Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , MK2012 είπε:

Θα δείξει! Τι να πω; Να’ ναι καλά η κοπέλα! Με τι ασχολείσαι εσύ;

By the way βγήκε το αποτέλεσμα για το εύθραυστο Χ και λέει:

Κατά τη μοριακή ανάλυση του γενετικού υλικού στο παραπάνω δείγμα, ενισχύθηκαν δύο αλληλόμορφα στο φυσιολογικό εύρος (20 και 30 CGG επαναλήψεις).
      Δεν ανιχνεύτηκε κανένα αλληλόμορφο με μη φυσιολογικό αριθμό επαναλήψεων CGG.

Καταλαβαίνω πως είναι νορμαλ αποτέλεσμα και δε θα χρειαστεί να κάνω έλεγχο στις βλαστοκύστες απαραίτητα (όχι υποχρεωτικά Τουλάχιστον)

υπάλληλος γραφείου είμαι. Περιληπτικά θα πω ότι εκτελώ όλες τις λειτουργίες του ERP συστήματος της εταιρίας και φτιάχνω κάποια πράγματα στο worpess. Είμαστε λιγα άτομα οπότε μπορείς να πεις ότι είμαι ταυτόχρονα σε πολλά τμήματα χαχαχα

Μια χαρά φαίνονται τα αποτελέσματα σου. Άρα δεν έχεις να ανησυχείς για γονιδιακά. Που πάλι καλά να λες γιατί τότε δεν θα μπορούσες να "φτιάξεις" κάτι. 

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

ευχαριστώ κορίτσια!!! αχ δεν περνάνε οι μέρες!!!! μήπως ξέρετε αν εκεί θα φανεί αν έχει κλείσει εντελώς η αποκόλληση??? εγώ πιστευω πως θα φανει... τι λέτε???:confused: ευτυχώς ο μικρούλης μου που και που δίνει το παρόν ότι είναι καλά και με καθυσηχάζει!!!!!:P:p

αχχχχχχχχ...δε ξερω αν φαινεται αναστασακι μου...

:(

bg1142822.jpg

princess2.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ποπακι μου να σε ρωτησω...

τι διαδιακασια ακολουθησες με το ικα,επιδοματα,οαεδ κλπ κλπ??????

πηρα μια βεβαιωση απο τον γιατρο του ικα δειχνοντας την π.η.τ. και μετα περνεις το επιδομα μητροτητας βασει μισθου εμενα ηταν 1200,00 ευρω, μετα την γεννα περνεις επιδομα λοχειας και απο τον οαεδ μετα ενα βοηθημα!!!!!!!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

αχχχχχχχχ...δε ξερω αν φαινεται αναστασακι μου...

:(

επειδή την προηγούμενη φορά, στην αυχενική μου είχε δείξει τον πλακούντα, λέω τώρα μάλλον θα δει.. !! 8 μέρες μείνανε ! αχχχχ:rolleyes::rolleyes:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

κορίτσια να σας ρωτήσω κάτι άλλο?? ο γιατρός που σας έκανε την αυχενική είναι πιστοποιημένος??? ξέρετε????:confused:

πρωτη φορα το ακουω αυτο....δεν ξερω!!!!!!!εμενα μου την εκανε ο γιατρος μου στο ιατρειο του...

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

πηρα μια βεβαιωση απο τον γιατρο του ικα δειχνοντας την π.η.τ. και μετα περνεις το επιδομα μητροτητας βασει μισθου εμενα ηταν 1200,00 ευρω, μετα την γεννα περνεις επιδομα λοχειας και απο τον οαεδ μετα ενα βοηθημα!!!!!!!!!

ευχαριστω πολυ ποπακι μου....σε ποιον μηνα πηγες?

στον 6ο ή στον 7ο?

bg1142822.jpg

princess2.gif

κορίτσια να σας ρωτήσω κάτι άλλο?? ο γιατρός που σας έκανε την αυχενική είναι πιστοποιημένος??? ξέρετε????:confused:

ναι...καποιοι υπερηχογραφηστες εχουν πιστοποιητικο...εμενα μαλλον ηταν γιατι το εκανα στην κλινικη που θα γεννησω!!δεν μου την εκανε ο γιατρος μου,απλα ηταν μπροστα!!!!

bg1142822.jpg

princess2.gif

πρωτη φορα το ακουω αυτο....δεν ξερω!!!!!!!εμενα μου την εκανε ο γιατρος μου στο ιατρειο του...

