Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , Xristina96 είπε:

κοίτα, σε καμία μου προσπάθεια δεν ήμουν ψύχραιμη. Και στο τέλος ήρθε. Θέλω να πω ότι να μην νιώθεις τύψεις αν νιώσεις ότι αγχώνεσαι και έχεις σκαμπανεβάσματα στην ψυχολογία σου. Προσπάθησε όσο μπορείς να πηγαίνεις το μυαλό σου σε αυτά που σε ευχαριστούν και όποτε νιώθεις ότι πιέζεσαι βγες βόλτα να περπατήσεις με μουσική στα ακουστικά. Σου στέλνω την θετική μου ενέργεια!

Σ ευχαριστώ  πολύ πολύ, το έχω ξαναπεράσει και είπα αυτήν την φορά θα γίνει χωρίς άγχος και οτι γίνει.... έχουμε ακόμα βέβαια μπροστά μας το λιγότερο ένα μήνα για να ξεκινήσω 

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ξερω Αναστασακι μου!:D:D:Dδεν θα χορταινεις να βλεπεις το dvd;);)

δεν ξέρεις πως μετράω τις μέρες...!!!!!! την Δευτερα στις 13:00!!!! Αχ παναγίτσα όλα καλά να πάνε!!!! βασικά με τόσα που έχω διαβάσει, έχω τρομοκρατηθεί λίγο.....

Καλά ήμαστε Αναστασάκι περιμένουμε την μανούλα να έρθει να μας δεί..Εσείς???Πλησιάζει η μέρα για την β επιπέδου ε???

Με το καλό γλυκια μου

σε ευχαριστώ μαράκι μου!!! και εμείς καλά είμαστε !! που και που κλωτσάμε!! χιχιχιιχιχιχι:P

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

δεν ξέρεις πως μετράω τις μέρες...!!!!!! την Δευτερα στις 13:00!!!! Αχ παναγίτσα όλα καλά να πάνε!!!! βασικά με τόσα που έχω διαβάσει, έχω τρομοκρατηθεί λίγο.....

σε ευχαριστώ μαράκι μου!!! και εμείς καλά είμαστε !! που και που κλωτσάμε!! χιχιχιιχιχιχι:P

ολα καλα θα ειναι Αναστασακι μου θα το δεις!λιγο εμεινε..πλησιαζει η δευτερα!εγω δευτερα πρωι στης 10 εχω να παω κ στο παπαγεωργειου για να κλεισουμε ημερομηνια για καισαρικη!;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

ολα καλα θα ειναι Αναστασακι μου θα το δεις!λιγο εμεινε..πλησιαζει η δευτερα!εγω δευτερα πρωι στης 10 εχω να παω κ στο παπαγεωργειου για να κλεισουμε ημερομηνια για καισαρικη!;)

φορτωμένη μέρα θα είναι η τσαγκαροδευτερα μας!!!! δεν θυμαμαι το δωματιο του μικρου το εχετε τελειωσει???? ολα ready?????:P

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Axxxxxx κοντευεις και εσύ Λενάκι!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Καλημέραααα!!!! Τι κάνουν τα κοριτσάκια μου; Αχ είμαι πολύ συγκινημένη για το Ποπάκι που σε λίγες μέρες θα κρατάει τη μπεμπούλα της αγκαλίτσα!!!! Αχ κορίτσια σε όλες μας με ένα πόνο εύχομαι!!!

Εγώ είμαι ψιλοχάλια σήμερα! Κάναμε με τον αντρούλη μου καθαριότητα εχθές στο σπίτι και σήμερα με πονάει η μέση μου τόσο πολύ που κλαίω όταν σηκώνομαι! Πήρα το γιατρό και μου είπε ξεκούραση!!! Τί είναι αυτό;;;;;;;;;;:confused::confused::confused::confused::confused:

φορτωμένη μέρα θα είναι η τσαγκαροδευτερα μας!!!! δεν θυμαμαι το δωματιο του μικρου το εχετε τελειωσει???? ολα ready?????:P
Axxxxxx κοντευεις και εσύ Λενάκι!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue:

ιναι Αναστασακι μου ολα ετοιμα..την βαλιτσα μου πρεπει να αρχησω να ετοιμαζω κ κατι καινουρια ρουχαλακια του μωρου να πλενω..αχ ακομα να το πιστεψω παρολο που το εχω ξαναζησει νιωθω λες κ ειναι ολα πρωτογνορα κ παλι!ανυπομονωωω!:D

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Καλημέραααα!!!! Τι κάνουν τα κοριτσάκια μου; Αχ είμαι πολύ συγκινημένη για το Ποπάκι που σε λίγες μέρες θα κρατάει τη μπεμπούλα της αγκαλίτσα!!!! Αχ κορίτσια σε όλες μας με ένα πόνο εύχομαι!!!

