Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια μου ,μόλις μίλησα με τον εξωματιστη 

Στον επόμενο κύκλο 7 με 8 μέρα θα κάνουμε prp ενδομητριου και αν όλα πάνε καλά ξεκινάμε πρώτα ο Θεός. 

Εγώ από μόνη μου ξεκίνησα mollers, bitamin d ,φυλλικο οξύ, και κάτι υποθετα κολπικά της Eva belle με προβιοτικα που με σύστησαν τα κορίτσια εδώ μέσα, ξεχνάω κάτι έχετε να συστήσετε κάτι άλλο??? 

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλύτερα είμαι εφάκη μου! σπίτι και ξεκούραση! το παίζω τεμπέλα ! χιχιχιχι εσυ ?? το μπεμπε???

καλα ειμαι και εγω και το μπεμπε επεστρεψα στην δουλεια και προσπαθω να προσαρμοστω!!!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

καλημερουδια Αναστασακι μου καλο!πως εισαι σημερα?εχεις καφε?

εγω καλα αν κ με χει ταραξει στις κλωτσιες κ στις κολοτουμπες ο μιρκος απο χθες το πρωι με το ζορι καθομαι ολη την ωρα κατι κανει//σπανια κοιμαται!:tongue:ναι η φατσουλα φαινεται καλα τωρα πια!εσυ ποτε ξαναπας γιατρο?

χθες ειχε κ το Γιωτακι μας αν δεν κανω λαθος..σημερα ισως μπει να μας πει νεακια απο την μπουμπου της!:D

εχθές το πρωί σταμάτησαν εντελώς τα παλιό καφέ!! ευτυχώς!

είναι ζωηρούλη!!! χιχιχιιχιχι πολύ!!! και μενα μ'αρέσει πολύ όταν κουνιέται! καμιά φορά το νιώθω λίγο πιο κάτω από τον αφαλό αλλά τις περισσότερες φορές χαμηλά!! εκείνη την ώρα που κουνιέται 10 άνθρωποι να μου μιλάνε , νομίζω δεν ακούω τίποτα...χιχιχιιχι

την δευτερα πάω για β'επιπέδου (πολύ άγχος) και μετά στις 15 του μήνα στη γιατρό μου!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλα ειμαι και εγω και το μπεμπε επεστρεψα στην δουλεια και προσπαθω να προσαρμοστω!!!!!

αχ ναι! το διάβασα εχθές!!!! κ μετα 1 μήνα ε??? πακέτο!!!!!!!!!!

η κοιλίτσα φαίνεται?????

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

εχθές το πρωί σταμάτησαν εντελώς τα παλιό καφέ!! ευτυχώς!

είναι ζωηρούλη!!! χιχιχιιχιχι πολύ!!! και μενα μ'αρέσει πολύ όταν κουνιέται! καμιά φορά το νιώθω λίγο πιο κάτω από τον αφαλό αλλά τις περισσότερες φορές χαμηλά!! εκείνη την ώρα που κουνιέται 10 άνθρωποι να μου μιλάνε , νομίζω δεν ακούω τίποτα...χιχιχιιχι

την δευτερα πάω για β'επιπέδου (πολύ άγχος) και μετά στις 15 του μήνα στη γιατρό μου!

ναι Αναστασακι μου ετσι ειναι εκεινη την ωρα η χαρα σου ειναι τοσο μεγαλη που βουλωνουν τα αυτια σου χιχιιχιχιχ:tongue::tongue::tongue:στην αρχη το αισθανεσαι συνεχεια χαμηαλ μεχρι να παρει θαρος κ να κοβει βολτες μεσα στην κοιλιτσα!:tongue::tongue:

ολα καλα θα ειναι στον μεγαλο υπερηχο θα το δεις@παρτε dvd μαζι σας εκτος κ αν εχουν εκει οπως εμενα στο ιακεντρο ειχαν!;);)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

ναι Αναστασακι μου ετσι ειναι εκεινη την ωρα η χαρα σου ειναι τοσο μεγαλη που βουλωνουν τα αυτια σου χιχιιχιχιχ:tongue::tongue::tongue:στην αρχη το αισθανεσαι συνεχεια χαμηαλ μεχρι να παρει θαρος κ να κοβει βολτες μεσα στην κοιλιτσα!:tongue::tongue:

ολα καλα θα ειναι στον μεγαλο υπερηχο θα το δεις@παρτε dvd μαζι σας εκτος κ αν εχουν εκει οπως εμενα στο ιακεντρο ειχαν!;);)

άσε πολύ μεγάλη χαρά!!! τρελένομαι σου λέω!!!!!!!:P:p:p

στον ιάκεντρο όταν έκανα την αυχενική, μάλλον θα μου ξανα δωσουν!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

ναι το ξερουν!!ειμαι λειτουργοσ μαρκετινγκ σε μια αλυσιδα υπεραγορων!!

α ωραία τότε! εύχομαι όλα να πάνε καλά κ να μη χρειαστει να φυγεις από τη δουλεια!:P

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!!!!

Ποπάκι μου, αγάπη μου εσυ έφτασαν οι μέρες!!!!Πολύ χάρηκα που σε λίγες μέρες θα έχεις αγκαλιά την μπουμπού σου...

Σο εύχομαι ψυχούλα μου γλυκιά να μην ταλαιπωρηθείς πολύ και να πάνε όλα κατ΄ευχήν..Με το καλό να πάρετε στην αγκαλιά σας και στο σπιτάκι σας το ζουζούνι σας...:P:p:p

Καλημέρα κορίτσια!!!!!

Ποπάκι μου, αγάπη μου εσυ έφτασαν οι μέρες!!!!Πολύ χάρηκα που σε λίγες μέρες θα έχεις αγκαλιά την μπουμπού σου...

Σο εύχομαι ψυχούλα μου γλυκιά να μην ταλαιπωρηθείς πολύ και να πάνε όλα κατ΄ευχήν..Με το καλό να πάρετε στην αγκαλιά σας και στο σπιτάκι σας το ζουζούνι σας...:P:p:p

καλημέρα μαράκι! τι κάνετε????

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

άσε πολύ μεγάλη χαρά!!! τρελένομαι σου λέω!!!!!!!:P:p:p

στον ιάκεντρο όταν έκανα την αυχενική, μάλλον θα μου ξανα δωσουν!

ξερω Αναστασακι μου!:D:D:Dδεν θα χορταινεις να βλεπεις το dvd;);)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

καλημέρα μαράκι! τι κάνετε????

Καλά ήμαστε Αναστασάκι περιμένουμε την μανούλα να έρθει να μας δεί..Εσείς???Πλησιάζει η μέρα για την β επιπέδου ε???

Με το καλό γλυκια μου

Καλημέρα κορίτσια!!!!!

καλως το Μαρακι!τι κανεις γλυκουλα μου?το ζουζουνακι σου?:D:D

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...