Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

εγω δυστυχως με την ρενα77 δεν εχω γνωριστει καθολου γιατι οταν μπηκα εγω η ρενα ετρεχε με τις διαδικασιες, ομως ξερω ακριβως την ιστορια της επειδη σας διαβαζα πριν αποφασισω να μπω και εγω στην παρεα σας και ολο αυτο που γινεται ειναι πολυ δυσκολο και παρα πολυ στεναχωρω για το ρενακι..αν δεν ηθελαν η δεν μπορουσαν απο την αρχη να βοηθησουν την ρενα γιατι δεν το ειπαν?γιατι την αφησαν αν κανει ονειρα?και ξαφνικα απο το πουθενα να σταματησουν?ειναι πολυ αδικο

μακαρι ρενα μου να ερθει το μωρακι σας απο μονο του, γιατι πανω απο ολους και απο ολα ειναι ο θεος και αυτος θα σε βοηθησει

προχτες εμαθα οτι μια φιλη μου ειναι εγκυος φυσιολογικα, με μεγαλο προβλημα του αντρα της στο σπ.., και μετα απο μια αποτυχημενη εξ/κη που ειχαν, και ενα δευτερο ραντεβου τον αυγουστο για την επομενη εξ/κη, ο θεος τους εκανε το μεγαλυτεροπ δωρο, εκανε το θαυμα του!το ιδιο θα κανει και σε σενα και σε ολες!!

(((((((((((((())))))))))))))))))

ευχομαι να μπαινειςγια ν α σε βοηθησουμε και να σε στηριξουμε

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ελα νενακι μου!!!!!!!!!!σε ευχαριστω πολυ γλυκουλα μου!!!!!!!!!!!!τι κανεις?

ποπακι μου ειμαι καλα, λιγο στεναχωρημρνη με την ρενα

η κοιλιτσα σου ειναι τρελλα!!

τι κανει η νεραιδουλα σας?

το ελερινακι και το ρουλακι που χαθηκαν?καιρο εχουν να μοπουν, ας ειναι ολα καλα θεε μου

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

λενακι μου αγορακι????????????????????????????????γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!ησυχο ειναι το καμαρι μου!!!!!!αχ αγορομανα μου εσυ!!!!!!μια χαρουλα, δυο αγορακια θα μεγαλωσουν παρεουλα!!!!!!!!!μπραβο λενιω μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!((((((((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))))))))

ΝΑΙ ΠΟΠΑΚΗ ΜΟΥ ΑΓΟΡΑΚΙ ΤΕΛΙΚΑ!ΟΛΑ ΚΑΛΑ!

(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))))))));)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

εγω δυστυχως με την ρενα77 δεν εχω γνωριστει καθολου γιατι οταν μπηκα εγω η ρενα ετρεχε με τις διαδικασιες, ομως ξερω ακριβως την ιστορια της επειδη σας διαβαζα πριν αποφασισω να μπω και εγω στην παρεα σας και ολο αυτο που γινεται ειναι πολυ δυσκολο και παρα πολυ στεναχωρω για το ρενακι..αν δεν ηθελαν η δεν μπορουσαν απο την αρχη να βοηθησουν την ρενα γιατι δεν το ειπαν?γιατι την αφησαν αν κανει ονειρα?και ξαφνικα απο το πουθενα να σταματησουν?ειναι πολυ αδικο

μακαρι ρενα μου να ερθει το μωρακι σας απο μονο του, γιατι πανω απο ολους και απο ολα ειναι ο θεος και αυτος θα σε βοηθησει

προχτες εμαθα οτι μια φιλη μου ειναι εγκυος φυσιολογικα, με μεγαλο προβλημα του αντρα της στο σπ.., και μετα απο μια αποτυχημενη εξ/κη που ειχαν, και ενα δευτερο ραντεβου τον αυγουστο για την επομενη εξ/κη, ο θεος τους εκανε το μεγαλυτεροπ δωρο, εκανε το θαυμα του!το ιδιο θα κανει και σε σενα και σε ολες!!

