Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια!!!τι κανετε?εμεις εδω εχουμε ξυπνησει και παιζουμε στο παρκο μας...να σας πω κατι?εχω καθυστερηση....!!!!!!δεν προσπαθουμε με τον αντρα μου κιολας.εχω λιγο ψιλοαγχωθει να σας πω την αληθεια και δεν ξερω τι να κανω!!!!!

καλημερα Ριακι μου!τι κανεις?εμεις καλα εδω στην αναμονη;);)

εσεις παιζεται με την μπουμπου τι ωραια!:D:D

εχεις καθυστερηση????εχετε κανει καθολου ελευθερα?γαι πες ποσες μερες..αχ μου λειψαν αυτες οι συζητησεις που περημεναμε αν κ ηταν ψυχοφθωρες μου λειψανε..ποτε θα ξαναεχουμε καθυστερηση:confused::confused::tongue::tongue:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα κοριτσια!!!τι κανετε?εμεις εδω εχουμε ξυπνησει και παιζουμε στο παρκο μας...να σας πω κατι?εχω καθυστερηση....!!!!!!δεν προσπαθουμε με τον αντρα μου κιολας.εχω λιγο ψιλοαγχωθει να σας πω την αληθεια και δεν ξερω τι να κανω!!!!!

αχχχχχχχχχχχ ριακι λες να εχεις παλι σπορακι?????

στο ευχομαι κοριτσακι μου!!!!!

κανε ενα τεστακι καλε.....και μην αγχωνεσαι καθολου!!!!!

bg1142822.jpg

princess2.gif

χαχχαχαχα ναι αυτο σιγουρα αλα πιστευω οτι θα χ ει πεσει κ νυστερι σε μερικες δεν μπορει!:tongue::tongue:

στανταρ.. μετα τη γέννα περάστε στον άλλο όροφο για καμιά πλαστκή,,,, χαχαχχαχα

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

εχεις καθυστερηση????εχετε κανει καθολου ελευθερα?γαι πες ποσες μερες..αχ μου λειψαν αυτες οι συζητησεις που περημεναμε αν κ ηταν ψυχοφθωρες μου λειψανε..ποτε θα ξαναεχουμε καθυστερηση:confused::confused::tongue::tongue:

χαχαχχαχαχα πλάκα έχεις λενιώ μου!!! αλλά έχεις και δίκιο!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

ποια ρίζα μόνο η ρίζα??? εγώ έχω και λευκά, μικρή μικρή μου εμφανίστηκαν.... και δεν μπορώ να τα βλέπω μου πεφτει η ψυχολογία.... να πω την αλήθεια σκεύτομαι να τα βάψω...:-(

κ γω Αναστασακι μου εχω πολα λευκα απο 18 χρονων ειδα την πρωτη λευκη τριχα...μαμα γερναω ενα πραγμα:tongue::tongue::tongue:εγω ηδη τα εβαψα μαι φορα ..ξανθες ανταυγιες σε ολο το κεφαλι κ λιγη βαφη στη ριζα να φυγει η μαυριλα που εμεινε κ ημουν καταξανθη κ παλι αλα τωρα σκευτομαι να τα ξανακανω ετσι μεσα σεπτμεβρη για να μου κρατησει η να τα σκουρινω ειμαι σε διλημα!:rolleyes:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

Καλε ποτε προλαβατε και γραψατε τοσα? Μια στιγμη πεταχτηκα σο καφε μανουλες νοεμβριου 2011 και γυρισα και δεν σας προλαβαινω.....

Ρανιακι μου καλημερουδιααααα...πολλα χαδακια στην τσαχπινογαργαλιαρα μπουμπου σου!!!!!

Ρια μη μου πεις?????? Λες να ειναι εγκυμοσυνη??????? Απο μενα μακαρι αλλα δεν ξερω κατα ποσο εσυ το θες!!!!!!!!

Λενιω μουυυυυυ????Τι κανεις????? Τα αγορακια σου καλα????? Ωραια χρωματα εχεις κι εσυ στο παιδικο.....γλυκουλικα!!!!!!!!!!

Τι αλλο καλε ειπατε ξεχασα....

Ρε τι εχω παθει η μαστερ σεφ σημερα....τι να μαγειρεψω καλεεεεε??????

χαχχαχαχαχαχαχα....αχ βρε λενιω μου....εχω πεθανει στο γελιο!!!!

κατσε να βγει ο μπεμπουλινος καλε και ξαναβαζεις μπρος.....χαχαχαχαχαχχααχαχαχ!!!!!!!

εγω παντως ρε κοριτσια δεν το σκεφτομαι για δευτερο ακομα!!!!θελω να γεννησω τη μπιζουδενια μου, να ξαναβρω λιγο τον εαυτο μου και τον αντρα μου επισης(χιχιχιχιχι) και μετα να μαστε καλα καλως να ερθει!!!!!

