Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Καλημέρααααααααααα!!!!Καλά δόξα το Θεό μια χαρούλα είμαστε..Ψάχνω στο ιντερνετ κουρτινες με θεμα τον winnie άρχισα για τα καλά το ψάξιμο χιχι..Μισό κιλό Αναστασάκι μου και εξαιτιάς των εμετών αλλα δεν μου έχει ανόιξει και η όρεξη καθόλου..Ευτυχώς τρελαίνομαι για φρούτα και γλυκά και τρώω λίγο παραπάνω απο αυτα γιατι απο φαγητό μόνο το μεσημέρι..Εσεις κορίτσια μου έχετε σκεφτεί να βάλετε φιγούρες στο δωμάτιου του μωρού??

Καλε τωρα το ειδα αυτο....καλα κανεις να ψαχνεις! Θα στειλω και γω λινκς να δειτε! Εμας το θεμα στο δωματιο του μπεμπη θα ειναι τα looney tunes...λατρευω τον τweety οποτε δεν θα μπορουσα να κανω κατι αλλο...αλλα σε baby εκδοση...baby tweety, baby taz, baby bunny κτλ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αχ δεν το πιστευω....χθες το βραδυ που πηγα να ξαπλωσω,οση ωρα εβαζα βαζελινη στην κοιλιτσα, με κοιτουσε ο αντρας μου στα μπουτια! Περιμενα την κριτικη του αν και δεν ειχα καθολου ορεξη για τετοια....κι ομως την εκανε...!

Μου ειπε οτι ξεχειλιζει η κυτταριτιδα και οτι παχυναν τα μπουτιαμου πολυ...και με ρωτησε κιολας αν μετα την γεννα αυτα θα φυγουν....ημαρτον δηλαδη!!!!!! Πηγα να του πω δεν ειμαι η Πυθια για να δω το μελλον αλλα του χρειαζοταν.....αααα κυριοι μου και να σας κανουμε τα παιδια και να γινουμε μετα μοντελα δεν γινεται! Βεβαια θα το προσπαθησουμε γιατι κι εγω δεν μπορω να με βλεπω ετσι...μια ζωη ημουν στεκα!!!!!

Χαχαχαχαχα...Ενώ ξέρουνε ότι δεν πρέπει να ανοιξουνε το στομα γιατί βλακεία θα πούνε και θα θυμώσουμε αυτοί εκεί λες και το κάνουνε επίτηδες χαχα...Είχαμε βγεί μια μέρα και πέρασε μια κοπέλα με το μινι σωματάρα με ωράιο μαλλι βαμμένο όχι 6 δάχτυλα ρίζα σαν εμένα χαχα και την κοίταξε..τον χτυπαω στο μπράτσο του λέω τι κοιτάς???Τιποτα μου λέει ενα αυτοκίνητο που πέρασε..Λεω καμάρι μου δεν σε μαλώνω κοίτα αλλα λίγο διακριτικά βρε παιδί μου, είμαι σε ευαίσθητη φάση βλέπω και τις σωματάρες, οι ορμόνες μου ξεχυλίζουνε και αισθάνομαι άσχημη..Υπομονή και θα περάσει μετά να δούμε θα κοιτάς???χαχα

Τέλειες οι εξετάσεις κορίτσια μου! Και είναι 100% αγόρι! ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!! :P:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p

Πάω στη μαμά μου τώρα!!!!

τελειααααααααααααααααααααααα.....ημουν σιγουρη βεβαιως βεβαιως....

εισαι μια αγορομανα κι εσυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ.......

αντε με το καλο ιωαννακι μου!!!!ολα καλα θα πανε και σε λιγους μηνες θα αντικρισεις το μουτρακι του στην αγκαλιτσα σου!!!!

bg1142822.jpg

princess2.gif

προλίγο είχε ένα αεράκι αλλά έχες δίκιο, θα κατεβω το απογευμα αν νιώθω καλά! θέλω να πάρω και ένα δωράκι του αντρούλι μου, σήμερα κλεινουμε 5 χρόνια σχέσης! χιχιιχιχι:P:p

και δεν ξέρω τι να του πάρω...:rolleyes:

Χρόνια σας πολλά Αναστασάκι μου,,Να τα εκατοστήσετε...Να βγείς αν θέλεις αλλα απο την σκιά και να μην κουραστείς γιατί όντως η ζέστη είναι αφόρητη..

