Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

κοριτσια μου,γεια σας!!!!!!!!!

Χρονια Πολλα!!!!!!!!!!!!!Χριστος Ανεστη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ευχομαι σε ολες τις εγκυουλες με το καλο και στις υπολοιπες να μεινουν γρηγορα εγκυες!!!!!!!!

εχω πολυ καιρο να φανω και δεν φαινομουν γιατι ειχα προβληματα!!!!!!!!

ψυχικα και σωματικα περνουσα και περναω ακομη ΠΕΝΘΟΣ (οπως μου ειπε και η ψυχολογος) και θα σας πω το γιατι:

εννοω το δικο μου θεμα.......δεν εγινε ποτε!!!!!!!

φτασαμε να πιουμε νερο στη πηγη αλλα τελικα ποτε δεν ηπιαμε αυτη την γουλια!!!!!!!!μας ξεραθηκε το στομα και οχι μονο.....!!!!!!!!

για να παρω τα πραγματα απο την αρχη,αφου καναμε τις ενεσεις και οι δυο (βεβαια εγω πηρα τις ορμονες και δεν κανει λογο των νεφρων) και καναμε ολα τα βηματα σωστα ξαφνικα μια ωραια πρωια και ενω πηγαινα στο γιατρο για να δουμε τα 8 χρυσα αυγουλακια μου χτυπησε το κινητο του αντρα μου και ηταν ο συζυξ της ξαδερφης,μας ειπε οτι η **μαμα του** τσιναει για το θεμα κα δεν θελει να γινει γιατι τι θα πει το χωριο!!!!!!!!!!!!!!!!!ε ναι λοιπον!!!!!!!

ειμασταν μια βδομαδα πριν την εξωσωματικη και τελικα δεν εγινε τιποτα...!!!!!πηραμε ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΗΔΕΝΙΚΟ!!!!!!!!

τσαμπα,1.5 χρονος κοπων και αγωνιας!!!!!!

ακομη,μου φαινεται ψεματα και νομιζω οτι απλα ειναι μια ταινια....!!!!!!!!!

να φανταστειτε αν ειχε γινει το Μ.Σαββατο θα της εκανα β-χοριακη!!!!!!

δεν ξερω πως στεκομαι ακομα....!!!

ευτυχως που εχω τον αντρουλη μου μαζι μου,συμπαραστατη μου και μου δινει δυναμη(οση του εχει μεινει).!!!!

συγνωμη,αν σας κουρασα.ειλικριμα συγνωμη.

θα τα λεμε απο εδω και περα.

σας αγαπαω ολες παρα πολυ!!!!!!!!!!!!!φιλακια πολλα!!!!!!!

δε ξερω τι να πω...τα εχω χαμενα....

bg1142822.jpg

princess2.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ευχομαι σε ολες τις εγκυουλες με το καλο και στις υπολοιπες να μεινουν γρηγορα εγκυες!!!!!!!!

ψυχικα και σωματικα περνουσα και περναω ακομη ΠΕΝΘΟΣ (οπως μου ειπε και η ψυχολογος) και θα σας πω το γιατι:

φτασαμε να πιουμε νερο στη πηγη αλλα τελικα ποτε δεν ηπιαμε αυτη την γουλια!!!!!!!!μας ξεραθηκε το στομα και οχι μονο.....!!!!!!!!

για να παρω τα πραγματα απο την αρχη,αφου καναμε τις ενεσεις και οι δυο (βεβαια εγω πηρα τις ορμονες και δεν κανει λογο των νεφρων) και καναμε ολα τα βηματα σωστα ξαφνικα μια ωραια πρωια και ενω πηγαινα στο γιατρο για να δουμε τα 8 χρυσα αυγουλακια μου χτυπησε το κινητο του αντρα μου και ηταν ο συζυξ της ξαδερφης,μας ειπε οτι η **μαμα του** τσιναει για το θεμα κα δεν θελει να γινει γιατι τι θα πει το χωριο!!!!!!!!!!!!!!!!!ε ναι λοιπον!!!!!!!

