Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 22 λεπτά , Xristina96 είπε:

χαχαχαχαχα είπα μήπως βρω ευκαιρία χαχαχαχα

ναι σε καταλαβαίνω. Εμένα απέτυχε η εξωσωματική μου και στην δουλειά μου πέτυχε 40 χρονών δίδυμα, και 43 φυσικά. Οπότε... σε νιωθω. Και ήμουν 25...

Θα δείξει! Τι να πω; Να’ ναι καλά η κοπέλα! Με τι ασχολείσαι εσύ;

By the way βγήκε το αποτέλεσμα για το εύθραυστο Χ και λέει:

Κατά τη μοριακή ανάλυση του γενετικού υλικού στο παραπάνω δείγμα, ενισχύθηκαν δύο αλληλόμορφα στο φυσιολογικό εύρος (20 και 30 CGG επαναλήψεις).
      Δεν ανιχνεύτηκε κανένα αλληλόμορφο με μη φυσιολογικό αριθμό επαναλήψεων CGG.

Καταλαβαίνω πως είναι νορμαλ αποτέλεσμα και δε θα χρειαστεί να κάνω έλεγχο στις βλαστοκύστες απαραίτητα (όχι υποχρεωτικά Τουλάχιστον)

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

καλημερα γλυκουλες μου...τι κανετε?φυγατε ολες?

εγω πριν λιγο ξυπνησα και θα παω λαικη σε λιγο...

αναστασακι μου κλωτσησε εεεε??????αχ τελειο πρεπει να ειναι....

λενιω μου και γιωτακι μου υπομονη κοριτσακια μου...1 μηνας ειναι...ουουουουουυου

ουτε που θα καταλαβεται ποσο γρηγορα θα περασει και θα εχετε τα μωρακια σας αγκαλιτσα!!!!

Καλημερα σεξουλιαρα μου τι κανετε μανουλα και κορουλα????? Μαρη κοιταζα τις φωτο σας που εχετε απο τον γαμο και ειπα οτι το κοριτσακι σας θα ειναι σουπερ ντουπερ ουαου σε ομορφια! Κουκλι θα βγει!!! Γερη να ειναι Παναγιτσα μου αλλα λεμε τωρα ρε συ...πολυ κουκλι θα ειναι!!!!!!!

Θα πας λαϊκη? Πετα κανενα ζαρζαβατικο προς τα εδω....βαριεμαι τοσο πολυ να κατεβω αγορα.....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλεεεεεεεεεεεεεε...δεν το πιστευωωωωωω...μαζι γραφαμε......

χαχαχαχαχαχαχχαχχαχα.....

καλημερα αγαπουλα μου!!!!!!

Καλε ναι μαζι γραφαμε....τα μεγαλα πνευματα συναντιονται!!!!!!!!!!χιχιχιχι....

Ολα καλα ρανιακι μου?

Παω φεις να δω το αναστασακι μας!!!!!

Καλημερα σεξουλιαρα μου τι κανετε μανουλα και κορουλα????? Μαρη κοιταζα τις φωτο σας που εχετε απο τον γαμο και ειπα οτι το κοριτσακι σας θα ειναι σουπερ ντουπερ ουαου σε ομορφια! Κουκλι θα βγει!!! Γερη να ειναι Παναγιτσα μου αλλα λεμε τωρα ρε συ...πολυ κουκλι θα ειναι!!!!!!!

Θα πας λαϊκη? Πετα κανενα ζαρζαβατικο προς τα εδω....βαριεμαι τοσο πολυ να κατεβω αγορα.....

εκτος κι αν μοιασει σε καμια πεθερουκλα.....χιχιχιχιχιχιχι....

τυχη και υγεια να εχει το μαναρι μου!!!!:P

στειλε τα τρουφακια

bg1142822.jpg

princess2.gif

που εισαι ρε ματινα μ'αυτη τη συνταγη για τα τρουφακια.....

και ηθελα να φτιαξω σημερα....αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ.....

Πανευκολα ειναι και πεντανοστιμα....

ΤΡΟΥΦΑΚΙΑ

1 βιταμ ψιλολιωμενο

2 πακετα μπισκοτα πτι μπερ

2 κουπες αχνη ζαχαρη

1 σφηνακι λικερ οτι θελετε εγω βαζω κονιακ!