(((((((((((((())))))))))))))))))

ευχομαι να μπαινειςγια ν α σε βοηθησουμε και να σε στηριξουμε

ΝΕΝΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΛΟ ΤΙ ΚΑΝΕΙς ΓΛΥΚΟΥΛΑ ΜΟΥ!ΕΤΣΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Κ ΜΕ ΤΟ ΡΕΝΑΚΙ!ΜΑΚΑΡ ΘΕΟΥΛΗ ΜΟΥ!ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΚΟΥΡΑΓΙΟ Κ ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΡΑ!ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΑ,ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΠΩ!

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

ποπακι μου ειμαι καλα, λιγο στεναχωρημρνη με την ρενα

η κοιλιτσα σου ειναι τρελλα!!

τι κανει η νεραιδουλα σας?

το ελερινακι και το ρουλακι που χαθηκαν?καιρο εχουν να μοπουν, ας ειναι ολα καλα θεε μου

αχ νενακι μου καλο!!!!!!!τελικα γινονται και θαυματα απο εκει που δεν τα περιμενεις!!!!!!ε???τι καλα!!!!!

καλα ειναι το κοριτσουδι μου!!!!!!!!

ναι μακαρι τα κοριτσακια να ειναι καλα και τα μωρακια τους να μεγαλωνουν!!!!!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Διαφημίσεις

τζαααααααααα

τι κανετε αγαπες?

ελενακι μου αγορομανουλα μου με το καλο!!ειδες που οαλ ηταν καλα!!χαδακι στο μπεμπουλη σου!

σοφακι μου τι κανεις?

ποπακι μου τι τελεια φωτογραφια :D:D, συγκινηθηκα πολυ καρδουλα μου, με το καλο και εσυ και η ελενιτσα μας να παρετε τα μπεμπακια σας αγκαλια!!

ελενακι τελικα εμοιασες στην πεθερα ;););)

Καλά είμαι αγαπη μου σε πετυχαίνω τελικά;););)

τι κάνεις εσύ;;;

τζαααααααααα

τι κανετε αγαπες?

ελενακι μου αγορομανουλα μου με το καλο!!ειδες που οαλ ηταν καλα!!χαδακι στο μπεμπουλη σου!

σοφακι μου τι κανεις?

ποπακι μου τι τελεια φωτογραφια :D:D, συγκινηθηκα πολυ καρδουλα μου, με το καλο και εσυ και η ελενιτσα μας να παρετε τα μπεμπακια σας αγκαλια!!

ελενακι τελικα εμοιασες στην πεθερα ;););)

νενακι μου ευχαρηστω πολυ αγαπουλα μου!ευχομαι κ σε σενα συντομα να το ζησεις ολο αυτο!κ με το καλο να κρατησεις κ συ το δικο σου μωρακι αγκαλια!

αχ δεν καταλαβα εμοιασα στην πεθερα:confused:ειιμαι κ μισο ξανθια!αα κ ξεχασα να ρωτησω κ για τις βαφες αν μπορω να τα βαψω!:rolleyes:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

αχ φιλεναδακια μου οταν μου το ειπε τρελλαθηκα απο χαρα!

δεν το πιστευε ειχε καθυστερηση πηγε για μια τυπικη χοριακη και ειχε 1100 :shock::shock:

ακομα δεν το πιστευει;););) και ειναι και γεματη σε κιλα και εχει και θυροειδη..αλλα πανω απο ολα αυτα τα "προβληματα" ειναι ο θεος και τα λυνει!!

μακαρι και ενα θαυμα για την ρενα αν συμβει!!

και ακομα μια φιλη μου εμαθε σημερα οτι ειναι εγκυος!!

καλε πολυ με τριγυρναει :D:D:D

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

αχ νενακι μου καλο!!!!!!!τελικα γινονται και θαυματα απο εκει που δεν τα περιμενεις!!!!!!ε???τι καλα!!!!!

καλα ειναι το κοριτσουδι μου!!!!!!!!

ναι μακαρι τα κοριτσακια να ειναι καλα και τα μωρακια τους να μεγαλωνουν!!!!!!!

ποπάκη μου τι κάνεις καμαρι μου;;; η πριγκήπισσα μας;;;;

Διαφημίσεις

νενακι μου ευχαρηστω πολυ αγαπουλα μου!ευχομαι κ σε σενα συντομα να το ζησεις ολο αυτο!κ με το καλο να κρατησεις κ συ το δικο σου μωρακι αγκαλια!

