Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Αχ Παναγιτσα μου ποπακι μου τι τελεια κοιλιτσα ειναι αυτη?????? Μπραβο κοριτσαρα μου πολυ συγκινηθηκα!!!! Αντε με εναν πονο ματακια μου γερη μπεμπουλα να ειναι!!!!!!

Κι εγω εχω φουσκωσει λιγουλακι....σε καμια εβδομαδα θα βγαλω κι εγω φωτο και θα σας την στειλω ναι?????

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αχ Παναγιτσα μου ποπακι μου τι τελεια κοιλιτσα ειναι αυτη?????? Μπραβο κοριτσαρα μου πολυ συγκινηθηκα!!!! Αντε με εναν πονο ματακια μου γερη μπεμπουλα να ειναι!!!!!!

Κι εγω εχω φουσκωσει λιγουλακι....σε καμια εβδομαδα θα βγαλω κι εγω φωτο και θα σας την στειλω ναι?????

σε ευχαριστω ματινακι μου!!!!!!φουσκωνουμε σιγα σιγα!!!!!!αντε θα περιμενουμε και απο σενα!!!!γερα να ειναι τα παιδακια μας!!!!και οι φιλεναδιτσες μας οι υπολοιπες συντομα να μας στειλουν κι εκεινες τις κοιλιτσες που θα φουσκωσουν!!!!!!μακαρι παναγιτσα μου!!!!!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

σε ευχαριστω ματινακι μου!!!!!!φουσκωνουμε σιγα σιγα!!!!!!αντε θα περιμενουμε και απο σενα!!!!γερα να ειναι τα παιδακια μας!!!!και οι φιλεναδιτσες μας οι υπολοιπες συντομα να μας στειλουν κι εκεινες τις κοιλιτσες που θα φουσκωσουν!!!!!!μακαρι παναγιτσα μου!!!!!!!

Εγω πραγματικα δεν πιστευω ακομη οτι εχω φουσκωσει τοσο για την εβδομαδα που βρισκομαι....ολοι μου λενε οτι φαινομαι για 4ο μηνα κλεισμενο....τι να πω? Το μονο που θελουμε ειναι να εχουμε γερα παιδια!!!

Εγω πραγματικα δεν πιστευω ακομη οτι εχω φουσκωσει τοσο για την εβδομαδα που βρισκομαι....ολοι μου λενε οτι φαινομαι για 4ο μηνα κλεισμενο....τι να πω? Το μονο που θελουμε ειναι να εχουμε γερα παιδια!!!

επειδη εισαι αδυνατουλα, θα φαινεται η κοιλιτσα απο νωρις!!!!!ετσι ειναι!!!!!!;)

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

επειδη εισαι αδυνατουλα, θα φαινεται η κοιλιτσα απο νωρις!!!!!ετσι ειναι!!!!!!;)

Ναι αυτο πιστευω κι εγω....αλλα τρωω τοσο πολυ που οποτε ζυγιζομαι δειχνει το ιδιο βαρος η ζυγαρια περιπου.....πρεπει να εχω παρει 300 γραμμαρια....τι να πω με τοσο φαϊ??????

Διαφημίσεις

Ναι αυτο πιστευω κι εγω....αλλα τρωω τοσο πολυ που οποτε ζυγιζομαι δειχνει το ιδιο βαρος η ζυγαρια περιπου.....πρεπει να εχω παρει 300 γραμμαρια....τι να πω με τοσο φαϊ??????

χαχαχαχα, ωραια!!!!!θα τρως και δεν θα περνεις πολλα κιλα, το μωρακι τους τελευταιους μηνες θα περνει το φαγακι του απο σενα σε κιλα!!!!!!μια χαρουλα θα τα παμε!!!!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

χαχαχαχα, ωραια!!!!!θα τρως και δεν θα περνεις πολλα κιλα, το μωρακι τους τελευταιους μηνες θα περνει το φαγακι του απο σενα σε κιλα!!!!!!μια χαρουλα θα τα παμε!!!!!!

Και τοσο φαγητο τωρα που παει???? Πρεπει να εχω φαει μεχρι τωρα ισα με ενα στρατοπεδο φαγητο!!!!!!!

Χιιχιχιχιχχιχιχ.......

Κοριτσακια μου τι καλα που μαζευτικαμε κ παλι!σας πεθυμησαα!~

να πω κ γω τα χρονια πολλα στις φιλεναδιτσες μας!

ΝΑΤΑΣΑΚΙ ,ΤΖΙΝΟΥΛΙΑ Κ ΝΑΣΟΥΛΙΝΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΑς ΠΟΛΛΑ ...ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΑς ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ!:D

Ματινακι μου τι κανεις αγαπουλα μου>?ολα καλα!πολυ φαι ασε!κ σημερα θα παω κ στη γιατρο..αχ τι θα κανουμε με τα κιλα!:tongue:μου ειπε μεχρι 12 να βαλω εγω εχω φτασει κοντα στα 5!:(:(κ μενα η κοιλια μου απο νωρης φαινοταν γιατι ειχα λιγη κοιλιτσα απο πριν οποτε κ γω εχω μεγαλη κοιλιτσα κ ειδικα να πρηστω νιωθω λες κ ειμαι 7 μηνων~ασε!κ γω θα σας στειλω φωτο!θα βγαλω μερικες ακομα κ θα επιλεξω μια να σας βαλω!;)

Σοφακη μου δεν σε προλαβα!πολα φιλακια στον μικρουλη σου κ καλες δουλειτσες!(((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))

Ρανιουκο μου εγω τα ξερω τα νεακια σου μου τα ειχες πει!καλα θα κανεις να φωναξεις εναν παπα φαφουτιτσα μου!καλες δουλειτσες κ σε σενα~((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))))

Ποπακη μου λιγο εμεινε να ξαναντικρισεις τη πριγκηπησα σου!

