Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Εξωσωματική τελικά δεν έκανα   αλλά είναι ένας λόγος που δεν έκανα άλλο παιδί Κ έμεινα μόνο με ένα Κ ούτε που το συζήτησα να κάνω άλλο .... 

δεν την ξέρω την ιστορία σου, αλλά με τις απαντήσεις σου καταλαβαίνω ότι έχεις γνώσεις και θεώρησα ότι είναι από προσωπικά βιώματα. 

Χαίρομαι πάρα πολύ που τα κατάφερες φυσικά! Γερό να είναι το παιδάκι σου και να το καμαρώνεις!

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

οχι Ματινακι μου κ γω στην πρωτη δεν φοβομουν κ δεν το σκεφτομουν καθολου μεχρι τελευταια στιγμη δεν φοβηθηκα..αντγιθετως ανυπομονουσα τοσο πολυ..η εμπειρια του τοκετου που τελικα κατεληξε σε καισαρικη δεν ηταν καθολου καλη κ ο πονος δεν το συζητω αν κ ειχα κολισει στα 3 εκατοστα για 18 ωρες ο πονος γινοταν ολο κ πιο εντονος κ μετα το χειρουργειο ημουν πολυ χαλια..τωρα απλα με τρομαζει η ιδεα του χειρουργειου που θα ειμαι καλα κ χωρης πονο νομιζω θα ειμαι πιο φοβισμενη γιατι στο πρωτο απο την ταλαιπωρεια κ τους πονους δεν σκεφτηκα τιποτα ηθελα παλα να τελειωνω αλα τωρα θα ειναι αλιως ..θα μπω ηρεμη κ οσο να ναι πιο ανχωμενη!ευχομαι η αναρωση να ειναι καλυτερη απο την πρωτη φορα που μεχρι κ 40 μερες δεν ημουν καθολου καλα!:shock:

Συνηθως στην πρωτη γεννα το παει ο γιατρος μεχρι τελους για φυσιολογικο και αν δεν γινεται τοτε σε βαζει για καισαρικη....ετσι τρως ολους τους πονους του φυσιολογικου και κανεις και καισαρικη απο πανω και εχεις και τους πονους μετα! Παντως ειμαι υπερ αυτου γιατι δεν ειναι ωραιο να σε σκιζει αμεσως....εγω αυτο φοβαμαι...το νυστερι!

Εσενα δεν ειχε γυρισει το μωρο ή απλα ο τραχηλος ηταν σκληρος???

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κι εγω εφακη σε ιδιωτικη θα γεννησω πρωτα ο Θεος!!!!! Δεν ξερω πως ειναι στα δημοσια....πιθανολογω οτι το 2ο μωρο πρωτα ο Θεος θα το γεννησω σε δημοσιο...δεν νομιζω να εχουμε λεφτα για ιδιωτικη κλινικη....και τωρα τσιμα τσιμα θα ερθουμε στα χρηματα...απλα ο γιατρος μου δεν ειναι πια στο δημοσιο.....ατυχησα!!!

ποσο υπολογιζεις να κοστισει η γεννα??

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Συνηθως στην πρωτη γεννα το παει ο γιατρος μεχρι τελους για φυσιολογικο και αν δεν γινεται τοτε σε βαζει για καισαρικη....ετσι τρως ολους τους πονους του φυσιολογικου και κανεις και καισαρικη απο πανω και εχεις και τους πονους μετα! Παντως ειμαι υπερ αυτου γιατι δεν ειναι ωραιο να σε σκιζει αμεσως....εγω αυτο φοβαμαι...το νυστερι!

Εσενα δεν ειχε γυρισει το μωρο ή απλα ο τραχηλος ηταν σκληρος???

