Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ημουν. Θα σου γράψω αργότερα. 

4 ώρες πρίν, little miracle είπε:

Στον Μαστρομ… εισα ; εχω ακουσει εξαιρετικα λογια … πως σου φαινεται ;

Λοιπόν ο Μαστ*** είναι εξαιρετικός γιατρός και πάνω απ’όλα άνθρωπος. Το κέντρο είναι πολύ οργανωμένο. Ο λόγος που πάω αλλού να δοκιμάσω είναι πως δε κάναμε καμία μετατροπή στα πρωτόκολλα ή αν κάναμε κάναμε λίγα πράγματα κ στη πλειοψηφία για 4-5 κύκλους έπαιρνα τα ίδια ακριβώς φάρμακα. Οκ στο φυσικο τροποποιημένο δεν έχεις άπειρες επιλογές αλλά ήρθε η ώρα να δω αν κάποιος έχει κάτι άλλο να μου προτείνει κ να δοκιμάσω κ ένα άλλο εμβρυολογικό. Τις 2 βλαστοκύστες που μου έμειναν τις έχω εκεί σε περίπτωση που αποφασίσω να ξαναγυρίσω. 

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γιατί??? μια ωραία βόλτα με τον μπεμπάκο του χρόνου πρώτα ο θεός!!

Πρωτα ο Θεος να ειμαστε καλα Αναστασακι μου και να εχουμε οικονομικα την δυνατοτητα!!!!!! Εγω ειμαι μεσα!!!!!!!!

΄

κανένα πρόβλημα!!! όποτε θέλεις!!!!!!:P:p:p

Χαχαχαχαχα....καλα καλα θα βρεις τον μπελα σου με μενα...μη μου δινει θαρρος γιατι καθε εβδομαδα θα θελω τσουρεκι μετα...χιχιχι!!!!! Οχι μωρε πλακα κανω!!!!!!

καλα ειμαι πατριωτακι γλυκο....δηλαδη δε πινεις καφε καθολου....εγω πινω ρε κοριτσια αν και δεν εχω ρωτησει τον γιατρο!!!!ξερω οτι δεν επιτρεπεται σιγουρα ο φραπε....κατα τ'αλλα πινω εναν την ημερα και καμια φορα μισο...ή ελληνικο ή φρεντο!!!!

η μπουμπου μου καλα ειναι....η αγαπη μου η μεγαλη....αχχχχχχχχχχχ...δε θα βγει?????θα της κανω το ποπο τρυπητηρι απο τις δαγκωνιες......χιχιχιιχιχχιχι:P

Οχι δεν πινω....απλα καμια φορα εχει τυχει να πιω μια γουλια απ του αντρουλη...αλλα επειδη τον πινει μετριο ενω εγω γλυκο δεν το πολυεπιχειρω γιατι μου πικριζει!!!!

χαχαχαχ....εγω να δεις τι θα κανω στο αντρακι μου μολις βγει με το καλο!!!!

Πρωτα ο Θεος να ειμαστε καλα Αναστασακι μου και να εχουμε οικονομικα την δυνατοτητα!!!!!! Εγω ειμαι μεσα!!!!!!!!

Χαχαχαχαχα....καλα καλα θα βρεις τον μπελα σου με μενα...μη μου δινει θαρρος γιατι καθε εβδομαδα θα θελω τσουρεκι μετα...χιχιχι!!!!! Οχι μωρε πλακα κανω!!!!!!

αν θέλεις κάθε εβδομάδα τσουρέκι μετά ο άντρας σου δεν θα θέλει εσένα!!!!! χαχαχχαχα:P:p

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

καλα ειμαι πατριωτακι γλυκο....δηλαδη δε πινεις καφε καθολου....εγω πινω ρε κοριτσια αν και δεν εχω ρωτησει τον γιατρο!!!!ξερω οτι δεν επιτρεπεται σιγουρα ο φραπε....κατα τ'αλλα πινω εναν την ημερα και καμια φορα μισο...ή ελληνικο ή φρεντο!!!!

