Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ημουν. Θα σου γράψω αργότερα. 

4 ώρες πρίν, little miracle είπε:

Στον Μαστρομ… εισα ; εχω ακουσει εξαιρετικα λογια … πως σου φαινεται ;

Λοιπόν ο Μαστ*** είναι εξαιρετικός γιατρός και πάνω απ’όλα άνθρωπος. Το κέντρο είναι πολύ οργανωμένο. Ο λόγος που πάω αλλού να δοκιμάσω είναι πως δε κάναμε καμία μετατροπή στα πρωτόκολλα ή αν κάναμε κάναμε λίγα πράγματα κ στη πλειοψηφία για 4-5 κύκλους έπαιρνα τα ίδια ακριβώς φάρμακα. Οκ στο φυσικο τροποποιημένο δεν έχεις άπειρες επιλογές αλλά ήρθε η ώρα να δω αν κάποιος έχει κάτι άλλο να μου προτείνει κ να δοκιμάσω κ ένα άλλο εμβρυολογικό. Τις 2 βλαστοκύστες που μου έμειναν τις έχω εκεί σε περίπτωση που αποφασίσω να ξαναγυρίσω. 

• Μου αρέσει 3

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

ντεκαφεϊνε είναι! το χάπι αυτό ανα 6 ώρες πολύ ζόρι τελικά!!!!:-(

ναι ειναι σπαστικο αν λιγες ωρες χαπακωνεσαι..ανυπομονω να τα σταματησω ολα..απο τοπρωι μεχρι το βραδυ με χαπια ειμαι!το χειροτερο μου ειναι το ασβεστιο:rolleyes:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Χαχαχαχαχαχ........παντως επειδη το εχω ψαξει πολυ εχω τις καλυτερες συνταγες! Οποια θελει οτιδηποτε να μου σφυριξει και εφτασα!!!!!

ενοειται Ματινακι μου!κυρια μπαμπαριγου οπως ειπα κ το Αναστασακι:tongue:;););)εισαι η μαγερισσα μας!;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Χαχαχαχαχαχ........παντως επειδη το εχω ψαξει πολυ εχω τις καλυτερες συνταγες! Οποια θελει οτιδηποτε να μου σφυριξει και εφτασα!!!!!

εγώ να σου πώ την αλήθεια μ'αυτες τις μαρινάδες μ'αρέσει να αυτοσχεδι'αζω κιόλας... αλλά με τραβάνε πιο πολύ το χειμώνα τα κρεατικά....

αλλά εννοείτε πως θα σου σφυρίξω!!!:tongue:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

ναι ειναι σπαστικο αν λιγες ωρες χαπακωνεσαι..ανυπομονω να τα σταματησω ολα..απο τοπρωι μεχρι το βραδυ με χαπια ειμαι!το χειροτερο μου ειναι το ασβεστιο:rolleyes:

ωχ δεν το έχω ξεκινήσει ακόμα.. σε ποιο μήνα το πέρνουμε???

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγω στα φαγητα και η Λενιω μας στα γλυκα μαστορισσα!!!!!!

Παω να φαω με εχει κοψει η πεινα και ο μπεμπης κανει τουμπες!!! Πειναει το γλυκουλι μου!!!!!

καλή σας όρεξη!!!;)

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

ωχ δεν το έχω ξεκινήσει ακόμα.. σε ποιο μήνα το πέρνουμε???

δεν ξερω αλοι το δινουν μετα τον τριτο αλοι πιο αργα δεν ειμαι σιγουρη ειναι μετα απο καποιες εξετασεις που θα κανεις ισως αυτες που εκανες τωρα κ βλεπουν τι γινεται αν κ σιγουρα παντα δινουν γιατι οσο ναναι το μωρο παιρνει απο μας κ μετα χρειαζομαστε κ μεις γιαυτο κ παθθαινουμε κραμπες!:shock:

κ γω αργα το ξεκηνησα..σιγουρα καποου 5 μηνων..αν δεν κανω λαθος!ειναι σαν κιμωλια..εμενα ειναι μασωμενα χαπια κ τα μασας μεχρι να διαλυθουν κ μετα πινω πολυ νερο να φυγει γιατι αναγουλιαζω!:shock:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Εγω στα φαγητα και η Λενιω μας στα γλυκα μαστορισσα!!!!!!

Παω να φαω με εχει κοψει η πεινα και ο μπεμπης κανει τουμπες!!! Πειναει το γλυκουλι μου!!!!!

αα ευχαρηστω Ματινακι μου!;);)χαλασε το μιξερ μου κ δεν κανω κ πολα τελευταια μονο κεικ που ειναι ευκολο κ χωρης μιξερ κ για να μην παρω περιοστερα κιλα;):tongue:

διαβασα σε ενα βιβλιο οτι προς το τελος της εγκυμοσηνης πρεπει να τρωμε απο λιγο ανα 4 ωρες γιατι πειναει κ το μωρο κ το εχω προσεξει μωλης φαω μετα απο 4 ωρες εχω μια πειναα!αλα πολες φορες κ ειδικα τα βραδυα δεν τρωω!