εγω πηγα χωρης γιατρο κ δυστηχως ετυχα σε χασαπη..ηθελε φακελακι αλιως δεν ξεκηνουσε χειρουργειο,,φαινοταν οτι δεν θα γεννουσα φυσιολογικα το μωρο ηταν μεγαλο κ ειχα κολησει στα 3 εκατοστα..ηταν ενας μ//ας αυτος ..αφου του κανανανε καταγγελιες κ τον αναφερανε στον παπαδακη ειχε παρει κ ο αντρας μου τηλ στην εκπομπη να πει κ την δικια μας ιστορια κ τελικα τον βαλανε μεσα..ευχομαι να μην ξαναμπει στο νοσοκομειο γιατι ειλικρινα ηταν πολυ βλακας!αφου ηρθε στη ψυχρα στον αντρα μου κ στη πεθερα μου κ ανοιγει τις τσεπες του κ λεει με νοημα αν θελετε να ξεκηνησουμε ξερετε..κ ανοιγει τις τσεπες του!απλα δεν μηλησανε οι δικοι μου γιατι ηδη ειχαν περασει πολες ωρες κ ειχαν ανχωθει μην δεν παει κατι καλα με μενα κ το μωρο κ θελανε να τελειωνουμε..αχ αφηστε τα ειναι ολοκληρη ιστορια..θα μπορουσαμε να σας πω απο την αρχη τι γινοτανε αλα δεν εχει νοημα..το σημαντικο ειναι οτι το μωρακι μου γεννηθηκε υγιεστατο αν κ πολυ ταλαιπωρημενο κ πρησμενο το καημενο!

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

ποσο υπολογιζεις να κοστισει η γεννα??

Στον 4ο μηνα αποφασισαμε με τον αντρα μου να ρωτησουμε τον γιατρο για το ποσα χρηματα θα πανε μαζι με κλινικη και την αμοιβη του εδω στην κλινικη μας! Μας ειπε οτι η οικονομικοτερη λυση ειναι σε τρικλινο, 3100 με φυσιολογικο ολα μαζι και 3500 με καισαρικη! Ειναι και στο γαια και στο ιασω αλλα μας ειπε οτι δεν υπαρχει λογος να παω σε αυτες τις κλινικες! Ειναι πιο ακριβες και στην ουσια δεν προσφερουν τιποτα παραπανω!

Στον 4ο μηνα αποφασισαμε με τον αντρα μου να ρωτησουμε τον γιατρο για το ποσα χρηματα θα πανε μαζι με κλινικη και την αμοιβη του εδω στην κλινικη μας! Μας ειπε οτι η οικονομικοτερη λυση ειναι σε τρικλινο, 3100 με φυσιολογικο ολα μαζι και 3500 με καισαρικη! Ειναι και στο γαια και στο ιασω αλλα μας ειπε οτι δεν υπαρχει λογος να παω σε αυτες τις κλινικες! Ειναι πιο ακριβες και στην ουσια δεν προσφερουν τιποτα παραπανω!

εδω δεν χουμε επιλογη που θελουμε να γεννησουμε ο καθε γιατροσ γενναει σε μια μονο κλινικη αρα απο την στιγμη που πας σε αυτο το γιατρο πρεπει να πας και στην κλινικη που συνεργαζετε.στο επομενο ραντεβου θα τον ρωτησω να μου πει και εμενα τιμες για να ξερω (αν και το υπολογιζω καπου στες 4000 ευρο)

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

εγω πηγα χωρης γιατρο κ δυστηχως ετυχα σε χασαπη..ηθελε φακελακι αλιως δεν ξεκηνουσε χειρουργειο,,φαινοταν οτι δεν θα γεννουσα φυσιολογικα το μωρο ηταν μεγαλο κ ειχα κολησει στα 3 εκατοστα..ηταν ενας μ//ας αυτος ..αφου του κανανανε καταγγελιες κ τον αναφερανε στον παπαδακη ειχε παρει κ ο αντρας μου τηλ στην εκπομπη να πει κ την δικια μας ιστορια κ τελικα τον βαλανε μεσα..ευχομαι να μην ξαναμπει στο νοσοκομειο γιατι ειλικρινα ηταν πολυ βλακας!αφου ηρθε στη ψυχρα στον αντρα μου κ στη πεθερα μου κ ανοιγει τις τσεπες του κ λεει με νοημα αν θελετε να ξεκηνησουμε ξερετε..κ ανοιγει τις τσεπες του!απλα δεν μηλησανε οι δικοι μου γιατι ηδη ειχαν περασει πολες ωρες κ ειχαν ανχωθει μην δεν παει κατι καλα με μενα κ το μωρο κ θελανε να τελειωνουμε..αχ αφηστε τα ειναι ολοκληρη ιστορια..θα μπορουσαμε να σας πω απο την αρχη τι γινοτανε αλα δεν εχει νοημα..το σημαντικο ειναι οτι το μωρακι μου γεννηθηκε υγιεστατο αν κ πολυ ταλαιπωρημενο κ πρησμενο το καημενο!