έγραφα κάποια στιγμή στο parents για την αυχανικη που θα έκανα, και επερνα διάφορες γνώμες από κοπέλες που εχουν κάνειι.. είναι μία συγκεκριμένη κοπέλα που γράφει μονο για αυτο το θεμα όπου βρισκει σχετικό τόπικ, και ρωταει αν αο γιατρος που μας εξετασε ειναι στην λίστα των πιστοποιημενω... και παραθετει τη λίστα... πριν λίγες μέρες που πηγα και εγραψα για τον β'επιπέδου που θα κάνω μου εστειλε πάλι 3 πρωσ.μηνυματα με την ιδια ερωτηση και διάφορα άλλα, και με άγχωσε πάρα πολύ....:(

και ιδίως και για το κεντρο που θα κανω την εξεταση...:rolleyes::?:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

ευχαριστω πολυ ποπακι μου....σε ποιον μηνα πηγες?

στον 6ο ή στον 7ο?

τελος του 7ου, αρχες του 8ου που θα σταματησεις με την αδεια, 56 μερες πριν τον τοκετο, πιο πριν δεν μπορεις να τα κανεις!!!!!!!;)

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Διαφημίσεις

έγραφα κάποια στιγμή στο parents για την αυχανικη που θα έκανα, και επερνα διάφορες γνώμες από κοπέλες που εχουν κάνειι.. είναι μία συγκεκριμένη κοπέλα που γράφει μονο για αυτο το θεμα όπου βρισκει σχετικό τόπικ, και ρωταει αν αο γιατρος που μας εξετασε ειναι στην λίστα των πιστοποιημενω... και παραθετει τη λίστα... πριν λίγες μέρες που πηγα και εγραψα για τον β'επιπέδου που θα κάνω μου εστειλε πάλι 3 πρωσ.μηνυματα με την ιδια ερωτηση και διάφορα άλλα, και με άγχωσε πάρα πολύ....:(

και ιδίως και για το κεντρο που θα κανω την εξεταση...:rolleyes::?:

ενταξει, πιστευω πως το κεντρο δεν ειναι κανενα ασχετο, προς Θεου!!!!!!μην αγχωνεσαι!!!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

ενταξει, πιστευω πως το κεντρο δεν ειναι κανενα ασχετο, προς Θεου!!!!!!μην αγχωνεσαι!!!!!

άσε δεν ξέρω για ποιο λόγο το κάνει.. μία κοπέλα της το είπε κιόλας....

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

άσε δεν ξέρω για ποιο λόγο το κάνει.. μία κοπέλα της το είπε κιόλας....

αν καθησουμε να σκεφτομαστε κι αυτο θα αγχωνομαστε τοσο αδικα για πραγματα αυτονοητα!!!!!δεν υπαρχει λογος!!!!!πολυ σχολαστικοτητα για το τιποτα!!!!!!!μην δινεις σημασια!!!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

αν καθησουμε να σκεφτομαστε κι αυτο θα αγχωνομαστε τοσο αδικα για πραγματα αυτονοητα!!!!!δεν υπαρχει λογος!!!!!πολυ σχολαστικοτητα για το τιποτα!!!!!!!μην δινεις σημασια!!!!!

τι να πώ! και εμένα ο γιατρός που μου την εκανε, δεν είναι στη λίστα που μου εστειλε η κοπέλα!! όντως παραπανίσιο άγχος!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

κορίτσια το μεσσημέρι ξαναεμφανίστηκαν τα καφε και πήρα τηλ τη γιατρό μου..:-(:sad:

μου είπε να συνεχίσω τα ουτροτζεσταν 3 τη μέρα....

δεν είναι έντονα, αλλά μόνο που τα βλέπω ταράζομαι.... τώρα είμαι στην ξάπλα.. αυριο μάλλον δεν θα εχω ιντερνετ, θα δουλευει ενας μαστορας σπίτι.. και θα πάω στην πεθερά.. απορώ γιατί δεν μπορω να γραψω στο καφε απο το κινητό... μήπως ξέρει καμιά σας??

καληνύχτα κοριτσια και φιλιά πολλα!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...