Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, little miracle είπε:

κοπελα μου μην καθεσαι να χαλιεσαι και να αγχωνεσαι ΚΑΙ για τη δουλεια . γιατι εβλεπα που εγραφες και για την βοηθο σου. αυτο που βιωνεις εσυ τωρα θελει πολυ γερο στομαχι και δεν ξερεις ποσο καιρο θα σου παρει. σου ευχομαι να γινει με την μια. αλλα υπαρχει κι η πιθανοτητα να παρει μηνες. οι φυσικοι ειναι ρισκο κ θελουν πολλη υπομονη. οι δουλειες ερχονται και παρερχονται. και να θυμασαι πως καμια δουλεια δεν θα «κλαψει» για σενα, δεν θα σε συντρεξει και δεν θα καταλαβει τι περνας. εσυ κοιτα τωρα να δωσεις βαση στις προσπαθειες σου και ολα τα αλλα οσο μπορεις γραψτα εκει που δεν πιανει μελανι. και πανω απο ολα κοριτσια η ψυχικη μας ηρεμια. κανενας μισθος και καμια πολυτελεια δεν την αντισταθμιζει. 

Συγχαρητήρια το πιο αληθινό μήνυμα ζωής ήταν αυτό...

• Μου αρέσει 1

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

θέλω να κάνω κολοκυθάκια γεμιστα αυγολέμονο και δεν τα πετυχαίνω!! καμιά συνταγη έχετε!!???? έφυγε και το ματινάκι!!!!:confused::confused:
έτσι είναι!!! αχ δεν θα γεννηθεί με το καλό! κορίτσια θα τον φάω τον ποπό του!!!!!!!!!!!!χαχχαχαχχαχα

Λενάκι έφτασες στο τέλος! λίγη προσοχή θέλει μόνο τώρα!!!!!!! Υπομονή!!!!:P

ετσι ειναι Αναστασακι μου..λιγο εμεινε..αχ κανω υπομονη αλα η φαγουρα στη κοιλια με νευριαζει:tongue::tongue:

αχ κ γω θα τα φαω ολα..ποπουδακι μπουτακια χχερακια:tongue::tongue:

μακαρι να μπορουσα να σε βοηθησω Αναστασακι μου..μια φορα τα εχω κανει κ δεν ξερω καμια καλη συνταγη να σου πω..εφυγε κ ο μαστερ σεφ μας:tongue:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ετσι ειναι Αναστασακι μου..λιγο εμεινε..αχ κανω υπομονη αλα η φαγουρα στη κοιλια με νευριαζει:tongue::tongue:

αχ κ γω θα τα φαω ολα..ποπουδακι μπουτακια χχερακια:tongue::tongue:

μακαρι να μπορουσα να σε βοηθησω Αναστασακι μου..μια φορα τα εχω κανει κ δεν ξερω καμια καλη συνταγη να σου πω..εφυγε κ ο μαστερ σεφ μας:tongue:

εδώ το έκανα σε άλλα μωράκια!!! φαντάσου στο δικό μου!!!! μόνο που λέω "δικό μου" έτοιμο είναι το δάκρυ! αι στο καλό!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Κορίτσια σήμερα είμαι ακριβώς στη μέση της εγκυμοσύνης!!! (η γιατρός με βγάζει λίγες μέρες παραπάνω) τι καλά!!!!!!:P:p:p

δηλαδή εχω ραντεβου με τη γιατρο στις 15 και στις 18 πρωτα ο θεος κλείνω τον 5ο!!:tongue:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Κορίτσια σήμερα είμαι ακριβώς στη μέση της εγκυμοσύνης!!! (η γιατρός με βγάζει λίγες μέρες παραπάνω) τι καλά!!!!!!:P:p:p

δηλαδή εχω ραντεβου με τη γιατρο στις 15 και στις 18 πρωτα ο θεος κλείνω τον 5ο!!:tongue:

εδώ το έκανα σε άλλα μωράκια!!! φαντάσου στο δικό μου!!!! μόνο που λέω "δικό μου" έτοιμο είναι το δάκρυ! αι στο καλό!!!!

ειναι να μην δακρυσεις..;);)εισαι στη μεση ναι!τι καλαααααα~:D:D

να δεις πως θα περασει ο καιρος γρηγορα!;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

ειναι να μην δακρυσεις..;);)εισαι στη μεση ναι!τι καλαααααα~:D:D

να δεις πως θα περασει ο καιρος γρηγορα!;)

ετσι πιστευω και εγώ, γιατί γύρω στις 15 του μήνα θα βάψουμε όλο το σπίτι μέσα έξω, και θα κάνουμε και κάτι αλλαγές στο μπαλκόνι και μέσα.... και σίγουρα θα πάρουν όλα αυτα καμιά 15 μερες!! εγώ θα είμαι στο χωριό! όλα αυτα θα τα αναλαβουν άλλοι!!! :D:D:p:p

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

κορίτσια βρηκα αυτο το site για αγορές μέσω ιντερνετ κ βρηκα καροτσι με διαφορα 250ευρω από τα Λητώ!!!!!! αν θέλετε ρίξτε μια ματιά!!!

http://www.bimbomarket.it/gb/en/pushchairs-C33_4.htm

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Αναστασάκι μου είναι πανάκριβα! Εγώ θα τα παραγγείλω από Αγγλία στη μισή τιμή! Επειδή θα χρειαστούμε ενδοεπικοινωνία, αποστειρωτές, βραστήρες κτλ θα τα πάρω όλα από εκεί! Άσε που όταν σου τα στέλνουνε τα αντικείμενα περιέχουν μέσα και τα μπουκάλια (γυάλινα) παρακαλώ!

