Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

αχ τι καλα που το ενοιωσες!!!!!!ειδες?το γλυκουλι μου, σημερα μπορει να μας δειξει τι εχει αναμεσα στα ποδαρακια!!!!!;)

αχ αυτα τα κιλα!!!!!!εγω πρεπει να εχω παρει 3,5 κιλα πριν το πασχα, αν μετρηθω σημερα μπορει να εχω παρει αλλο ενα με τοσο φαι!!!!!!!:tongue:

ναι ναι ποπακη μου μηλουσα στο κηνιτο με την συνηφαδουλα μου κ το ενιωσα κ λεω μπα μου φανηκε κ μετα αρκετς φορες το ξαναενιωσα κ επιτελους ηρεμισα!αχ ναι μωρε μακαρι να μην ειναι ντροπαλο κ να μς δειξει τι κρυβει !ολοι αγορακι μου λενε!η πεθερα της κουμπαρας μου με ειδε το πασχα κ μου λεει αγορακι προβλεπω!χιιχιχιχι!:tongue:ολοι μ ολοι αυτο λενε!εκτος απο τις προβλεψεις του αντρα μου!:tongue::tongue::tongue:για να δουμεεεεεεεε!το τι αγωνια εχουμε ολοι δεν μπορειτε να φανταστειετε!επειδη κ οι δυο συνηφαδες μου κανανε αγορια κ δεν εχουμε κοριτσακια εχουμε αγωνια να δουμε ειμαστε τελικα αγορομανες σαν την πεθερα μου!ειναι κληρονομικο τελικα!:tongue::tongue:

μια χαρα εισαι ποπακη μου!πολυ καλα τα πας!μπραβο σου!εγω να δουμε τιθα κανω?!:shock::tongue:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ναι ναι ποπακη μου μηλουσα στο κηνιτο με την συνηφαδουλα μου κ το ενιωσα κ λεω μπα μου φανηκε κ μετα αρκετς φορες το ξαναενιωσα κ επιτελους ηρεμισα!αχ ναι μωρε μακαρι να μην ειναι ντροπαλο κ να μς δειξει τι κρυβει !ολοι αγορακι μου λενε!η πεθερα της κουμπαρας μου με ειδε το πασχα κ μου λεει αγορακι προβλεπω!χιιχιχιχι!:tongue:ολοι μ ολοι αυτο λενε!εκτος απο τις προβλεψεις του αντρα μου!:tongue::tongue::tongue:για να δουμεεεεεεεε!το τι αγωνια εχουμε ολοι δεν μπορειτε να φανταστειετε!επειδη κ οι δυο συνηφαδες μου κανανε αγορια κ δεν εχουμε κοριτσακια εχουμε αγωνια να δουμε ειμαστε τελικα αγορομανες σαν την πεθερα μου!ειναι κληρονομικο τελικα!:tongue::tongue:

μια χαρα εισαι ποπακη μου!πολυ καλα τα πας!μπραβο σου!εγω να δουμε τιθα κανω?!:shock::tongue:

για να δουμε λοιπον!!!!!ποιος θα βγει αληθινος?????χαχαχαχαχα!!!!!!!το μικρουλακι σου, σου δινει το παρον του να σε ηρεμει!!!!!!!δεν μας απασχολουν τα κιλα!!!!!!οσα θα παρουμε θα τα χασουμε μετα!!!!!!!;)που θα παει!!!!!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

γεια σας φιλεναδιτσες μου τι κανετε?

ελενακι, ποπακι μου ολα καλα?

αχ θελω και εγω να την δω!!:(:(:(

ελενακι οντως βροχες και εγω το ακουσα, και να εισαι σιγουρη πως ολα θα ειναι καλα το απογευμα, ;););):D:D:D:D

ποπακι η νεραιδουλα σου καλα?

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

για να δουμε λοιπον!!!!!ποιος θα βγει αληθινος?????χαχαχαχαχα!!!!!!!το μικρουλακι σου, σου δινει το παρον του να σε ηρεμει!!!!!!!δεν μας απασχολουν τα κιλα!!!!!!οσα θα παρουμε θα τα χασουμε μετα!!!!!!!;)που θα παει!!!!!!!

ε ναι θα τα χασουμε που θα παει!;);)

αχ για να δουμε..πολυ αγωνια για ολα κ για το μωρακι να ειναι καλ κ για το φυλο!

ποπακη μου παω να ξαπλωσω λιγακι κοιμηθηκε κ ο μικρουλης μου!

καλη συνεχεια στην δουλειτσα σου!φιλακια ποολλλα!

