Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Δεν έχω δει όλο το διάλογο, αλλά 11.000 είναι με τον προεμφυτευτικό έλεγχο; Βασικά δεν ξέρω πόσο στοιχίζει γενικά ο προεμφυτευτικός δλδ, εγώ έδωσα πάντως για εξωσωματική με δωρεά τα μισά ακριβώς, χωρίς τα φάρμακα βέβαια, γιατί αυτά τα πήρα από την επιτροπή βασικά. Και είχα έμβρυα για δύο προσπάθειες. Στο IVF του Υγεία ήμουν..

Με τον Κελ..η;

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσακια! εχω μπλεξει με το μαγαζι και προσπαθω να βαλω μια σειρα γιατι απο εβδομαδα μαλλον θα σταματησω! τι κανετε? δεν εχω μπει να διαβασω γιατι δεν προλαβαινω!

κατι εχασα με την ιωαννα? εκανε αμνιο? καλα αποτελεσματα! παντως και εγω δεν εκανα papA με την λογικη οτι θα εκανα αμνιο και δεν υπηρχε λογος να την πληρωσω. πολλοι γιατροι το κανουν αυτο! ελπιζω να πανε ολα καλα και το αγορακι σου να ειναι υγιεστατο:rolleyes:! που θα ειναι!!!

φιλακια σε ολες!

γιωτούλα!!!! ακόμα στη δουλειά!!!?? άντε να ξεκουραστείς κοπέλα μου!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ιωαννακι μου ευχομαι μεσα απο την ψυχη μου καλα αποτελεσματα αυριο!

Αλλα γιατι πηραν δειγμα απο τον πλακουντα? Αμνυακο παιρνουν για να δουν για το συνδρομο! Μηπως προκειται να εξετασουν κατι αλλο που εμεις δε γνωριζουμε? Εν παση περιπτωση σημασια εχει να πανε ολα καλα, που θα πανε δηλαδη!

1012-004-38-1036.gif

λήψη τροφοβλάστη λέγεται.. το έκανε και μια γνωστή μου και για εναν παραπάνω λόγο.. είχε στιγμα και αυτη και ο άντρας της...

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

γιωτούλα!!!! ακόμα στη δουλειά!!!?? άντε να ξεκουραστείς κοπέλα μου!!!

ναι η αληθεια ειναι οτι αρχιζω και ζοριζομαι! περιμενω να γυρισει ο αδελφος μου απο την αδεια και θα ερχομαι για λιγες ωρες και οχι ολες τις μερες!

εσυ τι κανεις?

ναι η αληθεια ειναι οτι αρχιζω και ζοριζομαι! περιμενω να γυρισει ο αδελφος μου απο την αδεια και θα ερχομαι για λιγες ωρες και οχι ολες τις μερες!

εσυ τι κανεις?

τώρα είδα το μήνυμα, είχα μπει για μπανάκι! καλά δόξα το θεό...

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Γεια σας κουκλίτσες μου..Τι κάνετε????

Ιωαννάκι μου γλυκια μου μην ανησυχεις για τίποτα εφόσον φαίνεται το ρινικό οστό να είσαι σίγουρη ότι το μωράκι σου ειναι υγιέστατο.. Σου στέλνω κι εγώ την θετική μου ενέργεια και σου εύχομαι καλά αποτελέσματα μέσα απο την καρδιά μου..Που θα είναι σμουατςςςςςςςςςς...

Εγώ μόλις γύρισα σπίτι και μπήκα να σας γράψω τα νέα μου..Πολύ άγχος για το τίποτα..Ξετρελάθηκα 1:30 ώρα το βλέπαμε..Πολύ τσαλί μας δυσκόλεψε με τις κωλοτούμπες του αλλα εγώ το ευχαριστήθηκα..χιχι..Είναι υγιέστατο και είναι αγοράκι 1000%..

