Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Καλημερα σε ολα τα κοριτσακια και στα μπεμπακια της παρεας!!!!! Πολυ ωραια ξεκινησε η μερα μου σημερα διαβαζοντας τα νεα απο τον μπεμπη της Ιωαννιτσας μας!

Εμεις χθες ειχαμε παει με τον αντρα μου σε εναν φιλο μας που εχει καφετερια για να δουμε την ΑΕΚ και εκει που υπολογιζα οτι στις 10 το βραδυ θα ειμαστε στο σπιτι, πηρε παραταση το παιχνιδι μιση ωρα παραπανω και αν δεν εμπαινε γκολ θα πηγαινανε και στα πεναλντι...πεινουσα τοσο πολυ και ημουν και ατυχη γιατι φευγοντας απ'το σπιτι ξεχασα τα χαπια μου και δεν μπορουσα να φαω τιποτα γιατι οταν θα γυρνουσαμε σπιτι θα επρεπε να ημουν νηστικη για να τα πιω....μιλαμε τα νευρα μου...τοσο γκαντεμω πια ειμαι?Ενα παιχνιδι πηγα να δω και μου εγινε εφιαλτης!!!!!

Εσεις τι νεα??????

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κοριτσάκια μου όμορφα και μωρουδάκια ακόμα πιο όμορφα...Τι κάνετε???Πολύ όμορφα νέα διάβασα..Μπράβο Ιωαννάκι τώρα να μην αγχώνεσαι για τίποτα κοριτσάκι όλα καλά θα πάνε για τον μπέμπη...Ποπάκι μου κουκλίτσα μου πόσο χαίρομαι δεν μπορώ να στο εξηγήσω..Κοντέυει ο καιρός και θα πάρεις στην αγκαλίτσα σου την πριγκιπέσσα σου..Με εναν πόνο εύχομαι κοριτσάρα μου και να την φιλήσεις κι απο μας...Βεβαια θα σου ξαναευχηθώ όταν μας πεις πως θα πας αλλα και προκαταβολικά...:P

Τα ύπολοιπα κοριτσούδια τι κάνετε φουσκώνετε???Σμουατςςςςςςς

καλημέρα chef!!!!!!!!!!!:P:p κάποια στιγμή ανέβασε το σοφρίτο να το αποθηκευσω!

Μαστερ σεφ παρακαλω....χιχιιχιχ, καλημερα αναστασακι μου!!!!!!

Μολις θα σου εγραφα....γιατι ξυπνας με πονεμενα ποδια καλε???? Πριζονται κιολας???? Για παρε την γιατρο σου τηλ. και γενικοτερα οτι κι αν νιωθεις παραξενο να της το λες!

Θα στειλω το σοφριτο ευθυς αμεσως!!!!!!!!!

Καλημέρα κοριτσάκια μου όμορφα και μωρουδάκια ακόμα πιο όμορφα...Τι κάνετε???Πολύ όμορφα νέα διάβασα..Μπράβο Ιωαννάκι τώρα να μην αγχώνεσαι για τίποτα κοριτσάκι όλα καλά θα πάνε για τον μπέμπη...Ποπάκι μου κουκλίτσα μου πόσο χαίρομαι δεν μπορώ να στο εξηγήσω..Κοντέυει ο καιρός και θα πάρεις στην αγκαλίτσα σου την πριγκιπέσσα σου..Με εναν πόνο εύχομαι κοριτσάρα μου και να την φιλήσεις κι απο μας...Βεβαια θα σου ξαναευχηθώ όταν μας πεις πως θα πας αλλα και προκαταβολικά...:P

Καλημερα Μαρακι μας τι κανεις? Το μπεμπακι τι λεει? Κλωτσαει κλωτσαει????

Εγω φουσκωνω αλλα μου εχει κανει εντυπωση που η κοιλια μου απο τον 6ο μεχρι τον 7ο που κλεινω σε λιγο καιρο δεν εχει μεγαλη διαφορα....τεσπα το μωρακι μου να ειναι καλα!!!!!!

Καλημερα σε ολα τα κοριτσακια και στα μπεμπακια της παρεας!!!!! Πολυ ωραια ξεκινησε η μερα μου σημερα διαβαζοντας τα νεα απο τον μπεμπη της Ιωαννιτσας μας!