Τι λες ρε Λενιω τωρα????? Αυτο ειναι απο τα πιο σοβαρα περιστατικα....να θελει φακελακι ενω εσυ υπεφερες και υπηρχε θεμα να μην ειναι καλα το μωρο???? Αχ Θεε ου τι ανθρωποι υπαρχουν? Και αυτος ηθελε να λεγεται γιατρος? Ρε ουστ.....εγω ξερεις τι θα εκανα? Και μαλλον οχΙ εγω ο αντρας μου? Λογω επαγγελματος κιολας, θα επαιρνε τηλ. στην αστυνομια και θα ερχονταν να τον επαιρναν δεμενο χειροποδαρα! Αλλα εκεινη την ωρα σκεφτεσαι αλλα πραγματα ε??? Το θεμα ειναι οτι εκει στοχευουν αυτα τα τερατα...οτι θα προτιμησεις την υγεια των ανθρωπων σου και θα τον πληρωσεις να παει στο διαολο!!!!!!!!!

καλα εχω παθει σοκ:shock::shock::shock::shock:αν ειναι δυνατο

αισχος!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

εδω δεν χουμε επιλογη που θελουμε να γεννησουμε ο καθε γιατροσ γενναει σε μια μονο κλινικη αρα απο την στιγμη που πας σε αυτο το γιατρο πρεπει να πας και στην κλινικη που συνεργαζετε.στο επομενο ραντεβου θα τον ρωτησω να μου πει και εμενα τιμες για να ξερω (αν και το υπολογιζω καπου στες 4000 ευρο)

Εμας μας ειπε οτι αυτες οι τιμες ειναι μετα απο μειωση τιμων λογω κρισης και πιθανολογει οτι μεχρι τον νοεμβρη που γενναω, πιθανον να εχουν πεσει κι αλλο!!!! Μακαρι γιατι ειναι πολλα λεφτα ειδικα τωρα με την κριση που πολλοι ανθρωποι δεν εχουν καν να φανε και ψαχνουν φαγητο στα σκουπιδια!

αχ ο γιοκας μου ηρθε πριν λιγο απο το σουπερ που ειχε παει με την γιαγια του κ μου εφερε σοκολατα..ετρεξε με μια χαρα κ μμου λεει μαμα σου εφερα σοκολατα ελα φαε!ο σκατουλης μουυυυ!τωρα του εβαλα τραγουδια αυατ που δημοσιευω κ στο φβ κ τραγουδαει κ χωρευει..τωρα μονο τετια ακουμε μεγαλωσαμε..:tongue::tongue:πανε τα παιδικα..η αγαπημενη του ειναι η κατερινα τικουδης..ετσι την λεει!:tongue::tongue:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Εμας μας ειπε οτι αυτες οι τιμες ειναι μετα απο μειωση τιμων λογω κρισης και πιθανολογει οτι μεχρι τον νοεμβρη που γενναω, πιθανον να εχουν πεσει κι αλλο!!!! Μακαρι γιατι ειναι πολλα λεφτα ειδικα τωρα με την κριση που πολλοι ανθρωποι δεν εχουν καν να φανε και ψαχνουν φαγητο στα σκουπιδια!

