Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Πάντως άλλοι λένε ότι πιο πολύ στην βαθμολογία μετράνε τα γράμματα και ειδικά το πρώτο και άλλοι οι αριθμοί. Πάντως συμφωνώ κι εγώ στο ότι θα έπρεπε να μας λένε αν είναι καλές, μέτριες ή άριστες και όχι βαθμολογία.

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσάκια μου σας ευχαριστώ όλες πάρα πολύ! Πραγματικά αισθάνομαι πως κάποιοι άνθρωποι με σκέφτονται όσον αφορά αυτό που περνάω!

Ματινάκι μου άνοιξες την όρεξη με τις μπριζολίτσες σου! Μιαμ μιαμ το αγόρι μου τις ζητάει! Μάλλον το Σάββατο τώρα γιατί αύριο το πρόγραμμα έχει όσπριο! ;););)

Ιωαννάκι κ αν θες τη γνώμη μου, μην ψάχνεις στο ίντερνετ διάφορα γιατί θα αγχώνεσαι περισσότερο.....

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

ετσι ειναι Ιωαννακι μου σε καταλαβαινουμε απολυτα..αυτο που περνας δεν ειναι ευκολο κ ολες λιγο πολυ εχουμε περασει καπιες εγωνιες κ οταν αφορα τα μωρακια μας γινομαστε πιο ευαισθητες κ κατανουμε την καθεμια με τα δικα της ανχη κ τις αγωνιες που γινονται κ δικα μας μετα;)

συμφωνώ!!:P:p

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Ιωαννάκι κ αν θες τη γνώμη μου, μην ψάχνεις στο ίντερνετ διάφορα γιατί θα αγχώνεσαι περισσότερο.....

Έχεις δίκιο, μπήκα για λίγο εχθές το βράδυ και φρικάρισα τελείως! Διάβασα κάτι κουλά για την αυξημένη αυχενική διαφάνεια και τα έπαιξα τελείως! Το έκλεισα γρήγορα γρήγορα γιατί δεν θα μπορούσα να κλείσω μάτι! Υπομονή τώρα μέχρι το βράδυ!!!! Ααααααααααααχχχχχχχχχχχχχ!!!!!!!

καλημερα φιλεναδιτσες μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τι κανετε????

μου λειψατε και μου λειπετε πααααραπολυυυυυυ!!!!

σας διαβαζω σχεδον καθε μερα και μαθαινω τα νεα σας!!!!!!!!!!!!!!!!!

εμεις ξεκινησαμε σχολειο!!!!!(παιδικο σταθμο)!!!!!μεγαλωσε το κοριτσακι μου μωρε!!!!!

το καλοκαιρι ειχαμε ενα ατυχημα με την μικρουλα μου αλλα ευτυχως τωρα ολα καλα αν και θα παρει καιρο να αναρρωσει πληρως!!!!

σας φιλω και σας αγαπαω ολες παρα πολυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Όταν η ζωή σου δίνει 100 λόγους για να κλάψεις...

Δείξ'της ότι υπάρχουν 1000 λόγοι για να χαμογελάς...!

Διαφημίσεις

Έχεις δίκιο, μπήκα για λίγο εχθές το βράδυ και φρικάρισα τελείως! Διάβασα κάτι κουλά για την αυξημένη αυχενική διαφάνεια και τα έπαιξα τελείως! Το έκλεισα γρήγορα γρήγορα γιατί δεν θα μπορούσα να κλείσω μάτι! Υπομονή τώρα μέχρι το βράδυ!!!! Ααααααααααααχχχχχχχχχχχχχ!!!!!!!

ναι κ γω οσες φορες ασχοληθηκα ανχωθηκα περισοτερο ..καλυτερα να μην τα διαβαζεις κ απλα να περημενουμε τα αποτελεσματα τα οποια προσευχομαστε να ειναι μονο καλα κ θα ειναι..ο καλος θεουλης κ η παναγια θα ειναι κοντα στο αγορακι σου!

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

ξέρω γιατί κ εγω όποτε μπήκα με επιασε τρομάρα... εδώ μπήκα να διαβάσω για την β'επιπέδου, και γράφει μία κοπέλα πως πήγε και της διέγνωσαν νεκρό έμβρυο......!!!:shock:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

τι κανετε????

εμεις ξεκινησαμε σχολειο!!!!!(παιδικο σταθμο)!!!!!μεγαλωσε το κοριτσακι μου μωρε!!!!!

το καλοκαιρι ειχαμε ενα ατυχημα με την μικρουλα μου αλλα ευτυχως τωρα ολα καλα αν και θα παρει καιρο να αναρρωσει πληρως!!!!

Νατασακι μουυυυυυυυυυ~!φιλεναδιτσα μουυυυυυυ..ποσο πολυ μου ελειψες!

τι κανεις?πως εισαι?πες μας τα νεα σου!:P:p

πηγε τελικα η μικρη..πως τα παει..εκλαιγε καθολου στην αρχη..εγω τελικα απο του χρονου θα τον στειλω;)

τι ατυχημα..ελπιζω να μην ηταν σοβαρο..κ κ γω σαγαπω πολυ πολυυυυυυυυ κ μακαρι να μπαινεις πιο συχνα να τα λεμε..