Εμεις χθες ειχαμε παει με τον αντρα μου σε εναν φιλο μας που εχει καφετερια για να δουμε την ΑΕΚ και εκει που υπολογιζα οτι στις 10 το βραδυ θα ειμαστε στο σπιτι, πηρε παραταση το παιχνιδι μιση ωρα παραπανω και αν δεν εμπαινε γκολ θα πηγαινανε και στα πεναλντι...πεινουσα τοσο πολυ και ημουν και ατυχη γιατι φευγοντας απ'το σπιτι ξεχασα τα χαπια μου και δεν μπορουσα να φαω τιποτα γιατι οταν θα γυρνουσαμε σπιτι θα επρεπε να ημουν νηστικη για να τα πιω....μιλαμε τα νευρα μου...τοσο γκαντεμω πια ειμαι?Ενα παιχνιδι πηγα να δω και μου εγινε εφιαλτης!!!!!

Εσεις τι νεα??????

και τι έκανες?? δεν έφαγες?? :confused:πως αντέχεις κιόλας και δε σε πιάνει κατούρημα???? εγώ δεν αντέχω πολύ!! άσε από τώρα έχω πρόβλημα.. να δω μετά τι θα κάνω....

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Σοφρίτο

ΥΛΙΚΑ

½ kg Μοσχαρίσιο κιλότο σε λεπτές φέτες

4 σκελίδες Σκόρδο

1 σφηνάκι Ξύδι

1 σφηνάκι Λευκό ξηρό Κρασί

1 ματσάκι Μαϊντανό

1 κλαδάκι Δεντρολίβανο

Αλάτι

1 κοφτή κουταλιά του γλυκού πιπέρι μαύρο

Ελαιόλαδο

Αλεύρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

1.Σε ένα τηγάνι τόσο μεγάλο ώστε να χωρούν οι φέτες μας κατά μήκος ρίχνουμε λάδι στον πάτο και το αφήνουμε να κάψει.

2.Βάζουμε αλεύρι σε ένα μεγάλο πιάτο και αλευρώνουμε τις φέτες του κρέατος από τις δύο μεριές.

3.Τις βάζουμε στο λάδι μέχρι να τσιγαριστούν, να ροδίσουν δηλαδή χωρίς να ψηθούν κανονικά.

4.Όταν ροδίσουν τις μεταφέρουμε σε μια άδεια βαθιά κατσαρόλα και τις αφήνουμε στην άκρη.

5.Ψιλοκόβουμε το σκόρδο και τον μαϊντανό. Σε καθαρό τηγάνι καίμε εκ νέου λάδι και τσιγαρίζουμε τα δύο υλικά. Όταν ροδίσει λίγο το σκόρδο και σπάσει η φρεσκάδα του μαϊντανού προσθέτουμε φρέσκο-κατά προτίμηση- πιπέρι μαύρο, μια κουταλιά του γλυκού αλάτι, το κρασί και το ξύδι.

6.Τη σάλτσα που φτιάξαμε την ρίχνουμε μέσα στην κατσαρόλα, πάνω από το κρέας.

7.Προσθέτουμε νερό μέχρι να σκεπάσει το κρέας. Κουνάμε την κατσαρόλα από τα χερούλια για να κατανεμηθούν τα υλικά, την σκεπάζουμε και αφήνουμε το φαγητό να βράσει για μία ώρα και ένα τέταρτο περίπου σε μέτρια φωτιά.

8.Όταν το φαγητό βράσει ρίχνουμε λίγο δεντρολίβανο και ανακατεύουμε ελαφρώς

Μαστερ σεφ παρακαλω....χιχιιχιχ, καλημερα αναστασακι μου!!!!!!

Μολις θα σου εγραφα....γιατι ξυπνας με πονεμενα ποδια καλε???? Πριζονται κιολας???? Για παρε την γιατρο σου τηλ. και γενικοτερα οτι κι αν νιωθεις παραξενο να της το λες!

Θα στειλω το σοφριτο ευθυς αμεσως!!!!!!!!!

