Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

εχω 5 μερες καθυστερηση.κανουμε χωρις προφυλακτικο αλλα οχι ελευθερα...απλα αγχωνομαι γιατι ειναι και τα γαμοβαφτισια μας σε λιγο....

αχ παντρευεσαι ριακι μου????

με το καλο ο γαμος σας και τα βαφτισια της μικρης σας....πως θα τη βγαλετε?

bg1142822.jpg

princess2.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χαχχαχαχαχαχαχα....αχ βρε λενιω μου....εχω πεθανει στο γελιο!!!!

κατσε να βγει ο μπεμπουλινος καλε και ξαναβαζεις μπρος.....χαχαχαχαχαχχααχαχαχ!!!!!!!

εγω παντως ρε κοριτσια δεν το σκεφτομαι για δευτερο ακομα!!!!θελω να γεννησω τη μπιζουδενια μου, να ξαναβρω λιγο τον εαυτο μου και τον αντρα μου επισης(χιχιχιχιχι) και μετα να μαστε καλα καλως να ερθει!!!!!

μου κανει βεβαια εντυπωση αυτο που λεω γιατι ανεκαθεν ελεγα οτι θελω τρια παιδακια και τωρα δεν το σκεφτομαι για δευτερο....ειμαι παρτακιας?????:-(

κ γω συμφωνω σε αυτο ρανιουκο μου θελω να βρω κ γω τον εαυτο μου κ τον αντρα μου οπως λες γιατι μου εχει λειψει πραγματικα δεν ξερω αν εσεις κανετε τιποτα εμεις παντως μια φορα καναμε κοντα 3 μηνων μετα δεν θυαμμαι να ξαναεγινε τιποτα κ φανταζεστε οχι οτι τωρα με τραβαει με την κοιλουμπα αλα μου εχει λειψει ο αντρας μου!;);):tongue::tongue:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

εχω 5 μερες καθυστερηση.κανουμε χωρις προφυλακτικο αλλα οχι ελευθερα...απλα αγχωνομαι γιατι ειναι και τα γαμοβαφτισια μας σε λιγο....

και που κολλάς??

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Κοριτσια κι εγω ελεγα καποτε οτι θελω να τα κανω κοντα κοντα τα παιδια για να μην εχουν μεγαλη διαφορα ηλικιας....τωρα που βλεπω την συνυφαδα μου με εναμιση χρονων το 1ο και τεσσαρων μηνων το 2ο λεω οτι καλο ειναι να ξεπεταχτει πρωτα το ενα και μετα παμε για το 2ο....ο πρωτος της δεν εχει ησυχια και η μπεμπα ειναι τοσο μικρη που θελει πολυ φροντιδα...απα πα με τιποτα γιατι εκτος του οτι δεν προλαβαινει δεν τα χαιρεται τα παιδακια της οπως θελει....π.χ την μπεμπα την ταιζει και την αφηνει στο παρκο μετα για να κυνηγαει τον μεγαλο που θελει που προσοχη ακομα.....

Ετσι λοιπον πρωτα ο Θεος να ειμαστε καλα ας εχουν διαφορα μεχρι και 3 χρονια δεν ειναι κακο.....απλα ο Θεος μπορει να εχει αλλα σχεδια οποτε αυτο ειναι αλλο θεμα....κι εγω 3 ηθελα ανεκαθεν και παραπανω αν μπορουσαμε, αλλα η οικονομια μας ουτε παιδια δεν μας αφηνει να κανουμε!

αν σου αρέσει περισσότερο το ξανθό, μην τα σκουρένεις γιατι μετα μέχρι να τα ξανα ανοίξεις θα τα ταλειπωρήσεις πολυ!!! εγώ έτσι την είχα πάθει... αν και δεν είμαι ξανθιά όπως εσύ...

συμφωνω Αναστασακι μου γιατι οσες φορες τα σκουρηνα δεν αντεχα για πολυ επεστρεφα κ παλι στο ξανθο..μαλον ετσι θα κανω..;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

κ γω συμφωνω σε αυτο ρανιουκο μου θελω να βρω κ γω τον εαυτο μου κ τον αντρα μου οπως λες γιατι μου εχει λειψει πραγματικα δεν ξερω αν εσεις κανετε τιποτα εμεις παντως μια φορα καναμε κοντα 3 μηνων μετα δεν θυαμμαι να ξαναεγινε τιποτα κ φανταζεστε οχι οτι τωρα με τραβαει με την κοιλουμπα αλα μου εχει λειψει ο αντρας μου!;);):tongue::tongue:

εμεις δε κανουμε τιποτα λενιω μου γιατι μου το εχει απαγορευσει ο γιατρος!!!

λογω του πλακουντα που ειναι χαμηλα και λογω της ψιλοαποκολλησης που δεν πηρα χαμπαρι....με βλεπω να γενναω σε τρελλαδικο και οχι σε μαιευτηριο!!!!χιχιχιιιχ!!!!

bg1142822.jpg

princess2.gif

γενιακ εχεις σταθερο κυκλο?αν ναι τοτε οι 5 μερες ειναι αρκετες!κανε κανενα τεστακι καλυτερα να εισαι σιγουρη κ πες μας φυσικα;);)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

και εμείς μετά που μας είπε για την αποκόληση στοπ.... και μου χει λείψει και μένα!!!... μετά τη γέννα πότε μπορεί η γυναίκα να κάνει σεξ... χωρίς να πονάει εννοεείτε??? και βρε κορίτσια βλέπω κάτι όνειρα,...... άστα ...!!!! :!::!:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Κοριτσια κι εγω ελεγα καποτε οτι θελω να τα κανω κοντα κοντα τα παιδια για να μην εχουν μεγαλη διαφορα ηλικιας....τωρα που βλεπω την συνυφαδα μου με εναμιση χρονων το 1ο και τεσσαρων μηνων το 2ο λεω οτι καλο ειναι να ξεπεταχτει πρωτα το ενα και μετα παμε για το 2ο....ο πρωτος της δεν εχει ησυχια και η μπεμπα ειναι τοσο μικρη που θελει πολυ φροντιδα...απα πα με τιποτα γιατι εκτος του οτι δεν προλαβαινει δεν τα χαιρεται τα παιδακια της οπως θελει....π.χ την μπεμπα την ταιζει και την αφηνει στο παρκο μετα για να κυνηγαει τον μεγαλο που θελει που προσοχη ακομα.....

