Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , MK2012 είπε:

Θα δείξει! Τι να πω; Να’ ναι καλά η κοπέλα! Με τι ασχολείσαι εσύ;

By the way βγήκε το αποτέλεσμα για το εύθραυστο Χ και λέει:

Κατά τη μοριακή ανάλυση του γενετικού υλικού στο παραπάνω δείγμα, ενισχύθηκαν δύο αλληλόμορφα στο φυσιολογικό εύρος (20 και 30 CGG επαναλήψεις).
      Δεν ανιχνεύτηκε κανένα αλληλόμορφο με μη φυσιολογικό αριθμό επαναλήψεων CGG.

Καταλαβαίνω πως είναι νορμαλ αποτέλεσμα και δε θα χρειαστεί να κάνω έλεγχο στις βλαστοκύστες απαραίτητα (όχι υποχρεωτικά Τουλάχιστον)

υπάλληλος γραφείου είμαι. Περιληπτικά θα πω ότι εκτελώ όλες τις λειτουργίες του ERP συστήματος της εταιρίας και φτιάχνω κάποια πράγματα στο worpess. Είμαστε λιγα άτομα οπότε μπορείς να πεις ότι είμαι ταυτόχρονα σε πολλά τμήματα χαχαχα

Μια χαρά φαίνονται τα αποτελέσματα σου. Άρα δεν έχεις να ανησυχείς για γονιδιακά. Που πάλι καλά να λες γιατί τότε δεν θα μπορούσες να "φτιάξεις" κάτι. 

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

τι εγινε βρε αναστασακι μου παλι??????

μη φοβασαι κουκλαρα μου...ο μπεμπαρος ειναι μια χαρα απλα,συνεχισε να πινεις τα χαπια σου,μη τα ελλατωσεις και μιλα με τη γιατρο σου!!!!

και μη ξεχνας εχεις περασει το πρωτο τριμηνο και οτι ειναι ξεπερνιεται...ναι??????

μακια πολλαααααααααααααα

((((((((((((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))))))0

Ρανιάκι μου, μου 'χε πει η γιατρός αν δε δεις καφε κάνε τα 3 χάπια 2, αλλά εγώ πιστευω πως κουράστηκα κιόλας σήμερα γι'αυτό..... αλλά θα τα συνεχίσω μέχρι να πάω να με δει.. Α πολύ ευαισθητο είναι το μωράκι μου!!!:rolleyes:

Σας φιλώ όλες!!!! Καληνύχτα σας!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα κοριτσάκια μου! τι κάνετε? κυριακή σήμερα και έρημο το καφε μας.! εμένα ο άντρας μου δουλευει και σήμερα αλλά το μεσσημέρι θα είναι εδώ.:P τα καφέ σταμάτησαν εντελώς (θέλω να πιστευω) από την τελευταια φορά που πήγα στο μπάνιο... βασικά έντονα ήταν μόνο στο πρώτο σκούπισμα,, μετά ήταν ανεπεσθητα... κορίτσια να σας πώ κάτι??? έχω αρχίσει και δεν αγχώνομαι τόσο όσο άλλες φορές, λέω αφού προσέχω παίρνω και τα χάπια, δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο!!!!!!:shock:

Εντάξει εχθές το παρατράβηξα με το περπάτημα και την ορθοστασία, ανέβηκα και σκαλοπάτια μέσα στα μαγαζιά, αλλά εκείνη την ώρα δεν το καταλάβαινα!!

Υπόσχομαι ότι δεν θα το ξανα κάνω!!!

Σας αγαπώ όλες!!!:tongue::tongue:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλημέρα κοριτσάκια μου! τι κάνετε? κυριακή σήμερα και έρημο το καφε μας.! εμένα ο άντρας μου δουλευει και σήμερα αλλά το μεσσημέρι θα είναι εδώ.:P τα καφέ σταμάτησαν εντελώς (θέλω να πιστευω) από την τελευταια φορά που πήγα στο μπάνιο... βασικά έντονα ήταν μόνο στο πρώτο σκούπισμα,, μετά ήταν ανεπεσθητα... κορίτσια να σας πώ κάτι??? έχω αρχίσει και δεν αγχώνομαι τόσο όσο άλλες φορές, λέω αφού προσέχω παίρνω και τα χάπια, δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο!!!!!!:shock:

Εντάξει εχθές το παρατράβηξα με το περπάτημα και την ορθοστασία, ανέβηκα και σκαλοπάτια μέσα στα μαγαζιά, αλλά εκείνη την ώρα δεν το καταλάβαινα!!

