Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , MK2012 είπε:

Δε το συζητώ. Το έχω σκεφτεί πολλές φορές. Για αυτό και δεν αλλάζω δουλειά κ υπομένω όλο αυτό που υπομένω. Αλλιώς θα έκανα κάτι άλλο για να διαφυλάξω τη ψυχολογική μου ηρεμία. Πιέζομαι εδώ , πιέζομαι κ στη προσωπική μου ζωή με τις εξωσωματικές. Εχω σκεφτεί άπειρες φορές να τα παρατήσω αλλά μετά θυμάμαι για τι προσπαθώ.

Πάνω από όλα η ψυχική μας ηρεμία. 

Για αυτό δεν έχω αλλάξει δουλειά... Παρόλο που τρέχω σαν τον Βέγγο γιατί είμαστε λίγα άτομα, οπότε το 8 ωρό είναι οριακό! Δεν κάνουμε ούτε διάλλειμα, ότι φάμε, πάνω στο γραφείο. Τέλος πάντων, παρόλα αυτά, είναι σαν να πηγαίνω για καφέ με φίλους. Γελάμε, πειραζόμαστε και έχουμε μιλήσει ανοιχτά για την εξωσωματική. Καμία μέρα που έλειψα δεν μου έβαλαν άδεια, κανένα δυβδόμαδο που έκατσα σπίτι και παρόλα αυτά με πλήρωναν κανονικότατα. Δηλαδή φαντάσου, μέσα σε ένα χρόνο έλειψα 2 φορές από 2 εβδομάδες και πήρα και 22 μέρες άδεια που δικαιούμαι, τους πίεζα να αφαιρεθούν από τις κανονικές μου και τίποτα. Και στην εγκυμοσύνη έκατσα 3 μήνες και εκεί , τίποτα δεν μου είπαν. με στήριξαν φουλ. και για να γυρίσω μετά την άδεια μητρότητας μου έκαναν πολύ καλή αύξηση. 

Οπότε ναι, η ψυχολογία παιζεί τρομερό ρόλο. Είχα μόνο την πίεση της εξωσωματικής! Καλή δύναμη θα ευχηθώ! είσαι τρομερά δυνατή! Σε θαυμάζω αλήθεια!

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Εμας μας ειπε οτι αυτες οι τιμες ειναι μετα απο μειωση τιμων λογω κρισης και πιθανολογει οτι μεχρι τον νοεμβρη που γενναω, πιθανον να εχουν πεσει κι αλλο!!!! Μακαρι γιατι ειναι πολλα λεφτα ειδικα τωρα με την κριση που πολλοι ανθρωποι δεν εχουν καν να φανε και ψαχνουν φαγητο στα σκουπιδια!

φαντασου!!κ γω τους λυπαμαι τοσο πολυ αφου εδω κ πολυ καιρο οταν βλεπω αστεγους στο δρομο κ ειδικα με παιδια παντα δινω κατι..οτι ψιλα θα εχω στο πορτοφολι μου θα τα δωσωσ γιατι κ γω συνηθως με ψιλα κυκλοφορω!η καρδια μου με ποναει ειδικα οταν στεκονται με μωρακια..τα λυπαμαι τοσο πολυ!εδω στη γειτονια ειχαμε μια κοπελα με δυο μωρα κ οτι ρουχαλακια μπορουσα τους εδινα..κ τωρα θελω παλι να ξεχωρησω μερικα του μικρου κ να τα δωσω εδω σε κατι γυφτους που τρυγυρνανε με μικρα μωρακια..τα λυπαμαι!

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αχ ο γλυκουλης μου....εφερε στην μανουλα σοκολατιτσα να φαει!! Καλε ξερει να διαλεγει γυναικες αυτος απο τωρα! Τουμπανο η τικουδης!!!!!!!