η μπουμπου μου καλα ειναι....η αγαπη μου η μεγαλη....αχχχχχχχχχχχ...δε θα βγει?????θα της κανω το ποπο τρυπητηρι απο τις δαγκωνιες......χιχιχιιχιχχιχι:P

καλύτερα να πίνεις μόνο ντεκαφεινέ! και εγώ τρυπητήρι θα του τον κάνω!!! χαχαχχαχαχαχα :tongue::tongue: κοντευεις και εσυ ρανιάκι να νιώσεις τις πρώτες μπουρμπουλίθρες στην κοιλίτσα!!!!! και εγώ μη νομίζεις δε νιώθω ακόμα κλωτσιά κλωτσιά!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλημερουδιαααααααααααααααααα!~

τι κανετε φιλεναδιτσες μουυυυ?

Ρανιουκο μουυυ ο ελληνικος κ ο γαλικος επιτρεπεται κ γενικα μεχρι 300 γρ καφεινη μπορουμε να πινουμε!

Ματινακι μου εγω σημερα το πρωι πηρα ενα κρουασαν με μερεντα κ κακαο κ εφαγα ..γουρουνιασα σημερα αλα το ευχαρηστηθηκα ασχετα που πινω σοδα τωρα γιατι εχω καουρες απο τη μερεντα~!:rolleyes::tongue:

Αναστασακι μου καλα αποτελεσματα να εχεις!

Ιωαννακι μου ολη μας η θετικη ενεργεια μαζι σου..αγωνιουμε για τα αποτελεσματα σου!

Μαρακι μου τελεια τα νεακια σου!ολα καλα~;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

Ρανιουκο μουυυ ο ελληνικος κ ο γαλικος επιτρεπεται κ γενικα μεχρι 300 γρ καφεινη μπορουμε να πινουμε!

Ματινακι μου εγω σημερα το πρωι πηρα ενα κρουασαν με μερεντα κ κακαο κ εφαγα ..γουρουνιασα σημερα αλα το ευχαρηστηθηκα ασχετα που πινω σοδα τωρα γιατι εχω καουρες απο τη μερεντα~!:rolleyes::tongue:

Ιωαννακι μου ολη μας η θετικη ενεργεια μαζι σου..αγωνιουμε για τα αποτελεσματα σου!

καλημέρα Λενούκο!!! σε ευχαριστώ πολύ!!! καλά έκανες και έφαγες?? αφού το ήθελε ο μικρούλης όχι εσύ!:tongue: αλλά αυτό το έχει παρατηρησει και εγώ με τη σοκολάτα και τις καούρες....

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Καλημερα Λενιω μου τι κανετε μανα με τους 2 σου γιους????

Καλα εκανες και γουρουνιασες!!!! Κι εγω χθες εφαγα παγωτινι και ενα γλυκακι πουρακι με γεμιση πραλινα! Μουρλια! Ε δεν μπορω να μην τρωω καθολου γλυκα....τα ζηταει ο οργανισμος μου!!!!!

χαχαχχαχ.....δεν θα χωραω απο την πορτα ε??????

Πολυ γελασαααααα!!!!!!

για την πόρτα δεν ξέρω, στην αγκαλιά του πάντως δεν θα χωράς σίγουρα!!! χαχαχχαχα:tongue::tongue::tongue:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Ρανια παρε αυτη και σου στελνω κι αλλες για να διαλεξεις!!!

Μπριζόλες μοσχαρίσιες μαριναρισμένες (για 4 άτομα)

Υλικά:

4 μεγάλα μοσχαρίσιες μπριζόλες από κόντρα

Για την μαρινάδα:

1 φλιτζάνι του τσαγιού κόκκινο κρασί

¾ του φλιτζανιού του τσαγιού ελαιόλαδο

4 σκελίδες σκόρδο λιωμένες

Χυμό από μισό πορτοκάλι

1 φύλλο δάφνης

1 κουταλιά της σούπας ρίγανη

1 κουταλιά της θυμάρι

1 κουταλιά της σούπας κόκκους πιπεριού σπασμένους στο γουδί

Παρασκευή:

Σε ένα βαθύ σκεύος βάζουμε όλα τα υλικά της μαρινάδας και τα ανακατεύουμε καλά.

Χαράζουμε ελαφρά τις μπριζόλες και τις βάζουμε μέσα στην μαρινάδα.

Σκεπάζουμε το σκεύος με διάφανη μεμβράνη και το αφήνουμε στο ψυγείο για αρκετές ώρες (4-5).

Ψήνουμε τις μπριζόλες στα κάρβουνα ή στο grill για όσο εμείς θέλουμε.

Συνοδεύουμε με πατάτες ή ρύζι.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...