Υπόσχομαι ότι δεν θα το ξανα κάνω!!!

Σας αγαπώ όλες!!!:tongue::tongue:

καλημερα αναστασακι μου....σταματησαν τα καφε ε???ειδες?δεν ηταν τιποτα...απλα κουραστηκες γλυκουλα μου!!!!!

το αντρακι σου ειναι μια χαρα ...να μη φοβασαι τιποτα οσο πινεις τα χαπακια σου!!!!!

bg1142822.jpg

princess2.gif

καλημερα αγαπουλες μου!!!!

τι κανετε?

εγω πριν λιγο ξυπνησα και πινω το καφεδακι μου!!!!!

χθες πηγαμε με τον αντρουλη μου για παγωτακι και εφαγα μια βαφλα με μια

μπαλα παγωτο.....το καταευχαριστηθηκαααααααααααααα....αλλα σημερα εχω τυψεις!!!!

θα γινω σαν μπουλτνοζα....χιχιχιχιχιχιι...

αντε που ειστε???????

bg1142822.jpg

princess2.gif

καλημερα κοριτσαρες!!!!!!!!!!!!!!!!!!τι κανετε???

αναστασακι κουραστηκες και πιεστηκες, γι'αυτο!!!!!!!!συνεχισε τα χαπακια σου και ολα καλα!!!!!!!!!μακια σου!!!!!!!!!!!!

ρανιουκο μου ωραια η βαφλα, μην εχεις τυψεις!!!!!!!!εγω να δεις τι εφαγα χθες απο γλυκα.......φανουροπιτες ενα σωρο, κεικ, κορμο και δυο παγωτακια, ενταξει το παρακανα........ουφ......πρεπει να το ραψω.......

δροσισε, ωραια ειναι!!!!!!!!!!!!!!!

φιλακια σε ολα τα κοριτσουδια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα αγαπουλες μου!!!!

τι κανετε?

εγω πριν λιγο ξυπνησα και πινω το καφεδακι μου!!!!!

χθες πηγαμε με τον αντρουλη μου για παγωτακι και εφαγα μια βαφλα με μια

μπαλα παγωτο.....το καταευχαριστηθηκαααααααααααααα....αλλα σημερα εχω τυψεις!!!!

θα γινω σαν μπουλτνοζα....χιχιχιχιχιχιι...

αντε που ειστε???????

καλημέρα ρανιακι μου!!!!!!!!!! ναι σταμάτησαν δόξα το θεό!!:P χαχαχαχαα δεν θα το πιστεψεις!!!! εχθές μου εφερε ο άντρας μου στο σπίτι κρέπα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! χαχαχαχαχα και την τσάκισα όλη!!!! μεχρι να γυρισει από την κουζίνα είχε εξαφανιστεί!!!! με κοιτούσε με ανοιχτό το στόμα!!!:shock:! και δεν νιώθω και καθόλου τύψεις!!! καθε μέρα τρώμε?????;)

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

αναστασακι κουραστηκες και πιεστηκες, γι'αυτο!!!!!!!!συνεχισε τα χαπακια σου και ολα καλα!!!!!!!!!μακια σου!!!!!!!!!!!!

ρανιουκο μου ωραια η βαφλα, μην εχεις τυψεις!!!!!!!!εγω να δεις τι εφαγα χθες απο γλυκα.......φανουροπιτες ενα σωρο, κεικ, κορμο και δυο παγωτακια, ενταξει το παρακανα........ουφ......πρεπει να το ραψω.......

καλημέρα ποπάκι!!! μετράμε μέρες ε αγαπούλα!!! και πάλι με έναν πόνο!!!!!

μμμ πολλά γλυκάκια ακούω!!

