Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 22 λεπτά , Xristina96 είπε:

χαχαχαχαχα είπα μήπως βρω ευκαιρία χαχαχαχα

ναι σε καταλαβαίνω. Εμένα απέτυχε η εξωσωματική μου και στην δουλειά μου πέτυχε 40 χρονών δίδυμα, και 43 φυσικά. Οπότε... σε νιωθω. Και ήμουν 25...

Θα δείξει! Τι να πω; Να’ ναι καλά η κοπέλα! Με τι ασχολείσαι εσύ;

By the way βγήκε το αποτέλεσμα για το εύθραυστο Χ και λέει:

Κατά τη μοριακή ανάλυση του γενετικού υλικού στο παραπάνω δείγμα, ενισχύθηκαν δύο αλληλόμορφα στο φυσιολογικό εύρος (20 και 30 CGG επαναλήψεις).
      Δεν ανιχνεύτηκε κανένα αλληλόμορφο με μη φυσιολογικό αριθμό επαναλήψεων CGG.

Καταλαβαίνω πως είναι νορμαλ αποτέλεσμα και δε θα χρειαστεί να κάνω έλεγχο στις βλαστοκύστες απαραίτητα (όχι υποχρεωτικά Τουλάχιστον)

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Βγαινω και γω κοριτσακια μου γιατι εχω πολλες δουλειες να κανω....αυριο το πρωι θα ερθουν τα πεθερικα και ο κουνιαδος μου για να αδειασουμε το παιδικο δωματιο και μετα το διπλο κρεβατι με την τουαλετα και τα κομοδινα θα τα πανε με το αγροτικο στους γονεις μου...!!!!! Οποτε ολα τα πραγματα που εχω στα συρταρια θα πρεπει να τα βγαλω και να βρω χωρο που θα τα βαλω....σε λιγο ερχεται και ο αντρουλης μου οποτε θα με βοηθησει!!!!!!!

Καλο μεσημερι και καλο σαββατοκυριακο σας ευχομαι γιατι αυριο δεν νομιζω να προλαβω να μπω!!!!!!

Χαδακια πολλα στις κοιλιτσες σας!!!!!!!!!!!!!

Hope-you-have-a-nice-week-end-safe-14388853-450-375.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλα ειμαι! νιωθω σαν το παιχνιδι το πλαστικο μπαλακι που εχει μεσα το παπακι και οταν γυρναω γυρναει και αυτο μεσα! χαχαχαχα

Screen+shot+2010-12-20+at+11.05.48+PM.png

σε δυο-τρεις εβδομαδες θα αρχισουν οι κλωτσειες και σε σενα! κοριτσακι ε? τελεια!

χαχαχχαχχα πολυ καλο..ετσι ακριβως ειναι:!:tongue:;);)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

καλημερα Ρανιακι κ Ματινακι..καλα ψωνια!

Ματινακι τελειες οι συνταγες..κ εχω μια πεινα τωραααα!κ γω θα τις φτιαξω!

δειτε αυτο εδω τοπηρα απο το φβ

http://www.eimaimama.gr/2010/07/blog-post_04-12.html

..τι σας θυμιζειιιιιι?????

συγκυνηθηκα μωλης το διαβασα!

εβαλα κ λιγες φωτο μια με κοιλια προσφατη απο τη θαλασσα..αν κ ντρεπομαι να τις δημοσιευω εκει κ γιαυτο λεω τι καλα που θα ηταν να μπορουσαμεν να βαζουμε εδω οπως παλια!ουφφφφ:rolleyes:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

εβαλα κ λιγες φωτο μια με κοιλια προσφατη απο τη θαλασσα..αν κ ντρεπομαι να τις δημοσιευω εκει κ γιαυτο λεω τι καλα που θα ηταν να μπορουσαμεν να βαζουμε εδω οπως παλια!ουφφφφ:rolleyes:

nai poly oraio!!!

αχ λενιω μουουυουουουου....ποσο πολυ συγκινηθηκα......αχ τι μου θυμισες???????????

αξεχαστες στιγμες....

bg1142822.jpg

princess2.gif

Διαφημίσεις

λοιπον κοριτσακια να φτιαξετε ολες τα τρουφακια της ματιναρας μας.....

ΜΑΤΙΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ......

