Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

καλημερα φιλεναδιτσες μου απολαυσα να σας διαβαζω με το χαμογελο στα χειλη σας γραφω για αυτα που λεγατε για τους αντρες σας...τι σπαστικοι ε..:tongue::tongue:παντως η κυταριτιδα ειναι καθαρα της εγκυμοσηνης κ μετα τη γεννα δεν θα ειμαστε ετσι με τιποτα..εγω απο μονη μου του ειχα δειξει πριν βγουμε στη παραλια με το μαγιο κ του λεω κοιτα πως ειμαι απο πισω γεμισα κυταριτιδα στο ποπο κ μου λεει ενταξει μια χαρα εισαι..αν κ μενα αν ειναι να πει κατι το λεει ετσι ψυχρα..αχ γελασα ομως Ματινακι με αυτα που ειπες!μωρε μετα τη γεννα αν χασουεμ τα κιλακαι μας που θα τα χασουμε μια χαρα θα ειμαστε κ παλι!μετα το πρωτο ασ πουμε δνε ειχα προβλημα ασ ελπισω να μην εχω κ μετα απο αυτο γιατι λενε τα κιλα της δευτερης εγκυμοσηνης τα χανεις πιο δυσκολα!

κ γω ρεβυθια εχω σημερα της μαμας..εκανα τις δουλεεις του σπιτιου απο νωρης πριν λιγο τελειωσα κ πινω καφεδακι τωρα..ενα πλυντηριο μου εμεινε να παλωσω κ σιδερο το οπιο δεν ξερω αν θα το κανω σημερα!το σπιτι ειναι καθαρο παντως!τεελυταια με τραβαει πολυ το γλυκο βρε κοριτσια!θελω σοκολατα αλα οχι οπιοδηποτε γλυκο ειμαι κ επιλεκτικη!

κ γω winnie pooh εχω σαν θεμα στο δωματιο του μικρου κ εγινε πολυ ζεστο ..εχω κ αυτοκολητα στον τοιχο ειδικα που ειναι λες κ εβαψες τον τοιχο με κινουμενα σχεδια τελεια ειναι!αν μπορουσαμε επιτελους ν αβαλουμε φωτο θα σας εβαζα να δειτε!

αχ προσπάθησε να δούμε!!!!:P:p:p

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

προλίγο είχε ένα αεράκι αλλά έχες δίκιο, θα κατεβω το απογευμα αν νιώθω καλά! θέλω να πάρω και ένα δωράκι του αντρούλι μου, σήμερα κλεινουμε 5 χρόνια σχέσης! χιχιιχιχι:P:p

και δεν ξέρω τι να του πάρω...:rolleyes:

χρονια σας πολα Αναστασακι μου να τα χιλιασετε;);)

εμεις 30 σεπτεμβρ θα κλεισουμε 5 χρονια γαμου κ 8 χρονια γνωριμιας!;)ππως περνανε τα χρονια ε!:shock:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

καλημερα φιλεναδιτσες μου απολαυσα να σας διαβαζω με το χαμογελο στα χειλη σας γραφω για αυτα που λεγατε για τους αντρες σας...τι σπαστικοι ε..:tongue::tongue:παντως η κυταριτιδα ειναι καθαρα της εγκυμοσηνης κ μετα τη γεννα δεν θα ειμαστε ετσι με τιποτα..εγω απο μονη μου του ειχα δειξει πριν βγουμε στη παραλια με το μαγιο κ του λεω κοιτα πως ειμαι απο πισω γεμισα κυταριτιδα στο ποπο κ μου λεει ενταξει μια χαρα εισαι..αν κ μενα αν ειναι να πει κατι το λεει ετσι ψυχρα..αχ γελασα ομως Ματινακι με αυτα που ειπες!μωρε μετα τη γεννα αν χασουεμ τα κιλακαι μας που θα τα χασουμε μια χαρα θα ειμαστε κ παλι!μετα το πρωτο ασ πουμε δνε ειχα προβλημα ασ ελπισω να μην εχω κ μετα απο αυτο γιατι λενε τα κιλα της δευτερης εγκυμοσηνης τα χανεις πιο δυσκολα!