Εγώ θα κάνω αρακά με πατατούλες σήμερα

προλίγο είχε ένα αεράκι αλλά έχες δίκιο, θα κατεβω το απογευμα αν νιώθω καλά! θέλω να πάρω και ένα δωράκι του αντρούλι μου, σήμερα κλεινουμε 5 χρόνια σχέσης! χιχιιχιχι:P:p

και δεν ξέρω τι να του πάρω...:rolleyes:

Χρονια σας πολλα Αναστασακι μου να τα χιλιασετε!!!!!!!!! Εμεις τον νοεμβρη με τον ερχομο του μπεμπη κλεινουμε τα 4 χρονια σχεσης αλλα ηδη θα εχουμε κλεισει πρωτα ο Θεος 1 χρονο γαμου και 2 μηνες παρακαλω....

Διαφημίσεις

Καλε τωρα το ειδα αυτο....καλα κανεις να ψαχνεις! Θα στειλω και γω λινκς να δειτε! Εμας το θεμα στο δωματιο του μπεμπη θα ειναι τα looney tunes...λατρευω τον τweety οποτε δεν θα μπορουσα να κανω κατι αλλο...αλλα σε baby εκδοση...baby tweety, baby taz, baby bunny κτλ

και μένα είναι λατρεία μου ο tweety!!!! στο πατρικό μου τον είχα σχεδιάσει στον τοίχο όταν ήμουν μικρή! όταν πάω θα βγάλω φωτό να σας το δείξω!!!

αφού μου λέει ο άντρας μου, πως κ έτσι δεν ζωγραφίζεις.. αλλά τώρα δεν μπορώ πολύ ώρα όρθια... κουράζομαι....

εσύ τι σκέφτεσαι να βάλεις ταπετσαρία π.χ.???

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

τζααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue:τι κανεις αναστασακι μου??????καλα αποτελεσματα απο τις εξετασεις!!!!!!!!!ολες καλες θα ειναι!!!!!!!!!!!!!

ιωαννακι μου ευχομαι να ειναι ολα καλα για τον μπεμπακο σου μεσα απο την καρδια μου, μην στεναχωριεσαι, θα ειναι υγιεστατο, ειμαι σιγουρη!!!!!!!!!!!!

νατασσουλα μου γλυκια!!!!!!!!!!η λουλουδενια σου παει σχολειο, ποσο μεγαλωσε!!!!!!!!!!να της δωσεις πολλα φιλια!!!!!!!!!χαρηκα πολυ, μας ελειψες τοοοοοοοοοοσο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))

λενακι μου, ματινακι μου, ρανιουκο μου, μαρακι μου συγχαρητηρια για τον μπεμπη σου, φιλακια πολλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ποπακι μου γλυκοοοοοοοο.....τι κανεις γλυκουλα μου??????

αχχχχχχχχχχ....κοντευετεεεεεεεε.......χιχιχχιιιχι!!!!!

μακια πολλα!!!!!

(((((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))

bg1142822.jpg

princess2.gif

Χρονια σας πολλα Αναστασακι μου να τα χιλιασετε!!!!!!!!! Εμεις τον νοεμβρη με τον ερχομο του μπεμπη κλεινουμε τα 4 χρονια σχεσης αλλα ηδη θα εχουμε κλεισει πρωτα ο Θεος 1 χρονο γαμου και 2 μηνες παρακαλω....

σε ευχαριστώ !!!! τέλεια! θα σου ευχηθώ τότε... να περιμένεις! χιχιιχιχι

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

και μένα είναι λατρεία μου ο tweety!!!! στο πατρικό μου τον είχα σχεδιάσει στον τοίχο όταν ήμουν μικρή! όταν πάω θα βγάλω φωτό να σας το δείξω!!!

αφού μου λέει ο άντρας μου, πως κ έτσι δεν ζωγραφίζεις.. αλλά τώρα δεν μπορώ πολύ ώρα όρθια... κουράζομαι....

εσύ τι σκέφτεσαι να βάλεις ταπετσαρία π.χ.???