κακαο οσο προτιματε εγω βαζω 3 κουταλιες της σουπας!!!!!

εγω βαζω και 2 κουταλιες της σουπας μερεντα εννοειται!!!!!!!

χτυπαω ολα μαζι τα υλικα και βαζω το μειγμα στην καταψυξη για μιση ωρα....οταν το μειγμα ειναι αρκετα σταθερο πλαθω μικρα μπαλακια και τα ρολαρω σε σκονη κακαο και τρουφα!

Πολυ ωραια ειναι η σκονη απο ροφημα σοκολατας την οποια μπορειτε να βαλετε και μεσα στο μειγμα αν δεν θελετε κακαο!

Επισης μπορειτε αντι για πτι μπερ να βαλετε μπισκοτα μιραντα!

ΑΥΤΑ!!!!!!!

Τα μπισκοτα τα βαζετε αφου εχετε χτυπησει το μειγμα και απλα ανακατευεται!!!!!! σπαστε τα με το χερι καλυτερα και οχι στο μουλτι γιατι γινονται σκονη και δεν φαινονται στο μειγμα....

Οι δοσολογιες αλλαζουν αναλογα με την προτιμηση σας...ας πουμε εγω δεν βαζω παραπανω λικερ γιατι δεν μου αρεσει να φαινεται πολυ το ποτο....εσεις βαλ΄τε και περισσοτερο αν θελετε....πολυ ωραιο ειναι και το λικερ σοκολατας αν εχετε!!!!!

Διαφημίσεις

ΤΡΟΥΦΑΚΙΑ

1 βιταμ ψιλολιωμενο

2 κουπες αχνη ζαχαρη

χτυπαω ολα μαζι τα υλικα και βαζω το μειγμα στην καταψυξη για μιση ωρα....οταν το μειγμα ειναι αρκετα σταθερο πλαθω μικρα μπαλακια και τα ρολαρω σε σκονη κακαο και τρουφα!

Πολυ ωραια ειναι η σκονη απο ροφημα σοκολατας την οποια μπορειτε να βαλετε και μεσα στο μειγμα αν δεν θελετε κακαο!

ΑΥΤΑ!!!!!!!

ματινακι & ρανακι καλημερα! εχουμε πολυ καιρο να τα πουμε! τι κανετε? τα μπεμπουλακια σας?

οντως 40 περιπου μερες μεινανε! πωπω!!!

ΣΙΡΟΠΙΑΣΤΟ ΚΕΪΚ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ

Υλικά

3/4 κούπας μαλακό βούτυρο

2 1/2 κούπες ζάχαρη

1/2 κούπα κακάο

1 κούπα νερό

2 κούπες αλεύρι που φουσκώνει

2 κουταλάκια μπέικιν πάουντερ

1 βανίλια

5 αυγά

1/2 κούπα ρούμι ή λικέρ της προτίμησής σας

Ατομα: Γίνεται 25 μερίδες

Χρόνος προετοιμασίας: 15'

Χρόνος ψησίματος: 25' - 30'

Εκτέλεση

Σε μια μεγάλη κατσαρόλα, βάλτε το βούτυρο, τη ζάχαρη, το κακάο και το νερό και ζεστάνετε σε μέτρια φωτιά, ώσπου να λιώσουν. Φυλάξτε χωριστά 1 1/2 κούπα από το σοκολατένιο μίγμα για αφού ψηθεί το κέικ. Βάλτε στο μπολ του μίξερ το αλεύρι, το μπέικιν, τη βανίλια και χτυπήστε τα ελαφρά να ενωθούν. Προσθέστε τα αυγά, το ρούμι και το υπόλοιπο από το σιρόπι. Χτυπήστε για λίγο, ίσα, ίσα να βραχεί το αλεύρι. Αδειάστε το σοκολατένιο μίγμα σε βουτυρωμένο ταψί 30 εκ., και ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς Κελσίου, 25' - 30'. Όταν ψηθεί, βγάλτε το κέικ από το φούρνο κι όσο είναι ζεστό, χαράξτε το σε ρομβοειδή κομμάτια, τρυπήστε το σε διάφορα σημεία και ρίξτε το 1 1/2 κούπας σιρόπι που έχετε φυλάξει. Σερβίρετε σε τετράγωνα κομμάτια ή ρόμβους.