κ γω ρεβυθια εχω σημερα της μαμας..εκανα τις δουλεεις του σπιτιου απο νωρης πριν λιγο τελειωσα κ πινω καφεδακι τωρα..ενα πλυντηριο μου εμεινε να παλωσω κ σιδερο το οπιο δεν ξερω αν θα το κανω σημερα!το σπιτι ειναι καθαρο παντως!τεελυταια με τραβαει πολυ το γλυκο βρε κοριτσια!θελω σοκολατα αλα οχι οπιοδηποτε γλυκο ειμαι κ επιλεκτικη!

κ γω winnie pooh εχω σαν θεμα στο δωματιο του μικρου κ εγινε πολυ ζεστο ..εχω κ αυτοκολητα στον τοιχο ειδικα που ειναι λες κ εβαψες τον τοιχο με κινουμενα σχεδια τελεια ειναι!αν μπορουσαμε επιτελους ν αβαλουμε φωτο θα σας εβαζα να δειτε!

καλημερα λενιω μουουουουουουοουουουουυ......

αχαχαχχαχαχα...αυτοι οι αντρες ειναι ....αντε να μην πω!!!!

εμενα ο δικος μου εχει πιασει το νοημα και μου λεει αυτο που θελω να ακουσω....χαχαχαχχαχαα....πονηρουλης!!!!!!

αλλα κι εμενα η κυταριτιδα κοριτσια εχει βγει στο ποπο!!!!!!στα μπουτια δεν εχω ακομα.....ουφφφφφφφφφφφφφ....εχει να πεσει λιωσιμο στο γυμναστηριο....ετσι αναστασακι μου??????;)

bg1142822.jpg

princess2.gif

Οχι ταπετσαρια δεν θελω....θα βαψουμε τους τοιχους μισο γαλαζιο και μισο λαχανι και στη μεση εκει που θα ενωνονται τα 2 χρωματα θα βαλουμε ταινια αυτοκολλητη με τα looney tunes, και πανω απο την ταινια εχουμε παρει αυτοκολλητα μεμονωμενα με τον καθε ηρωα!Πιστευω να γινει ωραιαο....δεν θελω κατι πολυ φορτωμενο!

κ γω ετσι το εχω Ματινακι μου μισο πορτοκαλι τον απο κατω τοιχο κ τον απο πανω λεμονι!κ ταιαριαζει με τα χρωματα του winnie pooh ..;);)

πολυ γλυκο θα γινει το παιδικο σας;);)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

χρονια σας πολα Αναστασακι μου να τα χιλιασετε;);)

εμεις 30 σεπτεμβρ θα κλεισουμε 5 χρονια γαμου κ 8 χρονια γνωριμιας!;)ππως περνανε τα χρονια ε!:shock:

σε ευχαριστώ πολύ λενάκι!!! ναι τα άτιμα περνάνε!! χιιχιχιχι

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

εμενα ο δικος μου εχει πιασει το νοημα και μου λεει αυτο που θελω να ακουσω....χαχαχαχχαχαα....πονηρουλης!!!!!!

αλλα κι εμενα η κυταριτιδα κοριτσια εχει βγει στο ποπο!!!!!!στα μπουτια δεν εχω ακομα.....ουφφφφφφφφφφφφφ....εχει να πεσει λιωσιμο στο γυμναστηριο....ετσι αναστασακι μου??????;)

έτσι ρανιάκι!!! θα έρχεται ο αντρας μου απ'τη δουλειά και θα του λέω μωρό μου πάω γυμναστηριο.. το νου σου στο παιδί!!! χιχιχιχιχιιχ

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλημερουδια ρανιουκο μουυυυυυυ!:P:pαχ αυτοι οι αντρες δεν λες τιποτα..μας θελουν τελειες σαν αυτες που βλεπου στην τηλεοραση..βρε κοριτσια οσες εχουν γεννησει με την μια πριν καν σαραντησουν βγαινουν στις εκπομπες κορμαρες κ λες μα πως γινεταια υτο!:confused::tongue:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

αχ προσπάθησε να δούμε!!!!:P:p:p

αχ θα προσπαθησω Αναστασακι μου αλα δεν ξερω αν θα τα καταφερω δεν ξερω γιατι βρε κοριτσια αλα δεν μπαινουν τι θα κανουμε..κριμα γαιτι θα μπορουσαμε να βαζουμε εδω αφοβα φωτο κ απο τα μωρακια μας μετα για να μην τα δημοσιευουμε ολα στο φβ!:(