Σας αφήνω προς το παρόν να πάω να τακτοποιήσω τα πρώτα του δωράκια και να ξαπλώσω γιατί είμαι πτώμα..Καλό βράδυ σε όλες και μακια στα μωρουδίνια σας...((((((((((((((()))))))))))))))))

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια μου! Είστε όλες καλά; Εγώ έτσι κι έτσι αφού κάθομαι σε αναμμένα κάρβουνα για το αποτέλεσμα της τροφοβλάστησης! Παρακαλάω την Παναγίτσα να είναι όλα καλά και το αγοράκι μου να είναι υγιέστατο! Υπομονή μέχρι το βράδυ! Γύρω στις 8 - 9 το βράδυ θα με πάρουν να μου πούνε!

καλημέρα κορίτσια!!! μαράκι πολύ ευχάριστα τα νέα σου!!:P:p μπράβο!!! δεν καθόταν ήσυχο ε???:tongue::tongue: του πήρατε δωράκια???? τι κάλά!!! τι του πήρατε????:rolleyes:

Ιωαννάκι μου να δεις που θα έχεις ευχάριστα αποτελέσματα σήμερα!!:P:D:tongue: έτσι με με μια φίλη τις προάλες περιμέναμε αποτελέσματα μέχρι τις 9 και δεν είχαν πάρει τηλ και τελικα πήρε ο άντρας της και του λένε "να τώρα θα σας πέρναμε".

εγώ πρωϊνή πρωΙνή ετοιμάζομαι να πάω να κάνω κάτι εξετάσεις αίματος και ούρων που μου χε δώσει η γιατρός. είναι αυτές οι καθιερωμένες... και δεν ξέρω αν κάνει να φάω λίγο πριν πάω.. αν ξέρει κάποια και με προλάβει ας γράψει!! Α!! και κάτι άλλο εχθές το βράδυ μετά που ΄πήγα για τσίτσα και ξάπλωσα ένιωσα να τσούζω από κάτω.. και πήγα αμέσως και πλύθηκα με χλιαρό νερό.. η γιατρός μου είχε πει αν κατουρίσω και τσόυζω να της το πω,αλλά εγώ δεν έχω τέτοιο πρόβλημα...:(:rolleyes:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλημέρα κορίτσια!!! μαράκι πολύ ευχάριστα τα νέα σου!!:P:p μπράβο!!! δεν καθόταν ήσυχο ε???:tongue::tongue: του πήρατε δωράκια???? τι κάλά!!! τι του πήρατε????:rolleyes:

Ιωαννάκι μου να δεις που θα έχεις ευχάριστα αποτελέσματα σήμερα!!:P:D:tongue: έτσι με με μια φίλη τις προάλες περιμέναμε αποτελέσματα μέχρι τις 9 και δεν είχαν πάρει τηλ και τελικα πήρε ο άντρας της και του λένε "να τώρα θα σας πέρναμε".

εγώ πρωϊνή πρωΙνή ετοιμάζομαι να πάω να κάνω κάτι εξετάσεις αίματος και ούρων που μου χε δώσει η γιατρός. είναι αυτές οι καθιερωμένες... και δεν ξέρω αν κάνει να φάω λίγο πριν πάω.. αν ξέρει κάποια και με προλάβει ας γράψει!! Α!! και κάτι άλλο εχθές το βράδυ μετά που ΄πήγα για τσίτσα και ξάπλωσα ένιωσα να τσούζω από κάτω.. και πήγα αμέσως και πλύθηκα με χλιαρό νερό.. η γιατρός μου είχε πει αν κατουρίσω και τσόυζω να της το πω,αλλά εγώ δεν έχω τέτοιο πρόβλημα...:(:rolleyes:

Καλημέρα κουκλίτσα μου! Τι να πω; Καλό θα ήταν να μη φας μέχρι να κάνεις τις εξεάσεις σου! Τώρα για το τσούξιμο εγώ θα έλεγα να το πεις στη γιατρό σου γιατί μπορεί να είναι καμία ουρολοίμωξη και είναι κρίμα να το αφήσεις! Αφού θα δώσεις και ούρα πες να κάνουν και μία καλλιέργεια! Δεν έχεις να χάσεις τίποτα! Φιλάκια πολλά κουκλίτσα!

