Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ημουν. Θα σου γράψω αργότερα. 

4 ώρες πρίν, little miracle είπε:

Στον Μαστρομ… εισα ; εχω ακουσει εξαιρετικα λογια … πως σου φαινεται ;

Λοιπόν ο Μαστ*** είναι εξαιρετικός γιατρός και πάνω απ’όλα άνθρωπος. Το κέντρο είναι πολύ οργανωμένο. Ο λόγος που πάω αλλού να δοκιμάσω είναι πως δε κάναμε καμία μετατροπή στα πρωτόκολλα ή αν κάναμε κάναμε λίγα πράγματα κ στη πλειοψηφία για 4-5 κύκλους έπαιρνα τα ίδια ακριβώς φάρμακα. Οκ στο φυσικο τροποποιημένο δεν έχεις άπειρες επιλογές αλλά ήρθε η ώρα να δω αν κάποιος έχει κάτι άλλο να μου προτείνει κ να δοκιμάσω κ ένα άλλο εμβρυολογικό. Τις 2 βλαστοκύστες που μου έμειναν τις έχω εκεί σε περίπτωση που αποφασίσω να ξαναγυρίσω. 

• Μου αρέσει 3

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

οκ!!πάω να ντυθώ και φεύγω! Είδες το τικεράκι σου????:P:p μεγάλωσε το σποράκι!!!!:tongue::tongue:

Έχεις δίκιο για το τικεράκι! μεγάλωσε το αγόρι μου! Πάντως έχει τέλεια χέρια! Τα δάχτυλά του φαινότανε τόσο καθαρά που πάθαμε όλοι πλάκα! Λες και βλέπαμε τα χέρια και τα δάχτυλα ενός μεγάλου ανθρώπου! Τόσο καθαρά! Τι να πω; Να είναι καλά το παιδάκι μου! Ξέρω πως σας κούρασα με αυτό αλλά δεν μπορώ να σκεφτώ τίποτε άλλο τώρα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Έχεις δίκιο για το τικεράκι! μεγάλωσε το αγόρι μου! Πάντως έχει τέλεια χέρια! Τα δάχτυλά του φαινότανε τόσο καθαρά που πάθαμε όλοι πλάκα! Λες και βλέπαμε τα χέρια και τα δάχτυλα ενός μεγάλου ανθρώπου! Τόσο καθαρά! Τι να πω; Να είναι καλά το παιδάκι μου! Ξέρω πως σας κούρασα με αυτό αλλά δεν μπορώ να σκεφτώ τίποτε άλλο τώρα!

τι λές βρε Ιωαννάκι μας!! γι'αυτό δεν είμαστε εμείς εδώ???? για να μιλάμε για τα πάντα!! και να λέμε τις ανυσηχίες μας!!!!! μην ακούω τέτοια!!!:mad::-x

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Ρανια παρε αυτη και σου στελνω κι αλλες για να διαλεξεις!!!

Μπριζόλες μοσχαρίσιες μαριναρισμένες (για 4 άτομα)

Υλικά:

4 μεγάλα μοσχαρίσιες μπριζόλες από κόντρα

Για την μαρινάδα:

1 φλιτζάνι του τσαγιού κόκκινο κρασί

¾ του φλιτζανιού του τσαγιού ελαιόλαδο

4 σκελίδες σκόρδο λιωμένες

Χυμό από μισό πορτοκάλι

1 φύλλο δάφνης

1 κουταλιά της σούπας ρίγανη

1 κουταλιά της θυμάρι

1 κουταλιά της σούπας κόκκους πιπεριού σπασμένους στο γουδί

Παρασκευή:

Σε ένα βαθύ σκεύος βάζουμε όλα τα υλικά της μαρινάδας και τα ανακατεύουμε καλά.

Χαράζουμε ελαφρά τις μπριζόλες και τις βάζουμε μέσα στην μαρινάδα.

Σκεπάζουμε το σκεύος με διάφανη μεμβράνη και το αφήνουμε στο ψυγείο για αρκετές ώρες (4-5).

Ψήνουμε τις μπριζόλες στα κάρβουνα ή στο grill για όσο εμείς θέλουμε.

Συνοδεύουμε με πατάτες ή ρύζι.

γεια σου ματινα μπαρμπαρίγου!!! χεχεχχε

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Καλημερα Λενιω μου τι κανετε μανα με τους 2 σου γιους????

Καλα εκανες και γουρουνιασες!!!! Κι εγω χθες εφαγα παγωτινι και ενα γλυκακι πουρακι με γεμιση πραλινα! Μουρλια! Ε δεν μπορω να μην τρωω καθολου γλυκα....τα ζηταει ο οργανισμος μου!!!!!

καλημέρα Λενούκο!!! σε ευχαριστώ πολύ!!! καλά έκανες και έφαγες?? αφού το ήθελε ο μικρούλης όχι εσύ!:tongue: αλλά αυτό το έχει παρατηρησει και εγώ με τη σοκολάτα και τις καούρες....

