Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Πάντως άλλοι λένε ότι πιο πολύ στην βαθμολογία μετράνε τα γράμματα και ειδικά το πρώτο και άλλοι οι αριθμοί. Πάντως συμφωνώ κι εγώ στο ότι θα έπρεπε να μας λένε αν είναι καλές, μέτριες ή άριστες και όχι βαθμολογία.

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

παρήγγειλα από το ιντερνετ αυτη τη ζώνη για το αυτοκίνητο, γιατι τελευταια που παω στη μαμα μου δεν υποφέρεται!!!

http://www.irabebe.gr/product/0069001/zoni-egkimosinis

0069001_1.300

τι ακριβως ειναι αυτο αναστασια??? :shock: ζωνη για εγκυες η' βλακεια ειπα??

Όταν η ζωή σου δίνει 100 λόγους για να κλάψεις...

Δείξ'της ότι υπάρχουν 1000 λόγοι για να χαμογελάς...!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

kοντευω Νατασακι μου..ευχαρηστω πολυ φιλεναδιτσα μου!μακαρι αυτη τη φορα να πανε ολα καλα κ να μην πονεσω τοσο;);)

τι καλα που δεν εκλαψε κ σου ηταν κ πιο ευκολο να την αφηνεις!

αχ μωρε η γλυκουλα μου της αρεσει εκει τι καλα!σιγουρα κανει καλο στο παιδι κ γω του χρονου θα τον στειλω οπως κ δηποτε!

ναι να μπαινεις να τα λεμε καθε μερα οπως παλια!γιουπιιιιιι!

((((((((((((((((((((((((((*))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))));););):P

ολα καλα θα πανε θα δεις η δευτερη γεννα ειναι πιο ευκολη παντα!!!!!(((((((((((((((((((((()))))))))))))))))

αναστασακι μου τι κανεις???να σου πω την αληθεια δεν περιμενα να κλαψει!!ειναι παρα πολυ κοινωνικη...μιλαει σε ολο τον κοσμο στον δρομο ρωταει ολα τα παιδακια που βλεπει πως τα λενε και γενικα δεν εχει προβλημα προσαρμογης κανενα!!! απλα ειχακαποιους ενδοιασμους μηπως τυχον δεν της αρεσει το περιβαλλον και αντιδρασει!!αλλα ευτυχως μεχρι στιγμης ολα καλα!!!!!

τέλεια!!! μόνο η θάλασσα δεν της αρέσει ε??? όταν το ειχα διαβάσει στο φεις!!! γελούσα!!!

καλά είμαι εγώ νατασάκι μου! τα γνωστά ! χαπακόνομαι!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

τι ακριβως ειναι αυτο αναστασια??? :shock: ζωνη για εγκυες η' βλακεια ειπα??

τη φορας και κουμπώνει στη ζώνη αυτοκινήτου πιο χαμηλά για να μην πείζει την κοιλιά..

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

τέλεια!!! μόνο η θάλασσα δεν της αρέσει ε??? όταν το ειχα διαβάσει στο φεις!!! γελούσα!!!

καλά είμαι εγώ νατασάκι μου! τα γνωστά ! χαπακόνομαι!!

χαχαχαχαχαχα ναιιιι!!!!!Η ΘΑΛΑΣΣΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΜΕΡΟς ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΔΕΙς ΝΑ ΚΑΘΕΤΑΙ ΑΚΙΝΗΤΗ!!!!!μια κοπελα στο εξοχικο που την ηξερε τι ζιζανιο ειναι οταν την ειδε στην θαλασσα ακουνιτη μου λεει ''δεν το πιστευω'' η ξενουλα καθεται στην καρεκλα?''της φανηκε ανηκουστο που δεν πηγαινε πανω κατω ολη την ωρα!!!χαχχαχααχ!

χαπακωνεσαι γιατι αγαπη?για τις συσπασουλες!!μην αγχωνεσαι και μην εχειες το μυαλο σου εκει συνεχεια!κι εγω ειχα απο τον 6 μηνα συνεχεια!!!αλλα ολα πηγανε καλα!!!τιποτα κακο δεν εγινε!!!!μην σε πιανει αγχος!!!δεν ξερω αλλα απο ολες εδω σε διαβαζω σαν την πιο αγχωμενη!!!γιατι πουλακι μου???

καλημερα φιλεναδιτσες μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τι κανετε????

μου λειψατε και μου λειπετε πααααραπολυυυυυυ!!!!

σας διαβαζω σχεδον καθε μερα και μαθαινω τα νεα σας!!!!!!!!!!!!!!!!!

εμεις ξεκινησαμε σχολειο!!!!!(παιδικο σταθμο)!!!!!μεγαλωσε το κοριτσακι μου μωρε!!!!!

το καλοκαιρι ειχαμε ενα ατυχημα με την μικρουλα μου αλλα ευτυχως τωρα ολα καλα αν και θα παρει καιρο να αναρρωσει πληρως!!!!

σας φιλω και σας αγαπαω ολες παρα πολυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

νατασσαρα μουουουουουοουουουουουυοουυ

αγαπουλα μουουουυουουουουουοουυ

τι κανεις?πως εισαι?το γαρδενακι μας πηγε σχολειο ε??????αχ δεν το πιστευωωωωωω......καλη σταδιοδρομια να εχει στον παιδικο....χιχιχιχιχιχ....

πολυ μου ελειψες....!!!!!!

τωρα να μπαινεις πιο συχνα που θα εχεις περισσοτερο ελευθερο χρονο....ναι????

