Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Καλημέρα! Κάποιες φορές γράφουν β χοριακή, αν πρέπει να γίνει κάποια εξέταση και πρέπει οπωσδήποτε να μην είσαι έγκυος, για λόγους ασφαλείας. Αλλά γενικά, έχεις δίκιο, μόνο με εγκυμοσύνη σχετίζεται..

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Πάτε καλά;;;;; τι μα.....κίες λέτε τόση ώρα; Για λίγες δουλίτσες πετάχτηκα και εκτός ότι έχετε γράψει 4 σελίδες έχετε τρελλαθεί και στο γέλιο!!!! ΜΠΡΑΒΟ κοριτσάρες μου!

Καλά τι διάβασα; Το Αναστασάκι έχει άγχος για τη β' επιπέδου; Ααααααααα μη με βάζεις στο τζόγο και εμένα τώρα πάνω που μου έφυγε το άλλο! Το απόγευμα θα πάω στο γιατρούκο μου απλά να δούμε το μπέμπη και γιατί έχει να με δει 1 μήνα!

Πάντως εγώ χαίρομαι γιατί θα ξαναδώ το μωράκι μου!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λοιπον το βρηκα τι θα φτιαξω.....φουτσα στον φουρνο με σπανακι και σως τρουφας και για επιδορπιο φουτσοτριχες εκμεκ!!!!!!

Ε μα πια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

πρόσεχε όταν θα φτιάχνεις την κρεμα στο μωρό μη την κάνεις κ εκείνη γκουρμέ!!!!!!!!!!! χεχεχεχεχεχε

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Λοιπον το βρηκα τι θα φτιαξω.....φουτσα στον φουρνο με σπανακι και σως τρουφας και για επιδορπιο φουτσοτριχες εκμεκ!!!!!!

μαρηηηηηηηηηηηηηη...μου εφυγε ο καφες απο τη μυτη.....

παει η τραπεζαρια....αχχχχχχχχχχχχχχχχχ......

ειχες δεν ειχες τα ειπες τα σεξουαλικα σου!!!!

λυσσαξεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς.....

bg1142822.jpg

princess2.gif

Εεεεεεεεεεεεεεεεεεε;;;;;;;;;;;;;?????????????

???????????????πωςςςςς?????

αχαχαχαχαχχα.....τι να κανω μια μαστερ σεφ πρεπει να εχει φαντασια!!!!!!!

Αφου δεν μπορω να την φαω αλλιως την φουτσα, θα την κανω στον φουρνο.....αχχαχαχααχαχαχ.....

κατουρηθηκα....την σφουγγαριστρα παω να φερω!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Πάτε καλά;;;;; τι μα.....κίες λέτε τόση ώρα; Για λίγες δουλίτσες πετάχτηκα και εκτός ότι έχετε γράψει 4 σελίδες έχετε τρελλαθεί και στο γέλιο!!!! ΜΠΡΑΒΟ κοριτσάρες μου!

Καλά τι διάβασα; Το Αναστασάκι έχει άγχος για τη β' επιπέδου; Ααααααααα μη με βάζεις στο τζόγο και εμένα τώρα πάνω που μου έφυγε το άλλο! Το απόγευμα θα πάω στο γιατρούκο μου απλά να δούμε το μπέμπη και γιατί έχει να με δει 1 μήνα!

Πάντως εγώ χαίρομαι γιατί θα ξαναδώ το μωράκι μου!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

ε με πιάνει ώρες ώρες!!!! είναι να μη χέρεσαι αφού θα πας να δεις το μπεμπουλίνο σου???????????/:p:p:p

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

πρόσεχε όταν θα φτιάχνεις την κρεμα στο μωρό μη την κάνεις κ εκείνη γκουρμέ!!!!!!!!!!! χεχεχεχεχεχε

Χαχαχαχχαχαχαχαχαχα!!!!!! Καλά καινούριο συκώτι έφτιαξα!!!

χαχαχαχαχαχαχαχαχα μαρη κλαίω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

αχαχαχαχαχχα.....τι να κανω μια μαστερ σεφ πρεπει να εχει φαντασια!!!!!!!

Αφου δεν μπορω να την φαω αλλιως την φουτσα, θα την κανω στον φουρνο.....αχχαχαχααχαχαχ.....

κατουρηθηκα....την σφουγγαριστρα παω να φερω!!!!!!!!!!!!!

ε δεν εχεις τον θεο σου πια.....

φουτσομανηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη....:D

bg1142822.jpg

princess2.gif

Διαφημίσεις

Τι να κανω η γυναικα???????????????/

Καλα σταματαω....αποφασισα να φτιαξω λιγο ρυζι και να συνοδευσω το μοσχαρακι που εφτιαξα χθες κοκκινιστο...να τελειωνουμε γιατι πολυ σκοτιστηκα....ας με συγχωρεσει ο Θεουλης παρασκευατικα κρεας....

Τι να κανω η γυναικα???????????????/

Καλα σταματαω....αποφασισα να φτιαξω λιγο ρυζι και να συνοδευσω το μοσχαρακι που εφτιαξα χθες κοκκινιστο...να τελειωνουμε γιατι πολυ σκοτιστηκα....ας με συγχωρεσει ο Θεουλης παρασκευατικα κρεας....

Δεν πειράζει κοριτσάρα μου κι εγώ στα γεμιστά σήμερα έβαλα και λίγο κιμά! Τι να κάνω; Πω πωωωωωωωω τι πείνα είναι αυτή; Δεν έφαγα το πρωί, βγήκα για δουλειές και τώρα που γύρισα το αφήνω αφού θα φάω σε λίγη ώρα!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...