Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , kate82 είπε:

Σ ευχαριστώ  πολύ πολύ, το έχω ξαναπεράσει και είπα αυτήν την φορά θα γίνει χωρίς άγχος και οτι γίνει.... έχουμε ακόμα βέβαια μπροστά μας το λιγότερο ένα μήνα για να ξεκινήσω 

θα σου πω ότι στην δεύτερη προσπάθεια έβλεπα παιδικά χαχαχα δεν άφησα ταινία για ταινία χαχαχα

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

ματιναρααααααααααααααα.....

χαχαχαχα....ε ρε τρελλα που κουβαλαει ο κοσμος.......:P

Τρελα με κορδελα και δαντελα ταυτοχρονα....ρε τι επαθα η εγκυος σημερα!!!! Χαχαχαχαχ....μαρη και μετα λεμε για κριση????? Κριση εμενα επιασε μ αυτο που ακουσα!!!!!!!!!!

αααααα....μεγια τα πραγματακια του γιοκα σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ευχαριστουμε αγαπακι μου και στα δικα σας τωρα....ποτε λετε να αρχισετε???

Μαρη ωραιο τικερακι εβαλες που το κονομησες?????

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τρελα με κορδελα και δαντελα ταυτοχρονα....ρε τι επαθα η εγκυος σημερα!!!! Χαχαχαχαχ....μαρη και μετα λεμε για κριση????? Κριση εμενα επιασε μ αυτο που ακουσα!!!!!!!!!!

Ευχαριστουμε αγαπακι μου και στα δικα σας τωρα....ποτε λετε να αρχισετε???

Μαρη ωραιο τικερακι εβαλες που το κονομησες?????

λεω τελη σεπτεμβρη να ξεκινησω το ψαξιμο....ισως και να τα παραγγειλω να τελειωνω!!!θα δουμε....αναλογα και τα λεφτα....

αχχχχχχχχχχχχχχ....ανυπομονωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!

bg1142822.jpg

princess2.gif

λεω τελη σεπτεμβρη να ξεκινησω το ψαξιμο....ισως και να τα παραγγειλω να τελειωνω!!!θα δουμε....αναλογα και τα λεφτα....

αχχχχχχχχχχχχχχ....ανυπομονωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!

Στο motherbaby στο περιστερι τελικα για κουνια????

Το τικερακι σου δεν μου ειπες που το βρηκες? Εχει για αγορι?

Στο motherbaby στο περιστερι τελικα για κουνια????

Το τικερακι σου δεν μου ειπες που το βρηκες? Εχει για αγορι?

το τικερακι το βρηκα απο το αναστασακι....πατησα πανω στο δικο της και βγαζει διαφορα!!!!

ναι...λεω να παω περιστερι πρωτα και μετα εδω πειραια στο mothecare...ακουσα οτι εχει καλες τιμες!!!!!

bg1142822.jpg

princess2.gif

Διαφημίσεις

ματινακι μου παω να ξαπλαρω λιγακι!!!!!

μακια πολλααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

(((((((((((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))))))

Καληνυχτα ρανιακι μου! Τωρα το ειδα...ειχα παει να φτιαξω γαυρο στο φουρνο και ξεχαστηκα τελειως...!!!!! Φιλακια πολλα και χαδακια στην πριγκιπισσα!!!!!!!!!!!!!!!

αχχχχ για ψώνια διαβάζω!!!!!! τι καλά!!!!!!!!!!!! ματινάκι!!!! λατρευω τα μπουρνουζάκια!!!! αυτο πως ειναι???? σαν καπα με κουκουλίτσα ή εχει κ μανικάκια????? καλοφόρετα!! όσο για την κουρτίνα δεν το σχολιάζω!!!

κ εγώ ανυπομονώ για τα ψώνια!!:tongue::tongue::tongue:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

ηρθαααααααααααααα~!τι κανετε φιλεναδιτσες μου το ξενυχτατε..κ ελεγα δεν θα ειναι καμια μεσα.....πηγαμε ειδαμε το ζουζουνακι μας τελικααααα!ολα καλαααααα..εχει παει 2,300 ..μια χαρα τα κιλακια του:D:D.μου εκανε κ την εξεταση που ηθελα κ ολα καλα..της ειπα για τις εντονες συσπασεις που εχω τελευταια κ ειχα κ μια στον υπερηχο κ ειδε οτι κρατανε πολυ κ μου λεει να προσεχω πολυ απο δω κ περα γιατι οσο μεγαλωνει το μωρο ειναι επικυνδυνο κ μπορει να προκληθει πρωορος τοκετος..μου ειπε αν σε μαι ωρα δω οτι εχω πανω απο 7-8 συσπασεις να παω σε ενα εφημερευον νοσοκομειο να με βαλουν σε καρδιοτοκογραφοο..εγω η αληθεια ειναι οτι εχω κ παραπανω πολες φορες κ πολυ εντονες απλα απο δω κ περα μου ειπε ειναι πιο σοβαρα τα πραγματα κ πρεπει να το προσεξω..