Καλημέρα κουκλίτσα μου! Τι να πω; Καλό θα ήταν να μη φας μέχρι να κάνεις τις εξεάσεις σου! Τώρα για το τσούξιμο εγώ θα έλεγα να το πεις στη γιατρό σου γιατί μπορεί να είναι καμία ουρολοίμωξη και είναι κρίμα να το αφήσεις! Αφού θα δώσεις και ούρα πες να κάνουν και μία καλλιέργεια! Δεν έχεις να χάσεις τίποτα! Φιλάκια πολλά κουκλίτσα!

καλά λες θα τους πω να κάνουν για να είμαι σίγουρη... αν είναι ντύνομαι πάω και έρχομαι να τα πούμε. είναι κοντά το διαγνωστικό.!

και πεινάω σαν λύκος! εσύ Ιωαννάκι μου 'εφαγες πρωϊνούλι???

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλά λες θα τους πω να κάνουν για να είμαι σίγουρη... αν είναι ντύνομαι πάω και έρχομαι να τα πούμε. είναι κοντά το διαγνωστικό.!

και πεινάω σαν λύκος! εσύ Ιωαννάκι μου 'εφαγες πρωϊνούλι???

Όχι ακόμη! Σε λίγο θα πεταχτώ με το αυτοκίνητο σε κάποιον που φτιάχνει καταπληκτικές τυρόπιτες με σπιτικό φύλλο! Το ανοίγει η γυναίκα του! ΤΕΛΕΙΟ!!!!! Αλλά περιμένω να ξυπνήσει ο αντρούλης μήπως και στείλω τον ίδιο! Χαχαχαχαχαχα!!!! Άντρ πήγαινε και έλα να τα πούμε και να πιούμε καφεδάκι!!!!

Διαφημίσεις

Όχι ακόμη! Σε λίγο θα πεταχτώ με το αυτοκίνητο σε κάποιον που φτιάχνει καταπληκτικές τυρόπιτες με σπιτικό φύλλο! Το ανοίγει η γυναίκα του! ΤΕΛΕΙΟ!!!!! Αλλά περιμένω να ξυπνήσει ο αντρούλης μήπως και στείλω τον ίδιο! Χαχαχαχαχαχα!!!! Άντρ πήγαινε και έλα να τα πούμε και να πιούμε καφεδάκι!!!!

οκ!!πάω να ντυθώ και φεύγω! Είδες το τικεράκι σου????:P:p μεγάλωσε το σποράκι!!!!:tongue::tongue:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

00020182.gif

Καλημερα κοριτσακια μου τι κανετε?Εγω ξυπνησα μουσκεμα στον ιδρωτα...πολυ ζεστη κανει ρε γ@μωτο....αντε να φυγει και το τελευταιο σαββατοκυριακο καυσωνα να ησυχασουμε!!!!

Αναστασακι μου αν εχεις να κανεις σακχαρο μην φας γιατι θα βγει ανεβασμενο...οσο για το τσουξιμο καλυτερα να κανεις και μια καλλιεργεια μιας και πας για εξετασεις για να εισαι σιγουρη!!!!

Ιωαννακι μου υπομονη μεχρι το βραδυ....καλα θα ειναι το αγορακι σου και μολις μας πεις τα ευχαριστα θα κανουμε παρτυ τρελοοοοοοο!!!!!!!

Μαρακι μου πολυ καλα τα νεακια σου...ανησυχος ο παιδαρος ε? Μου θυμισε τον δικο μας! Δεν καθοταν πουθενα...μπραβο πολυ χαρηκα! Ηταν μια ανασα χαρας μετα την ταραχη που πηραμε απο το Ιωαννακι....μολις μας πει και το Ιωαννακι τα ευχαριστα θα ειναι ολα καλα....!!!!!!