(((((((((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))))

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

τι κανετε????

νατασσάκι μου, τι επαθε η μικρούλα?????

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Νατασακι μουυυυυυυυυυ~!φιλεναδιτσα μουυυυυυυ..ποσο πολυ μου ελειψες!

τι κανεις?πως εισαι?πες μας τα νεα σου!:P:p

πηγε τελικα η μικρη..πως τα παει..εκλαιγε καθολου στην αρχη..εγω τελικα απο του χρονου θα τον στειλω;)

τι ατυχημα..ελπιζω να μην ηταν σοβαρο..κ κ γω σαγαπω πολυ πολυυυυυυυυ κ μακαρι να μπαινεις πιο συχνα να τα λεμε..

(((((((((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))))

λενιω μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!κι εμενα μου ελειψες παρα πολυ!!!!κοντευεις λενακι μου ε????πολυ λιγο εμεινε!!!!!!με μισο πονο να βγει το καμαρι σου φιλη μου!!!!(αν και θα κανεις καισαρικη αλλα δεν πειραζει)η ευχη παει για να μην πονας μετα την επεμβαση!!χιχιχιχιχι!!!

τελικα πηγε ναι!!!!!δεν εκλαψε καθολου μα καθολου!ισα ισα οταν παω να την παρω μου λεει μαμα γεια εγω παω να παιξω!!χαχαχα!απλα το πρωι οταν της λεω να ετοιμαστουμε μου κανει ναζακια οτι δεν θελει να παει και τετοια αλλα το κανει γιατι της αρεσει το χουχουλιασμα πρωι πρωι στο σπιτι!οπως ολους μας αλλωστε!!!να τον στειλεις λενιω ειναι καλο για το παιδι!!θα σου στειλω μηνυμα να σου πω τι εγινε με την μικρουλα μου!!!!κι εγω σε αγαπαωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!τωρα θα εχω περισσοτερο χρονο και θα μπαινω να τα λεμε!!!!!!μουατσ!!!!!

Διαφημίσεις

λενιω μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!κι εμενα μου ελειψες παρα πολυ!!!!κοντευεις λενακι μου ε????πολυ λιγο εμεινε!!!!!!με μισο πονο να βγει το καμαρι σου φιλη μου!!!!(αν και θα κανεις καισαρικη αλλα δεν πειραζει)η ευχη παει για να μην πονας μετα την επεμβαση!!χιχιχιχιχι!!!

τελικα πηγε ναι!!!!!δεν εκλαψε καθολου μα καθολου!ισα ισα οταν παω να την παρω μου λεει μαμα γεια εγω παω να παιξω!!χαχαχα!απλα το πρωι οταν της λεω να ετοιμαστουμε μου κανει ναζακια οτι δεν θελει να παει και τετοια αλλα το κανει γιατι της αρεσει το χουχουλιασμα πρωι πρωι στο σπιτι!οπως ολους μας αλλωστε!!!να τον στειλεις λενιω ειναι καλο για το παιδι!!θα σου στειλω μηνυμα να σου πω τι εγινε με την μικρουλα μου!!!!κι εγω σε αγαπαωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!τωρα θα εχω περισσοτερο χρονο και θα μπαινω να τα λεμε!!!!!!μουατσ!!!!!

αχ τι καλά που δεν κλαίει!!μπράβο!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

kοντευω Νατασακι μου..ευχαρηστω πολυ φιλεναδιτσα μου!μακαρι αυτη τη φορα να πανε ολα καλα κ να μην πονεσω τοσο;);)

τι καλα που δεν εκλαψε κ σου ηταν κ πιο ευκολο να την αφηνεις!

αχ μωρε η γλυκουλα μου της αρεσει εκει τι καλα!σιγουρα κανει καλο στο παιδι κ γω του χρονου θα τον στειλω οπως κ δηποτε!

ναι να μπαινεις να τα λεμε καθε μερα οπως παλια!γιουπιιιιιι!

((((((((((((((((((((((((((*))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))));););):P

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

αχ τι καλά που δεν κλαίει!!μπράβο!!!!

αναστασακι μου τι κανεις???να σου πω την αληθεια δεν περιμενα να κλαψει!!ειναι παρα πολυ κοινωνικη...μιλαει σε ολο τον κοσμο στον δρομο ρωταει ολα τα παιδακια που βλεπει πως τα λενε και γενικα δεν εχει προβλημα προσαρμογης κανενα!!! απλα ειχακαποιους ενδοιασμους μηπως τυχον δεν της αρεσει το περιβαλλον και αντιδρασει!!αλλα ευτυχως μεχρι στιγμης ολα καλα!!!!!

παρήγγειλα από το ιντερνετ αυτη τη ζώνη για το αυτοκίνητο, γιατι τελευταια που παω στη μαμα μου δεν υποφέρεται!!!

http://www.irabebe.gr/product/0069001/zoni-egkimosinis

0069001_1.300

δεν ηξερα οτι υπηρχε τετια ζωνη..καλα εκανες Αναστασακι μου..πολυ καλη φαινεται!;);)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...