Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Εξωσωματική τελικά δεν έκανα   αλλά είναι ένας λόγος που δεν έκανα άλλο παιδί Κ έμεινα μόνο με ένα Κ ούτε που το συζήτησα να κάνω άλλο .... 

δεν την ξέρω την ιστορία σου, αλλά με τις απαντήσεις σου καταλαβαίνω ότι έχεις γνώσεις και θεώρησα ότι είναι από προσωπικά βιώματα. 

Χαίρομαι πάρα πολύ που τα κατάφερες φυσικά! Γερό να είναι το παιδάκι σου και να το καμαρώνεις!

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

ετσι ειναι ματινα μου σιγα σιγα ολα θα γινουν!!!οσο για το αγορακι το περιμενα καπωσ μπορω να πω αλλα καθολου δεν με ενοιαξε τωρα που συνηθησα τα αγορια μια χαρα θα ειναι!!!

Γερα να ειναι καλε...εκει θα κολλησουμε? Γιατι πρεπει οπωσδηποτε αυτοι που εχουν αγορια να κανουν τα δευτερα κοριτσια ντε και καλα???? Εγω το εχω πει οτι καλυτερα τα παιδια να ειναι το ιδιο φυλο γιατι θα παιζουν και καλυτερα μαζι, θα κανουν καλυτερη παρεα!Μην το βλεπουμε εγωιστικα...κοιταμε τι ειναι καλυτερο για τα παιδια και οχι για εμας!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημεραα εφακη μου!πως εισαι?

πωπω μετα απο ενα μηνα να επιστρεφεις στη δουλεια πολυ χαλια αλα κ τι να κανεις..υπομονη..μεχρι τον 7ο λες να συνεχισεις κανονικα η λες να παρεις καμαι αδεια απο πιο νωρης!~

καλα ειμαι εσυ??βλεπω επιασες το μηνα σου!!ατε κοντεψες και εσυ!!αν μπορω και δεν εχω καποια προβλημα να δουλευω μεχρι τον 7 θα το κανω!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

ναι Ματινακι μου..θα βαλω μονο δικα μου πραγματα κ για το μωρο ενα σετακι η φορμακι για την εξοδο του κ επισης χρειαζεσαι κ πανες οχι παμπερς τα αλα που το βαζεις πανω για α του αλλαξεις πανα οταν θα στο φερνουν να εχεις που να το ξαπλωσεις η σελτεδακια κ σιγουρα θελει κ μερικα πανακια που εχει στα τζαμπο ξεχασα πως λεγεται για να τα βαζεις στον ωμο σου σαν πετσετακια οταν κραταμε τα μωρακια μας αγκαλια να ακουμπανε εκι πανω κ οχι πανω στα ρουχα μας!;);)

Α μαλιστα....αν εγω θελω να φοραει το μωρο δικα του ρουχα τις μερες που θα ειμαστε στο μαιευτηριο μπορω? Τεσπα θα τα ρωτησω αυτα πριν μπω....θα παρω ενα τηλ.στην κλινικη και θα μου λυθει η απορια!!!!!!

καλα ειμαι εσυ??βλεπω επιασες το μηνα σου!!ατε κοντεψες και εσυ!!αν μπορω και δεν εχω καποια προβλημα να δουλευω μεχρι τον 7 θα το κανω!!!

καλα κ γω Εφακη μου αν κ με πιανει η γκρινια που κ που κ γενικα η διαθεση μου χθες κ προχθες ηταν καπως..γιαυτο κ χθες δεν μπηκα...ανυπομονω να ερθει η μερα που θα τον αντικρυσω..μου φαινεται απιστευτο οτι θα εχω δευτερο μωρακι..θελω να δω την φατσουλα του..αν κ φοβαμαι πολυ για τη καισαρικη!:shock::shock:εσυ Εφακη μου που εισαι με καισαρικη το σκεφτεσαι καθολου αν κ ειναι νωρης ακομα αλα εγω θα ειμαι πολυ ανχωμενη μην σου πω θα κλαιω κιολας απο συγκηνηση ,φοβο ολα μαζι@:tongue:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Α μαλιστα....αν εγω θελω να φοραει το μωρο δικα του ρουχα τις μερες που θα ειμαστε στο μαιευτηριο μπορω? Τεσπα θα τα ρωτησω αυτα πριν μπω....θα παρω ενα τηλ.στην κλινικη και θα μου λυθει η απορια!!!!!!