ειμασταν μια βδομαδα πριν την εξωσωματικη και τελικα δεν εγινε τιποτα...!!!!!πηραμε ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΗΔΕΝΙΚΟ!!!!!!!!

ευτυχως που εχω τον αντρουλη μου μαζι μου,συμπαραστατη μου και μου δινει δυναμη(οση του εχει μεινει).!!!!

Ρενακι μουυυυυ~χρονια πολλα!αληθως ανεστη!

τι ηταν αυτο!

αχ δεν ξερω τι να σου πω ειλικρηνα!τι περνας κ συ αγαπουλα μου!τοσος χρονος κ τοση αναμονη κ τελικα δεν εγινε τιποτα!λυπαμαι παρα πολυυυ!

ευχομαι να ερθει φυσιολογικα το μωρακι σας!ο θεος ειναι μεγαλος!

λυπαμαι πολυ στεναχωρεθηκα τωρα!

((((((((((((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Ρενακι μουυυυυ~χρονια πολλα!αληθως ανεστη!

τι ηταν αυτο!

αχ δεν ξερω τι να σου πω ειλικρηνα!τι περνας κ συ αγαπουλα μου!τοσος χρονος κ τοση αναμονη κ τελικα δεν εγινε τιποτα!λυπαμαι παρα πολυυυ!

ευχομαι να ερθει φυσιολογικα το μωρακι σας!ο θεος ειναι μεγαλος!

λυπαμαι πολυ στεναχωρεθηκα τωρα!

((((((((((((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))

λενιω μουουουοουουουουυ....γυρισεςςςςςςςςςςςςς???τι εγινε?το ειδατε??????:P

bg1142822.jpg

princess2.gif

λενιω μουουουοουουουουυ....γυρισεςςςςςςςςςςςςς???τι εγινε?το ειδατε??????:P

ναι ναιιιι!μαντεψτεεεε!αγορομανααα τελικααααα!ενα ησυχο αγορακι εχω στην κοιλιτσα μου!οταν το ειδαμε στον υπερηχο κοιμοταν το αγγελουδακι μου!η γιατρος μου ειπε οτι ειναι πολυ ησυχο!ολα καλα!146gr ειναι το μικρουλι μου αν θυμαμαι καλα το νουμερο κ δεν ειναι 164!ηρεμησα τωρα!ειχα μια ελπιδα για κοριτσακι αλα ο θεουλης μου στειλε εναν αγγελο δεν θα ειμαι αχαριστη!γερο να ειναι το ζουζουνι μου κ το περημενω με ανυπομονησια κ πολυ πολυ αγαπη!εχω συγκηνηθει τωρα!ακοαμ δεν το πιστευω!

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

1.ria...!!!.......................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΜΠΕΜΠΑ!!!!

2.stellinula....................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ!!!!

3.Εύα.............................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ 09/06/2011)'ΜΠΕΜΠΑ'[/b]

4.gina_cfu......................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ 14/06/2011)'ΜΠΕΜΠΗΣ'

5.Katerina_s...................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ 08/06/2011) 'ΜΠΕΜΠΑ'

6.ZOUZOUNIARA.............ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ 14/08/2011)'ΜΠΕΜΠΗΣ'

7.Popi.............................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ 10/09/2011)'ΜΠΕΜΠΑ'

8.Victwria......................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ 03/09/2011)?????????

9.ελενη-25.....................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ)'ΜΠΕΜΠΗΣ'

10.elerinaa.....................ΕΓΚΥΟΣ!(?)

11.mp1979womam.........ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ 18/11/2011)????????

12.roulaa........................EΓΚΥΟΣ!(?)

14.maril13......................03/05/2011

15.nena1984..................07/05/2011

13.sophaki1....................26/05/2011

16.ginagr........................???????????

