Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 27 λεπτά , linaa είπε:

Έλα ναυτιλιακά είσαι ? Ανεφοδιασμό είσαι ή για πληρώματα ? 

Μια χαρά οι εξετάσεις !!! Σου έφυγε Κ αυτό το ανχος . Εντάξει δύσκολο να είχες κάτι τέτοιο αλλά εντάξει κάθε ανχος που φεύγει καλό είναι 

Όχι, όχι είμαι σε άλλο κομμάτι πιο νομικό. Αν θες λεπτομερειες σε pm ευχαρίστως !φανταζομαι και εσύ ;!

Ναι παιδιά είχα τρελαθεί με το fragile X. Τουλάχιστον γλύτωσαν από περαιτέρω ταλαιπωρία οι βλαστοκύστες.

πρίν από 25 λεπτά , Xristina96 είπε:

έχω πολλούς γνωστούς που δουλεύουν σε ναυτιλιακή και ξέρω το ξύλο που τρώτε και το ψυχολογικό. Είναι λίγο psycho οι managers σας, λόγω επαγγελματος. Καλή δύναμη!

Το καλό με αυτές τις δουλείες είναι ότι ανταμείβεσαι οικονομικά, ενώ οι περισσότερες δουλειές ενώ τρώμε ξύλο παίρνουμε με το ζόρι 1.000-1.200

Ναι η αλήθεια πως αμοίβεται καλύτερα το επάγγελμα αλλά με ανταλλαγή τη ζωή σου και αρκετά ψυχολογικά 😂🤷🏻‍♀️

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Καλημέραααααα!!!! Τι μου κάνετε; Όλα καλά; Πως περάσατε το Σαβ/κο; Εγώ πολύ ύπνο και εχθές πήγα Βόλο σε μία βάφτιση και πέρασα πάρα πολύ ωραία!!!!

Αναστασάκι μου ξεκούραση χρειάζεσαι κουκλίτσα μου! Μην στεναχωριέσαι!

Τα άλλα κοριτσάκια είστε όλες καλά; Μακάρι!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

have-a-good-morning-0998.gif

Καλημερα κοριτσακια και μπεμπακια!!! Τι κανετε???? Πως ηταν το σαββατοκυριακο σας????

Εμεις χθες αδειασαμε το δωματιο του μπεμπη και σε λιγο καιρο θα αρχισουμε το βαψιμο! Ανυπομονω να το τελιωσουμε....αχ φτανει ο καιρος!!!!!!!!

Ησυχια βλεπω σημερα γιατι ετσι????

Ιωαννακι μου δεν σε προλαβα μαλλον!!!!Πολλα φιλια και χαδακια στην κοιλιτσα σου!!!!!

Καλημερα κοριτσακια και μπεμπακια!!! Τι κανετε???? Πως ηταν το σαββατοκυριακο σας????

Εμεις χθες αδειασαμε το δωματιο του μπεμπη και σε λιγο καιρο θα αρχισουμε το βαψιμο! Ανυπομονω να το τελιωσουμε....αχ φτανει ο καιρος!!!!!!!!

Ιωαννακι μου δεν σε προλαβα μαλλον!!!!Πολλα φιλια και χαδακια στην κοιλιτσα σου!!!!!

Καλημέρα Ματινάκι! Κάνω διαλειμματάκια γιατί είναι εδώ ο αντρούλης μου και με βοηθάει στις δουλειές!

Εσύ πως είσαι; Όλα καλά;

καλημερουδια κοριτσακια μουυυυυυυ!τι κανετεεεε?

Αναστασακι μου μαλον θα κουραστηκες..να ξεκουραζεσαι πιο πολυ κ με τα χαπια ολα θα πανε καλα!

Ποπακη μουυυυυ γλυκουλινα μου ποσο λιγο σου εμεινε!η αγωνια στα υψη φυσικα!

Ιωαννακι μου εκανες την βολτιτσα σου χθες ..τι καλα!εμεις πηγαμε στη πεθερα μαζευτικαμε ολοι μαζι εκει παιζανε κ τα μωρα ωραια ηταν!