ετσι ειναι!!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

αχ ο γιοκας μου ηρθε πριν λιγο απο το σουπερ που ειχε παει με την γιαγια του κ μου εφερε σοκολατα..ετρεξε με μια χαρα κ μμου λεει μαμα σου εφερα σοκολατα ελα φαε!ο σκατουλης μουυυυ!τωρα του εβαλα τραγουδια αυατ που δημοσιευω κ στο φβ κ τραγουδαει κ χωρευει..τωρα μονο τετια ακουμε μεγαλωσαμε..:tongue::tongue:πανε τα παιδικα..η αγαπημενη του ειναι η κατερινα τικουδης..ετσι την λεει!:tongue::tongue:

κλασικοσ αντρας!!!!κυνηγα τες κουκλαρες:tongue::tongue::tongue::tongue:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

καλα εχω παθει σοκ:shock::shock::shock::shock:αν ειναι δυνατο

αισχος!!

Τι λες ρε Λενιω τωρα????? Αυτο ειναι απο τα πιο σοβαρα περιστατικα....να θελει φακελακι ενω εσυ υπεφερες και υπηρχε θεμα να μην ειναι καλα το μωρο???? Αχ Θεε ου τι ανθρωποι υπαρχουν? Και αυτος ηθελε να λεγεται γιατρος? Ρε ουστ.....εγω ξερεις τι θα εκανα? Και μαλλον οχΙ εγω ο αντρας μου? Λογω επαγγελματος κιολας, θα επαιρνε τηλ. στην αστυνομια και θα ερχονταν να τον επαιρναν δεμενο χειροποδαρα! Αλλα εκεινη την ωρα σκεφτεσαι αλλα πραγματα ε??? Το θεμα ειναι οτι εκει στοχευουν αυτα τα τερατα...οτι θα προτιμησεις την υγεια των ανθρωπων σου και θα τον πληρωσεις να παει στο διαολο!!!!!!!!!

κοριτσια ο αντρας μου σε τετιες περιπτωσεις ειναι πολυ νευρικος κ δεν ξερω κ απορω πως κρατηθηκε..απλα ειχαν φτασει ολοι στο αμην η μαμα μου εκλαιγε ο αντρας μου αν κ τοσο δυναμικος κ σκληρος μωλης ειδε το μωρο ξεσπασε σε λυγμους σας τα γραφω κ τα δακρυα μου ειναι ετοιμα..απλα φοβοντουσαν μην δεν του δωσουν λεφτα κ παει κατι στραβα..οταν βγηκαμε απο το νοσοκομειο με το ζορι τον συγκρατουσα τον αντρα μου κ τον αδερφο του να μην πανε να τον βρουν κ να τον ξυλοκοπυσουν!ακομα τον εχουν αχτι!να μην τυχει σε καμια.. κ λιγα σας ειπα..απο την αρχη ειχαν ξεκηνησει ολα στραβα..αφηστε τα..ασχημη εμπειρια αλα στο τελος εφυγα με το μωρακι μου αγκαλια αυτο εχει σημασια..αχ θελω να κλαψω καλε...ουφφ!!

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

ετσι ειναι!!!!

Ασε εφακη μου, βγαινοντας απο το σπιτι μου στα 20 μετρα υπαρχει καδος σκουπιδιων....συνεχεια βλεπω ανθρωπους να ψαχνουν! Χθες που περιμεναμε τα πεθερικα μου και τον κουνιαδο μου να ερθουν, πηγε ο αντρας μου να παρει ψωμι και γυρνωντας μου ειπε οτι ειδε 2 μαυρους να τρωνε απο τον καδο! Οταν ηρθε σπιτι λοιπον, εσκασε απο την στενοχωρια του γιατι δεν γυρισε πισω να παει να τους παρει κατι να φανε....και του ειπα τη επομενη φορα αν δει κατι τετοιο να τους βοηθησει! Οχι οτι εμεις ειμαστε πλουσιοι αλλα ενα πιατο φαϊ εχουμε ακομα να φαμε...

Αχ ο γλυκουλης μου....εφερε στην μανουλα σοκολατιτσα να φαει!! Καλε ξερει να διαλεγει γυναικες αυτος απο τωρα! Τουμπανο η τικουδης!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...