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

ναι ναιιιι!μαντεψτεεεε!αγορομανααα τελικααααα!ενα ησυχο αγορακι εχω στην κοιλιτσα μου!οταν το ειδαμε στον υπερηχο κοιμοταν το αγγελουδακι μου!η γιατρος μου ειπε οτι ειναι πολυ ησυχο!ολα καλα!146gr ειναι το μικρουλι μου αν θυμαμαι καλα το νουμερο κ δεν ειναι 164!ηρεμησα τωρα!ειχα μια ελπιδα για κοριτσακι αλα ο θεουλης μου στειλε εναν αγγελο δεν θα ειμαι αχαριστη!γερο να ειναι το ζουζουνι μου κ το περημενω με ανυπομονησια κ πολυ πολυ αγαπη!εχω συγκηνηθει τωρα!ακοαμ δεν το πιστευω!

αχ!!!! αγάπη μου αγοράκι και ησυχο!!!! συγκινήθηκα λενιώ μου!!!! ένας ακόμη αγγελος στην οικογένεια σας!!!!! με το καλό καρδούλα μου!!!!! κοριτσάκι στο 3ο;)

Φαντάζομαι τη χαρά σου!!!!!:D:D:D

Αγκαλίτσα (((((((((((((((((())))))))))))))))))))

1.ria...!!!.......................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΜΠΕΜΠΑ!!!!

2.stellinula....................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ!!!!

3.Εύα.............................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ 09/06/2011)'ΜΠΕΜΠΑ'[/b]

4.gina_cfu......................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ 14/06/2011)'ΜΠΕΜΠΗΣ'

5.Katerina_s...................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ 08/06/2011) 'ΜΠΕΜΠΑ'

6.ZOUZOUNIARA.............ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ 14/08/2011)'ΜΠΕΜΠΗΣ'

7.Popi.............................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ 10/09/2011)'ΜΠΕΜΠΑ'

8.Victwria......................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ 03/09/2011)?????????

9.ελενη-25.....................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ)'ΜΠΕΜΠΗΣ'

10.elerinaa.....................ΕΓΚΥΟΣ!(?)

11.mp1979womam.........ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ 18/11/2011)????????

12.roulaa........................EΓΚΥΟΣ!(?)

14.maril13......................03/05/2011

15.nena1984..................07/05/2011

13.sophaki1....................26/05/2011

16.ginagr........................???????????

4-4 το σκορ at the moment!!!!!!:D

Αγάπη μου γλυκειά, αληθώς ανέστη, χρόνια πολλά!!!!

Τα είπαμε στο φβ.

Υπομονή, πίστη & κουράγιο!!!! Θα γίνει το θαυματάκι σας!!!!!

Σ' αγαπώ πολύ πολύ

(((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))

αχ!!!! αγάπη μου αγοράκικαι ησυχο!!!! συγκινήθηκα λενιώ μου!!!! ένας ακόμη αγγελος στην οικογένεια σας!!!!! με το καλό καρδούλα μου!!!!! κοριτσάκι στο 3ο;)

Φαντάζομαι τη χαρά σου!!!!!:D:D:D

Αγκαλίτσα (((((((((((((((((())))))))))))))))))))

ΣΟΦΑΚΗ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥ ΚΑΛΟΟΟΟΟΟ!ΝΑΙ ΑΓΟΡΑΚΙ ..ΕΝΑ ΗΣΥΧΟ ΖΟΥΖΟΥΝΑΚΙ..ΚΟΙΜΟΤΑΝ ΤΟ ΓΙΑΥΡΙ ΜΟΥ!:D:DΚ ΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΥΓΚΗΝΗΜΕΝΗ ΠΟΛΥ!ΝΑΙ ΕΝΑς ΑΚΟΜΗ ΑΓΓΕΛΟς ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΑς!ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ Κ ΣΤΙς ΗΔΗ ΜΑΝΟΥΛΕς ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΤΕΙΤΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑς ΑΓΓΕΛΟΥΔΑΚΙΑ!

ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΘΗΚΑ Κ ΜΕ ΤΟ ΡΕΝΑΚΙ Κ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ!