(((((((((((((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))))))))

bg1142822.jpg

princess2.gif

χαχαχαχαχαχα ναιιιι!!!!!Η ΘΑΛΑΣΣΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΜΕΡΟς ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΔΕΙς ΝΑ ΚΑΘΕΤΑΙ ΑΚΙΝΗΤΗ!!!!!μια κοπελα στο εξοχικο που την ηξερε τι ζιζανιο ειναι οταν την ειδε στην θαλασσα ακουνιτη μου λεει ''δεν το πιστευω'' η ξενουλα καθεται στην καρεκλα?''της φανηκε ανηκουστο που δεν πηγαινε πανω κατω ολη την ωρα!!!χαχχαχααχ!

χαπακωνεσαι γιατι αγαπη?για τις συσπασουλες!!μην αγχωνεσαι και μην εχειες το μυαλο σου εκει συνεχεια!κι εγω ειχα απο τον 6 μηνα συνεχεια!!!αλλα ολα πηγανε καλα!!!τιποτα κακο δεν εγινε!!!!μην σε πιανει αγχος!!!δεν ξερω αλλα απο ολες εδω σε διαβαζω σαν την πιο αγχωμενη!!!γιατι πουλακι μου???

γιατί φοβάμει πολύ! μπορεί να με άγχωσε αι η γιατρός πολύ δεν ξέρω!!!

από τη μία μυ είπε ότι έκανα μια μικρη αποκκόληση και μου εδωσε ουτροτζεσταν, από την αλλη οι συσπάσεις που και με τα χάπια δεν φευγουν.. είναι να μην αγχώνομαι?? προσπαθώ όμως να το διώξω το άγχος....:rolleyes:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

νατασσαρα μουουουουουοουουουουουυοουυ

αγαπουλα μουουουυουουουουουοουυ

τι κανεις?πως εισαι?το γαρδενακι μας πηγε σχολειο ε??????αχ δεν το πιστευωωωωωω......καλη σταδιοδρομια να εχει στον παιδικο....χιχιχιχιχιχ....

πολυ μου ελειψες....!!!!!!

τωρα να μπαινεις πιο συχνα που θα εχεις περισσοτερο ελευθερο χρονο....ναι????

(((((((((((((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))))))))

μαναρο μαναρα μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!

καλα ειμαι αγαπαρα εσυ??????????????????τι κανει η μικρη θεα κορουλα σου???γιατι θεα θα ειναι σιγουρα με τετοιους γονεις!!!!;)

κι εμενα μου ελειψες πολυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!

κι θα μπαινω τωρα πιο συχνα αφου μου λειψατε παρα πολυ!!!!!!!

(((((((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))

Διαφημίσεις

μαναρο μαναρα μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!

καλα ειμαι αγαπαρα εσυ??????????????????τι κανει η μικρη θεα κορουλα σου???γιατι θεα θα ειναι σιγουρα με τετοιους γονεις!!!!;)

κι εμενα μου ελειψες πολυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!

κι θα μπαινω τωρα πιο συχνα αφου μου λειψατε παρα πολυ!!!!!!!

(((((((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))

χαχχαχααχχααχ....μακαρι να παρει απο μας και οχι απο τη πεθερουκλα.....χιχιχιχιχιχι.....:shock::tongue:

bg1142822.jpg

princess2.gif

γιατί φοβάμει πολύ! μπορεί να με άγχωσε αι η γιατρός πολύ δεν ξέρω!!!

από τη μία μυ είπε ότι έκανα μια μικρη αποκκόληση και μου εδωσε ουτροτζεσταν, από την αλλη οι συσπάσεις που και με τα χάπια δεν φευγουν.. είναι να μην αγχώνομαι?? προσπαθώ όμως να το διώξω το άγχος....:rolleyes:

αναστασακι μου καλο αν σε αγχωνει η γιατρος σου να την αλλαξεις!μιλαω σοβαρα τωρα γιατι ειναι οτι χειροτερο για μια νεα μανουλα να την αγχωνει ο γυναικολογος της!εγω αλλαξα γιατρο στον 8 μηνα και δοξαζω τον θεο που το εκανα!!!!πανε σε αλλον γιατρο που δεν θα σε αγχωνει και θα σε ηρεμει οχι θα σε πανικοβαλλει!!!((((((((((())))))))))))

κοριτσοπουλα παω να κανω καμμια δουλιτσα!!!!!!!

σας αγαπαω ολες πολυ!!!!!θα τα πουμε αυριο λογικα!!!!

μακια μακια!!!

αναστασακι μου σε εχω στο μυαλο μου να ξερεις!!!θελω να αρχιζω να σε διαβαζω πιο ηρεμη!!!

(((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))

αναστασακι μου καλο αν σε αγχωνει η γιατρος σου να την αλλαξεις!μιλαω σοβαρα τωρα γιατι ειναι οτι χειροτερο για μια νεα μανουλα να την αγχωνει ο γυναικολογος της!εγω αλλαξα γιατρο στον 8 μηνα και δοξαζω τον θεο που το εκανα!!!!πανε σε αλλον γιατρο που δεν θα σε αγχωνει και θα σε ηρεμει οχι θα σε πανικοβαλλει!!!((((((((((())))))))))))

μπορεί να έιναι και η ιδέα μου! δεν τα ρίχνω σε αυτήν. γιατι και ο άντρας μου που ήταν μαζί μου, μου λέει πως τη γιατρό δεν την είδε καθόλου αγχωμένη... απλά εγώ και από τη φυσή μου ανησυχώ για τα πάντα!!! αφού λέω πρώτα ο θεός να πάνε όλα καλά και να γεννήσω τι θα κάνω?? θα πηγαίνω πάνω από το μωρό για να βλέπω αν αναπνέει???????:shock::shock::shock:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...