εγω σημερα το αισθανθηκα αρκετες φορες απο το πρωι κ πολυ χαρηκα γιατι ειχα αρχησιε να ανυσηχω!αχ πολυ χαρηκααααααααα!

σας αγαπω πολυυυυυυυυυυυυυ!

(((((((((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))):D

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Θα σας αφησω κοριτσακια μου παω να φτιαξω την μακαροναδιτσα μου με την κοκκινη σαλτσουλα....δεν αντεχω αλλο κρεας!!!!!!!!!

Σας φιλω γλυκα και σας ευχομαι καλο μεσημερακι και καλη σας ορεξη!!!!!!!!!

τυχερουλααααααααα!;);)εγω δυστηχως δεν το εχω αυτο..καθε φορα ππου εμενα εγκυος αμεσως εβαζα κιλα κ λιγο να φαω κ να προσεχω πολυ ευκολα τα βαζω!:(:(δεν πειραζει τωρα περασε κ το πασχα θα λιγοστεψουμε το φαγακι μας για μενα μηλαω κ ισως να τα καταφερω να μενιω στα 13 τουλαχιστον..το ευχομαι δηλαδη!:shock::rolleyes:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

Θα σας αφησω κοριτσακια μου παω να φτιαξω την μακαροναδιτσα μου με την κοκκινη σαλτσουλα....δεν αντεχω αλλο κρεας!!!!!!!!!

καλο μεσημερι Ματινακι μου!καλο μαγειρεμα!κ μεις σημερα σουπιτσα εχουμε!;)φιλακια πολλααααααα!

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Και τοσο φαγητο τωρα που παει???? Πρεπει να εχω φαει μεχρι τωρα ισα με ενα στρατοπεδο φαγητο!!!!!!!

Χιιχιχιχιχχιχιχ.......

χαχαχαχα οντως, ξερω κι εγω!!!!!!!!

αχ κι εγω μακαρονακια με κοκκινη σαλτσα θα φτιαξω μολις παω σπιτι!!!!!καλη ορεξη ματινακι!!!!!φιλακια πολλα!!!!!!!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

ΝΑΤΑΣΑΚΙ ,ΤΖΙΝΟΥΛΙΑ Κ ΝΑΣΟΥΛΙΝΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΑς ΠΟΛΛΑ ...ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΑς ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ!:D

Ματινακι μου τι κανεις αγαπουλα μου>?ολα καλα!πολυ φαι ασε!κ σημερα θα παω κ στη γιατρο..αχ τι θα κανουμε με τα κιλα!:tongue:μου ειπε μεχρι 12 να βαλω εγω εχω φτασει κοντα στα 5!:(:(κ μενα η κοιλια μου απο νωρης φαινοταν γιατι ειχα λιγη κοιλιτσα απο πριν οποτε κ γω εχω μεγαλη κοιλιτσα κ ειδικα να πρηστω νιωθω λες κ ειμαι 7 μηνων~ασε!κ γω θα σας στειλω φωτο!θα βγαλω μερικες ακομα κ θα επιλεξω μια να σας βαλω!;)

Σοφακη μου δεν σε προλαβα!πολα φιλακια στον μικρουλη σου κ καλες δουλειτσες!(((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))

Ρανιουκο μου εγω τα ξερω τα νεακια σου μου τα ειχες πει!καλα θα κανεις να φωναξεις εναν παπα φαφουτιτσα μου!καλες δουλειτσες κ σε σενα~((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))))

εγω σημερα το αισθανθηκα αρκετες φορες απο το πρωι κ πολυ χαρηκα γιατι ειχα αρχησιε να ανυσηχω!αχ πολυ χαρηκααααααααα!

Λενιω μου μαζι γραφαμε....Χριστος ανεστη χρονια πολλα με υγεια και καλη λευτερια κοριτσαρα μου!!!!! Δυστυχως πρεπει να βγω γιατι δεν θα προλαβω να φτιαξω το φαγακι και θα ερθει ο αντρουλης σε λιγο!!!!!!!

Θα μπω πιο μετα ελπιζω να σε πετυχω!!!!! Φιλακια πολλα!!!!!!

αχ τι καλα που το ενοιωσες!!!!!!ειδες?το γλυκουλι μου, σημερα μπορει να μας δειξει τι εχει αναμεσα στα ποδαρακια!!!!!;)

αχ αυτα τα κιλα!!!!!!εγω πρεπει να εχω παρει 3,5 κιλα πριν το πασχα, αν μετρηθω σημερα μπορει να εχω παρει αλλο ενα με τοσο φαι!!!!!!!:tongue:

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Λενιω μου μαζι γραφαμε....Χριστος ανεστη χρονια πολλα με υγεια και καλη λευτερια κοριτσαρα μου!!!!! Δυστυχως πρεπει να βγω γιατι δεν θα προλαβω να φτιαξω το φαγακι και θα ερθει ο αντρουλης σε λιγο!!!!!!!

Θα μπω πιο μετα ελπιζω να σε πετυχω!!!!! Φιλακια πολλα!!!!!!

αληθως ανεστη Ματινακι μου!ευχαρηστω πολυ κ σε σενα να ευχηθω καλη λευτερια!να πας αγαπουλα μου να προλαβεις να μαγειρεψεις ισως πετυχουμε η μια την αλη αργοτερα!φιλακια πολλααααα!;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...