πριν λιγο ηρθα στη μαμα κ παλι πηρα ενα κρουασαν με κακαο κ τωρα ααναγουλιασα αλα το ευχαρηστηθηκα..αυριο θα παω να δω το ζουζουνακι μου..σημερα το πρωι εκανε κατι σβουρες μεσα στη κοιλια μου..κ εχει πολυ συχνα λοξιγκα το σκατουλη μου!:D:tongue:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

καλημερα Ματινακι μου!με το καλο να ξεκηνησετε να φτιαχνετε το δωματιο του πριγκιπα σας!εγω σημερα συζητουσα με τη μαμα οτι πρεπει να ξεκηνησω να ετοιμαζω την βαλιτσουλα μου..θελω να αγορασω δυο νυχτικιες κ λιγα εσωρουχα κ σιγα σιγα να την κλεισω..αχ σε λιγο θα μηλαμε για κακκουλινια κ για διαφορα αλλα που θα εχουν σχεση με τα μωρακια μας!αχ κοριτσια ποσο πολθ θελω νε γεννησω 25-26 σεπτεμβρη μακαρι να μεβαλουν εκεινες τις μερες!:rolleyes::rolleyes:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

κορίτσια το μεσσημέρι ξαναεμφανίστηκαν τα καφε και πήρα τηλ τη γιατρό μου..:-(:sad:

μου είπε να συνεχίσω τα ουτροτζεσταν 3 τη μέρα....

δεν είναι έντονα, αλλά μόνο που τα βλέπω ταράζομαι.... τώρα είμαι στην ξάπλα.. αυριο μάλλον δεν θα εχω ιντερνετ, θα δουλευει ενας μαστορας σπίτι.. και θα πάω στην πεθερά.. απορώ γιατί δεν μπορω να γραψω στο καφε απο το κινητό... μήπως ξέρει καμιά σας??

καληνύχτα κοριτσια και φιλιά πολλα!

Καλημερα γλυκο μου αναστασακι! Μην ανησυχεις για τα καφε....δεν θελω να σε κανω να ησυχασεις απλα, αλλα πολλες κοπελες που εχουν αγορι το παθαινουν αυτο! Ειναι οντως πιο ευαισθητα τα αρσενικα απο τα θηλυκα!!!!

Κανε αυτο που σου λεει η γιατρος σου και ξεκουρασου οσο μπορεις...!!!!

Οσο γι'αυτο που ρωτησες, στον γιατρο που κανω εγω τους υπερηχους ειναι διαπιστευμενος και ειναι στην λιστα αυτη που δινει το parents. Δεν το ηξερα βασικα η κουμπαρα μου μου το ειπε δεν το εψαξα! Απλα εμπιστευομαι το γιατρο μου εκει που θα με στειλει! Και οντως ειμαι πολυ ευχαριστημενη!!!!

Τωρα για το κινητο δεν γνωριζω καθολου πως θα γραψεις γιατι δεν εχω ασχοληθει καθολου!!!!!!

Καλημέρα Ματινάκι! Κάνω διαλειμματάκια γιατί είναι εδώ ο αντρούλης μου και με βοηθάει στις δουλειές!

Εσύ πως είσαι; Όλα καλά;

Καλημερα Ιωαννακι μου καλα ειμαι εσεις τι κανετε μανουλα και παιδαρος???

Σιγα σιγα τις δουλιτσες ενταξει????

καλημερα Ματινακι μου!με το καλο να ξεκηνησετε να φτιαχνετε το δωματιο του πριγκιπα σας!εγω σημερα συζητουσα με τη μαμα οτι πρεπει να ξεκηνησω να ετοιμαζω την βαλιτσουλα μου..θελω να αγορασω δυο νυχτικιες κ λιγα εσωρουχα κ σιγα σιγα να την κλεισω..αχ σε λιγο θα μηλαμε για κακκουλινια κ για διαφορα αλλα που θα εχουν σχεση με τα μωρακια μας!αχ κοριτσια ποσο πολθ θελω νε γεννησω 25-26 σεπτεμβρη μακαρι να μεβαλουν εκεινες τις μερες!:rolleyes::rolleyes:

Καλημερα λενιω μου! Ευχαριστουμε λενιω μου....ανυπομονω να μπουν τα επιπλακια του στο δωματιο!!!!!!