εμασ εδω εμεις βαζουμε τα ρουχα του μωρου ειναι ολα δικα μασ δεν μας δινει η κλινικη

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

δεν ξερω Ματινακι μου ισως κ να γινεται ρωτησε το..εγω την πρωτη φορα ειχα βαλει στη βαλιτσα παραπανω πραγματα για το μωρο αλα δεν μου χρειαστηκαν τελικα..σιγουρα θα ηταν καλυτερο να φορανε τα δικα μας καθαρα κ περιποιημενα ρουχαλακια αλα δεν ξερω κατα ποσο γινεται!ισως στην κλινικη να αφηνουν!:rolleyes:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

καλα κ γω Εφακη μου αν κ με πιανει η γκρινια που κ που κ γενικα η διαθεση μου χθες κ προχθες ηταν καπως..γιαυτο κ χθες δεν μπηκα...ανυπομονω να ερθει η μερα που θα τον αντικρυσω..μου φαινεται απιστευτο οτι θα εχω δευτερο μωρακι..θελω να δω την φατσουλα του..αν κ φοβαμαι πολυ για τη καισαρικη!:shock::shock:εσυ Εφακη μου που εισαι με καισαρικη το σκεφτεσαι καθολου αν κ ειναι νωρης ακομα αλα εγω θα ειμαι πολυ ανχωμενη μην σου πω θα κλαιω κιολας απο συγκηνηση ,φοβο ολα μαζι@:tongue:

δεν μπορω να πω οτι το σκεφτομαι απο τωρα αλλα δεν φοβαμαι κιολασ παρα να περασω ξανα την διαδικασια τησ φυσκη προτημο την καισαρικη, παραπανω ανυπομωνω να ερθει εκεινη η ωρα να δω το μωρο μου!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Εγω λενιω μου αν και ειναι νωρις ακομα νομιζω...δεν σκεφτομαι καθολου την γεννα! Ισα ισα που θελω να γεννησω φυσιολογικα και χωρις επισκληριδιο και ειναι Αρκετα επιπονο αυτο απ'οσο μου εχουν πει! Βασικα εκεινη την στιγμη μπορει να κανω τα ακριβως αντιθετα απ'αυτα που ελεγα αλλα δεν ξερω γιατι δεν φοβαμαι καθολου....εντυπωση μου κανει για σενα που ειναι η 2η γεννα....γιατι ετσι καλε???? Εισαι γενικα φοβιτσιαρα ή μονο σ'αυτο το θεμα??????

Διαφημίσεις

ναι σε ιδιωτικη κλινικη!!
δεν μπορω να πω οτι το σκεφτομαι απο τωρα αλλα δεν φοβαμαι κιολασ παρα να περασω ξανα την διαδικασια τησ φυσκη προτημο την καισαρικη, παραπανω ανυπομωνω να ερθει εκεινη η ωρα να δω το μωρο μου!!!

τι καλα σε κλινικη οσο να ναι ειναι πιο καλα!κ γω ανυπομονω τοσο πολυ να το αντικρισω!:D:D

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

εμασ εδω εμεις βαζουμε τα ρουχα του μωρου ειναι ολα δικα μασ δεν μας δινει η κλινικη

Πολυ ωραιο ειναι αυτο...που να ξερεις πως πλενουν και γενικα περιποιουνται τα ρουχα ξενοι ανθρωποι και οχι εσυ για το μωρο σου! Μπορει να ειμαι υπερβολικη αλλα νομιζω οτι ειναι καλυτερα να βαζουν στο μωρο δικα του ρουχα!!!!!