καλη ορεξη Ματινακι μου!;);)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

δεν ξερω αλοι το δινουν μετα τον τριτο αλοι πιο αργα δεν ειμαι σιγουρη ειναι μετα απο καποιες εξετασεις που θα κανεις ισως αυτες που εκανες τωρα κ βλεπουν τι γινεται αν κ σιγουρα παντα δινουν γιατι οσο ναναι το μωρο παιρνει απο μας κ μετα χρειαζομαστε κ μεις γιαυτο κ παθθαινουμε κραμπες!:shock:

κ γω αργα το ξεκηνησα..σιγουρα καποου 5 μηνων..αν δεν κανω λαθος!ειναι σαν κιμωλια..εμενα ειναι μασωμενα χαπια κ τα μασας μεχρι να διαλυθουν κ μετα πινω πολυ νερο να φυγει γιατι αναγουλιαζω!:shock:

και εγώ πιστεύω πως αυτη τη φορά θα μου δώσει... και ακόμα δεν ε΄χω κάνει και την εξεταση με τη γλυκόζη....δεν υπάρχει σε άλλη μορφή το ασβέστιο??? γιατί τόση τειράνεια βρε παιδί μου!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

και εγώ πιστεύω πως αυτη τη φορά θα μου δώσει... και ακόμα δεν ε΄χω κάνει και την εξεταση με τη γλυκόζη....δεν υπάρχει σε άλλη μορφή το ασβέστιο??? γιατί τόση τειράνεια βρε παιδί μου!!!!!

νομιζω πως το Ματινακι το παιρνει αλιως!δεν ξερω εγω κ στις δυο εγκυμοσινες ετσι το επαιρνα κ δεν μαρεσει καθολου:shock:

Αναστασακι μου η κοιλιτσα σου πως ειναι μυτερη?εχει φουσκωσει αρκετα?

εμενα σημερα μου ειπε μια κοπελα οπου να ναι γεννας ε!κ λεω ε εχω ακομα σε ενα μηνα!εμενα η κοιλια μου ειναι πολυ μυτερη κ μεγαλη κ ηδη φαινομαι λες κ σε λιγο γενναω!:tongue:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

νομιζω πως το Ματινακι το παιρνει αλιως!δεν ξερω εγω κ στις δυο εγκυμοσινες ετσι το επαιρνα κ δεν μαρεσει καθολου:shock:

Αναστασακι μου η κοιλιτσα σου πως ειναι μυτερη?εχει φουσκωσει αρκετα?

εμενα σημερα μου ειπε μια κοπελα οπου να ναι γεννας ε!κ λεω ε εχω ακομα σε ενα μηνα!εμενα η κοιλια μου ειναι πολυ μυτερη κ μεγαλη κ ηδη φαινομαι λες κ σε λιγο γενναω!:tongue:

εμένα δεν μου φαίνεται πολύ μεγάλη αλλά είναι όντως μυτερή!! από και πέρα νομίζω πως θα αρχίσει να μεγαλώνει αρκετά ε??? άσε και σήμερα το πρωί το σκευτόμουν ότι δεν έχω μεγάλη κοιλιά κάθε μέρα την κοιτάω.

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Κοριτσάκια μου σας ευχαριστώ όλες πάρα πολύ! Πραγματικά αισθάνομαι πως κάποιοι άνθρωποι με σκέφτονται όσον αφορά αυτό που περνάω!

Ματινάκι μου άνοιξες την όρεξη με τις μπριζολίτσες σου! Μιαμ μιαμ το αγόρι μου τις ζητάει! Μάλλον το Σάββατο τώρα γιατί αύριο το πρόγραμμα έχει όσπριο! ;););)

εμένα δεν μου φαίνεται πολύ μεγάλη αλλά είναι όντως μυτερή!! από και πέρα νομίζω πως θα αρχίσει να μεγαλώνει αρκετά ε??? άσε και σήμερα το πρωί το σκευτόμουν ότι δεν έχω μεγάλη κοιλιά κάθε μέρα την κοιτάω.

αφου εχεις ακομα μικρουλα κοιλιτσα δεν νομιζω να κανεις μεγαλη κοιλια απλα σιγουρα εσενα θα σου φαινεται μεγαλη μετα τον 7ο!εγω κ στον μικρο ειχα μεγαλη κοιλια για το σωμα μου!αλα οτι ειναι μυτερες τελικα στα αγορακια ισχυει;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

αφου εχεις ακομα μικρουλα κοιλιτσα δεν νομιζω να κανεις μεγαλη κοιλια απλα σιγουρα εσενα θα σου φαινεται μεγαλη μετα τον 7ο!εγω κ στον μικρο ειχα μεγαλη κοιλια για το σωμα μου!αλα οτι ειναι μυτερες τελικα στα αγορακια ισχυει;)

θα σου στείλω φωτό να μου πεις!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Κοριτσάκια μου σας ευχαριστώ όλες πάρα πολύ! Πραγματικά αισθάνομαι πως κάποιοι άνθρωποι με σκέφτονται όσον αφορά αυτό που περνάω!

Ματινάκι μου άνοιξες την όρεξη με τις μπριζολίτσες σου! Μιαμ μιαμ το αγόρι μου τις ζητάει! Μάλλον το Σάββατο τώρα γιατί αύριο το πρόγραμμα έχει όσπριο! ;););)

ετσι ειναι Ιωαννακι μου σε καταλαβαινουμε απολυτα..αυτο που περνας δεν ειναι ευκολο κ ολες λιγο πολυ εχουμε περασει καπιες εγωνιες κ οταν αφορα τα μωρακια μας γινομαστε πιο ευαισθητες κ κατανουμε την καθεμια με τα δικα της ανχη κ τις αγωνιες που γινονται κ δικα μας μετα;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...