Αρχιζεις την βαλιτσουλα ε? Μονο δικα σου πραγματα παιρνεις στο μαιευτηριο? Του μωρου εχουν αυτοι που το αλλαζουν καθημερινα? Ας πουμε μονο τα ρουχα που θα φυγουμε θα εχουμε για το μωρο? Κατι τετοιο μου ειπε η κουμπαρα μου που θα γεννησω κι εγω πρωτα ο Θεος εκει που γεννησε κι αυτη...

Διαφημίσεις

καλημερουδιαααααααααααααααααααααα

τι μου κανετε??

πρωτη μερα στην δουλεια σημερα μετα απο 1 μηνα αδεια!!!

Καλημερα εφακη τι κανετε μανουλα και αντρακια???? Σαν την λενιω κι εσυ σωβρακομανουλα ε?????

Μετα απο ενα μηνα ε??????????? Πω πω πακετοοοοοο.......τι αν κανεις ομως? Υπομονη!!!!!!!!!!

Καλημερα εφακη τι κανετε μανουλα και αντρακια???? Σαν την λενιω κι εσυ σωβρακομανουλα ε?????

Μετα απο ενα μηνα ε??????????? Πω πω πακετοοοοοο.......τι αν κανεις ομως? Υπομονη!!!!!!!!!!

ετσι ειναι ματινα μου σιγα σιγα ολα θα γινουν!!!οσο για το αγορακι το περιμενα καπωσ μπορω να πω αλλα καθολου δεν με ενοιαξε τωρα που συνηθησα τα αγορια μια χαρα θα ειναι!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Καλημερα λενιω μου! Ευχαριστουμε λενιω μου....ανυπομονω να μπουν τα επιπλακια του στο δωματιο!!!!!!

Αρχιζεις την βαλιτσουλα ε? Μονο δικα σου πραγματα παιρνεις στο μαιευτηριο? Του μωρου εχουν αυτοι που το αλλαζουν καθημερινα? Ας πουμε μονο τα ρουχα που θα φυγουμε θα εχουμε για το μωρο? Κατι τετοιο μου ειπε η κουμπαρα μου που θα γεννησω κι εγω πρωτα ο Θεος εκει που γεννησε κι αυτη...

ναι Ματινακι μου..θα βαλω μονο δικα μου πραγματα κ για το μωρο ενα σετακι η φορμακι για την εξοδο του κ επισης χρειαζεσαι κ πανες οχι παμπερς τα αλα που το βαζεις πανω για α του αλλαξεις πανα οταν θα στο φερνουν να εχεις που να το ξαπλωσεις η σελτεδακια κ σιγουρα θελει κ μερικα πανακια που εχει στα τζαμπο ξεχασα πως λεγεται για να τα βαζεις στον ωμο σου σαν πετσετακια οταν κραταμε τα μωρακια μας αγκαλια να ακουμπανε εκι πανω κ οχι πανω στα ρουχα μας!;);)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Κι εγω σημερα εχω πολλες δουλειες....χθες που ηρθε ο κουνιαδος μου με τα πεθερικα μου κανανε τις μετακομισεις των επιπλων και των 2 δωματιων αλλα πρεπει να τακτοποιησω τα πραγματα και να σκουποσφουγγαρισω το παιδικο! Μετα εχω μαγειρεμα....σημερα ειναι νηστεια οποτε φασολακια θα βαλω στην χυτρα να τελειωνουμε...οχι οτι θα με παρεξηγησει ο Θεος στην κατασταση μου αλλα αφου μπορουμε να φαμε κατι χωρις κρεας γιατι να μην το κανουμε?????Ισα ισα που ειναι και πιο υγιεινο!!!!!!!!

Αφηστε που δεν μπορω να ξεμυτισω απο το σπιτι....σημερα αυριο περιμενω τα γαλατα απο Γερμανια και πρεπει να ειμαι σπιτι!!!!!! Ουφ...ουτε για τυροπιτα δεν μπορω να κατεβω!

καλημερουδιαααααααααααααααααααααα

τι μου κανετε??

πρωτη μερα στην δουλεια σημερα μετα απο 1 μηνα αδεια!!!

καλημεραα εφακη μου!πως εισαι?

πωπω μετα απο ενα μηνα να επιστρεφεις στη δουλεια πολυ χαλια αλα κ τι να κανεις..υπομονη..μεχρι τον 7ο λες να συνεχισεις κανονικα η λες να παρεις καμαι αδεια απο πιο νωρης!~

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...