δεν ξερω Ματινακι μου ισως κ να γινεται ρωτησε το..εγω την πρωτη φορα ειχα βαλει στη βαλιτσα παραπανω πραγματα για το μωρο αλα δεν μου χρειαστηκαν τελικα..σιγουρα θα ηταν καλυτερο να φορανε τα δικα μας καθαρα κ περιποιημενα ρουχαλακια αλα δεν ξερω κατα ποσο γινεται!ισως στην κλινικη να αφηνουν!:rolleyes:

Ναι λενιω μου θα το ρωτησω αυτο....βεβαια απο την αλλη σκεφτομαι οτι στις κλινικες εχουν επαγγελματικες συσκευες για πλυσιμο και σιδερωμα και ισως να αποστειρωνονται καλυτερα...τι να πω δεν ξερω τι ειναι καλυτερο τελικα!!!!!!!

Τατασαρα μπες να μας δωσεις τα φωτα σου!!!!!!!

Εγω λενιω μου αν και ειναι νωρις ακομα νομιζω...δεν σκεφτομαι καθολου την γεννα! Ισα ισα που θελω να γεννησω φυσιολογικα και χωρις επισκληριδιο και ειναι Αρκετα επιπονο αυτο απ'οσο μου εχουν πει! Βασικα εκεινη την στιγμη μπορει να κανω τα ακριβως αντιθετα απ'αυτα που ελεγα αλλα δεν ξερω γιατι δεν φοβαμαι καθολου....εντυπωση μου κανει για σενα που ειναι η 2η γεννα....γιατι ετσι καλε???? Εισαι γενικα φοβιτσιαρα ή μονο σ'αυτο το θεμα??????

οχι Ματινακι μου κ γω στην πρωτη δεν φοβομουν κ δεν το σκεφτομουν καθολου μεχρι τελευταια στιγμη δεν φοβηθηκα..αντγιθετως ανυπομονουσα τοσο πολυ..η εμπειρια του τοκετου που τελικα κατεληξε σε καισαρικη δεν ηταν καθολου καλη κ ο πονος δεν το συζητω αν κ ειχα κολισει στα 3 εκατοστα για 18 ωρες ο πονος γινοταν ολο κ πιο εντονος κ μετα το χειρουργειο ημουν πολυ χαλια..τωρα απλα με τρομαζει η ιδεα του χειρουργειου που θα ειμαι καλα κ χωρης πονο νομιζω θα ειμαι πιο φοβισμενη γιατι στο πρωτο απο την ταλαιπωρεια κ τους πονους δεν σκεφτηκα τιποτα ηθελα παλα να τελειωνω αλα τωρα θα ειναι αλιως ..θα μπω ηρεμη κ οσο να ναι πιο ανχωμενη!ευχομαι η αναρωση να ειναι καλυτερη απο την πρωτη φορα που μεχρι κ 40 μερες δεν ημουν καθολου καλα!:shock:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

ναι σε ιδιωτικη κλινικη!!

Κι εγω εφακη σε ιδιωτικη θα γεννησω πρωτα ο Θεος!!!!! Δεν ξερω πως ειναι στα δημοσια....πιθανολογω οτι το 2ο μωρο πρωτα ο Θεος θα το γεννησω σε δημοσιο...δεν νομιζω να εχουμε λεφτα για ιδιωτικη κλινικη....και τωρα τσιμα τσιμα θα ερθουμε στα χρηματα...απλα ο γιατρος μου δεν ειναι πια στο δημοσιο.....ατυχησα!!!

Πολυ ωραιο ειναι αυτο...που να ξερεις πως πλενουν και γενικα περιποιουνται τα ρουχα ξενοι ανθρωποι και οχι εσυ για το μωρο σου! Μπορει να ειμαι υπερβολικη αλλα νομιζω οτι ειναι καλυτερα να βαζουν στο μωρο δικα του ρουχα!!!!!

Ναι λενιω μου θα το ρωτησω αυτο....βεβαια απο την αλλη σκεφτομαι οτι στις κλινικες εχουν επαγγελματικες συσκευες για πλυσιμο και σιδερωμα και ισως να αποστειρωνονται καλυτερα...τι να πω δεν ξερω τι ειναι καλυτερο τελικα!!!!!!!

Τατασαρα μπες να μας δωσεις τα φωτα σου!!!!!!!

δεν ξερω στην κλινικη σιγουρα θα ειναι καλυτερα τα πραγματα στα νοσοκομεια η αληθεια ειναι οτι δεν πιστευω να προσεχουν κ πολυ!:rolleyes:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...