Οχι ταπετσαρια δεν θελω....θα βαψουμε τους τοιχους μισο γαλαζιο και μισο λαχανι και στη μεση εκει που θα ενωνονται τα 2 χρωματα θα βαλουμε ταινια αυτοκολλητη με τα looney tunes, και πανω απο την ταινια εχουμε παρει αυτοκολλητα μεμονωμενα με τον καθε ηρωα!Πιστευω να γινει ωραιαο....δεν θελω κατι πολυ φορτωμενο!

Διαφημίσεις

καλημερα φιλεναδιτσες μου απολαυσα να σας διαβαζω με το χαμογελο στα χειλη σας γραφω για αυτα που λεγατε για τους αντρες σας...τι σπαστικοι ε..:tongue::tongue:παντως η κυταριτιδα ειναι καθαρα της εγκυμοσηνης κ μετα τη γεννα δεν θα ειμαστε ετσι με τιποτα..εγω απο μονη μου του ειχα δειξει πριν βγουμε στη παραλια με το μαγιο κ του λεω κοιτα πως ειμαι απο πισω γεμισα κυταριτιδα στο ποπο κ μου λεει ενταξει μια χαρα εισαι..αν κ μενα αν ειναι να πει κατι το λεει ετσι ψυχρα..αχ γελασα ομως Ματινακι με αυτα που ειπες!μωρε μετα τη γεννα αν χασουεμ τα κιλακαι μας που θα τα χασουμε μια χαρα θα ειμαστε κ παλι!μετα το πρωτο ασ πουμε δνε ειχα προβλημα ασ ελπισω να μην εχω κ μετα απο αυτο γιατι λενε τα κιλα της δευτερης εγκυμοσηνης τα χανεις πιο δυσκολα!

κ γω ρεβυθια εχω σημερα της μαμας..εκανα τις δουλεεις του σπιτιου απο νωρης πριν λιγο τελειωσα κ πινω καφεδακι τωρα..ενα πλυντηριο μου εμεινε να παλωσω κ σιδερο το οπιο δεν ξερω αν θα το κανω σημερα!το σπιτι ειναι καθαρο παντως!τεελυταια με τραβαει πολυ το γλυκο βρε κοριτσια!θελω σοκολατα αλα οχι οπιοδηποτε γλυκο ειμαι κ επιλεκτικη!

κ γω winnie pooh εχω σαν θεμα στο δωματιο του μικρου κ εγινε πολυ ζεστο ..εχω κ αυτοκολητα στον τοιχο ειδικα που ειναι λες κ εβαψες τον τοιχο με κινουμενα σχεδια τελεια ειναι!αν μπορουσαμε επιτελους ν αβαλουμε φωτο θα σας εβαζα να δειτε!

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

καλημέρα ρανιάκι!!!! τι κάνει η μπουμπού????

καλά του είπες μαράκι!!χαχαχχαχα πολύ γέλασα! και σε

ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου!!:P

κου κου....καλα ειναι το κοριτσακι μου!!!!

οταν θα αρχισει να δινει και το παρον θα σιγουρευτω....

ο μπεμπουλινος σας?κλωτσαει εεεεεεεε?????

bg1142822.jpg

princess2.gif

Οχι ταπετσαρια δεν θελω....θα βαψουμε τους τοιχους μισο γαλαζιο και μισο λαχανι και στη μεση εκει που θα ενωνονται τα 2 χρωματα θα βαλουμε ταινια αυτοκολλητη με τα looney tunes, και πανω απο την ταινια εχουμε παρει αυτοκολλητα μεμονωμενα με τον καθε ηρωα!Πιστευω να γινει ωραιαο....δεν θελω κατι πολυ φορτωμενο!

ΑΑΑΑ !!! τώρα κατάλαβα όταν λες το μισό! στην αρχή έιχα καταλάβει εναν τοίχο γαλάζιο και έναν λαχανί!!! ναι ωραίο θα γίνει γιατί και τα looney tunes έχουν ζουζουνιάρικα χρώμματαα!! για τα αυτοκόλητα δεν ξέρω. δεν εχω δει. και δεν ξερω πόσο κρατάνε...

πότε σκευτεσαι να ξεκινησεις???:P

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

κου κου....καλα ειναι το κοριτσακι μου!!!!

οταν θα αρχισει να δινει και το παρον θα σιγουρευτω....

ο μπεμπουλινος σας?κλωτσαει εεεεεεεε?????

έτσι είναι!!! και εμένα δίνει το παρόν που και πού!! χιχιιχιχι

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...