Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Πάντως άλλοι λένε ότι πιο πολύ στην βαθμολογία μετράνε τα γράμματα και ειδικά το πρώτο και άλλοι οι αριθμοί. Πάντως συμφωνώ κι εγώ στο ότι θα έπρεπε να μας λένε αν είναι καλές, μέτριες ή άριστες και όχι βαθμολογία.

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

χαχχαχααχχααχ....μακαρι να παρει απο μας και οχι απο τη πεθερουκλα.....χιχιχιχιχιχι.....:shock::tongue:

μη μη μην το ξαναπεις αυτο!!!!ΜΗΗΗΗΗ!!!

αυτο ελεγα κι εγω οσο ημουνα εγκυος!!!ας μοιαξει οποιον θελει εκτος απο τη πεθερα!!!!

και μολις την εβγαλα και μου την βαλανε στην αγκαλια ειπα παναγια μου η πεθερα μου!!!!!!!!!!!!:shock: :shock: :shock: :shock:

ευτυχως πανω στον μηνα εγινε ιδια ο μπαμπας της και ηρεμησα!!!!!!!!!χαχαχαχα

Όταν η ζωή σου δίνει 100 λόγους για να κλάψεις...

Δείξ'της ότι υπάρχουν 1000 λόγοι για να χαμογελάς...!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσοπουλα παω να κανω καμμια δουλιτσα!!!!!!!

σας αγαπαω ολες πολυ!!!!!θα τα πουμε αυριο λογικα!!!!

μακια μακια!!!

αναστασακι μου σε εχω στο μυαλο μου να ξερεις!!!θελω να αρχιζω να σε διαβαζω πιο ηρεμη!!!

(((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))

οκ νατασσάκι σε ευχαριστώ!!! φιλάκια!!!! θα σε περιμένουμε αυριο πρωι για καφεδάκο!!! (((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

αυτο ελεγα κι εγω οσο ημουνα εγκυος!!!ας μοιαξει οποιον θελει εκτος απο τη πεθερα!!!!

και μολις την εβγαλα και μου την βαλανε στην αγκαλια ειπα παναγια μου η πεθερα μου!!!!!!!!!!!!:shock: :shock: :shock: :shock:

χαχχαχαχχαχχαχαχχα καλόοοοοοοοοοοοοοοοοοοο

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

κοριτσοπουλα παω να κανω καμμια δουλιτσα!!!!!!!

σας αγαπαω ολες πολυ!!!!!θα τα πουμε αυριο λογικα!!!!

μακια μακια!!!

αναστασακι μου σε εχω στο μυαλο μου να ξερεις!!!θελω να αρχιζω να σε διαβαζω πιο ηρεμη!!!

(((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))

χαχαχχαχα καλοοοοοοοοοοοοοοο!

φιλακια πολα Νατασακι μουυυυυ..να μπαινεςι πιο συχναααααααααα...καλες δουλειτσες!

((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))))))))):P:p

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

χαχαχχαχα καλοοοοοοοοοοοοοοο!

φιλακια πολα Νατασακι μουυυυυ..να μπαινεςι πιο συχναααααααααα...καλες δουλειτσες!

((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))))))))):P:p

φιλακια λενιω μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!((((((((((((((((()))))))))))))))

Όταν η ζωή σου δίνει 100 λόγους για να κλάψεις...

Δείξ'της ότι υπάρχουν 1000 λόγοι για να χαμογελάς...!

Διαφημίσεις

Koριτσια δεν θα πιστεψετε τι επαθα.....μολις εφαγα τα δημητριακα και ηρθα παλι να σας γραψω δεν εγραφε τιποτα....ειχε κολλησει το πληκτρολογιο!!!

Τον εκλεισα και τον ξανανοιξα και παλι τιποτα....περιμενα λιγακι παλευοντας να βρω λυση και τιποτα.....μετα εκανα επανεκκινηση και εφτιαξε επιτελου!!!!!

Δεν προλαβα και την νατασαρα μας.....

Νατασαρα μου??????? Τα ειπαμε στο φεις εμεις αλλα εδω εχω καιρο να σε δω να τα πουμε! Ευχομαι να ειναι καλα η γαρδενια μας μετα την λαχταρα αυτη....τουλαχιστον δεν εγινε κατι χειροτερο δεν λες? Βεβαια καλο θα ηταν ουτε αυτο να μην γινοταν αλλα ματακια μου αυτα εχουν τα παιδια...δεν μπορουν να προσεχουν τα παντα...!!!!!!Να μπαινεις να τα λεμε!!!

Φιλια πολλα και ειδικα στην γαρδενια τα περισσοτερα!!!!!!!

Ουφ τι ζέστη πάλι σήμερα; Βλέπω τον Παρλιάρο στο Μέγκα και μου τρέχουν τα σάλια με τα γλυκά! :shock::shock::shock::shock::shock: Θα σκάσω!!!!

Παλι καλα που δεν ανοιξα καθολου τηλεοραση σημερα....χιχιχιχιχ!!!!!

Διαφημίσεις

Ουφ τι ζέστη πάλι σήμερα; Βλέπω τον Παρλιάρο στο Μέγκα και μου τρέχουν τα σάλια με τα γλυκά! :shock::shock::shock::shock::shock: Θα σκάσω!!!!

μπα δεν τονβλέπω!!! δεν μ'αρέσει ο παρλιάρος!!!!!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Εχασα τοσο χρονο με το να παλευω να φτιαξω το πληκτρολογιο και τωρα πρεπει να παω να μαγειρεψω....μοσχαρακι σοφριτο θα κανω...μιαμ μιαμ εχετε φτιαξει ποτε ή να σας στειλω την συνταγη????

Λοιπον, σας αφηνω και αν προλαβω θα ξαναμπω μετα....προς το παρον φιλακια σε ολες!!!!!!!

0002043B.gif

μπα δεν τονβλέπω!!! δεν μ'αρέσει ο παρλιάρος!!!!!!!!!!

Φτιαχνει κατι γλυκα με σοκολατα ονειρο....η σοκολατα ειναι η ειδικοτητα του!!!!!! Αχχχχχχ......δεν θα γεννησω που θα παει?Θα φαω εναν τονο γλυκα....και μετα θα προσπαθω να χασω τον εναν τονο που θα εχω παρει σε κιλα...χαχαχα!

Αντε παω παω γιατι θα μεινουμε νηστικοι!!!!

Εχασα τοσο χρονο με το να παλευω να φτιαξω το πληκτρολογιο και τωρα πρεπει να παω να μαγειρεψω....μοσχαρακι σοφριτο θα κανω...μιαμ μιαμ εχετε φτιαξει ποτε ή να σας στειλω την συνταγη????

Λοιπον, σας αφηνω και αν προλαβω θα ξαναμπω μετα....προς το παρον φιλακια σε ολες!!!!!!!

0002043B.gif

Τέλειο το σοφρίτο Ματινάρα μου!!!! Με ρυζάκι ή πατατούλες; Πω πω καλά δεν το συζητώ μου έχεις βάλει ιδέες για όλη την εβδομάδα που έρχεται! Ωχχχχ 10 κιλά θα πάρω αλλά λίγο με νοιάζει αν είναι καλά ο πασάς μου θα του δώσω να καταλάβει!

0002043B.gif

στείλε πρώτη φορά το ακούω!!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...