Αναστασάκι μου είναι πανάκριβα! Εγώ θα τα παραγγείλω από Αγγλία στη μισή τιμή! Επειδή θα χρειαστούμε ενδοεπικοινωνία, αποστειρωτές, βραστήρες κτλ θα τα πάρω όλα από εκεί! Άσε που όταν σου τα στέλνουνε τα αντικείμενα περιέχουν μέσα και τα μπουκάλια (γυάλινα) παρακαλώ!

εσύ έχεις άλλο site???? τι εννοείς περιέχουν μέσα τα μπουκάλια???

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

εσύ έχεις άλλο site???? τι εννοείς περιέχουν μέσα τα μπουκάλια???

Όταν ήταν έγκυος η συνυφάδα μου είχε παραγγείλει από Αγγλία όλα αυτά που χρειάζόμαστε κυρίως τον 1ο χρόνο για τα μωράκια! Εδώ είχε βρει αποστειρωτή 6 θέσεων επώνυμο 120 ευρώ και στην Αγγλία 55 ευρώ και όταν της τα στείλανε μέσα είχανε μπουκάλια για το μωράκι! Είπε θα μου δώσει τη διεύθυνση να ψάξω και να τα παραγγείλω! Για όλα αυτά θέλουμε γύρω στα 300 - 400 ευρώ ενώ από εκεί τα μισά!

Όταν ήταν έγκυος η συνυφάδα μου είχε παραγγείλει από Αγγλία όλα αυτά που χρειάζόμαστε κυρίως τον 1ο χρόνο για τα μωράκια! Εδώ είχε βρει αποστειρωτή 6 θέσεων επώνυμο 120 ευρώ και στην Αγγλία 55 ευρώ και όταν της τα στείλανε μέσα είχανε μπουκάλια για το μωράκι! Είπε θα μου δώσει τη διεύθυνση να ψάξω και να τα παραγγείλω! Για όλα αυτά θέλουμε γύρω στα 300 - 400 ευρώ ενώ από εκεί τα μισά!

πάρε τη διευθυνση να συγκρίνουμε τιμές!!! εγώ ψάχνω από τώρα!!

βρηκα ένα καρότσι με διαφορα γυρω στα 250 ευρώ!! δεν είναι και λίγα...

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

πάρε τη διευθυνση να συγκρίνουμε τιμές!!! εγώ ψάχνω από τώρα!!

βρηκα ένα καρότσι με διαφορα γυρω στα 250 ευρώ!! δεν είναι και λίγα...

Άσε εγώ βρήκα με 700 αλλά θα τσοντάρουν όλοι! Θείοι θείες, παππούδες και γιαγιάδες γιατί είναι πανάκριβο! Φιλάκια μικρή μου πάω να ξαπλώσω λίγο γιατί με το λαιμό μου ξενύχτησα!!!!

Άσε εγώ βρήκα με 700 αλλά θα τσοντάρουν όλοι! Θείοι θείες, παππούδες και γιαγιάδες γιατί είναι πανάκριβο! Φιλάκια μικρή μου πάω να ξαπλώσω λίγο γιατί με το λαιμό μου ξενύχτησα!!!!

καλή ξεκούραση!!!!! φιλάκια!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

γεια σας αγαπουλες μου!!!!!

τι μου κανετε???αχχχχχχχχχ....μιλατε για ψωνια και τρελλαινομαι!!!!!

ετσι μου ερχεται να βγω στην αγορα και να τα παρω ΟΛΑΑΑΑΑΑΑ....χιχιχιχιχι!!!!

αλλα θα περιμενω την β-επιπεδου και βλεπουμε!!!!!και η μανουλα μου με το ζορι κρατιεται!!!

αναστασακι μου,οχι να το παινευτω αλλα φτιαχνω κατι κολοκυθακια αυγολεμονο μουρλια!!!!!!!!αλλα τα φτιαχνω με κιμα γαλοπουλας...

ειναι πολυ ευκολο...

σε μισο κιλο κιμα βαζω ανιθο,λαδακι,αλατακι,ενα κρεμμυδακι ψιλοκομμενο και ρυζακι

γεμιζω τα κολοκυθακια και οτι περισσεψει τα πλαθω σε μπαλακια και τα βαζω για βρασιμο ολα μαζι!!!!

στο τελος φτιαχνω το αυγολεμονο, τα περιχυνω μεσα στη κατσαρολα(εχω ηδη σβησει το ματι) κουναω λιγο τη κατσαρολα να παει παντου και ετοιμαααααααααα.......μιαμ μιαμ μιαμ μιαμ....

λενιω μου, ποσο μεγαλωσε το κουρκουμπινι σου κουκλαρα μου!!!!αχ...σε τρομαξε λιγο η γιατρος εεε?????να προσεχεις ομως ρε αγαπουλα μου...ας μεινει και λιγο σκονη δε πειραζει!!!!

ιωαννακι μου, περαστικουλια σουυυυυυυυ!!!!ειμαστε πιο ευαισθητουλες τωρα...να προσεχεις ναι?

ματιναρααααααααααααααααα....τι κανει το αντρακι σου το ομορφο εεεε?????πολλα ρουφηχτα φιλακια!!!!

ποπακι μου....πως εισαι?αν προλαβεις να ξαναμπεις να σε χαιρετησουμε!!!!!

εφακι μου...ξαναγυρισες στη δουλιτσα ε?μια απο τα ιδια κι εγω...προσπαθω να προσαρμοστω!!!!

ξεχασα κανενα κοριτσουδι???????

πολλα φιλακια επισης στα τζινακια,στο ευακι,στο νατασσακι,στη nassουλα και στο ρενακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!

bg1142822.jpg

princess2.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...