**(((((((((((((((*))))))))))))))))))))))));)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

ελενακι οντως βροχες και εγω το ακουσα, και να εισαι σιγουρη πως ολα θα ειναι καλα το απογευμα, ;););):D:D:D:D

νενακι μου!!!!!!!!!!!ολα καλα!!!!!!!εισαι καλα κοριτσακι μου?αχ σε ποιο email να στο στειλω?

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σου Νενακι μου!τι κανεις αγαπουλα μου?

εμεις καλα!αγωνια για το απογευμα!φιλακια πολλα!μπορει να σε πετυχω αργοτερα!;);)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

αχ για να δουμε..πολυ αγωνια για ολα κ για το μωρακι να ειναι καλ κ για το φυλο!

φιλακια πολλα γλυκουλα μου, καλη ξεκουραση!!!!!!θα περιμενουμε νεακια το βραδακι με το καλο!!!!!!!(((((((((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Λενιώ μου καλή ξεκούραση καρδούλα μου!!!!

Φιλιά πολλά στο ζουζουνο και χαδάκια στην κοιλίτσα σου!!! Είδες μόλις ανησύχησες σου δωσε το παρόν το μπεμπουλίνι σου!!!! Αχ!!! μακάρι να μην ειναι ντροπαλό σήμερα!!!!! φαντάζομαι την ανυπομονησία σου!!!!!

Θα περιμένουμε;)

Νενάκι μου πάντα άξια αγαπούλα μου!!!!!!!!! άντε και στις δικές σου χαρούλες τώρα ;););) ήθελα να σου ευχηθώ ον λάιν...

τι κάνεις για πες πως ήταν;;;; έκλαψε ο βαφτισιμιός σου;;;

me petakse kai den mporousa na mpw kayholoy, kai twra kollise kai den mporw na grapsw ellinika :mad:

euxaristw sofaki mou, kai sta dika maw grigoraaa, me to kalo!! htan poli kalos o mpemphw kix den ekane!alla eixame ligo kosmo :(, meta pigame kai eksw kai perasame katapliktika!

elenaki mou ola teleia tha einai to apogeuma ;)

popaki mou sou stelnw me pm to mail, ok?

sas agapw poly

(((()))))

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

Διαφημίσεις

me petakse kai den mporousa na mpw kayholoy, kai twra kollise kai den mporw na grapsw ellinika :mad:

euxaristw sofaki mou, kai sta dika maw grigoraaa, me to kalo!! htan poli kalos o mpemphw kix den ekane!alla eixame ligo kosmo :(, meta pigame kai eksw kai perasame katapliktika!

elenaki mou ola teleia tha einai to apogeuma ;)

popaki mou sou stelnw me pm to mail, ok?

sas agapw poly

(((()))))

σε παιδευει το ατιμο το ιντερνετ!!!!!!παντα αξια νενακι μου!!!!!!!!!!φιλακια πολλα πολλα!!!!!!!!!!!!!!!(((((((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))))

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

κοριτσια μου,γεια σας!!!!!!!!!

Χρονια Πολλα!!!!!!!!!!!!!Χριστος Ανεστη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ευχομαι σε ολες τις εγκυουλες με το καλο και στις υπολοιπες να μεινουν γρηγορα εγκυες!!!!!!!!

εχω πολυ καιρο να φανω και δεν φαινομουν γιατι ειχα προβληματα!!!!!!!!

ψυχικα και σωματικα περνουσα και περναω ακομη ΠΕΝΘΟΣ (οπως μου ειπε και η ψυχολογος) και θα σας πω το γιατι:

εννοω το δικο μου θεμα.......δεν εγινε ποτε!!!!!!!

φτασαμε να πιουμε νερο στη πηγη αλλα τελικα ποτε δεν ηπιαμε αυτη την γουλια!!!!!!!!μας ξεραθηκε το στομα και οχι μονο.....!!!!!!!!

για να παρω τα πραγματα απο την αρχη,αφου καναμε τις ενεσεις και οι δυο (βεβαια εγω πηρα τις ορμονες και δεν κανει λογο των νεφρων) και καναμε ολα τα βηματα σωστα ξαφνικα μια ωραια πρωια και ενω πηγαινα στο γιατρο για να δουμε τα 8 χρυσα αυγουλακια μου χτυπησε το κινητο του αντρα μου και ηταν ο συζυξ της ξαδερφης,μας ειπε οτι η **μαμα του** τσιναει για το θεμα κα δεν θελει να γινει γιατι τι θα πει το χωριο!!!!!!!!!!!!!!!!!ε ναι λοιπον!!!!!!!

