις κι εσυ μεταααααααααααααααααα.....χαχαχαχαχα......:P

bg1142822.jpg

princess2.gif

Διαφημίσεις

χαχαχαχαχαχχα...εχω πεθανει στο γελιοοοοοοοοοοοο!!!!!

αχ το ζουζουνι μου!!!!!!

τι θαυμα ειναι αυτο παναγια μου???????????????????

bg1142822.jpg

princess2.gif

λενάκι τουλάχιστον είσαι ξάπλα??? ξεκουράσου από δω και πέρα!!!!!!!! ναι???? και θα στείλουμε όλες μαζί την θετικη μας ενέργεια για το ποπάκι μας!!!!!!!!!!!:P

σημερα πολυ λιγο..δεν ξερω με χει πιασει υπερενταση κ δεν μπορω να ξαπλωσω ααλα οουτε κ να κατσω καλα καλα..το ζουζουνακι μου δεν με αφηνει να κατσω καλα ανεβαινει πανω πανω στο στομαχι κ δινει κλωτσιτσες..ετοιμο να βγει ειναι!;);)ειμαι στη μαμα ομως κ δεν κανω τιποτα σημερα οποτε κ ξαπλα που δεν ειμαι δεν κουραζομαι!;);)

ναι θα στειλουμε μπολικη θετικη ενεργεια!εχω αγωνια,ανυππομονω να μας μιλησει μετα με το καλο οταν γεννησει για την εμπειρια της!

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

αχ αληθειααα!~αρχησε το ζουζουνακι να δινει κλωτσιτσες μωρεεε!τι συγκηνηση.θυμηθηκα κ γω οταν το αισθανθηκα σε αυτη την εγκυμοσηνη πρωτη φορα!το χαμογελο δεν ξεκολαει απο τα χειλη τωρα ε Αναστασακι μου!τελειαααααααα~:D:D

ναι!!! θέλω συνέχεια να κάθομαι και να το αισθάνομαι!!!! αλλά δεν κλωτσαει συνεχεια!!!! ελπίζω σε λίγο καιρό να μην με αφήνει σε ησυχία!!!!!

είμαι ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ!!!!!!!!:tongue::D:p

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

χαχαχαχαχαχχα...εχω πεθανει στο γελιοοοοοοοοοοοο!!!!!

αχ το ζουζουνι μου!!!!!!

τι θαυμα ειναι αυτο παναγια μου???????????????????

Ναι ρε κορίτσια!! κοιτάω τις φωτο από τους υπερυχους και λέω παναγίτσα μου!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

σημερα πολυ λιγο..δεν ξερω με χει πιασει υπερενταση κ δεν μπορω να ξαπλωσω ααλα οουτε κ να κατσω καλα καλα..το ζουζουνακι μου δεν με αφηνει να κατσω καλα ανεβαινει πανω πανω στο στομαχι κ δινει κλωτσιτσες..ετοιμο να βγει ειναι!;);)ειμαι στη μαμα ομως κ δεν κανω τιποτα σημερα οποτε κ ξαπλα που δεν ειμαι δεν κουραζομαι!;);)

ναι θα στειλουμε μπολικη θετικη ενεργεια!εχω αγωνια,ανυππομονω να μας μιλησει μετα με το καλο οταν γεννησει για την εμπειρια της!

αχ ναι.....κι εγω ανυπομονω να μας πει....θα εχει τη πριγκιπισσα της σπιτι....αχ κοριτσια με πηραν τα ζουμιαααααααααα.....αχ δε μπορωωωωωωωωωωωωωωωω...

σας αγαπω πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυ

bg1142822.jpg

princess2.gif

Διαφημίσεις

λενιω μουουυουουουοουυουοουυουυ.....αχ ολα καλα θα πανε...μη φοβασαι καθολου!!!!

καλα ειναι η μπιζουδενια μου....πριν λιγο ειχε κολλησει κατω αριστερα και με σκουνταγε συνεχεια...αλλα πολυ ηπια!!!!!αχ πολυ την αγαπωωωωωωωω.....

το ποπακι μας γενναει....ειναι απιστευτοοοοοοοο....μετα απο τοσα που εχουμε πει και εχουμε περασει,ερχεται το πρωτο μωρακι στη παρεα!!!!!

πλησιαζεις κι εσυ μεταααααααααααααααααα.....χαχαχαχαχα......:P

ετσι θελω να πιστευω κ γω!τι μου εμεινε τιποτα τωρα οσο το σκεφτομαι!:shock::shock:

αχ μωρε η ζουζουνιτσα σου οπου να ναι θα σου δινει κ σενα κλωτσιτσες!;);)

ναι μετα απο τοσο καιρο ερχεται το θαυματακι..ποσο χαιρομαι που σας γνωρησα κ μηλαμε τοσο καιρο..κ δεν θελω να χαθουμε με τιποτα!

ελατε αγκαλιτσαααααα!;);)

(((((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))))))))))

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

έτσι καλά κάνεις!! τουλάχιστον δεν είσαι σπίτι να τα κανεις εσυ!!!!!

ναι!! και εγώ έχω αγωνία! μακαρι να έχει μια εύκολη γέννα και να μην ταλαιπωρηθεί και αν γίνεται να γλιτωσει και την καισαρική!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

ναι!!! θέλω συνέχεια να κάθομαι και να το αισθάνομαι!!!! αλλά δεν κλωτσαει συνεχεια!!!! ελπίζω σε λίγο καιρό να μην με αφήνει σε ησυχία!!!!!

είμαι ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ!!!!!!!!:tongue::D:p

σε λιγακι δεν θα σε αφηνει σε ησυχια το αγγελουδακι σου!;);)ειναι..να μην παρουν θαρος τα ατιμουλικα:tongue:νιωθω ακριβως αυτο που νιωθεις τωρα!τι χαρα σου..ειναι απιστευτο!:D:D

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

ετσι θελω να πιστευω κ γω!τι μου εμεινε τιποτα τωρα οσο το σκεφτομαι!:shock::shock:

ναι μετα απο τοσο καιρο ερχεται το θαυματακι..ποσο χαιρομαι που σας γνωρησα κ μηλαμε τοσο καιρο..κ δεν θελω να χαθουμε με τιποτα!

(((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))

bg1142822.jpg

princess2.gif

αχ ναι.....κι εγω ανυπομονω να μας πει....θα εχει τη πριγκιπισσα της σπιτι....αχ κοριτσια με πηραν τα ζουμιαααααααααα.....αχ δε μπορωωωωωωωωωωωωωωωω...

σας αγαπω πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυ

και εγώ χαίρομαι που τα λέμε και δεν θέλω με τίποτα να χαθούμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! σας αγαπώ και εγώ πολύ!!!!!!!!!! και σας ευχαριστώ πολύ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

((((((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))))

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...