Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Εξωσωματική τελικά δεν έκανα   αλλά είναι ένας λόγος που δεν έκανα άλλο παιδί Κ έμεινα μόνο με ένα Κ ούτε που το συζήτησα να κάνω άλλο .... 

δεν την ξέρω την ιστορία σου, αλλά με τις απαντήσεις σου καταλαβαίνω ότι έχεις γνώσεις και θεώρησα ότι είναι από προσωπικά βιώματα. 

Χαίρομαι πάρα πολύ που τα κατάφερες φυσικά! Γερό να είναι το παιδάκι σου και να το καμαρώνεις!

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

κοριτσακια μου καλα!!!!!!!!!!!!τι κανετε?

ρανιουκο μου το ενοιωσες το μωρακι σου, αυτο ηταν, σε λιγο καιρο θα καταλαβεις πως αυτο το κυματακι ειναι η μπιζουδενια σου, γιουπιιιιιι!!!!!

λενιω μου τι τραβηξες γλυκουλα μου!!!!!!ευχομαι αυτη την φορα την πρωτη κιολας μερα να σηκωθεις και να μην πονας καθολου και ο μπεμπακος σου θα βγει χωρις καμια ταλαιπωρια!!!!!!!!!!!!((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))

ματινακι, εφακη, ιωαννακι, αναστασακι φιλακια στις κοιλουμπιτσες σας!!!!!

εγω πηγα σημερα στον γιατρο, ειδα την μπουμπου μου, 3 κιλακια ειναι, βρισκεται με το κεφαλακι κατω αλλα ειναι πολυ ψηλα, δεν προκειται να μπει στην λεκανη μου ειπε και το σαββατο που θα ειμαι 39 εβδομαδων κλεισαμε για καισαρικη!!!!!!αυτο ηταν κοριτσια, τερμα τα ψεματα φτασαμε στο ονειρο!!!!!!!!αληθεια δεν με νοιαζει καθολου η καισαρικη, σε 10 λεπτα θα εχουμε τελειωσει και το μωρακι δεν θα ταλαιπωρηθει καθολου!!!!!τι να κανουμε, αφου μου ειπε ο γιατρος πως η λεκανη μου ειναι στενη, ειμαι μικροκαμωμενη και δεν προκειται να κατεβει η μπεμπα κατα 99% οσο και να περπατησω......μακαρι να πανε ολα καλα!!!!!!!!!!!!!!!λοιπον απο αμοιβες......2350,00 το ιασω και 1500,00 αμοιβη γιατρου!!!!χαλαλι ολα για την μπεμπουλα!!!!!!!!

φιλακια πολλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!με το καλο ολες μας!!!!!!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπερα φιλεναδουλες μου!!!

τι κανετε?

ποσο απολαυσα τη κουβεντουλα σας δε λεγεται...

εγω πρωτη μερα δουλεια σημερα και μου κακοφανηκε πολυ....ειχα και λιγα πονακια χαμηλα αλλα ξεκουραστηκα τωρα...

απορω,οταν με το καλο γεννησω,πως θα αποχωριστω τη μπιζουδενια μου!!!!

σκεφτομαι να παρω και την αδεια του οαεδ αλλα τα λεφτα ειναι 700 ευρω και χανω πολλα μηνιαιως!!!!ο αντρουλης μου θελει να την παρω....ουφφφφφ.....δε ξερω...

Ρανιούκο μου τι καλά!!!! Την κατάλαβες την μικρούλα; Λογικό είναι. Κι εμένα μου είπανε πως από την 17η εβδομάδα και μετά θα αρχίσω να καταλαβαίνω το παληκάρι μου! Μα την αλήθεια δεν βλέπω την ώρα να το καταλάβω το παιδάκι μου!

ρανιουκο μου το ενοιωσες το μωρακι σου, αυτο ηταν, σε λιγο καιρο θα καταλαβεις πως αυτο το κυματακι ειναι η μπιζουδενια σου, γιουπιιιιιι!!!!!