χχαχα ναι ναι ειναι κορμαρα..αχ ποτε θα ξαναγινουμε κ μεις!:tongue::tongue:(πλακα κανω ποτε δεν ημουν κορμαρα:tongue::tongue:)αλα μου ελειψε να ειμαι λεπτη κ περιποιημενη κ οσο σεχυ γινεται!:tongue::tongue:(για τον αντρουλη μου););)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

φαντασου!!κ γω τους λυπαμαι τοσο πολυ αφου εδω κ πολυ καιρο οταν βλεπω αστεγους στο δρομο κ ειδικα με παιδια παντα δινω κατι..οτι ψιλα θα εχω στο πορτοφολι μου θα τα δωσωσ γιατι κ γω συνηθως με ψιλα κυκλοφορω!η καρδια μου με ποναει ειδικα οταν στεκονται με μωρακια..τα λυπαμαι τοσο πολυ!εδω στη γειτονια ειχαμε μια κοπελα με δυο μωρα κ οτι ρουχαλακια μπορουσα τους εδινα..κ τωρα θελω παλι να ξεχωρησω μερικα του μικρου κ να τα δωσω εδω σε κατι γυφτους που τρυγυρνανε με μικρα μωρακια..τα λυπαμαι!

Εγω δεν δινω λεφτα παντα γιατι εδινα και εβλεπα μετα την εκμεταλλευση σ'αυτους τους ανθρωπους που ζητουσαν ελεημοσυνη! Και ο αντρας μου ειναι κατα στο να δωσει λεφτα γιατι ξερει τι παιζει με αυτα τα πραγματα! Τους τα παιρνουν αλλοι τα λεφτα και τους πετανε ενα κομματι ψωμι να φανε στους κακομοιρους! Πλεον παιρνω κατι για φαγητο γιατι ο κοσμος πειναει πολυ πλεον....πολυ στενοχωριεμαι! Μακαρι αν ειχα λεφτα και να τους επαιρνα καθε μερα φαγητο να φανε!

χχαχα ναι ναι ειναι κορμαρα..αχ ποτε θα ξαναγινουμε κ μεις!:tongue::tongue:(πλακα κανω ποτε δεν ημουν κορμαρα:tongue::tongue:)αλα μου ελειψε να ειμαι λεπτη κ περιποιημενη κ οσο σεχυ γινεται!:tongue::tongue:(για τον αντρουλη μου););)

θα γινουμε και κορμαρες σιγα σιγα!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Εγω δεν δινω λεφτα παντα γιατι εδινα και εβλεπα μετα την εκμεταλλευση σ'αυτους τους ανθρωπους που ζητουσαν ελεημοσυνη! Και ο αντρας μου ειναι κατα στο να δωσει λεφτα γιατι ξερει τι παιζει με αυτα τα πραγματα! Τους τα παιρνουν αλλοι τα λεφτα και τους πετανε ενα κομματι ψωμι να φανε στους κακομοιρους! Πλεον παιρνω κατι για φαγητο γιατι ο κοσμος πειναει πολυ πλεον....πολυ στενοχωριεμαι! Μακαρι αν ειχα λεφτα και να τους επαιρνα καθε μερα φαγητο να φανε!

αστα να πανε τι συμβαινει πανω στο κοσμο!μακαρι να αλαζαν ολα@:rolleyes::(

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

Εγω ημουν στεκα λενιω μου και κυτταριτιδα δεν ειχα καθολου! Να γεννηθει το μωρακι μας με το καλο και μετα θα γινω φετες...χιχιχιχ!!!!!Δεν μπορω να εχω ουτε ενα κιλο παραπανω....αν και βλεποντας την βαφτιση του ανηψιου και τον γαμο μας, δεν μου αρεσε που φαινονταν τα κοκκαλα μου...μαλλον θα χασω μεχρι εκει που πρεπει....να μην ειμαι κοκκαλιαρα!!!!!!

Αυτο που θελω περισσοτερο ειναι να χορτασω τον αντρουλη μου που μου εχει ληψει παρα πολυ!!!!!!!!!!

Παντως κι εσυ λενιω μου κουκλαρα εισαι....και πριν μια χαρα σωματακι ειχες!!!!!!!!

