Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τζα!!! Αναστασάκι τρέμω από την αγωνία και από το φόβο μου! Σε λίγο θα έρθει και η μαμά μου για να είναι εδώ όταν θα πάρω τα αποτελέσματα! Πάρα πολύ άγχος! Έβαλα και τα κλάμματα πάλι το μεσημέρι! Με το ζόρι τρώω!!!

:tongue:κου κου!!!:P

τζααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue:τι κανεις αναστασακι μου??????καλα αποτελεσματα απο τις εξετασεις!!!!!!!!!ολες καλες θα ειναι!!!!!!!!!!!!!

ιωαννακι μου ευχομαι να ειναι ολα καλα για τον μπεμπακο σου μεσα απο την καρδια μου, μην στεναχωριεσαι, θα ειναι υγιεστατο, ειμαι σιγουρη!!!!!!!!!!!!

νατασσουλα μου γλυκια!!!!!!!!!!η λουλουδενια σου παει σχολειο, ποσο μεγαλωσε!!!!!!!!!!να της δωσεις πολλα φιλια!!!!!!!!!χαρηκα πολυ, μας ελειψες τοοοοοοοοοοσο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))

λενακι μου, ματινακι μου, ρανιουκο μου, μαρακι μου συγχαρητηρια για τον μπεμπη σου, φιλακια πολλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Τζα!!! Αναστασάκι τρέμω από την αγωνία και από το φόβο μου! Σε λίγο θα έρθει και η μαμά μου για να είναι εδώ όταν θα πάρω τα αποτελέσματα! Πάρα πολύ άγχος! Έβαλα και τα κλάμματα πάλι το μεσημέρι! Με το ζόρι τρώω!!!

αχ ιωαννακι μου νοιωθω την αγωνια σου αλλα στο τελος η στεναχωρια σου θα ανταμειφθει απο τα καλα νεα, λιγο υπομονη και θα δεις οτι τα αποτελεσματα θα ειναι μια χαρα (((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

τζααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue:τι κανεις αναστασακι μου??????καλα αποτελεσματα απο τις εξετασεις!!!!!!!!!ολες καλες θα ειναι!!!!!!!!!!!!!

ιωαννακι μου ευχομαι να ειναι ολα καλα για τον μπεμπακο σου μεσα απο την καρδια μου, μην στεναχωριεσαι, θα ειναι υγιεστατο, ειμαι σιγουρη!!!!!!!!!!!!

νατασσουλα μου γλυκια!!!!!!!!!!η λουλουδενια σου παει σχολειο, ποσο μεγαλωσε!!!!!!!!!!να της δωσεις πολλα φιλια!!!!!!!!!χαρηκα πολυ, μας ελειψες τοοοοοοοοοοσο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))

λενακι μου, ματινακι μου, ρανιουκο μου, μαρακι μου συγχαρητηρια για τον μπεμπη σου, φιλακια πολλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ποπάκι!!! σε ευχαριστώ !!!! πως είσαι????

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Τέλειες οι εξετάσεις κορίτσια μου! Και είναι 100% αγόρι! ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!! :P:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p

Πάω στη μαμά μου τώρα!!!!

μπραβο κοριτσαρα μου!!!!!!!!!!!!!!!!τελεια, πολυ χαρηκα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!αγοραρος με τα ολα του λοιπον!!!!!!!!!!!χαλαλι η αγωνια, ολα καλα!!!!!!!!!!!!!!!!φιλακια και να ηρεμησεις τωρα, ναι?????????;)

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

ποπάκι!!! σε ευχαριστώ !!!! πως είσαι????