Εγώ είμαι ψιλοχάλια σήμερα! Κάναμε με τον αντρούλη μου καθαριότητα εχθές στο σπίτι και σήμερα με πονάει η μέση μου τόσο πολύ που κλαίω όταν σηκώνομαι! Πήρα το γιατρό και μου είπε ξεκούραση!!! Τί είναι αυτό;;;;;;;;;;:confused::confused::confused::confused::confused:

καλημερα Ιωαννακι μου!να προσεχεις αγαπουλα μου..σημερα να εισαι οσο μπορεις ξαπαλα να περασει η μεση..μαλον θα εκανες πολα χθες κ τωρα ξερεις ειμαστε πιο ευαισθητες κ μενα μετα απο δουλειες που κανω πολες φορες με ποναει η μεση..να προσεχεις!;);)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Καλημέρα Ιωαννάκι μου!!! Ξάπλωσε και μην ανυσηχείς θα περάσει!! αλλά όταν λέμε ξάπλα ξάπλα!!!!!!! έχεις λάπτοπ??? αν ναι πάρτο δίπλα!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

ιναι Αναστασακι μου ολα ετοιμα..την βαλιτσα μου πρεπει να αρχησω να ετοιμαζω κ κατι καινουρια ρουχαλακια του μωρου να πλενω..αχ ακομα να το πιστεψω παρολο που το εχω ξαναζησει νιωθω λες κ ειναι ολα πρωτογνορα κ παλι!ανυπομονωωω!:D

πρωτογνωρα ε?????? τι καλαααααααά!!!! δοκιμασες να ανεβάσεις εδω φωτο από το παιδικό ???

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

καλημερα Ιωαννακι μου!να προσεχεις αγαπουλα μου..σημερα να εισαι οσο μπορεις ξαπαλα να περασει η μεση..μαλον θα εκανες πολα χθες κ τωρα ξερεις ειμαστε πιο ευαισθητες κ μενα μετα απο δουλειες που κανω πολες φορες με ποναει η μεση..να προσεχεις!;);)

Ναι βρε Λενάκι μου έχεις δίκιο! Εσύ πως είσαι; Τη Δευτέρα διάβασα θα πας να κλείσεις ημερομηνία για καισαρική; Άντε με το καλό κι εσύ! Το καλό είναι πως με τον τρόπο που γίνονται οι καισαρικές σήμερα βλέπεις το μωράκι σου αμέσως και είναι και λιγότερη η ταλαιπωρία! Όπως και να έχει το πράγμα εύχομαι μέσα από την καρδιά μου όλα να πάνε κατ'ευχήν για όλες μας! Να γεμίσει η αγκαλίτσα μας πολλάααααααα μωράκια!!!!

Ναι βρε Λενάκι μου έχεις δίκιο! Εσύ πως είσαι; Τη Δευτέρα διάβασα θα πας να κλείσεις ημερομηνία για καισαρική; Άντε με το καλό κι εσύ! Το καλό είναι πως με τον τρόπο που γίνονται οι καισαρικές σήμερα βλέπεις το μωράκι σου αμέσως και είναι και λιγότερη η ταλαιπωρία! Όπως και να έχει το πράγμα εύχομαι μέσα από την καρδιά μου όλα να πάνε κατ'ευχήν για όλες μας! Να γεμίσει η αγκαλίτσα μας πολλάααααααα μωράκια!!!!

αχ ναι Ιωαννακι μου έτσι όπως το είπες!!! πολλαααααααά!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

πρωτογνωρα ε?????? τι καλαααααααά!!!! δοκιμασες να ανεβάσεις εδω φωτο από το παιδικό ???

οχι δεν δοκιμασα Αναστασακι μου ξεχαστηκα..αν κ πιστευω οτι δεν θα μπει..:(:rolleyes:θα το προσπαθησω μωλης κοιμησω τον μικρο να δουμε τι γινεται!;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

οχι δεν δοκιμασα Αναστασακι μου ξεχαστηκα..αν κ πιστευω οτι δεν θα μπει..:(:rolleyes:θα το προσπαθησω μωλης κοιμησω τον μικρο να δουμε τι γινεται!;)

οκκκκκ;););)!!!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλα ειμαι Ιωαννακι μου ..εχω βαρυνει αρκετα κ δυσκολευομαι να ανεβαινω σκαλια:rolleyes:αλα ολα καλα..ευχαρηστω πολυ Ιωαννακι μου σε ολες μας κ γω ευχομαι μια ευκολη γεννα κ γερα μωρακια:D:D

κοριτσακια μου παω να ξεκηνησω μαγειρεμα..φιλακια ποολα κ να προσεχετε τα ζουζουνακια σας!

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...