Ο ΘΕΟς ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟς!ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΣΑς ΤΑ ΣΤΕΙΕΛΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΕ ΟΛΕς ΣΑς!ΣΑς ΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥΥΥΥ!(((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

4-4 το σκορ at the moment!!!!!!:D

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΝΑΤΑΣΣΑ!ΑΥΤΗ ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!ΚΑΛΑ ΜΑς ΤΑ ΛΕΓΕ!ΕΠΕΣΕ ΜΕΣΑ ΣΤΙς ΠΡΒΛΕΨΕΙς ΤΙς!

ΣΑς ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΠΑΣΧΑ.. ΟΤΙ ΕΚΑΝΑ ΤΟΝ ΥΠΕΡΗΧΟ Κ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΑΓΟΡΑΚΙ ΜΕ ΤΟ ΤΣΟΥΤΣΟΥΝΑΚΙ ΤΟΥ !ΝΑ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ!ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΑΝ ΣΑς ΤΟ ΑΝΕΦΕΡΑ!

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΝΑΤΑΣΣΑ!ΑΥΤΗ ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!ΚΑΛΑ ΜΑς ΤΑ ΛΕΓΕ!ΕΠΕΣΕ ΜΕΣΑ ΣΤΙς ΠΡΒΛΕΨΕΙς ΤΙς!

ΣΑς ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΠΑΣΧΑ.. ΟΤΙ ΕΚΑΝΑ ΤΟΝ ΥΠΕΡΗΧΟ Κ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΑΓΟΡΑΚΙ ΜΕ ΤΟ ΤΣΟΥΤΣΟΥΝΑΚΙ ΤΟΥ !ΝΑ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ!ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΑΝ ΣΑς ΤΟ ΑΝΕΦΕΡΑ!

Όντως έπεσε μέσα σε όλες τις προβλέψεις!!!!

Δε το θυμάμαι το ονειράκι σου!!!!!

Ησύχασες τώρα ε;;;

τζαααααααααα

τι κανετε αγαπες?

ελενακι μου αγορομανουλα μου με το καλο!!ειδες που οαλ ηταν καλα!!χαδακι στο μπεμπουλη σου!

σοφακι μου τι κανεις?

ποπακι μου τι τελεια φωτογραφια :D:D, συγκινηθηκα πολυ καρδουλα μου, με το καλο και εσυ και η ελενιτσα μας να παρετε τα μπεμπακια σας αγκαλια!!

ελενακι τελικα εμοιασες στην πεθερα ;););)

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

λενακι μου αγορακι????????????????????????????????γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!ησυχο ειναι το καμαρι μου!!!!!!αχ αγορομανα μου εσυ!!!!!!μια χαρουλα, δυο αγορακια θα μεγαλωσουν παρεουλα!!!!!!!!!μπραβο λενιω μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!((((((((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))))))))

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

ρενακι μου λυπηθηκα πολυ!!!!!!!!!!!αχ τοσο κοντα στην πηγη......μην απογοητευεσαι ομως!!!!!!!ενταξει καρδουλα μου?ειναι νωρις ακομα, ηταν επωδυνο, ουφ.....ακους εκει τι θα πει το χωριο????τελος παντων δεν ειναι ευκολη αποφαση αλλα αφου ειχε μπει στον χορο ηταν πολυ αδικο για σενα να κανει πισω!!!!!!σ'αγαπω πολυ και το κεφαλι ψηλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!((((((((((((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))θα σου ερθει το μπεμπακι, ειμαι σιγουρη, θα βρεθει λυση!!!!!!!!!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

τζαααααααααα

τι κανετε αγαπες?

ελενακι μου αγορομανουλα μου με το καλο!!ειδες που οαλ ηταν καλα!!χαδακι στο μπεμπουλη σου!

σοφακι μου τι κανεις?

ποπακι μου τι τελεια φωτογραφια :D:D, συγκινηθηκα πολυ καρδουλα μου, με το καλο και εσυ και η ελενιτσα μας να παρετε τα μπεμπακια σας αγκαλια!!

ελενακι τελικα εμοιασες στην πεθερα ;););)

ελα νενακι μου!!!!!!!!!!σε ευχαριστω πολυ γλυκουλα μου!!!!!!!!!!!!τι κανεις?

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...