Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Εφαγα στις 11 και που ηρθαμε σπιτι...ασε με γιατι τα πηρα...κατουριομουν αλλα τι να κανω?Βεβαια οταν ειμαι σπιτι πηγαινω συχνα αλλα οχι και πολυ συχνα....δεν ξερω γιατι αλλα κι εγω περιμενα να εχω περισσοτερη συχνοουρια....εσεις πατε πολυ συχνα?

α και η γιατρός μου είπε όταν κατουριόμαστε δεν κάνει να το κρατάμε γιατί μπορέι να πάθουμε καμιά ουρολήμωξη..

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα Ματινάκι με τις συνταγές σου!!! Καλά είμαι προσπαθώ να φάω κάτι γιατί δεν με βλέπω να ανοίγει η όρεξη μου εύκολα..Κλωτσάει και με ηρεμεί ο μπέμπης..:P

Δεν πειράζει Ματινάκι μου, η κοιλίτσα αν δεν είναι πολύ φουσκωμένη ο μπέμπης φτάνει να είναι καλά και μην στεναχωριέσαι γι΄αυτο..Εγώ μισό κιλό έχω πάρει μέχρι στιγμής και απο κοιλιά ευτυχώς είναι λίγο φουσκωμένη και με κλωτσάει αλλιως δεν θα το καταλάβαινα χιχι:tongue:

Αχ το μαναρακι....ετσι ειναι...οταν νιωθεις το μωρο δεν σε νοιαζει τιποτε αλλο...σε καταλαβαινω!!!!!! Δεν ανυσηχω για την κοιλια το μωρο αν ειναι καλα...μεχρι στιγμης καλα παμε οποτε δεν με νοιαζει κατι αλλο!!!!

Μισο κιλακι πηρες Μαρακι μου ε? Εμ με τους εμετους πως να παρεις κιλα??? Δεν πειραζει καλυτερα...κρατας σιλουετα για να εισαι και αναλαφρη μετα την γεννα!!!!!

μαράκι καλημέρα!! τι κάνεις?? πως είστε σήμερα???? όλες οι αγορομάνες πρωί πρωί!! χιχιιχιχιχι:tongue::tongue:

Καλημέρααααααααααα!!!!Καλά δόξα το Θεό μια χαρούλα είμαστε..Ψάχνω στο ιντερνετ κουρτινες με θεμα τον winnie άρχισα για τα καλά το ψάξιμο χιχι..Μισό κιλό Αναστασάκι μου και εξαιτιάς των εμετών αλλα δεν μου έχει ανόιξει και η όρεξη καθόλου..Ευτυχώς τρελαίνομαι για φρούτα και γλυκά και τρώω λίγο παραπάνω απο αυτα γιατι απο φαγητό μόνο το μεσημέρι..Εσεις κορίτσια μου έχετε σκεφτεί να βάλετε φιγούρες στο δωμάτιου του μωρού??

Αχ το μαναρακι....ετσι ειναι...οταν νιωθεις το μωρο δεν σε νοιαζει τιποτε αλλο...σε καταλαβαινω!!!!!! Δεν ανυσηχω για την κοιλια το μωρο αν ειναι καλα...μεχρι στιγμης καλα παμε οποτε δεν με νοιαζει κατι αλλο!!!!

Μισο κιλακι πηρες Μαρακι μου ε? Εμ με τους εμετους πως να παρεις κιλα??? Δεν πειραζει καλυτερα...κρατας σιλουετα για να εισαι και αναλαφρη μετα την γεννα!!!!!

Αχ ναι ΜΑτινάκι μου κι εσένα κουκλίτσα μου δεν σου έμεινε και πολύ ακόμα,πολύ χαίρομαι βρε κορίτσια που σιγά σιγα μια μια θα παίρνει στην αγκαλιά της το μωράκι της...

Χμμμμ...Όσο για την σιλουέτα τι να σου πω..Κιλά δεν έχω πάρει αλλα έχω χαλαρώσει πάρα πολυ προχτές μου λέει ο καλός μου, δεν πάχυνες αλλα έκανες κυτταρίτιδα στον ποπο:shock:

Λέω με την καλή κουβέντα είσαι μωρό μου..χαχα

Καλημέρααααααααααα!!!!Καλά δόξα το Θεό μια χαρούλα είμαστε..Ψάχνω στο ιντερνετ κουρτινες με θεμα τον winnie άρχισα για τα καλά το ψάξιμο χιχι..Μισό κιλό Αναστασάκι μου και εξαιτιάς των εμετών αλλα δεν μου έχει ανόιξει και η όρεξη καθόλου..Ευτυχώς τρελαίνομαι για φρούτα και γλυκά και τρώω λίγο παραπάνω απο αυτα γιατι απο φαγητό μόνο το μεσημέρι..Εσεις κορίτσια μου έχετε σκεφτεί να βάλετε φιγούρες στο δωμάτιου του μωρού??

θα σου ανοίξει πιστευω η ορέξη σιγά σιγά!!! εγώ για το δωμάτιο του μπέμπη σκέυτομαι διάφορα!!!! και όλα τελείως διαφορετικά μεταξύ τους!! δεν ξέρω πως θα τα συνδιάσω!! χεχεεχεχεχε

αυτό με τον winnie καλό είναι αναλόγως και τι θέμα που θα έχεις στο δωμάτιο..;)

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

α και η γιατρός μου είπε όταν κατουριόμαστε δεν κάνει να το κρατάμε γιατί μπορέι να πάθουμε καμιά ουρολήμωξη..