λενιω μου τι τραβηξες γλυκουλα μου!!!!!!ευχομαι αυτη την φορα την πρωτη κιολας μερα να σηκωθεις και να μην πονας καθολου και ο μπεμπακος σου θα βγει χωρις καμια ταλαιπωρια!!!!!!!!!!!!((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))

εγω πηγα σημερα στον γιατρο, ειδα την μπουμπου μου, 3 κιλακια ειναι, βρισκεται με το κεφαλακι κατω αλλα ειναι πολυ ψηλα, δεν προκειται να μπει στην λεκανη μου ειπε και το σαββατο που θα ειμαι 39 εβδομαδων κλεισαμε για καισαρικη!!!!!!αυτο ηταν κοριτσια, τερμα τα ψεματα φτασαμε στο ονειρο!!!!!!!!αληθεια δεν με νοιαζει καθολου η καισαρικη, σε 10 λεπτα θα εχουμε τελειωσει και το μωρακι δεν θα ταλαιπωρηθει καθολου!!!!!τι να κανουμε, αφου μου ειπε ο γιατρος πως η λεκανη μου ειναι στενη, ειμαι μικροκαμωμενη και δεν προκειται να κατεβει η μπεμπα κατα 99% οσο και να περπατησω......μακαρι να πανε ολα καλα!!!!!!!!!!!!!!!λοιπον απο αμοιβες......2350,00 το ιασω και 1500,00 αμοιβη γιατρου!!!!χαλαλι ολα για την μπεμπουλα!!!!!!!!

φιλακια πολλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!με το καλο ολες μας!!!!!!!!

ποπακι μου γλυκοοοοοοοοοοοο....

ερχεται η πριγκιπισσα σου...αχ παναγιτσα μου....με το καλο ευχομαι κουκλαρα μου!!!!!!

σε 5 μερες απο 2 θα μπειτε 3 στο σπιτακι σας...ειναι μαγικο!!!!!!:P

σας ευχομαι απο τη καρδια μου το κοριτσακι σας να ειναι γερο,δυνατο και τυχερο σε ολη της τη ζωη!!!!ειμαι πολυ συγκινημενη....

Σ'ΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!!!!!

bg1142822.jpg

princess2.gif

Ρανιούκο μου τι καλά!!!! Την κατάλαβες την μικρούλα; Λογικό είναι. Κι εμένα μου είπανε πως από την 17η εβδομάδα και μετά θα αρχίσω να καταλαβαίνω το παληκάρι μου! Μα την αλήθεια δεν βλέπω την ώρα να το καταλάβω το παιδάκι μου!

αχ ιωαννακι μου ναι...την ενιωσα μαλλον!!!!!αν και ο γιατρος μου ειπε απο την 20η εβδομαδα και μετα γι'αυτο και εχω μια επιφυλαξη...αλλα δε μπορει....την ενιωσα!!!!!:D

ειμαι πολυ συγκινημενη με το ποπακι μας!!!!!

και στα δικα μας παναγιτσα μου και με εναν πονο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

bg1142822.jpg

princess2.gif

καλημερουδιααααααααααααααα

εφτασε η ωρα λοιπον ποπη μου να αντικρησεις την μπουμπου σου!!!ατε με το καλο!!!ολα καλα θα πανε με την καισαρικη δεν θα καταλαβεις τιποτα!!!!

κοριτσια ερχεται το πρωτο μας μωρακι!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

καλημερααααααααααα!σας γραφω συγκινημενη κ αυτο για το ποπακη μας..οπως το ειπες Εφακη μου ερχεται το πρωτο μας μωρακι!

ποπακη μουυυυυυυ αγαπουλα μου την κυριακη θα την αντικρυσεις!ολα καλ ανα σου πανε κ να μην ταλαιπωρηθεις καθολου..κ γω εχω στενη λεκανη κ μενα ετσι επρπεε να μου πουν στον μικρο!ευχαρηηστω για τα καλα σου λογακια!:D:D

σαγαπω πολυυυυυυυυυ(((((((((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))

Ρανιουκακο μου σιγουρα ηταν η μπιζουδενια σου αυτο το κυματακι..οι γιατροι λενε μετα την 20 βδομαδα αλα πιο πριν νιωθουμε πολυ καθαρα τα φτερουγισματα!