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

καλημερουδια ρανιουκο μουυυυυυυ!:P:pαχ αυτοι οι αντρες δεν λες τιποτα..μας θελουν τελειες σαν αυτες που βλεπου στην τηλεοραση..βρε κοριτσια οσες εχουν γεννησει με την μια πριν καν σαραντησουν βγαινουν στις εκπομπες κορμαρες κ λες μα πως γινεταια υτο!:confused::tongue:

ψωμολυσάνε αγάπη μου!!!!:tongue: χαχαχχαχα

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλημερα κοριτσια!!!τι κανετε?εμεις εδω εχουμε ξυπνησει και παιζουμε στο παρκο μας...να σας πω κατι?εχω καθυστερηση....!!!!!!δεν προσπαθουμε με τον αντρα μου κιολας.εχω λιγο ψιλοαγχωθει να σας πω την αληθεια και δεν ξερω τι να κανω!!!!!

Διαφημίσεις

Χαχαχαχαχα...Ενώ ξέρουνε ότι δεν πρέπει να ανοιξουνε το στομα γιατί βλακεία θα πούνε και θα θυμώσουμε αυτοί εκεί λες και το κάνουνε επίτηδες χαχα...Είχαμε βγεί μια μέρα και πέρασε μια κοπέλα με το μινι σωματάρα με ωράιο μαλλι βαμμένο όχι 6 δάχτυλα ρίζα σαν εμένα χαχα και την κοίταξε..τον χτυπαω στο μπράτσο του λέω τι κοιτάς???Τιποτα μου λέει ενα αυτοκίνητο που πέρασε..Λεω καμάρι μου δεν σε μαλώνω κοίτα αλλα λίγο διακριτικά βρε παιδί μου, είμαι σε ευαίσθητη φάση βλέπω και τις σωματάρες, οι ορμόνες μου ξεχυλίζουνε και αισθάνομαι άσχημη..Υπομονή και θα περάσει μετά να δούμε θα κοιτάς???χαχα

αχ ασε Μαρακι μου κ μενα η ριζα εχει κατεβει τοσο πολυ κ δεν μαρεσει καθολου να το βλεπω κ ειμαι παλι σε διλημα να τα βαψω ξανθα η σκουρα γαιτι μετα αν θηλασω θα ειναι δυσκολα να τα βαφω γιατι δεν θα κανει!:confused::confused:

μπορω να πω οτι σε αυτην τηνε γκυμοσηνη δνε με χει πιασει αυτη η αανασφαλεια κ απορω αλα στην πρωτη το ειχα απλα θελω κ γω να γεννησω με το καλο να πανε ολα καλα κ να ξαναβρω τον παλιο μου εαυτο!;);)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

καλημερα κοριτσια!!!τι κανετε?εμεις εδω εχουμε ξυπνησει και παιζουμε στο παρκο μας...να σας πω κατι?εχω καθυστερηση....!!!!!!δεν προσπαθουμε με τον αντρα μου κιολας.εχω λιγο ψιλοαγχωθει να σας πω την αληθεια και δεν ξερω τι να κανω!!!!!

καλημέρα ριάκι!!!! αχχχχ πέζεται ε???? τέλεια!!! φιλάκια να της δώσεις!!! κάνε ένα τεστάκι να σου φύγει το άγχος!!!! πόσες μέρες είναι η καθυστερηση???

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

μποτοξ και λιποαναρροφησεις λενιω μου.....και φυσικα ψωμολυσσανε οπως λεει και το αναστασακι....;)

bg1142822.jpg

princess2.gif

αχ ασε Μαρακι μου κ μενα η ριζα εχει κατεβει τοσο πολυ κ δεν μαρεσει καθολου να το βλεπω κ ειμαι παλι σε διλημα να τα βαψω ξανθα η σκουρα γαιτι μετα αν θηλασω θα ειναι δυσκολα να τα βαφω γιατι δεν θα κανει!:confused::confused:

μπορω να πω οτι σε αυτην τηνε γκυμοσηνη δνε με χει πιασει αυτη η αανασφαλεια κ απορω αλα στην πρωτη το ειχα απλα θελω κ γω να γεννησω με το καλο να πανε ολα καλα κ να ξαναβρω τον παλιο μου εαυτο!;);)

ποια ρίζα μόνο η ρίζα??? εγώ έχω και λευκά, μικρή μικρή μου εμφανίστηκαν.... και δεν μπορώ να τα βλέπω μου πεφτει η ψυχολογία.... να πω την αλήθεια σκεύτομαι να τα βάψω...:-(

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...