Ετσι λοιπον πρωτα ο Θεος να ειμαστε καλα ας εχουν διαφορα μεχρι και 3 χρονια δεν ειναι κακο.....απλα ο Θεος μπορει να εχει αλλα σχεδια οποτε αυτο ειναι αλλο θεμα....κι εγω 3 ηθελα ανεκαθεν και παραπανω αν μπορουσαμε, αλλα η οικονομια μας ουτε παιδια δεν μας αφηνει να κανουμε!

και εγώ συμφωνώ με αυτό αλλά που ξέρεις μετά μπορεί να προσπαθούμε και να μην έρχεται... και να μας τρώει πάλι το άγχος... και αυτο το σκευτομαι!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

και εμείς μετά που μας είπε για την αποκόληση στοπ.... και μου χει λείψει και μένα!!!... μετά τη γέννα πότε μπορεί η γυναίκα να κάνει σεξ... χωρίς να πονάει εννοεείτε??? και βρε κορίτσια βλέπω κάτι όνειρα,...... άστα ...!!!! :!::!:

νομιζω οτι μπορουμε να κανουμε σεξ αν δεν εχουμε αιμα...αλλα δεν ειμαι και σιγουρη!!!!!οπως νιωθει κανεις!!!!

σεξουαλικα ονειρα εννοεις???????:shock::shock::shock:

εγω σημερα εβλεπα τον σακηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη.....κουφο?????

bg1142822.jpg

princess2.gif

Διαφημίσεις

χαχαχαχαχχααχ.....τρελογγα μου εσυυυυυυ!!!!

καλα ειναι το ζουζουνι μου!!!!!

εγω θα κανω παστιτσιο...εχω καιρο να κανω!!!

Παστιτσιο????? Αμαν τι μου κανεις!!!!!

Βασικα εχω μοσχαρι κοκκινιστο με μελιτζανες και πιπεριες που εφτιαξα χθες το απογευμα προκειμενου να το κρατησω για το σαββατο γιατι το μεσημερι ειχα σοφριτο και θα τρωγαμε και το βραδυ!Αλλα ειπα μιας και ειναι παρασκευη σημερα να φαμε κατι νηστισιμο......τι????

εμεις δε κανουμε τιποτα λενιω μου γιατι μου το εχει απαγορευσει ο γιατρος!!!

λογω του πλακουντα που ειναι χαμηλα και λογω της ψιλοαποκολλησης που δεν πηρα χαμπαρι....με βλεπω να γενναω σε τρελλαδικο και οχι σε μαιευτηριο!!!!χιχιχιιιχ!!!!

χαχχαχαχαχαχχαχα:tongue::tongue::tongue:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

βασικά και εμείς το θέλουμε πολύ! αλλά ποιο είναι καλύτερο ξερω γω? να τα χάσεις τα κιλά να γίνεις μινιόν και μετά αντε ξανα από την αρχή??:confused::confused:

κοιτα ειναι καλο σιγουρα να συνελεθεις να νιωσεις καλα με τον εαυτο σου να μεγαλωσει κ λιγο το μωρο αλα εγω θυμαμαι απο 8 μηνων που ηταν ο μικρος ηθελα κιαλο..εμεινα δυο φορες αλα δεν προχωρησαν κ φτασαμε να ειναι ο μικρος 2 χρονων κ κατι για να ξαναμεινω!κ τωρα βλεπω οτι ειναι πιο ευκολα τα πραγμαατα γιατι ο μικρος μιαλει περπαταει κ γενικα δεν χρειαζεται να τον σηκωνω..απο την αλη ομως μαρεσει να μην εχουν μεγαλη διαφορα τα αδερφακια!ειναι οπως το βλεπει ο καθενας κ οποτε νιωθεις ετοιμος!;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Παστιτσιο????? Αμαν τι μου κανεις!!!!!

Βασικα εχω μοσχαρι κοκκινιστο με μελιτζανες και πιπεριες που εφτιαξα χθες το απογευμα προκειμενου να το κρατησω για το σαββατο γιατι το μεσημερι ειχα σοφριτο και θα τρωγαμε και το βραδυ!Αλλα ειπα μιας και ειναι παρασκευη σημερα να φαμε κατι νηστισιμο......τι????

τι να σουυ πω βρε μαστερ??? να σου στείλω λίγα ρεβύθια να τελειώνουμε???:tongue:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

νομιζω οτι μπορουμε να κανουμε σεξ αν δεν εχουμε αιμα...αλλα δεν ειμαι και σιγουρη!!!!!οπως νιωθει κανεις!!!!

σεξουαλικα ονειρα εννοεις???????:shock::shock::shock:

εγω σημερα εβλεπα τον σακηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη.....κουφο?????

ναι τελείως σεξουάλε!!! χαχαχχαχαχα (θα το αφήσω ασχολίαστω με τον σάκη!!)

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...