ΤΡΟΥΦΑΚΙΑ

1 βιταμ ψιλολιωμενο

2 κουπες αχνη ζαχαρη

ΑΥΤΑ!!!!!!!

ΘΕΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.......

ευχαριστω ματιναρα μουουουυουουουου.....παω να παρω τα υλικα και θα τα φτιαξω σημερα....

bg1142822.jpg

princess2.gif

ματινακι & ρανακι καλημερα! εχουμε πολυ καιρο να τα πουμε! τι κανετε? τα μπεμπουλακια σας?

γιωτακι μου γλυκοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο....πως εισαι?βαραινεις εεεε??????

υπομονη κοριτσακι μου.....

εμεις καλα ειμαστε....και η μπιζουδενια μου καλα ειναι!!!!περιμενω πως και πως να ξεκινησει τις κλωτσιες!!!!

bg1142822.jpg

princess2.gif

Καλα ειμαι γιωτουλα μου και ο μπεμπακος μου μεγαλωνει και ανταρτευει!!!!!

Ειμαστα 1 κιλο και 10 γρ. πριν 2 εβδομαδες....τα χρονια μας πολλα για την γιορτη σου τα ειδες?????

Η μπουμπουδενια σου τι κανει??????

Διαφημίσεις

κοριτσια παω λαικη και σουπερ για να φτιαξω και τα τρουφακια....μη σου πω οτι θα φτιαξω και το κεικ....χιιχχιχιχιχιχιχιιχχιχι....

μακια σας πολλαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

bg1142822.jpg

princess2.gif

ΑΛΜΥΡΟ ΚΕΪΚ

Υλικά

360 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις

6 κ.γλ.μπέικιν

6 αυγά

200ml ελαιόλαδο

200ml γάλα φρέσκο

τυρί έμμενταλ

Ζαμπόν κομμένο σε κύβους

Πιπεριές διάφορα χρώματα κομμένες σε λωρίδες

Κρεμμύδι κομμένο σε φετάκια (προεραιτικά)

Εκτέλεση:

Χτυπάμε σε μέτρια ταχύτητα τα πρώτα 5 υλικά με τελευταίο το αλεύρι. Μόλις γίνει χυλός αδειάζουμε το μείγμα σε φόρμα του κεϊκ και χώνουμε τους κύβους των τυριών και του ζαμπόν μέσα στο μείγμα έτσι ώστε να φαίνονται λίγο στην κορυφή, Με τον ίδιο τρόπο βάζουμε και τις πιπεριές και το κρεμμύδι, Βάζουμε στον φούρνο και ψήνουμε για 40 λεπτά ή ανάλογα με την προτίμησή σας στους 170 βαθμούς .

*Επειδή η συνταγή δεν περιέχει αλάτι, μπορείτε να βάλετε τυριά αλμυρά

εμεις καλα ειμαστε....και η μπιζουδενια μου καλα ειναι!!!!περιμενω πως και πως να ξεκινησει τις κλωτσιες!!!!

καλα ειμαι! νιωθω σαν το παιχνιδι το πλαστικο μπαλακι που εχει μεσα το παπακι και οταν γυρναω γυρναει και αυτο μεσα! χαχαχαχα

Z

σε δυο-τρεις εβδομαδες θα αρχισουν οι κλωτσειες και σε σενα! κοριτσακι ε? τελεια!

καλα ειμαι! νιωθω σαν το παιχνιδι το πλαστικο μπαλακι που εχει μεσα το παπακι και οταν γυρναω γυρναει και αυτο μεσα! χαχαχαχα

Screen+shot+2010-12-20+at+11.05.48+PM.png

σε δυο-τρεις εβδομαδες θα αρχισουν οι κλωτσειες και σε σενα! κοριτσακι ε? τελεια!

κοριτσια παω λαικη και σουπερ για να φτιαξω και τα τρουφακια....μη σου πω οτι θα φτιαξω και το κεικ....χιιχχιχιχιχιχιχιιχχιχι....

μακια σας πολλαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

Καλα ψωνια!!!!!!!!!!!

Φιλακια!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...