Τα αλλα κοριτσακια μας που ειναι???? Ρανιακι? Λενιω?? Ποπακι???

Γιωτουλα μου δεν θυμαμαι καθολου σε καλοσωρισα εσενα μετα τις διακοπες???

Μακια πολλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!

00020182.gif

Καλημερα κοριτσακια μου τι κανετε?Εγω ξυπνησα μουσκεμα στον ιδρωτα...πολυ ζεστη κανει ρε γ@μωτο....αντε να φυγει και το τελευταιο σαββατοκυριακο καυσωνα να ησυχασουμε!!!!

Αναστασακι μου αν εχεις να κανεις σακχαρο μην φας γιατι θα βγει ανεβασμενο...οσο για το τσουξιμο καλυτερα να κανεις και μια καλλιεργεια μιας και πας για εξετασεις για να εισαι σιγουρη!!!!

Ιωαννακι μου υπομονη μεχρι το βραδυ....καλα θα ειναι το αγορακι σου και μολις μας πεις τα ευχαριστα θα κανουμε παρτυ τρελοοοοοοο!!!!!!!

Μαρακι μου πολυ καλα τα νεακια σου...ανησυχος ο παιδαρος ε? Μου θυμισε τον δικο μας! Δεν καθοταν πουθενα...μπραβο πολυ χαρηκα! Ηταν μια ανασα χαρας μετα την ταραχη που πηραμε απο το Ιωαννακι....μολις μας πει και το Ιωαννακι τα ευχαριστα θα ειναι ολα καλα....!!!!!!

Τα αλλα κοριτσακια μας που ειναι???? Ρανιακι? Λενιω?? Ποπακι???

Γιωτουλα μου δεν θυμαμαι καθολου σε καλοσωρισα εσενα μετα τις διακοπες???

Μακια πολλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλημέρα ματινάκιιιι!! άσε και εγώ έτσι ξυπνάω και μες τη νύχτα!! άσε που δεν βολευομαι κιόλας και όλο ξυπνάω!! και αυτές οι συσπάσεις πια!!! ΕΛΕΟΣ!!!μου έχουν σπάσει τα νευρα! γύρισα! τελικά της είπα να μου κάνει και μια καλλιέργεια για να είναι ήσυχη!!;) αν και δεν πιστευω να είναι κάτι.. τελικά δεν έφαγα, πήγα με άδειο στομάχι. στον γυρισμό που λέτε είδα πως τελικά άνοιξε το κατάστημα ble, αυτό που έχει και γλυκα και ψωμιά θα το ξέρετε!! και λέω 2 ψωμια 1 κουλουρακι και λίγα μπισκοτάκια, να τα δοκιμάσω! και μου κρατησε μονο το κουλούρι και τα μπισκοτάκια τα ψωνιά λέει είναι δώρο από το μαγαζί για να τα δοκιμάσουμε!

άντε που είστε τσουπρίτσες??? να κάνω καφεδάκι???

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλημερα κοριτσακια μου γλυκα!!!

τι κανετε?

Ιωαννακι μου γλυκο ειμαι σιγουρη οτι ολα θα ειναι καλα...θα το δεις!!!!!!υπομονη μεχρι το βραδακι....να παρεις και νωριτερα αν ειναι γιατι καμια φορα τα βγαζουν...

ματινακι,αναστασακι,λενιω,μαρακι,ποπακι και γιωτακι μακια πολλαααααααααα......

bg1142822.jpg

princess2.gif

καλημερα κοριτσακια μου γλυκα!!!

τι κανετε?

Ιωαννακι μου γλυκο ειμαι σιγουρη οτι ολα θα ειναι καλα...θα το δεις!!!!!!υπομονη μεχρι το βραδακι....να παρεις και νωριτερα αν ειναι γιατι καμια φορα τα βγαζουν...

ματινακι,αναστασακι,λενιω,μαρακι,ποπακι και γιωτακι μακια πολλαααααααααα......

ρανιάκι μου!! καλημέρα!! τι κάνεις??

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...