επισης μου ειπε οτι το παπαγεωργειου εφημερευει 27 σεπτεμβρη κ 2 οκτωμβρη οποτε ιδου οι ημερομηνιες που πιθανον να μπω..θα παρακαλεσω για 27 γιατι ετσι οπως παω μπορει κ να γεννησω νωρητερα:shock::shock:αχ κοριτσια εχουμε μπει στη τελικη ευθεια!:D:D

Αναστασακι μου να μην τρομαξεςι εσυ με αυτα..εσενα τωρα με τα χαπακια σου δεν ειναι επικυνδυνο εμενα επειδη ειναι κ χαμηλα το μωρο κ επειδη ειμαι κ σε προχωρημενη εγκυμοσηνη αποτι μου ειπε ειναι πιθανο να συμβει αυτο!

Ματινακι μου μεγιαααααα!τι ωραια που ειχατε ψωνια σημερα!

Ρανιουκο μου τελειο το τικερακι!φιλακια πολλα!

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

ηρθαααααααααααααα~!τι κανετε φιλεναδιτσες μου το ξενυχτατε..κ ελεγα δεν θα ειναι καμια μεσα.....πηγαμε ειδαμε το ζουζουνακι μας τελικααααα!ολα καλαααααα..εχει παει 2,300 ..μια χαρα τα κιλακια του:D:D.μου εκανε κ την εξεταση που ηθελα κ ολα καλα..της ειπα για τις εντονες συσπασεις που εχω τελευταια κ ειχα κ μια στον υπερηχο κ ειδε οτι κρατανε πολυ κ μου λεει να προσεχω πολυ απο δω κ περα γιατι οσο μεγαλωνει το μωρο ειναι επικυνδυνο κ μπορει να προκληθει πρωορος τοκετος..μου ειπε αν σε μαι ωρα δω οτι εχω πανω απο 7-8 συσπασεις να παω σε ενα εφημερευον νοσοκομειο να με βαλουν σε καρδιοτοκογραφοο..εγω η αληθεια ειναι οτι εχω κ παραπανω πολες φορες κ πολυ εντονες απλα απο δω κ περα μου ειπε ειναι πιο σοβαρα τα πραγματα κ πρεπει να το προσεξω..

επισης μου ειπε οτι το παπαγεωργειου εφημερευει 27 σεπτεμβρη κ 2 οκτωμβρη οποτε ιδου οι ημερομηνιες που πιθανον να μπω..θα παρακαλεσω για 27 γιατι ετσι οπως παω μπορει κ να γεννησω νωρητερα:shock::shock:αχ κοριτσια εχουμε μπει στη τελικη ευθεια!:D:D

Αναστασακι μου να μην τρομαξεςι εσυ με αυτα..εσενα τωρα με τα χαπακια σου δεν ειναι επικυνδυνο εμενα επειδη ειναι κ χαμηλα το μωρο κ επειδη ειμαι κ σε προχωρημενη εγκυμοσηνη αποτι μου ειπε ειναι πιθανο να συμβει αυτο!

Ματινακι μου μεγιαααααα!τι ωραια που ειχατε ψωνια σημερα!

Ρανιουκο μου τελειο το τικερακι!φιλακια πολλα!