Ναι εννοειται...αλλα τι να εκανα χθες? Να πηγαινα στην καφετερια? Προτιμησα να τα κρατησω αν και δεν επειγομουν και πολυ...απλα καποια στιγμη αρχισα να κουραζομαι στην καρεκλα τοση ωρα και ενιωθα εντονες συσπασεις που κρατουσαν αρκετη ωρα...μιλαμε πετρωνε η κοιλια και δεν ξεπετρωνε με τιποτα....οταν ηρθαμε σπιτι και πηγα τουαλετα καπως ηρεμισα...μετα που ξαπλωσα εφυγαν τελειως!

Αχ ναι ΜΑτινάκι μου κι εσένα κουκλίτσα μου δεν σου έμεινε και πολύ ακόμα,πολύ χαίρομαι βρε κορίτσια που σιγά σιγα μια μια θα παίρνει στην αγκαλιά της το μωράκι της...

Χμμμμ...Όσο για την σιλουέτα τι να σου πω..Κιλά δεν έχω πάρει αλλα έχω χαλαρώσει πάρα πολυ προχτές μου λέει ο καλός μου, δεν πάχυνες αλλα έκανες κυτταρίτιδα στον ποπο:shock:

ναι ρε γ@@@το αυτό με την κυτταρίτιδα τι είναι! δεν θα γεννήσω με το καλό, θα λιώσω στο γυμναστηριο! χαχχαχχαχχα

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Ναι εννοειται...αλλα τι να εκανα χθες? Να πηγαινα στην καφετερια? Προτιμησα να τα κρατησω αν και δεν επειγομουν και πολυ...απλα καποια στιγμη αρχισα να κουραζομαι στην καρεκλα τοση ωρα και ενιωθα εντονες συσπασεις που κρατουσαν αρκετη ωρα...μιλαμε πετρωνε η κοιλια και δεν ξεπετρωνε με τιποτα....οταν ηρθαμε σπιτι και πηγα τουαλετα καπως ηρεμισα...μετα που ξαπλωσα εφυγαν τελειως!

και μενα με πιάνει όταν είμαι καθιστη πολύ ώρα σε άβολη κιόλας θέση!!!!! και τις νιώθω έντονα!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Αχ δεν το πιστευω....χθες το βραδυ που πηγα να ξαπλωσω,οση ωρα εβαζα βαζελινη στην κοιλιτσα, με κοιτουσε ο αντρας μου στα μπουτια! Περιμενα την κριτικη του αν και δεν ειχα καθολου ορεξη για τετοια....κι ομως την εκανε...!

Μου ειπε οτι ξεχειλιζει η κυτταριτιδα και οτι παχυναν τα μπουτιαμου πολυ...και με ρωτησε κιολας αν μετα την γεννα αυτα θα φυγουν....ημαρτον δηλαδη!!!!!! Πηγα να του πω δεν ειμαι η Πυθια για να δω το μελλον αλλα του χρειαζοταν.....αααα κυριοι μου και να σας κανουμε τα παιδια και να γινουμε μετα μοντελα δεν γινεται! Βεβαια θα το προσπαθησουμε γιατι κι εγω δεν μπορω να με βλεπω ετσι...μια ζωη ημουν στεκα!!!!!

Διαφημίσεις

θέλω να κατέβω λίγο να περπατήσω.... έχω να βγω πολύ καιρό... τι λέτε???? μόνο εχθες πήγα μέχρι το διαγνωστικό που είναι κοντα...

Δεν κανει ζεστη καλε?Που θα πας με τον νταλα ηλιο?????

Αχ δεν το πιστευω....χθες το βραδυ που πηγα να ξαπλωσω,οση ωρα εβαζα βαζελινη στην κοιλιτσα, με κοιτουσε ο αντρας μου στα μπουτια! Περιμενα την κριτικη του αν και δεν ειχα καθολου ορεξη για τετοια....κι ομως την εκανε...!

Μου ειπε οτι ξεχειλιζει η κυτταριτιδα και οτι παχυναν τα μπουτιαμου πολυ...και με ρωτησε κιολας αν μετα την γεννα αυτα θα φυγουν....ημαρτον δηλαδη!!!!!! Πηγα να του πω δεν ειμαι η Πυθια για να δω το μελλον αλλα του χρειαζοταν.....αααα κυριοι μου και να σας κανουμε τα παιδια και να γινουμε μετα μοντελα δεν γινεται! Βεβαια θα το προσπαθησουμε γιατι κι εγω δεν μπορω να με βλεπω ετσι...μια ζωη ημουν στεκα!!!!!

έτσι είναι!!!!!!!!! ε μα τι!!! ο δικός μου δεν τόλμησε ακόμα!!! χαχαχχαχαχαχα αλλά αυτή η κυτταρίτιδα βρε παιδί μου φευγει και δύσκολα.....:(:rolleyes:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Δεν κανει ζεστη καλε?Που θα πας με τον νταλα ηλιο?????

προλίγο είχε ένα αεράκι αλλά έχες δίκιο, θα κατεβω το απογευμα αν νιώθω καλά! θέλω να πάρω και ένα δωράκι του αντρούλι μου, σήμερα κλεινουμε 5 χρόνια σχέσης! χιχιιχιχι:P:p

και δεν ξέρω τι να του πάρω...:rolleyes:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...