τη σοκολατα ειναι αυτη?????????ειδικα με τη μερεντα μεσα ειναι ολα τα λεφτα...επισης μπορει να γινει ενας πεντανοστιμος κορμος!!!!!τωρα το εχω βαλει στη καταψυξη να σφιξει και σε λιγο θα το βγαλω για να τα κανω μπαλακια...χιχιχιχιχιχιιχ...

μιαμ μιαμ μιαμ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

bg1142822.jpg

princess2.gif

τσα!!! κορίτσια γύρισααα!!! Όλα καλά τα αποτελέσματα και η καλλιεργεια ούρων αρνητική!!:P ουφφφ!! πάει και αυτό! μόνο ο αιματοκριτης ειναι λίγο χαμηλός αλλά μου είπε οτι αυτό είναι φυσιολογικό λόγο εγκυμοσύνης!!

έκανα μεγάλη βόλτα σήμερα! έκατσα και στου τερκενλη ήπια ενα φυσικό χυμό και εφαγα και μια χορτοσπανακοτυρόπιτα!:)χιχιιχιχι έκανα και λίγα ψωνάκια! Α! τελικά αυτη τη ζώνη για το αυτοκίνητο την πήρα από τα prenatal γιατι με πήραν τηλ από εκει που την παρήγγειλα ότι δεν ηταν διαθέσιμη!

κορίτσια θα σας στείλω φωτο να δείτε δεν τις εχω ανεβάσει.!

θα δοκιμάσω να κάνω και εγώ τα τρουφάκια σήμερα το απογευμα!

Ματινάκι θέλω και τη συνταγη πως κάνεις τα μπιφτεκάκια! εμενα δεν μου πετυχαίνουν!!!!:(

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Λενάκι μου! πολύ συγκινητικό!!!! τέλειο.... αχ!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Βγαινω και γω κοριτσακια μου γιατι εχω πολλες δουλειες να κανω....αυριο το πρωι θα ερθουν τα πεθερικα και ο κουνιαδος μου για να αδειασουμε το παιδικο δωματιο και μετα το διπλο κρεβατι με την τουαλετα και τα κομοδινα θα τα πανε με το αγροτικο στους γονεις μου...!!!!! Οποτε ολα τα πραγματα που εχω στα συρταρια θα πρεπει να τα βγαλω και να βρω χωρο που θα τα βαλω....σε λιγο ερχεται και ο αντρουλης μου οποτε θα με βοηθησει!!!!!!!

Καλο μεσημερι και καλο σαββατοκυριακο σας ευχομαι γιατι αυριο δεν νομιζω να προλαβω να μπω!!!!!!

Χαδακια πολλα στις κοιλιτσες σας!!!!!!!!!!!!!

Hope-you-have-a-nice-week-end-safe-14388853-450-375.gif

ματινάκι μου καλή ευκολία!!! φιλάκια και καλό σ-κ αν δεν τα πούμε!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

τσα!!! κορίτσια γύρισααα!!! Όλα καλά τα αποτελέσματα και η καλλιεργεια ούρων αρνητική!!:P ουφφφ!! πάει και αυτό! μόνο ο αιματοκριτης ειναι λίγο χαμηλός αλλά μου είπε οτι αυτό είναι φυσιολογικό λόγο εγκυμοσύνης!!

έκανα μεγάλη βόλτα σήμερα! έκατσα και στου τερκενλη ήπια ενα φυσικό χυμό και εφαγα και μια χορτοσπανακοτυρόπιτα!:)χιχιιχιχι έκανα και λίγα ψωνάκια! Α! τελικά αυτη τη ζώνη για το αυτοκίνητο την πήρα από τα prenatal γιατι με πήραν τηλ από εκει που την παρήγγειλα ότι δεν ηταν διαθέσιμη!

κορίτσια θα σας στείλω φωτο να δείτε δεν τις εχω ανεβάσει.!

θα δοκιμάσω να κάνω και εγώ τα τρουφάκια σήμερα το απογευμα!

Ματινάκι θέλω και τη συνταγη πως κάνεις τα μπιφτεκάκια! εμενα δεν μου πετυχαίνουν!!!!:(

μπραβο αναστασακι μου....σπανακοπιτουλα εεεεεε?????μιαμ μιαμ μιαμ μιαμ.....