μεγάλωσε το αντράκι μας!!!!!!!!!!! αχ κοντευεις κ εσύ !!!! με το καλοοοοοό!!:P:p εχεις τοσες πολλές συσπάσεις κ κουραζεσαι κ πολύ βρε λενάκι!!! πρόσεχε!!! ουφφφφφ!!!! φιλάκια πολλά! καλή ξεκούραση!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Ααααααααχχχχχχ κορίτσια τι ταλαιπωρία είναι αυτή; Με έχει πιάσει ένας πονόλαιμοςαπό εχθές το απόγευμα ξεροκαταπίνω συνέχεια και τη βγάζω με χαμομηλάκια!!!!! Τι θα κάνω εκτός από υπομονή; Μετά μου λένε να ευχαριστηθώ την εγκυμοσύνη μου! ΠΩΣ;;;;;;; Το ένα μετά το άλλο! Ψυχολογικά έχω γίνει κουρέλι! Τέλοσπάντων είναι ξημερόματα κι εγώ πίνω το χαμομήλι μου!!!!:(:(:(:(:(

ΤΟ ΑΓΟΡΑΚΙ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΤΑ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ!!!!!

καλημερααααααααα!τι κανετεεεε/?κ γω πρωινη σημερα..ψιλοζεσταθηκα..εφυγε εκεινη η καλη δροσουλα κ φοβαμαι οτι ανεβαινει η θερμοκρασια κ δεν το θελω καθολου/:shock::shock:

ξεχασα να σας πω χθες για τα κιλα μου..τελικα 13 εχω βαλει..τα μετρησαμε απο την αρχη που ξεκηνησε να με ζυγιζει κ μου λεει το πολυ 15 να βαλεις γιατι ενα ακομα κιλακι θα το παρει το μωρο κ ενα αν παρω κγω..ενταξει καλα ειναι!τελευταια απλα με τραβαει τοσο πολυ για γλυκο!:shock::shock:

Ιωαννακι μου τι τραβας κ συ βρε αγαπουλα μου..κ θυμαμαι στην αρχη της εγκυμοσηνης το ειχα παθει αυτο με λιγο κρυο νερο που ειχα πιει να φανταστεις!αχ υπομονη θα περασει κ αυτο που θα παει!;)

Αναστασακι μου η αληθεια ειναι οτι μ τρομαξε λιγο χθες η γιατρος κ απο δω κ περα θα προσεχω πολυ!;);)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

καλημερααααααααα!τι κανετεεεε/?κ γω πρωινη σημερα..ψιλοζεσταθηκα..εφυγε εκεινη η καλη δροσουλα κ φοβαμαι οτι ανεβαινει η θερμοκρασια κ δεν το θελω καθολου/:shock::shock:

ξεχασα να σας πω χθες για τα κιλα μου..τελικα 13 εχω βαλει..τα μετρησαμε απο την αρχη που ξεκηνησε να με ζυγιζει κ μου λεει το πολυ 15 να βαλεις γιατι ενα ακομα κιλακι θα το παρει το μωρο κ ενα αν παρω κγω..ενταξει καλα ειναι!τελευταια απλα με τραβαει τοσο πολυ για γλυκο!:shock::shock:

Ιωαννακι μου τι τραβας κ συ βρε αγαπουλα μου..κ θυμαμαι στην αρχη της εγκυμοσηνης το ειχα παθει αυτο με λιγο κρυο νερο που ειχα πιει να φανταστεις!αχ υπομονη θα περασει κ αυτο που θα παει!;)

Αναστασακι μου η αληθεια ειναι οτι μ τρομαξε λιγο χθες η γιατρος κ απο δω κ περα θα προσεχω πολυ!;);)

καλημερα ελενακι!!!τελεια τα νεα σου μεγαλοσε ο μπεμπης σου!!!να εισαι ηρεμη και να ξεκουραζεσε δεν θελουμε να εμφανιστει και πριν την ωρα του!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

καλημέρα κοριτσάκια μου!!! Ιωαννάκι περαστικά!!!! θα περάσει λίγη υπομονή θέλει κ σουπίτσες!!!;) Λενιώ κ βέβαια θα τρομάξεις, δεν θα τρομάξεις??? όπως είπε και το εφάκη στην ώρα του το θέλουμε!:P

Κορίτσια εγώ πριν πήγα να δαγκώσω λίγο ψωμάκι, και με τίναξε το δόντι, κάτω πίσω αριστερά!!! έχει λίγο καιρό που με ενοχλούσε η αλήθεια αλλά φοβάμαι να πάω...γενικότερα δεν φοβαμαι τον οδοντιατρο αλλά τώρα έτσι όπως έχει, λέω μήπως μου βάλει κανένα φάρμακο που κάνει κακό.:confused:

και φοβαμαι μήπως χρειαστει απονευρωση, γιατί τετοιος πόνος ήταν το εχω ξανα αισθανθει από την αλλη πλευρα!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...