Καλε ποτε πηγε η ωρα μια παρα??????Πω πω πρεπει να βγω....εχω δουλιτσες και δεν θα προλαβω!!!!!!!!!

Κοριτσαρες μου σας αφηνω γιατι εχω και μαγειρεμα και σκουπισμα και σφουγγαρισμα και συμμαζεμα!!!!!!!!!Ουφ....μονο που τα εγραψα κουραστηκα!

Θα τα πουμε τσουπρες φιλακια πολλα!!!!!!!!!!!!!!!

Καλο μεσημερι αν δεν σας προλαβω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

00020119.gif

Καλε ποτε πηγε η ωρα μια παρα??????Πω πω πρεπει να βγω....εχω δουλιτσες και δεν θα προλαβω!!!!!!!!!

Κοριτσαρες μου σας αφηνω γιατι εχω και μαγειρεμα και σκουπισμα και σφουγγαρισμα και συμμαζεμα!!!!!!!!!Ουφ....μονο που τα εγραψα κουραστηκα!

00020119.gif

καλο μεσημερη

φιλιαααααααααα

QNUSp3.png

4UmYp3.png

00020119.gif

Εγω ημουν στεκα λενιω μου και κυτταριτιδα δεν ειχα καθολου! Να γεννηθει το μωρακι μας με το καλο και μετα θα γινω φετες...χιχιχιχ!!!!!Δεν μπορω να εχω ουτε ενα κιλο παραπανω....αν και βλεποντας την βαφτιση του ανηψιου και τον γαμο μας, δεν μου αρεσε που φαινονταν τα κοκκαλα μου...μαλλον θα χασω μεχρι εκει που πρεπει....να μην ειμαι κοκκαλιαρα!!!!!!

Αυτο που θελω περισσοτερο ειναι να χορτασω τον αντρουλη μου που μου εχει ληψει παρα πολυ!!!!!!!!!!

Παντως κι εσυ λενιω μου κουκλαρα εισαι....και πριν μια χαρα σωματακι ειχες!!!!!!!!

τι καλα Ματινακι μου κ να σου μεινουν λιγα κιλακια δεν θα εχεις προβλημα..ευχαρηστω Ματινακι μου απλα εγω αν βαζω κιλα φαινεται στο πρωσοπο κ δεν μαρεσει καθολου ..κ μενα μου λειψε ο αντρουλης μου πολυ!

καλες δουλειτσες Ματινακι..φιλακια πολα κ χαδακια στον μπεμπακο σου!;);)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

Αχ τι καλά που μιλάτε για γεννητούρια! Πόσο ανυπομονώ να φτάσει αυτή η ώρα και για μένα! Συμφωνώ με το Λενάκι μας πάντως! Δεν βλέπω την ώρα να αντικρύσω τη φατσούλα του, να το φροντίζω και γενικά να σφίξω στην αγκαλιά μου το παιδάκι μου!

καλησπερα φιλεναδουλες μου!!!

τι κανετε?

ποσο απολαυσα τη κουβεντουλα σας δε λεγεται...

εγω πρωτη μερα δουλεια σημερα και μου κακοφανηκε πολυ....ειχα και λιγα πονακια χαμηλα αλλα ξεκουραστηκα τωρα...

απορω,οταν με το καλο γεννησω,πως θα αποχωριστω τη μπιζουδενια μου!!!!

σκεφτομαι να παρω και την αδεια του οαεδ αλλα τα λεφτα ειναι 700 ευρω και χανω πολλα μηνιαιως!!!!ο αντρουλης μου θελει να την παρω....ουφφφφφ.....δε ξερω...

bg1142822.jpg

princess2.gif

αααααααααα...ξεχασα να σας πω οτι κατι ενιωσα χαμηλα στη κοιλιτσα αλλα δεν ειμαι σιγουρη..σαν να με ακουμπαει ενα δαχτυλο,σαν ενα κυματακι....

χιχιχιχιχι....

bg1142822.jpg

princess2.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...