Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Ναι και μεχρι 3 χρονων πιστευω ειναι καλα....οχι οτι αν ερθει το 2ο μετα τα τρια θα εχω προβλημα αλλα ξερετε τι πιστευω? Οτι δεν θα κρατηθω...θα θελω 2ο γρηγοροτερα....

αυτο ειναι το μονο σιγουρο\!;););)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χαχαχαχχαχα προσεχε.:tongue::tongue:.βρε τι συζητηση πιασαμε σημερα@εκει που επικατει ησυχια κ ερημια στο καφε σημερα εχουμε ξεφυγει!χαχαχαχαχχαχα!:tongue::tongue:

έλα μου ντε!!!!χαχχαχαχαχχα τι να κάνουμε οι καψερές??

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

χαχαχαχαχαχα....εχω πεθανει στο γελιο σημερα!!!!!

Δεν το δημοσιευω γιατι μετα οταν θα ερθουν οι αντρες μας θα τους ληγουρευομαστε και δεν θα μπορουμε να κανουμε τιποτα....μην αναψουν τα αιματα τζαμπα!!!!!

00020466.gif

ετσι ετσι!οι αντρες σας τι κανουν κρατιουνται..εμενα φοβαται δεν θεελει..λεει εκει μεσα ειναι το μωρακι μου εγω δεν μπορω να λετουργησω ετσι κ φοβαται μην του κανει κακο ππου κατι τετιο δεν ισχυει!

εγώ απ'ότι κατάλαβα και πρόβημα να μην υπήρχε.. σεξ δεν θα υπήρχε!! χαχαχαχαχα δεν νιώθει άνετα.. το καταλάβαινα...

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Δεν το δημοσιευω γιατι μετα οταν θα ερθουν οι αντρες μας θα τους ληγουρευομαστε και δεν θα μπορουμε να κανουμε τιποτα....μην αναψουν τα αιματα τζαμπα!!!!!

00020466.gif

τώρα μας κάνεις και οργιάζει η φαντασία!!! χχχαχαχχαχαχχα ανεβασε το και μετα σβηστο κατευθειαν!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

00020466.gif

χαχαχχαχαχχαχα καλα λες Ματινακι μου ..ασ αρκεστουμε στα ονειρα!:tongue::tongue:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

εγώ απ'ότι κατάλαβα και πρόβημα να μην υπήρχε.. σεξ δεν θα υπήρχε!! χαχαχαχαχα δεν νιώθει άνετα.. το καταλάβαινα...

ναι ρε γαμωτο....κι εμενα φοβαται....εκανα πολλες προσπαθειες για ξελογιασμα αλλα τζιφοςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς!!!!!

bg1142822.jpg

princess2.gif

Διαφημίσεις

ναι ρε γαμωτο....κι εμενα φοβαται....εκανα πολλες προσπαθειες για ξελογιασμα αλλα τζιφοςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς!!!!!

και δεν μπορούμε και να πιούμε λίγο να ξεχάσουμε τον πόνο μας !! χαχχαχαχχαχα

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

μπα τιποτα δεν πιανει..εχουν βαλει ζωνη <γνωτητος εκει κατω κ δεν τους πιανει τιποτα!:tongue::tongue::tongue::tongue:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Αχαχαχχαχ.....δεν σου καθεται καμαρι μου????? Εγω παντως ημουν αυτη που δεν ηθελα αρχικα αλλα οταν το επιχειρησαμε ηθελα καθε μερα μετα....ομως πατησαμε φρενο γιατι....ο μπεμπης μας θα εβριζε απο μεσα....χιχιχιχι

και δεν μπορούμε και να πιούμε λίγο να ξεχάσουμε τον πόνο μας !! χαχχαχαχχαχα

αχαχαχαχαχαχαχαχχαχα.......!!!!!!!!!!!

Πινω γιατι με αφησε ή με αφησε γιατι πινω??????? αχαχαχχα....εχω κατουρηθει.....και εκτος αυτου ακομα δεν βρηκα τι να μαγειρεψω.....αχαχαχαχαχαχαχαχαχ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...