Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

ΡΑΝΙΑ80 είπε:
εμεις δε κανουμε τιποτα λενιω μου γιατι μου το εχει απαγορευσει ο γιατρος!!!

λογω του πλακουντα που ειναι χαμηλα και λογω της ψιλοαποκολλησης που δεν πηρα χαμπαρι....με βλεπω να γενναω σε τρελλαδικο και οχι σε μαιευτηριο!!!!χιχιχιιιχ!!!!

χαχαχαχαχαχαααχχα......................!!!!!!!!!!!!!!!

Θα παρουμε τα βουνα ομαδικως μου φαινεται ρανιακι μου!!!!

Εμεις αρχες του 6ου μηνα καναμε με πολυ προσοχη και μετα στοπ...οχι ομως οτι μας το απαγορευσαι ο γιατρος απλα δεν νιωσαμε καλα! Νομιζαμε οτι κατι καναμε στο μωρο...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΡΑΝΙΑ80 είπε:
εμεις δε κανουμε τιποτα λενιω μου γιατι μου το εχει απαγορευσει ο γιατρος!!!

λογω του πλακουντα που ειναι χαμηλα και λογω της ψιλοαποκολλησης που δεν πηρα χαμπαρι....με βλεπω να γενναω σε τρελλαδικο και οχι σε μαιευτηριο!!!!χιχιχιιιχ!!!!

anastasaki_melisaki είπε:
και εμείς μετά που μας είπε για την αποκόληση στοπ.... και μου χει λείψει και μένα!!!... μετά τη γέννα πότε μπορεί η γυναίκα να κάνει σεξ... χωρίς να πονάει εννοεείτε??? και βρε κορίτσια βλέπω κάτι όνειρα,...... άστα ...!!!! :!::!:

κ μενα μου χει λειψει :tongue::tongue:ασε Αναστακι μου τι ονειρα ειναι αυτα..κ το εχω ακουσει πολες φορες αυτο..πολες εγκυες το εχουν αυτο..κ συνηθως βλεπω με τον αντρα μου κ μετα μου βγαινει ξινο γιατι οσες φορες βλεπω να κανουμε κατι στα ονειρα μου μαλωνουμε!:shock::shock:

μετα μωλης σταματησει το αιμα ναι μπορεις να κανεις!

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

ελενη-25 είπε:
κοιτα ειναι καλο σιγουρα να συνελεθεις να νιωσεις καλα με τον εαυτο σου να μεγαλωσει κ λιγο το μωρο αλα εγω θυμαμαι απο 8 μηνων που ηταν ο μικρος ηθελα κιαλο..εμεινα δυο φορες αλα δεν προχωρησαν κ φτασαμε να ειναι ο μικρος 2 χρονων κ κατι για να ξαναμεινω!κ τωρα βλεπω οτι ειναι πιο ευκολα τα πραγμαατα γιατι ο μικρος μιαλει περπαταει κ γενικα δεν χρειαζεται να τον σηκωνω..απο την αλη ομως μαρεσει να μην εχουν μεγαλη διαφορα τα αδερφακια!ειναι οπως το βλεπει ο καθενας κ οποτε νιωθεις ετοιμος!;)

εμένα αυτή η διαφορά μ'αρέσει πολύ να είναι 2-2,5 το πρώτο και μετα το δευτερο.. αλλά δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα όποτε θέλουμε! αυτό είναι το θέμα!!!:(

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

τι να σουυ πω βρε μαστερ??? να σου στείλω λίγα ρεβύθια να τελειώνουμε???:tongue:

ααχαχαχαχ....ασε αναστασακι μου μην μου στελνεις γιατι θα ερθουν αυριο...για αυριο εχω φαγητο...αχαχαχαχαχ!!!!!!!!!!!!

Ευχαριστω παντως....ειναι και η αδυναμια μου τα ρεβυθια(μπλιαχ)

mp1979woman είπε:
χαχαχαχαχαχαααχχα......................!!!!!!!!!!!!!!!