ειμασταν μια βδομαδα πριν την εξωσωματικη και τελικα δεν εγινε τιποτα...!!!!!πηραμε ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΗΔΕΝΙΚΟ!!!!!!!!

τσαμπα,1.5 χρονος κοπων και αγωνιας!!!!!!

ακομη,μου φαινεται ψεματα και νομιζω οτι απλα ειναι μια ταινια....!!!!!!!!!

να φανταστειτε αν ειχε γινει το Μ.Σαββατο θα της εκανα β-χοριακη!!!!!!

δεν ξερω πως στεκομαι ακομα....!!!

ευτυχως που εχω τον αντρουλη μου μαζι μου,συμπαραστατη μου και μου δινει δυναμη(οση του εχει μεινει).!!!!

συγνωμη,αν σας κουρασα.ειλικριμα συγνωμη.

θα τα λεμε απο εδω και περα.

σας αγαπαω ολες παρα πολυ!!!!!!!!!!!!!φιλακια πολλα!!!!!!!

line_line_typew12_beg_d_typew7_time_1091246400_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

κοριτσια μου,γεια σας!!!!!!!!!

Χρονια Πολλα!!!!!!!!!!!!!Χριστος Ανεστη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ευχομαι σε ολες τις εγκυουλες με το καλο και στις υπολοιπες να μεινουν γρηγορα εγκυες!!!!!!!!

εχω πολυ καιρο να φανω και δεν φαινομουν γιατι ειχα προβληματα!!!!!!!!

ψυχικα και σωματικα περνουσα και περναω ακομη ΠΕΝΘΟΣ (οπως μου ειπε και η ψυχολογος) και θα σας πω το γιατι:

εννοω το δικο μου θεμα.......δεν εγινε ποτε!!!!!!!

φτασαμε να πιουμε νερο στη πηγη αλλα τελικα ποτε δεν ηπιαμε αυτη την γουλια!!!!!!!!μας ξεραθηκε το στομα και οχι μονο.....!!!!!!!!

για να παρω τα πραγματα απο την αρχη,αφου καναμε τις ενεσεις και οι δυο (βεβαια εγω πηρα τις ορμονες και δεν κανει λογο των νεφρων) και καναμε ολα τα βηματα σωστα ξαφνικα μια ωραια πρωια και ενω πηγαινα στο γιατρο για να δουμε τα 8 χρυσα αυγουλακια μου χτυπησε το κινητο του αντρα μου και ηταν ο συζυξ της ξαδερφης,μας ειπε οτι η **μαμα του** τσιναει για το θεμα κα δεν θελει να γινει γιατι τι θα πει το χωριο!!!!!!!!!!!!!!!!!ε ναι λοιπον!!!!!!!

ειμασταν μια βδομαδα πριν την εξωσωματικη και τελικα δεν εγινε τιποτα...!!!!!πηραμε ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΗΔΕΝΙΚΟ!!!!!!!!

τσαμπα,1.5 χρονος κοπων και αγωνιας!!!!!!

ακομη,μου φαινεται ψεματα και νομιζω οτι απλα ειναι μια ταινια....!!!!!!!!!

να φανταστειτε αν ειχε γινει το Μ.Σαββατο θα της εκανα β-χοριακη!!!!!!

δεν ξερω πως στεκομαι ακομα....!!!

ευτυχως που εχω τον αντρουλη μου μαζι μου,συμπαραστατη μου και μου δινει δυναμη(οση του εχει μεινει).!!!!

συγνωμη,αν σας κουρασα.ειλικριμα συγνωμη.

θα τα λεμε απο εδω και περα.

σας αγαπαω ολες παρα πολυ!!!!!!!!!!!!!φιλακια πολλα!!!!!!!

αγαπη μου γλυκεια σε σκεφτομουν συνεχεια αυτες τις μερες!!!!!

το ενιωσα οτι κατι εχεις....κουραγιο κουκλαρα μου!!!!

εισαι πολυ δυνατος ανθρωπος και σε εχω μεσα μου σαν παραδειγμα...αληθεια στο λεω...

ευτχως εχεις αυτον τον ανθρωπο διπλα σου...εισαι πολυ τυχερη αγαπουλα μου!!!!

τιποτα δεν τελειωσε.....ψαξτε το κι αλλου.....το ξερω οτι μπορει να σου ακουγομαι λες και μιλαω απο το υπερπεραν μ'αυτα που λεω αλλα το πιστευω πολυ οτι θα τα καταφερετε!!!!Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ!!!!!

Σ'ΑΓΑΠΑΩ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ....μ'ακουςςςςςςςςςςς????????

bg1142822.jpg

princess2.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...