να τα κανεις τα τρουφακια...πανευκολα και γρηγορα......και πεντανοστιμααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα.....

bg1142822.jpg

princess2.gif

Διαφημίσεις

μπραβο αναστασακι μου....σπανακοπιτουλα εεεεεε?????μιαμ μιαμ μιαμ μιαμ.....

να τα κανεις τα τρουφακια...πανευκολα και γρηγορα......και πεντανοστιμααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα.....

έτσι λέω να τα κάνω και εγώ!!! αν δεν βαρεθώ βέβαια... τελικά βάζεις κακάο ή μερέντα?????

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Τι κάνουν τα κορίτσια μου; Καλά; Εμείς εχθές πήγαμε στο γιατρό και ο μπέμπης μας είναι πολύ καλά! Ο γιατρούκος πολύ ευχαριστημένος με τα αποτελέσματα της παρακέντισης και μου έδωσε σίδηρο να παίρνω! Μόνο 3 κιλάκια πήραμε! ;););) Για να είμαι ειλικρινής περίμενα παραπάνω! Δεν πειράζει ακόμη καλύτερα! Πήρα και από τα PRENATAL παντελόνι τζιν και μπλούζα φθινοπωρινή μόνο 16 ευρώ!!!!!!:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused: ΚΟΥΦΟ;;;;;;;;

Τώρα στις 16 Σεπτεμβρίου θα πάμε να ξαναδούμε το νινί μας και ανυπομονούμε τόοοοοοοοοσοο!!

κορίτσια όχι πάλι!!!!!!!!!!!!!!! πήγα τουαλέτα για το "χοντρό" κ ζορίστηκα λίγο παραπάνω, και όταν σκουπίστηκα από κάτω είχα καφέ....:(:( !!!!!!!!!!

γιατί πάλι???? μήπως επειδή περπάτησα πάρα πολύ σήμερα????? παίζει ρόλο?????????????:confused::confused::confused::confused::confused: και από σήμερα ήταν να τα ελλατωσω τα ουτροτζεσταν.....

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Τι κάνουν τα κορίτσια μου; Καλά; Εμείς εχθές πήγαμε στο γιατρό και ο μπέμπης μας είναι πολύ καλά! Ο γιατρούκος πολύ ευχαριστημένος με τα αποτελέσματα της παρακέντισης και μου έδωσε σίδηρο να παίρνω! Μόνο 3 κιλάκια πήραμε! ;););) Για να είμαι ειλικρινής περίμενα παραπάνω! Δεν πειράζει ακόμη καλύτερα! Πήρα και από τα PRENATAL παντελόνι τζιν και μπλούζα φθινοπωρινή μόνο 16 ευρώ!!!!!!:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused: ΚΟΥΦΟ;;;;;;;;

Τώρα στις 16 Σεπτεμβρίου θα πάμε να ξαναδούμε το νινί μας και ανυπομονούμε τόοοοοοοοοσοο!!

μπραβο ιωαννακι μου....μεγια τα ρουχαλακια σου!!!!!

εννοειται οτι ολα θα πηγαιναν τελειαααααααααααααααααααα....

:D

bg1142822.jpg

princess2.gif

κορίτσια όχι πάλι!!!!!!!!!!!!!!! πήγα τουαλέτα για το "χοντρό" κ ζορίστηκα λίγο παραπάνω, και όταν σκουπίστηκα από κάτω είχα καφέ....:(:( !!!!!!!!!!

γιατί πάλι???? μήπως επειδή περπάτησα πάρα πολύ σήμερα????? παίζει ρόλο?????????????:confused::confused::confused::confused::confused: και από σήμερα ήταν να τα ελλατωσω τα ουτροτζεσταν.....

τι εγινε βρε αναστασακι μου παλι??????

μη φοβασαι κουκλαρα μου...ο μπεμπαρος ειναι μια χαρα απλα,συνεχισε να πινεις τα χαπια σου,μη τα ελλατωσεις και μιλα με τη γιατρο σου!!!!

και μη ξεχνας εχεις περασει το πρωτο τριμηνο και οτι ειναι ξεπερνιεται...ναι??????

μακια πολλαααααααααααααα

((((((((((((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))))))0

bg1142822.jpg

princess2.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...