Θα παρουμε τα βουνα ομαδικως μου φαινεται ρανιακι μου!!!!

Εμεις αρχες του 6ου μηνα καναμε με πολυ προσοχη και μετα στοπ...οχι ομως οτι μας το απαγορευσαι ο γιατρος απλα δεν νιωσαμε καλα! Νομιζαμε οτι κατι καναμε στο μωρο...

ε ναι όπως και να έχει είναι και η κοιλούμπα... που σου το θυμίζει όλη την ώρα!!! χαχχαχα

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

σακηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη.....

παντως ηταν πολυ παιδαρος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ......

κοβεται το σεξ??????????????????

bg1142822.jpg

princess2.gif

mp1979woman είπε:
ααχαχαχαχ....ασε αναστασακι μου μην μου στελνεις γιατι θα ερθουν αυριο...για αυριο εχω φαγητο...αχαχαχαχαχ!!!!!!!!!!!!

Ευχαριστω παντως....ειναι και η αδυναμια μου τα ρεβυθια(μπλιαχ)

το έχω καταλάβει!!! ότι δεν τρως καθόλου το κρέας εννοώ!!!:cool:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

ελενη-25 είπε:
κ μενα μου χει λειψει :tongue::tongue:ασε Αναστακι μου τι ονειρα ειναι αυτα..κ το εχω ακουσει πολες φορες αυτο..πολες εγκυες το εχουν αυτο..κ συνηθως βλεπω με τον αντρα μου κ μετα μου βγαινει ξινο γιατι οσες φορες βλεπω να κανουμε κατι στα ονειρα μου μαλωνουμε!:shock::shock:

μετα μωλης σταματησει το αιμα ναι μπορεις να κανεις!

ε δεν πειράζει! τουλάχιστον το ευχαριστιέσαι στο όνειρο! χαχχαχαχαχα

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

ΡΑΝΙΑ80 είπε:
σακηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη.....

παντως ηταν πολυ παιδαρος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ......

κοβεται το σεξ??????????????????

χαχαχα ελα ντε κοβεταιιιιιιιιι???????:confused:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

mp1979woman είπε:
Ετοιμη ειμαι να σας στειλω λινκ με σεξυ περιεχομενο κανονιστε!!!!!!Δεν ξερω αν το δημοσιευσω μην με πεταξουν και δεν με ξαναβαλουν...χααχχααχ

όχι μωρέ άστο καλύτερα!! χαχαχαχχα

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

mp1979woman είπε:
Ετοιμη ειμαι να σας στειλω λινκ με σεξυ περιεχομενο κανονιστε!!!!!!Δεν ξερω αν το δημοσιευσω μην με πεταξουν και δεν με ξαναβαλουν...χααχχααχ

χαχαχαχχαχα προσεχε.:tongue::tongue:.βρε τι συζητηση πιασαμε σημερα@εκει που επικατει ησυχια κ ερημια στο καφε σημερα εχουμε ξεφυγει!χαχαχαχαχχαχα!:tongue::tongue:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

εμένα αυτή η διαφορά μ'αρέσει πολύ να είναι 2-2,5 το πρώτο και μετα το δευτερο.. αλλά δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα όποτε θέλουμε! αυτό είναι το θέμα!!!:(

Ναι και μεχρι 3 χρονων πιστευω ειναι καλα....οχι οτι αν ερθει το 2ο μετα τα τρια θα εχω προβλημα αλλα ξερετε τι πιστευω? Οτι δεν θα κρατηθω...θα θελω 2ο γρηγοροτερα....

ε δεν πειράζει! τουλάχιστον το ευχαριστιέσαι στο όνειρο! χαχχαχαχαχα

ετσι ετσι!οι αντρες σας τι κανουν κρατιουνται..εμενα φοβαται δεν θεελει..λεει εκει μεσα ειναι το μωρακι μου εγω δεν μπορω να λετουργησω ετσι κ φοβαται μην του κανει κακο ππου κατι τετιο δεν ισχυει!

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...