Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , kate82 είπε:

Σ ευχαριστώ  πολύ πολύ, το έχω ξαναπεράσει και είπα αυτήν την φορά θα γίνει χωρίς άγχος και οτι γίνει.... έχουμε ακόμα βέβαια μπροστά μας το λιγότερο ένα μήνα για να ξεκινήσω 

θα σου πω ότι στην δεύτερη προσπάθεια έβλεπα παιδικά χαχαχα δεν άφησα ταινία για ταινία χαχαχα

• Χαχα 1

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα μανουλιτσες και μωρακια! Τι κανετε?

Καταρχην να ευχηθω περαστικα στο Ιωαννακι μας που την ενοχλει ο λαιμος της! Περαστικα Ιωαννακι μου και να προσεχεις, δεν θελει και πολυ να σε ριξει στο κρεβατι οποτε πινε και χυμο πορτοκαλι φυσικο για περισσοτερες βιταμινες εκτος απο χαμομηλακια και σουπιτσες!

Λενιω μου εχεις τοσες πολλες συσπασεις ε???? Μην αγχωνεσαι απλα ξεκουρασου οσο μπορεις και γενικα να εισαι ηρεμη! Αχ μωρε μεγαλωσε το αντρακι σου 2300 ε???? Παναγιτσα μου και ξεκινανε απο σπορακια....τι θαυμαειναι αυτο Θεε μου?

Αναστασακι μου τι κανεις κοριτσακι μου? Εκτος απο πονο στο δοντι εχεις και ουλιτιδα? Δηλαδη ματωνουν τα ουλα σου οταν βουρτσιζεις τα δοντια???? Εγω ειχα μεγαλο θεμα και οταν πηγα στον γιατρο μου ειπε οτι αν ηταν χαλασμενο το δοντι επιτρεπεται σφραγισμα αρκει να μην ειμαι στο πρωτο τριμηνο της εγκυμοσυνης! Κι εγω οταν μπηκα στον 5ο το επαθα αναστασακι μου με το δοντι...μονο απονευρωση δεν μπορει να σου κανει γιατι για να κανεις απονευρωση πρεπει πρωτα να σου κανει ακτινογραφια...οποτε απαγορευεται!

Εφακη καλημερουδιαααααα!!!!!!!!!!!!

Τα αλλα τσουπρακια μοας που ειναι???

αχχχχ για ψώνια διαβάζω!!!!!! τι καλά!!!!!!!!!!!! ματινάκι!!!! λατρευω τα μπουρνουζάκια!!!! αυτο πως ειναι???? σαν καπα με κουκουλίτσα ή εχει κ μανικάκια????? καλοφόρετα!! όσο για την κουρτίνα δεν το σχολιάζω!!!

κ εγώ ανυπομονώ για τα ψώνια!!:tongue::tongue::tongue:

Ευχαριστω αναστασακι μου και στα δικα σας ψωνια τωρα με το καλο!!!!!

Εκει που πηγα να ψωνισω εχει λευκα ειδη για το σπιτι αλλα εχει πολυ ωραια πραγματακια για τα παιδια αν και λιγα! Ειναι και τελος εποχης οποτε καταλαβαινεις οτι δεν ειχα πολλες επιλογες! Το μπουρνουζακι ειναι με μανικια κανονικατατο και με ζωνη παρακαλω...χιχιχι!!!!! Απλα πηρα πετσετουλες περισσοτερες γιατι πιστευα οτι θα του ειχε μεινει και κανενα σετ σεντονια! Αλλα δεν πειραζει...καλα ηταν κι αυτα που του πηρα! Γλιτωσα 70 ευρω μαζι με το δωρο για την βαφτιση που εχουμε! Τωρα μπορω να παρω κατι αλλο που βασικα δεν θα ειχαμε την ευκολια να το παρουμε!Και το ειχα ξεχασει αυτο το υπολοιπο να φανταστεις!!!!!!

Εσεις ποτε θα ξεκινησετε τα ψωνια με το καλο????Μετα το β'επιπεδου ε????

Καλημερα μανουλιτσες και μωρακια! Τι κανετε?

Καταρχην να ευχηθω περαστικα στο Ιωαννακι μας που την ενοχλει ο λαιμος της! Περαστικα Ιωαννακι μου και να προσεχεις, δεν θελει και πολυ να σε ριξει στο κρεβατι οποτε πινε και χυμο πορτοκαλι φυσικο για περισσοτερες βιταμινες εκτος απο χαμομηλακια και σουπιτσες!

Λενιω μου εχεις τοσες πολλες συσπασεις ε???? Μην αγχωνεσαι απλα ξεκουρασου οσο μπορεις και γενικα να εισαι ηρεμη! Αχ μωρε μεγαλωσε το αντρακι σου 2300 ε???? Παναγιτσα μου και ξεκινανε απο σπορακια....τι θαυμαειναι αυτο Θεε μου?