ναι κοριτσακια μου γουρουνιασα για τα καλα..η μερεντα απο τηην αρχη της εγκυμοσηνης μου φερνει πολυ ασχημες καουρες:rolleyes::(παντως μετα απο λιγο που ξεκηνησα να τρωω ο μπεμπακος μου δεν σταματουσε να κλωτσαει το ευχαρηστηθηκε κ αυτος:tongue:

εμεις καλα ειμαστε..ηρθα στην μανουλα μου..πηγαμε λαικη μαζι κ ηρθαμε απο δω..ο μικρος παιζει κατω με τον μεγαλο τον παππου του κ εγω χαλαρωνω εδω μαζι σας κ με το φβ με ενα παιχνιδι που παιζω;)

οσο για τα γλυκα ειναι πολυ δυσκολα να μην φας καθολου..τα θελει ο οργανισμος μας!σημερα πηρα κ ενα φορεματακι απο την λαικη αερινο πρασινο χρωμα με 10 ευρω!ειχα πολυ ομορφα σχεδια οτι πρεπει για εγκυμοσηνη κ ωραια χρωματα αλα πηρα μονο ενα αν κ μαρεσαν κιαλα!δεν πειραζει:tongue:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

καλημερουδιαααααααααααααααααα!~

τι κανετε φιλεναδιτσες μουυυυ?

Ρανιουκο μουυυ ο ελληνικος κ ο γαλικος επιτρεπεται κ γενικα μεχρι 300 γρ καφεινη μπορουμε να πινουμε!

Ματινακι μου εγω σημερα το πρωι πηρα ενα κρουασαν με μερεντα κ κακαο κ εφαγα ..γουρουνιασα σημερα αλα το ευχαρηστηθηκα ασχετα που πινω σοδα τωρα γιατι εχω καουρες απο τη μερεντα~!:rolleyes::tongue:

Αναστασακι μου καλα αποτελεσματα να εχεις!

Ιωαννακι μου ολη μας η θετικη ενεργεια μαζι σου..αγωνιουμε για τα αποτελεσματα σου!

Μαρακι μου τελεια τα νεακια σου!ολα καλα~;)

καλημεα λενιω μουουουουουουοουυου........τι κανεις αγαπουλα μου???:P

bg1142822.jpg

princess2.gif

4 μοσχαρίσιες μπριζόλες 3 σκελίδες σκόρδο 2 κρεμμύδια 1 κουταλιά ξίδι 1 κουτάκι μπίρα πιπέρι ρίγανη

Xτυπάμε τις μπριζόλες με το γουδοχέρι μέχρι να πλατύνουν και να μαλακώσουν. Kόβουμε τα κρεμμύδια και τα σκόρδα σε μεγάλα κομμάτια. Bάζουμε τις μπριζόλες σε βαθύ μπολ και τις ανακατεύουμε με τα υπόλοιπα υλικά. Tις αφήνουμε να μαριναριστούν το λιγότερο 5 ώρες. Tις καθαρίζουμε από τα κρεμμύδια και τα σκόρδα και τις ψήνουμε στα κάρβουνα.

tips_title.gif

Oι μπριζόλες που προτείνουμε γίνονται καταπληκτικές όταν είναι σχάρας. Για μεγαλύτερη ευκολία όμως μπορείτε να τις ψήσετε και στο γκριλ. Συνοδεύστε τις με μία φρέσκια σαλάτα, όπως -για παράδειγμα- μαρούλι. Mπορείτε να τις σερβίρετε με πατάτες και ντομάτες ψητές στα κάρβουνα ή στο γκριλ. Για να μην είναι στεγνές, ραντίστε τις κατά το σερβίρισμα με λίγο φρεσκοχτυπημένο λαδολέμονο.

Mπίρες για το μαγείρεμα

Προσέξτε, γιατί και η μπίρα έχει ημερομηνία λήξης. Oι περισσότερες μπίρες είναι κατάλληλες για μαρινάρισμα. Στην αγορά θα βρείτε μπίρα: Lager (κοινή ξανθιά μπίρα), Ale (δυνατή ξανθιά μπίρα), Pils (ελαφριά ξανθιά μπίρα), Stout (μαύρη μπίρα). Προτιμήστε μία απλή ξανθιά!

καταλαβαινουμε Ιωαννακι μου ολες στην θεση σου ετσι θα καναμε!μακαρι να μαθεις τα αποτελεσματα συντομα κ να ειναι ολα τελεια κ να φυγει αυτη η αγωνια!

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Ρανια παρε αυτη και σου στελνω κι αλλες για να διαλεξεις!!!