οκ μάστερ!!! οχι δεν πρίζοντε.. αλλά όλο το βραδυ τα έχω λυγισμένα τελειώς... μετά που τα τεντωνω λίγο ξεπονάνε.. αυτό το έιχα και παλιά αλλά τώρα πιο πολύ με βολευει να τα εχω μαζεμενα!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

και τι έκανες?? δεν έφαγες?? :confused:πως αντέχεις κιόλας και δε σε πιάνει κατούρημα???? εγώ δεν αντέχω πολύ!! άσε από τώρα έχω πρόβλημα.. να δω μετά τι θα κάνω....

Εφαγα στις 11 και που ηρθαμε σπιτι...ασε με γιατι τα πηρα...κατουριομουν αλλα τι να κανω?Βεβαια οταν ειμαι σπιτι πηγαινω συχνα αλλα οχι και πολυ συχνα....δεν ξερω γιατι αλλα κι εγω περιμενα να εχω περισσοτερη συχνοουρια....εσεις πατε πολυ συχνα?

Καλημερα Μαρακι μας τι κανεις? Το μπεμπακι τι λεει? Κλωτσαει κλωτσαει????

Εγω φουσκωνω αλλα μου εχει κανει εντυπωση που η κοιλια μου απο τον 6ο μεχρι τον 7ο που κλεινω σε λιγο καιρο δεν εχει μεγαλη διαφορα....τεσπα το μωρακι μου να ειναι καλα!!!!!!

Καλημέρα Ματινάκι με τις συνταγές σου!!! Καλά είμαι προσπαθώ να φάω κάτι γιατί δεν με βλέπω να ανοίγει η όρεξη μου εύκολα..Κλωτσάει και με ηρεμεί ο μπέμπης..:P

Δεν πειράζει Ματινάκι μου, η κοιλίτσα αν δεν είναι πολύ φουσκωμένη ο μπέμπης φτάνει να είναι καλά και μην στεναχωριέσαι γι΄αυτο..Εγώ μισό κιλό έχω πάρει μέχρι στιγμής και απο κοιλιά ευτυχώς είναι λίγο φουσκωμένη και με κλωτσάει αλλιως δεν θα το καταλάβαινα χιχι:tongue:

Διαφημίσεις

οκ μάστερ!!! οχι δεν πρίζοντε.. αλλά όλο το βραδυ τα έχω λυγισμένα τελειώς... μετά που τα τεντωνω λίγο ξεπονάνε.. αυτό το έιχα και παλιά αλλά τώρα πιο πολύ με βολευει να τα εχω μαζεμενα!

Κι εγω οταν κοιμαμαι στο πλαϊ μονο λυγισμενα τα εχω τα ποδια διαφορετικα δεν μπορω....

μαράκι καλημέρα!! τι κάνεις?? πως είστε σήμερα???? όλες οι αγορομάνες πρωί πρωί!! χιχιιχιχιχι:tongue::tongue:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Καλημέρα Ματινάκι με τις συνταγές σου!!! Καλά είμαι προσπαθώ να φάω κάτι γιατί δεν με βλέπω να ανοίγει η όρεξη μου εύκολα..Κλωτσάει και με ηρεμεί ο μπέμπης..:P

Δεν πειράζει Ματινάκι μου, η κοιλίτσα αν δεν είναι πολύ φουσκωμένη ο μπέμπης φτάνει να είναι καλά και μην στεναχωριέσαι γι΄αυτο..Εγώ μισό κιλό έχω πάρει μέχρι στιγμής και απο κοιλιά ευτυχώς είναι λίγο φουσκωμένη και με κλωτσάει αλλιως δεν θα το καταλάβαινα χιχι:tongue:

μισό κιλό???? εξαιτίας των εμμετών ε???? :shock:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Εφαγα στις 11 και που ηρθαμε σπιτι...ασε με γιατι τα πηρα...κατουριομουν αλλα τι να κανω?Βεβαια οταν ειμαι σπιτι πηγαινω συχνα αλλα οχι και πολυ συχνα....δεν ξερω γιατι αλλα κι εγω περιμενα να εχω περισσοτερη συχνοουρια....εσεις πατε πολυ συχνα?

εγώ τον πρώτο καιρό πήγαινα πολύυυυυυυυ συχνά....τώρα όχι τόσο.. βασικά όταν ξαπλώνω και χαλαρώνω μου έρχεται περισσότερο ή οταν περπατάω έξω(μπορεί επειδή το έχω και στο μυαλό μου, όταν βγαίνω από το σπίτι) και μη φανταστείς ποσότητα....

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...