Αναστασακι μου τι κανεις κοριτσακι μου? Εκτος απο πονο στο δοντι εχεις και ουλιτιδα? Δηλαδη ματωνουν τα ουλα σου οταν βουρτσιζεις τα δοντια???? Εγω ειχα μεγαλο θεμα και οταν πηγα στον γιατρο μου ειπε οτι αν ηταν χαλασμενο το δοντι επιτρεπεται σφραγισμα αρκει να μην ειμαι στο πρωτο τριμηνο της εγκυμοσυνης! Κι εγω οταν μπηκα στον 5ο το επαθα αναστασακι μου με το δοντι...μονο απονευρωση δεν μπορει να σου κανει γιατι για να κανεις απονευρωση πρεπει πρωτα να σου κανει ακτινογραφια...οποτε απαγορευεται!

Εφακη καλημερουδιαααααα!!!!!!!!!!!!

Τα αλλα τσουπρακια μοας που ειναι???

καλημέρα ματινάκι!! όχι δεν τρέχει αίμα όταν τα πλένω.... θα δούμε...

εσύ τι κάνεις????? πες μου για το μπουρνουζάκι!!! πεθαίνω!!!! χιχιιχιχιχι:tongue::tongue:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Σημερα το μενου εχει γεμιστα! Θα παω να ριξω μια ματια στο μποστανακι μου να δω αν εχω πιπεριες αλλιως θα πρεπει να κατεβω στην αγορα...ουφ! Και κανει ζεστη παλι σημερα!!!!!!

Παω κοριτσακια μου και οταν τελειωσω θα ξαναμπω!!!!

Φιλακια προς το παρον!!!!!

Διαφημίσεις

Ευχαριστω αναστασακι μου και στα δικα σας ψωνια τωρα με το καλο!!!!!

Εκει που πηγα να ψωνισω εχει λευκα ειδη για το σπιτι αλλα εχει πολυ ωραια πραγματακια για τα παιδια αν και λιγα! Ειναι και τελος εποχης οποτε καταλαβαινεις οτι δεν ειχα πολλες επιλογες! Το μπουρνουζακι ειναι με μανικια κανονικατατο και με ζωνη παρακαλω...χιχιχι!!!!! Απλα πηρα πετσετουλες περισσοτερες γιατι πιστευα οτι θα του ειχε μεινει και κανενα σετ σεντονια! Αλλα δεν πειραζει...καλα ηταν κι αυτα που του πηρα! Γλιτωσα 70 ευρω μαζι με το δωρο για την βαφτιση που εχουμε! Τωρα μπορω να παρω κατι αλλο που βασικα δεν θα ειχαμε την ευκολια να το παρουμε!Και το ειχα ξεχασει αυτο το υπολοιπο να φανταστεις!!!!!!

Εσεις ποτε θα ξεκινησετε τα ψωνια με το καλο????Μετα το β'επιπεδου ε????

ναι! μετά τον β'επιπέδου λέμε! είπα στον άντρα μου αν είμαι καλά την δευτερα μετα την εξέταση να πάμε στα Λητώ. που είναι εκεί κοντά.. να δούμε για καροτσάκι..!!! καρεκλακι αυτοκινητου κ.τ.λ.!!! αχ!!!!!:tongue::tongue::tongue:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Σημερα το μενου εχει γεμιστα! Θα παω να ριξω μια ματια στο μποστανακι μου να δω αν εχω πιπεριες αλλιως θα πρεπει να κατεβω στην αγορα...ουφ! Και κανει ζεστη παλι σημερα!!!!!!

ματινάκι έφυγες?? θελω κατι να σε ρωτησω!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλημερα Ματινακι,Εφακη κ Αναστασακι ..σας ευχαρηστω κοριτσακια μου..οσο μπορω θα ειμαι ηρεμη αλα το ξαπλα το βαριεμαι πολυ το κανω μονο οταν φτανω στα ορια μου..κακως φυσικα!ηρθα πριν λιγο στη μανουλα μου.πηρα ενα κακαο κ μια τυροπιτα στο δρομο κ τα φαγαμε με τον μικρουλη μου!τωρα περημενω μια φιλη μου για καφεδακι!εδω στη μαμα μου ειμαστε πιο κοντα οποτε οταν ερχομαι εδω συναντιομαστε!:tongue:

τι με χει πιασει με τα γλυκα δεν ξερω..ολο θελω κατι γλυκο κ παλι καλα που δεν εχω τιποτα σπιτι κ αποφευγω να αγοραζω!:shock:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

καλημέρα κοριτσάκια μου!!! Ιωαννάκι περαστικά!!!! θα περάσει λίγη υπομονή θέλει κ σουπίτσες!!!;) Λενιώ κ βέβαια θα τρομάξεις, δεν θα τρομάξεις??? όπως είπε και το εφάκη στην ώρα του το θέλουμε!:P

Κορίτσια εγώ πριν πήγα να δαγκώσω λίγο ψωμάκι, και με τίναξε το δόντι, κάτω πίσω αριστερά!!! έχει λίγο καιρό που με ενοχλούσε η αλήθεια αλλά φοβάμαι να πάω...γενικότερα δεν φοβαμαι τον οδοντιατρο αλλά τώρα έτσι όπως έχει, λέω μήπως μου βάλει κανένα φάρμακο που κάνει κακό.:confused:

και φοβαμαι μήπως χρειαστει απονευρωση, γιατί τετοιος πόνος ήταν το εχω ξανα αισθανθει από την αλλη πλευρα!