καλα ειμαι αναστασακι μου!!!!!!!!!ανυπομονω για την δευτερα να δω τι θα μου πει ο γιατρος!!!!!!!θα παμε για αυτη την εβδομαδα που ερχεται ή την αλλη?παντως αλλη προθεσμια δεν εχουμε!:tongue::tongue:

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Τέλειες οι εξετάσεις κορίτσια μου! Και είναι 100% αγόρι! ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!! :P:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p

Ιωαννακι μου μπηκα να διαβασω τα νεα σου κ εγω ειχα πολυ αγωνια κ μωλης διαβασα το μηνυμα σου χαρηκα παρα πολυ!ειλικρινα αγαπουλα μου παει κ αυτοοο!γιουπιιιιιιιιι!τωρα πια θα περημενεις ηρεμη το αγορακι σου να γεννηθει|!ηρθε κ θα μεινει τελος!~

(((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))))))))(:P:p:p

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

καλα ειμαι αναστασακι μου!!!!!!!!!ανυπομονω για την δευτερα να δω τι θα μου πει ο γιατρος!!!!!!!θα παμε για αυτη την εβδομαδα που ερχεται ή την αλλη?παντως αλλη προθεσμια δεν εχουμε!:tongue::tongue:

ποπακη μουυυυυυυυ αυτο ηταν το ονειρο ειναι ετοιμο να γινει πραγματικοτητα..αχ να μας στειλεις το κινητο σου αν θες να εχουμε νεα σου ναι!;);)

πως εισαι κατα τα αλλα..πως κοιμασαι ,πως τα πας με τη ζεστη;);)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

Iωαννάκι!!!!!!!!!! τέλεια!! πολύ χάρηκα!!!!!!!!!!! το αγοράκι μας είναι καλά!!! δόξα το θεό!!!!!!! τώρα ηρέμησε!!! θα τα πούμε το πρωϊ!!! φιλάκια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:P:p:tongue::tongue:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!!! Τι κάνετε; Εγώ είμαι πολύ καλά! Το απόγευμα θα πάω στο γιατρό μου να δούμε το μπέμπη!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Στις 22/9 θα ξαναπάμε να μετρήσουμε το υγρό και ευχόμαστε να είναι λιγότερο αυτή τη φορά!:confused::confused::confused:

καλημέρα κοριτσάκια!! σήμερα μπορώ να πώ πως κοιμήθηκα καλύτερα!:P αλλά ξυπνάω με πονεμένα πόδια! άλλο και τούτο:shock:

έχει δροσούλα πάντως τώρα.. και απ'ότι άκουσα τον γλυτώσαμε τον καύσωνα! τουλάχιστον δεν θα ανέβει πάνω από 30!!

Ιωαννάκι μου! τι καλά σήμερα θα πάτε να τον δείτε ε??? δηλαδή ακόμα δεν σου έφυγε το άγχος??? αφού βγήκαν καλά τα αποτελέσματα, μην στεναχωριέσαι , όλα καλά θ απάνε!:P:p

που είναι το υπόλοιπο παρεάκι????? ΥΠΝΑΡΟΥΛΕΣ!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Τελεια τα νεα σου Ιωαννακι μου!!!! Υγιεστατος ο παιδαρος σας!!! Πολυ χαρηκα οταν το διαβασα!!! Αντε τωρα που εφυγε κι αυτο το αγχος προχωραμε γερα!!!!!!! Φιλακια πολλα πολλα και 10 φορες περισσοτερα χαδακια στην δικη σου κοιλιτσα σημερα!!!!!!!!

0002020B.gif

Τελεια τα νεα σου Ιωαννακι μου!!!! Υγιεστατος ο παιδαρος σας!!! Πολυ χαρηκα οταν το διαβασα!!! Αντε τωρα που εφυγε κι αυτο το αγχος προχωραμε γερα!!!!!!! Φιλακια πολλα πολλα και 10 φορες περισσοτερα χαδακια στην δικη σου κοιλιτσα σημερα!!!!!!!!

0002020B.gif

καλημέρα chef!!!!!!!!!!!:P:p κάποια στιγμή ανέβασε το σοφρίτο να το αποθηκευσω!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...