Εφακη μου τι κανεις?εγω σημερα εχω γιατρο στης 6..ελπιζω ο αντρας μου να μην κατσει υπερωρια σημερα κ παμε πιο αργα!ανυπομονω να δω την φατσουλα του στον υπερηχο!

χαδακια στις κοιλιτσες σας!;);)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

καλημερααααααααααα!σας γραφω συγκινημενη κ αυτο για το ποπακη μας..οπως το ειπες Εφακη μου ερχεται το πρωτο μας μωρακι!

ποπακη μουυυυυυυ αγαπουλα μου την κυριακη θα την αντικρυσεις!ολα καλ ανα σου πανε κ να μην ταλαιπωρηθεις καθολου..κ γω εχω στενη λεκανη κ μενα ετσι επρπεε να μου πουν στον μικρο!ευχαρηηστω για τα καλα σου λογακια!:D:D

σαγαπω πολυυυυυυυυυ(((((((((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))

Ρανιουκακο μου σιγουρα ηταν η μπιζουδενια σου αυτο το κυματακι..οι γιατροι λενε μετα την 20 βδομαδα αλα πιο πριν νιωθουμε πολυ καθαρα τα φτερουγισματα!

Εφακη μου τι κανεις?εγω σημερα εχω γιατρο στης 6..ελπιζω ο αντρας μου να μην κατσει υπερωρια σημερα κ παμε πιο αργα!ανυπομονω να δω την φατσουλα του στον υπερηχο!

καλημερα ελανακη μου θα περιμενουμε και απο εσενα τα καλα νεα σημερα που θα δεις τον μικρο σου!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

καλημερα ελανακη μου θα περιμενουμε και απο εσενα τα καλα νεα σημερα που θα δεις τον μικρο σου!!!

ευχαρηστω Εφακη μου!για να δουμε ποσα κιλακια πηγε ο μικρουλης μου!:tongue:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

καλημέρα και από μένα κορίτσια!!!!

ουφ έσκασα εχθές σας διάβαζα και δεν μπορούσα να γράψω!!!!

ποπάκι !!!!!!!!!!!!!! τι χαρά είναι αυτή ε???? κοντευεις!! λίγες μερούλες έμειναν μόνο κα μετά το σπίτι θα γεμίσει με μωρουδιακή φωνούλα!!! τι υπέροχο!!!!!!!!!!!!!!:P με το καλό να έρθει η ώρα!!!!!

τι κάνετε κοριτσάκια???

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Λενάκι καλημέρα!! με το καλό να δείς το ζουζούνι σου!!! τώρα φαντάζομαι θα φένεται και η φατσούλα πιο καθαρη???:tongue:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

ποπάκι !!!!!!!!!!!!!! τι χαρά είναι αυτή ε???? κοντευεις!! λίγες μερούλες έμειναν μόνο κα μετά το σπίτι θα γεμίσει με μωρουδιακή φωνούλα!!! τι υπέροχο!!!!!!!!!!!!!!:P με το καλό να έρθει η ώρα!!!!!

τι κάνετε κοριτσάκια???

καλα ειμαστε αναστασακι μου εσυ πως εισαι??

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Λενάκι καλημέρα!! με το καλό να δείς το ζουζούνι σου!!! τώρα φαντάζομαι θα φένεται και η φατσούλα πιο καθαρη???:tongue:

τι κάνετε κοριτσάκια???

καλημερουδια Αναστασακι μου καλο!πως εισαι σημερα?εχεις καφε?

εγω καλα αν κ με χει ταραξει στις κλωτσιες κ στις κολοτουμπες ο μιρκος απο χθες το πρωι με το ζορι καθομαι ολη την ωρα κατι κανει//σπανια κοιμαται!:tongue:ναι η φατσουλα φαινεται καλα τωρα πια!εσυ ποτε ξαναπας γιατρο?

χθες ειχε κ το Γιωτακι μας αν δεν κανω λαθος..σημερα ισως μπει να μας πει νεακια απο την μπουμπου της!:D

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...