ναι κουράστηκα μωρέ μάλλον από αυτό συνεχίζω τα χαπάκια και μετράω αντίστροφη μέτρηση να πάω για β'επιπέδου την άλλη δευτέρα!!!:P:p

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

ναι κουράστηκα μωρέ μάλλον από αυτό συνεχίζω τα χαπάκια και μετράω αντίστροφη μέτρηση να πάω για β'επιπέδου την άλλη δευτέρα!!!:P:p

μπραβο αναστασακι μου, με το καλο η β΄επιπεδου!!!!!!!!οσο μπορεις να μην κουραζεσαι!!!!!!!!!!!

ασε εχω αγωνια αρκετη!!!!!!!!!οι μερες κοντευουν!!!!!!!!!!;)

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

ποπινο μου γλυκοοοοοο....τι κανετεεεεε?????μπεμπουλα και μανουλα???

αχ...ποσο θα ανυπομονεις να την δεις εεεε???????

μια φατσουλα,τοση δα,στην αγκαλιτσα σας....χιχιχιχιχιχχιιχ

bg1142822.jpg

princess2.gif

καλημέρα ρανιακι μου!!!!!!!!!! ναι σταμάτησαν δόξα το θεό!!:P χαχαχαχαα δεν θα το πιστεψεις!!!! εχθές μου εφερε ο άντρας μου στο σπίτι κρέπα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! χαχαχαχαχα και την τσάκισα όλη!!!! μεχρι να γυρισει από την κουζίνα είχε εξαφανιστεί!!!! με κοιτούσε με ανοιχτό το στόμα!!!:shock:! και δεν νιώθω και καθόλου τύψεις!!! καθε μέρα τρώμε?????;)

χαχχααχαχαχχαχαχαχαχα......

καλα κανουμε λοιποννννννννννννννννννννν....

bg1142822.jpg

princess2.gif

Διαφημίσεις

αχ....αντε με το καλο αναστασακι μου!!!!

εμεις θα παμε 27 σεπτεμβριου....ουφφφφφφφφ...εχω αγωνια!!!!!:shock:

bg1142822.jpg

princess2.gif

ποπινο μου γλυκοοοοοο....τι κανετεεεεε?????μπεμπουλα και μανουλα???

αχ...ποσο θα ανυπομονεις να την δεις εεεε???????

μια φατσουλα,τοση δα,στην αγκαλιτσα σας....χιχιχιχιχιχχιιχ

ρανιουκο μου!!!!!!!!!!!!!πολυ ανυπομονεσια και αγωνια!!!!!!!!!!!με το καλο ολες μας να εχουμε καλες γενες!!!!!!!!!!:tongue:

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

ρανιουκο μου!!!!!!!!!!!!!πολυ ανυπομονεσια και αγωνια!!!!!!!!!!!με το καλο ολες μας να εχουμε καλες γενες!!!!!!!!!!:tongue:

ποπακι μου να σε ρωτησω...

τι διαδιακασια ακολουθησες με το ικα,επιδοματα,οαεδ κλπ κλπ??????

bg1142822.jpg

princess2.gif

ποπάκι έφαγες το γαϊδαρο, έφαγες και την ουρά! δεν έμεινε τίποτα!!!!! όλα καλά να πάνε!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

αχ....αντε με το καλο αναστασακι μου!!!!

εμεις θα παμε 27 σεπτεμβριου....ουφφφφφφφφ...εχω αγωνια!!!!!:shock:

μπραβο αναστασακι μου, με το καλο η β΄επιπεδου!!!!!!!!οσο μπορεις να μην κουραζεσαι!!!!!!!!!!!

ασε εχω αγωνια αρκετη!!!!!!!!!οι μερες κοντευουν!!!!!!!!!!;)

ευχαριστώ κορίτσια!!! αχ δεν περνάνε οι μέρες!!!! μήπως ξέρετε αν εκεί θα φανεί αν έχει κλείσει εντελώς η αποκόλληση??? εγώ πιστευω πως θα φανει... τι λέτε???:confused: ευτυχώς ο μικρούλης μου που και που δίνει το παρόν ότι είναι καλά και με καθυσηχάζει!!!!!:P:p

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...