μου κανει βεβαια εντυπωση αυτο που λεω γιατι ανεκαθεν ελεγα οτι θελω τρια παιδακια και τωρα δεν το σκεφτομαι για δευτερο....ειμαι παρτακιας?????:-(

bg1142822.jpg

princess2.gif

χαχαχχαχαχα πλάκα έχεις λενιώ μου!!! αλλά έχεις και δίκιο!!!!!!
στανταρ.. μετα τη γέννα περάστε στον άλλο όροφο για καμιά πλαστκή,,,, χαχαχχαχα

χαχαχαχα ετσι ειναι!γεννας κ μετα πας για επιδιορθωση!:tongue::tongue:

αχ ετσι δεν ειναι Αναστασακι μου..δεν ξερω αλα εγω ειμαι σιγουρη οτι θα θελω κ τριτο ο αντρας μου θελει κ τεταρτο να φανταστειτε απλα ετσι οπως παει η οικονομια της ελλαδας φοβαμαι!αλα η καθυστερηση κ ενα θετικο τεστ ειναια υτα που θα μου λειψουν πολυ κ θα θελω να τα ξαναζησω!:D

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

κ γω Αναστασακι μου εχω πολα λευκα απο 18 χρονων ειδα την πρωτη λευκη τριχα...μαμα γερναω ενα πραγμα:tongue::tongue::tongue:εγω ηδη τα εβαψα μαι φορα ..ξανθες ανταυγιες σε ολο το κεφαλι κ λιγη βαφη στη ριζα να φυγει η μαυριλα που εμεινε κ ημουν καταξανθη κ παλι αλα τωρα σκευτομαι να τα ξανακανω ετσι μεσα σεπτμεβρη για να μου κρατησει η να τα σκουρινω ειμαι σε διλημα!:rolleyes:

αν σου αρέσει περισσότερο το ξανθό, μην τα σκουρένεις γιατι μετα μέχρι να τα ξανα ανοίξεις θα τα ταλειπωρήσεις πολυ!!! εγώ έτσι την είχα πάθει... αν και δεν είμαι ξανθιά όπως εσύ...

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Καλε ποτε προλαβατε και γραψατε τοσα? Μια στιγμη πεταχτηκα σο καφε μανουλες νοεμβριου 2011 και γυρισα και δεν σας προλαβαινω.....

Ρανιακι μου καλημερουδιααααα...πολλα χαδακια στην τσαχπινογαργαλιαρα μπουμπου σου!!!!!

Ρια μη μου πεις?????? Λες να ειναι εγκυμοσυνη??????? Απο μενα μακαρι αλλα δεν ξερω κατα ποσο εσυ το θες!!!!!!!!

Λενιω μουυυυυυ????Τι κανεις????? Τα αγορακια σου καλα????? Ωραια χρωματα εχεις κι εσυ στο παιδικο.....γλυκουλικα!!!!!!!!!!

χαχαχαχαχχααχ.....τρελογγα μου εσυυυυυυ!!!!

καλα ειναι το ζουζουνι μου!!!!!

εγω θα κανω παστιτσιο...εχω καιρο να κανω!!!

bg1142822.jpg

princess2.gif

χαχαχαχχαχα Ματινακι μου ειναι απο τις λιγες φορες που δεν προλαβαινουμε η μια την αλη!αλα πολυ μαρεσει σαν τα παλια καλα χρονια:tongue::tongue::tongue:

εμεις καλα ειμαστε Ματινακι μου..εδω πινω το καφεδακι μου..τα αγορακια μου καλα δοξα το θεο!;);)εσυ πως εισαι?ο τζουτζουκος σου ειναι ζωηρουλης σημερα!;);)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

αν σου αρέσει περισσότερο το ξανθό, μην τα σκουρένεις γιατι μετα μέχρι να τα ξανα ανοίξεις θα τα ταλειπωρήσεις πολυ!!! εγώ έτσι την είχα πάθει... αν και δεν είμαι ξανθιά όπως εσύ...

συμφωνω απολυταααααααααααααααααααααααααααα..........

bg1142822.jpg

princess2.gif

χαχαχαχα ετσι ειναι!γεννας κ μετα πας για επιδιορθωση!:tongue::tongue:

αχ ετσι δεν ειναι Αναστασακι μου..δεν ξερω αλα εγω ειμαι σιγουρη οτι θα θελω κ τριτο ο αντρας μου θελει κ τεταρτο να φανταστειτε απλα ετσι οπως παει η οικονομια της ελλαδας φοβαμαι!αλα η καθυστερηση κ ενα θετικο τεστ ειναια υτα που θα μου λειψουν πολυ κ θα θελω να τα ξαναζησω!:D

βασικά και εμείς το θέλουμε πολύ! αλλά ποιο είναι καλύτερο ξερω γω? να τα χάσεις τα κιλά να γίνεις μινιόν και μετά αντε ξανα από την αρχή??:confused::confused:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...