Αααααχχχχχ Αναστασάκι μου τι τραβάμε οι αγορομάνες!!!! Να πας κουκλίτσα μου στον οδοντίατρο μπας και σου δώσει τίποτα ελπίζω ακίνδυνο! Πάντως από εδώ και πέρα που τα μωράκια μας μεγαλώνουν αισθητά θα είμαστε πολύ πιο ευαίσθητες! Κυρίως σε ότι έχει να κάνει με δόντια και κόκκαλα λόγω ασβεστίου που τραβάνε τα παιδάκια μας! Υπομονή κούκλα μου! Κι εγώ με το λαιμό μου παλεύω! Ζεστο γάλα, ζεστο χαμομηλάκι και σουπίτσες τώρα για 2-3 μέρες!

Τα άλλα κοριτσάκια τι κάνουν;

κ η μαμα γεμιστα θα κανει σημερα κ δεν μου αρεσουν:rolleyes:φιλακια πολλα Ματινακι μου..καλο μαγειρεμα!;);)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

καλημερα Ματινακι,Εφακη κ Αναστασακι ..σας ευχαρηστω κοριτσακια μου..οσο μπορω θα ειμαι ηρεμη αλα το ξαπλα το βαριεμαι πολυ το κανω μονο οταν φτανω στα ορια μου..κακως φυσικα!ηρθα πριν λιγο στη μανουλα μου.πηρα ενα κακαο κ μια τυροπιτα στο δρομο κ τα φαγαμε με τον μικρουλη μου!τωρα περημενω μια φιλη μου για καφεδακι!εδω στη μαμα μου ειμαστε πιο κοντα οποτε οταν ερχομαι εδω συναντιομαστε!:tongue:

τι με χει πιασει με τα γλυκα δεν ξερω..ολο θελω κατι γλυκο κ παλι καλα που δεν εχω τιποτα σπιτι κ αποφευγω να αγοραζω!:shock:

Λίγο έμεινε βρε Λενάκι μου! Και άσε τα τραπέζια που ήθελες να κάνεις σήμερα! Παραγγείλτε κάτι απ' έξω! Έχει δίκιο το Εφάκι, δεν χρειάζεται να μας βρει κάτι πριν την ώρα του! Να προσέχεις τώρα! Λίγο έμεινε!

Αααααχχχχχ Αναστασάκι μου τι τραβάμε οι αγορομάνες!!!! Να πας κουκλίτσα μου στον οδοντίατρο μπας και σου δώσει τίποτα ελπίζω ακίνδυνο! Πάντως από εδώ και πέρα που τα μωράκια μας μεγαλώνουν αισθητά θα είμαστε πολύ πιο ευαίσθητες! Κυρίως σε ότι έχει να κάνει με δόντια και κόκκαλα λόγω ασβεστίου που τραβάνε τα παιδάκια μας! Υπομονή κούκλα μου! Κι εγώ με το λαιμό μου παλεύω! Ζεστο γάλα, ζεστο χαμομηλάκι και σουπίτσες τώρα για 2-3 μέρες!

Τα άλλα κοριτσάκια τι κάνουν;

έτσι είναι!!! αχ δεν θα γεννηθεί με το καλό! κορίτσια θα τον φάω τον ποπό του!!!!!!!!!!!!χαχχαχαχχαχα

Λενάκι έφτασες στο τέλος! λίγη προσοχή θέλει μόνο τώρα!!!!!!! Υπομονή!!!!:P

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Λίγο έμεινε βρε Λενάκι μου! Και άσε τα τραπέζια που ήθελες να κάνεις σήμερα! Παραγγείλτε κάτι απ' έξω! Έχει δίκιο το Εφάκι, δεν χρειάζεται να μας βρει κάτι πριν την ώρα του! Να προσέχεις τώρα! Λίγο έμεινε!
Κοριτσάκια μου πάω να κάνω κάτι δουλίτσες έξω στα μαγαζιά και θα επιστρέψω! Φιλάκαιααα!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Ιωαννακι μου εχεις δικιο..αν κ σημερα μαλον θα ακυρωθει το τραπεζι γιατι ο αντρας μου εχει υπερωριες..δεν ξερω ακομα σιγουρα!

φιλακια πολλα..καλες δουλειτσες!:D

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...