αχ δεν καταλαβα εμοιασα στην πεθερα:confused:ειιμαι κ μισο ξανθια!αα κ ξεχασα να ρωτησω κ για τις βαφες αν μπορω να τα βαψω!:rolleyes:

Καλά είμαι αγαπη μου σε πετυχαίνω τελικά;););)

τι κάνεις εσύ;;;

σοφακι μου καλα ειμαι ησυχα και ηρεμα! ο γοης σου καλα?

ελενακι δεν ελεγες οτι στο σοι εχετε μονο αγορακια ?και οτι αν ειναι και το δευτερο αγορακι θα εμοιαζες στην πεθερα σου?

καλε λαθος καταλαβα?γιατι και εγω ξανθια ειμαι χ!χ!χ!χ!

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

σοφακι μου καλα ειμαι ησυχα και ηρεμα! ο γοης σου καλα?

ελενακι δεν ελεγες οτι στο σοι εχετε μονο αγορακια ?και οτι αν ειναι και το δευτερο αγορακι θα εμοιαζες στην πεθερα σου?

καλε λαθος καταλαβα?γιατι και εγω ξανθια ειμαι χ!χ!χ!χ!

ναι ναι νενακι μου ετσι ακριβως!κ η πεθερα αγορομανα κ οι νυφες τις το ιδιο!ειμαστε κ 3 κ οι 3 αγορακια κ συνεχηζουμε!:tongue::tongue::tongue:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

ολοι αγορακι μου λενε!η πεθερα της κουμπαρας μου με ειδε το πασχα κ μου λεει αγορακι προβλεπω!χιιχιχιχι!:tongue:ολοι μ ολοι αυτο λενε!εκτος απο τις προβλεψεις του αντρα μου!:tongue::tongue::tongue:για να δουμεεεεεεεε!το τι αγωνια εχουμε ολοι δεν μπορειτε να φανταστειετε!επειδη κ οι δυο συνηφαδες μου κανανε αγορια κ δεν εχουμε κοριτσακια εχουμε αγωνια να δουμε ειμαστε τελικα αγορομανες σαν την πεθερα μου!ειναι κληρονομικο τελικα!:tongue::tongue:

το βρηκα το μην.σου φιλεναδουλα!

γι αυτο σου εγραψα οτι τελικα μοιαζεις στην πεθερα!!

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

αχ φιλεναδακια μου οταν μου το ειπε τρελλαθηκα απο χαρα!

δεν το πιστευε ειχε καθυστερηση πηγε για μια τυπικη χοριακη και ειχε 1100 :shock::shock:

ακομα δεν το πιστευει;););) και ειναι και γεματη σε κιλα και εχει και θυροειδη..αλλα πανω απο ολα αυτα τα "προβληματα" ειναι ο θεος και τα λυνει!!

μακαρι και ενα θαυμα για την ρενα αν συμβει!!

και ακομα μια φιλη μου εμαθε σημερα οτι ειναι εγκυος!!

καλε πολυ με τριγυρναει :D:D:D

Όντως αγαπούλα μου!!!! πολύ σε τριγυρνάει!!!!! άντε κοντεύουν οι μερούλες!!! και ο Μάης τι ωραίος μήνας;)!!!

ναι ναι νενακι μου ετσι ακριβως!κ η πεθερα αγορομανα κ οι νυφες τις το ιδιο!ειμαστε κ 3 κ οι 3 αγορακια κ συνεχηζουμε!:tongue::tongue::tongue:

απιστευτο :shock::shock::shock: χ!χ!χ!

και η δικαι μου η πεθερα αγορομανα ειναι και ολο μου λεει και εσυ αγορια θα κανεις!και της λεω δεν εχω προβλημα καλυτερα να βγαλω και τον μπαμπακα μου (δυστυχως τον χασαμε πριν 16 χρονια).., μπορει να το λεει και γι αυτο να μου πει αυτο που θελω να ακουσω ! οταν ερθει η ωρα εκεινη το μονο που θα με νοιαζει ειναι να ειναι γερο..

παντως αν βγω και εγω αγορομανα ελενακι μαλλον δεν θα ειναι και τοσο τυχαιο, θα ειναι αυτο που λενε η νυφη στην πεθερα μοιαζει :D:D:D

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...