Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

ρανιάκι μου!! καλημέρα!! τι κάνεις??

καλα αναστασακι μου...πριν λιγο ξυπνησα,ηπια τις χαπουρες μου και περιμενω να περασει η ωρα να φαωωωωωω.....αχ τι πεινα ειναι αυτηηηηηηηη??????δεν υποφερεται!!!!!

θα φτιαξω ενα καφεδακι....ελληνικο καφε κανει να πινουμε?????:shock:

bg1142822.jpg

princess2.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα ματινάκιιιι!! άσε και εγώ έτσι ξυπνάω και μες τη νύχτα!! άσε που δεν βολευομαι κιόλας και όλο ξυπνάω!! και αυτές οι συσπάσεις πια!!! ΕΛΕΟΣ!!!μου έχουν σπάσει τα νευρα! γύρισα! τελικά της είπα να μου κάνει και μια καλλιέργεια για να είναι ήσυχη!!;) αν και δεν πιστευω να είναι κάτι.. τελικά δεν έφαγα, πήγα με άδειο στομάχι. στον γυρισμό που λέτε είδα πως τελικά άνοιξε το κατάστημα ble, αυτό που έχει και γλυκα και ψωμιά θα το ξέρετε!! και λέω 2 ψωμια 1 κουλουρακι και λίγα μπισκοτάκια, να τα δοκιμάσω! και μου κρατησε μονο το κουλούρι και τα μπισκοτάκια τα ψωνιά λέει είναι δώρο από το μαγαζί για να τα δοκιμάσουμε!

άντε που είστε τσουπρίτσες??? να κάνω καφεδάκι???

Καλημερααααα......γυρισες αναστασακι μου? Μπραβο κοριτσι που εκανες και καλλιεργεια για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο!!!!

Τι μου εκανες παλι με το ble???? Δεν θα το ξεχασω ποτε και αυτο και τον τερκενλη!!!!! Θελω προφιτερολ απο ble ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!

Καλημερααααα......γυρισες αναστασακι μου? Μπραβο κοριτσι που εκανες και καλλιεργεια για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο!!!!

Τι μου εκανες παλι με το ble???? Δεν θα το ξεχασω ποτε και αυτο και τον τερκενλη!!!!! Θελω προφιτερολ απο ble ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!

κι εγωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω....

bonjour ματιναρα μου....:P

bg1142822.jpg

princess2.gif

καλα αναστασακι μου...πριν λιγο ξυπνησα,ηπια τις χαπουρες μου και περιμενω να περασει η ωρα να φαωωωωωω.....αχ τι πεινα ειναι αυτηηηηηηηη??????δεν υποφερεται!!!!!

μετά από πόση ώρα τρώς??? καλύτερα νομίζω ντεκαφεϊνέ... εγώ ντεκαφεινε πίνω

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Καλημεραααααα..........τι κανεις γλυκο μου πατριωτακι?????Η μπεμπουκα πειναει??????χαχχα....και ο μπεμπης το ιδιο...θα παω να βαλω δημητριακα....πηρα κατι δημητριακα φοβερα!!!!!

Εγω πινω μονο ντεκαφεινε και για να πω την πληρη αληθεια πλεον εκοψα και αυτο το μισο ποτηρι μπυρα που επινα στην χαση και στην φεξη! Και ντεκαφεινε εχω πιει μονο μια φορα δοκιμαστικα να δω αν μου αρεσει και ξετρελαθηκα...απλα δεν ετυχε να ξαναπιω!Σπιτι δεν εχω για να μην πινω συνεχεια!!!!!!!!

χαχαχχαχχα έχεις απόλυτο δίκιο!!!!! όταν έρθετε!!! κερνάω!!! (χωρίς πλάκα!!!!!!!!)

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

κι εγωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω....

bonjour ματιναρα μου....:P

Πω πω σου λεω μου τρεχουν τα σαλια....ποσο θα ηθελα να ειμαι Θεσσαλονικη τωρα...αληθεια πουθενα αλλου μονο Θεσσαλονικη! Βεβαια και την Αρτα την εχω επιθυμησει πολυ αλλα τωρα ποιος ξερει ποτε θα παμε....και ποτε θα ξαναπαμε Θεσσαλονικη....ουφ!!!!!

Διαφημίσεις

Κοριτσια αληθεια τωρα Θεσσαλονικη παω και με τα ποδια ανετοτατα αρκει να παω!!!!!! Πολυ μου αρεσε....ξερω γω μηπως το εχω συνδιασει και με το μπεμπε που δεν το βγαζω απο το μυαλο μου οτι το πιασαμε εκει????

Αναστασακι ειλικρινα καποια στιγμη μην παραξενευτεις αν σου ζητησω γεμιστο τσουρεκι απο τερκενλη να μου στειλεις...περιμενε να περασουν οι πολλες ζεστες και δεν το ξεχναω....

Πω πω σου λεω μου τρεχουν τα σαλια....ποσο θα ηθελα να ειμαι Θεσσαλονικη τωρα...αληθεια πουθενα αλλου μονο Θεσσαλονικη! Βεβαια και την Αρτα την εχω επιθυμησει πολυ αλλα τωρα ποιος ξερει ποτε θα παμε....και ποτε θα ξαναπαμε Θεσσαλονικη....ουφ!!!!!

γιατί??? μια ωραία βόλτα με τον μπεμπάκο του χρόνου πρώτα ο θεός!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Κοριτσια αληθεια τωρα Θεσσαλονικη παω και με τα ποδια ανετοτατα αρκει να παω!!!!!! Πολυ μου αρεσε....ξερω γω μηπως το εχω συνδιασει και με το μπεμπε που δεν το βγαζω απο το μυαλο μου οτι το πιασαμε εκει????

Αναστασακι ειλικρινα καποια στιγμη μην παραξενευτεις αν σου ζητησω γεμιστο τσουρεκι απο τερκενλη να μου στειλεις...περιμενε να περασουν οι πολλες ζεστες και δεν το ξεχναω....

΄

κανένα πρόβλημα!!! όποτε θέλεις!!!!!!:P:p:p

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Καλημεραααααα..........τι κανεις γλυκο μου πατριωτακι?????Η μπεμπουκα πειναει??????χαχχα....και ο μπεμπης το ιδιο...θα παω να βαλω δημητριακα....πηρα κατι δημητριακα φοβερα!!!!!

Εγω πινω μονο ντεκαφεινε και για να πω την πληρη αληθεια πλεον εκοψα και αυτο το μισο ποτηρι μπυρα που επινα στην χαση και στην φεξη! Και ντεκαφεινε εχω πιει μονο μια φορα δοκιμαστικα να δω αν μου αρεσει και ξετρελαθηκα...απλα δεν ετυχε να ξαναπιω!Σπιτι δεν εχω για να μην πινω συνεχεια!!!!!!!!

καλα ειμαι πατριωτακι γλυκο....δηλαδη δε πινεις καφε καθολου....εγω πινω ρε κοριτσια αν και δεν εχω ρωτησει τον γιατρο!!!!ξερω οτι δεν επιτρεπεται σιγουρα ο φραπε....κατα τ'αλλα πινω εναν την ημερα και καμια φορα μισο...ή ελληνικο ή φρεντο!!!!

η μπουμπου μου καλα ειναι....η αγαπη μου η μεγαλη....αχχχχχχχχχχχ...δε θα βγει?????θα της κανω το ποπο τρυπητηρι απο τις δαγκωνιες......χιχιχιιχιχχιχι:P

bg1142822.jpg

princess2.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...