Μπριζόλες μοσχαρίσιες μαριναρισμένες (για 4 άτομα)

Υλικά:

4 μεγάλα μοσχαρίσιες μπριζόλες από κόντρα

Για την μαρινάδα:

1 φλιτζάνι του τσαγιού κόκκινο κρασί

¾ του φλιτζανιού του τσαγιού ελαιόλαδο

4 σκελίδες σκόρδο λιωμένες

Χυμό από μισό πορτοκάλι

1 φύλλο δάφνης

1 κουταλιά της σούπας ρίγανη

1 κουταλιά της θυμάρι

1 κουταλιά της σούπας κόκκους πιπεριού σπασμένους στο γουδί

Παρασκευή:

Σε ένα βαθύ σκεύος βάζουμε όλα τα υλικά της μαρινάδας και τα ανακατεύουμε καλά.

Χαράζουμε ελαφρά τις μπριζόλες και τις βάζουμε μέσα στην μαρινάδα.

Σκεπάζουμε το σκεύος με διάφανη μεμβράνη και το αφήνουμε στο ψυγείο για αρκετές ώρες (4-5).

Ψήνουμε τις μπριζόλες στα κάρβουνα ή στο grill για όσο εμείς θέλουμε.

Συνοδεύουμε με πατάτες ή ρύζι.

τσ τσ τσ τσ τσ τσ .....θα την φτιαξω εννοειται γιατι οτι μου εχεις δωσει βγαινει τελειοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο.....

(((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))):P

bg1142822.jpg

princess2.gif

έφτιαξα έναν καταπληκτικο καφέ να πιώ και με πιάσαν τωρα και οι ταχυπαλμιες από το χάπι που ήπια πριν 1 ωρα! τι να κάνω?? λέτε να μην τον πιώ??

αν ειναι ντεκαφεινε δεν νομιζω να πειραζει!;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

καλημεα λενιω μουουουουουουοουυου........τι κανεις αγαπουλα μου???:P

καλημερα ρανιουκακο μουυυ!καλα ειμαιιιιιιιιιιιιι!εσυυυυυυυυυυυυυυ!?:-P:razz:

νιωθω οτι ο μικρος θελει να βγει ωρες ωρες!:tongue:κ φαγουριζεται κ η κοιλια ωρες ωρες τοσο εντονα τι σπαστικο:shock:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Ιωαννακι μου δεν μας κουρασες καθολου μην το ξαναπεις αυτο σε παρακαλω! Περιμενουμε με αγωνια τα αποτελεσματα και προσευχομαστε να το ξερεις αυτο!

4 μοσχαρίσιες μπριζόλες 3 σκελίδες σκόρδο 2 κρεμμύδια 1 κουταλιά ξίδι 1 κουτάκι μπίρα πιπέρι ρίγανη

Xτυπάμε τις μπριζόλες με το γουδοχέρι μέχρι να πλατύνουν και να μαλακώσουν. Kόβουμε τα κρεμμύδια και τα σκόρδα σε μεγάλα κομμάτια. Bάζουμε τις μπριζόλες σε βαθύ μπολ και τις ανακατεύουμε με τα υπόλοιπα υλικά. Tις αφήνουμε να μαριναριστούν το λιγότερο 5 ώρες. Tις καθαρίζουμε από τα κρεμμύδια και τα σκόρδα και τις ψήνουμε στα κάρβουνα.

tips_title.gif

Oι μπριζόλες που προτείνουμε γίνονται καταπληκτικές όταν είναι σχάρας. Για μεγαλύτερη ευκολία όμως μπορείτε να τις ψήσετε και στο γκριλ. Συνοδεύστε τις με μία φρέσκια σαλάτα, όπως -για παράδειγμα- μαρούλι. Mπορείτε να τις σερβίρετε με πατάτες και ντομάτες ψητές στα κάρβουνα ή στο γκριλ. Για να μην είναι στεγνές, ραντίστε τις κατά το σερβίρισμα με λίγο φρεσκοχτυπημένο λαδολέμονο.

Mπίρες για το μαγείρεμα

Προσέξτε, γιατί και η μπίρα έχει ημερομηνία λήξης. Oι περισσότερες μπίρες είναι κατάλληλες για μαρινάρισμα. Στην αγορά θα βρείτε μπίρα: Lager (κοινή ξανθιά μπίρα), Ale (δυνατή ξανθιά μπίρα), Pils (ελαφριά ξανθιά μπίρα), Stout (μαύρη μπίρα). Προτιμήστε μία απλή ξανθιά!

αχ κι αυτη τελειααααααααααααααααααααααα......φτανει καλε......με καλυψεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς.....χαχαχχαχαχαχχαχχαχαχχααχ:shock:

bg1142822.jpg

princess2.gif

γεια σου ματινα μπαρμπαρίγου!!! χεχεχχε

Χαχαχαχαχαχ........παντως επειδη το εχω ψαξει πολυ εχω τις καλυτερες συνταγες! Οποια θελει οτιδηποτε να μου σφυριξει και εφτασα!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...