Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Δεν έχω δει όλο το διάλογο, αλλά 11.000 είναι με τον προεμφυτευτικό έλεγχο; Βασικά δεν ξέρω πόσο στοιχίζει γενικά ο προεμφυτευτικός δλδ, εγώ έδωσα πάντως για εξωσωματική με δωρεά τα μισά ακριβώς, χωρίς τα φάρμακα βέβαια, γιατί αυτά τα πήρα από την επιτροπή βασικά. Και είχα έμβρυα για δύο προσπάθειες. Στο IVF του Υγεία ήμουν..

Με τον Κελ..η;

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

nαι Αναστασακι μου παντα ειχα πολες κ στον μικρο μου το ιδιο κ σε αυτη την εγκυμοσηνη!ειναι πολυ σπαστικο ξερω οτι φοβασαι κ ανχωνεσαι αλα μετα το συυνηθιζεις κ ξερεις οτι κ αυτα ειναι μεσα στο προγραμμα!θελει προσοχη σιγουρα αλα εγω πολες φορες το παρακανω κουραζομαι κ νιωθω οτι τοτε εχω περισοτερες συσπασεις κ πιο συχνες αλα εγω εκει..σιγουρα δνε ειναι οτι καλυτερο αυτο που κανω αλα θελω να σου πω οτι παρολαυτα ολα καλ πανε..μην φοβασαι αγαπουλα μου ολα καλα θα πανε μεχρι τελους!;)

να σαι καλά βρε Λενάκι... αφού να σκευτείς 3 μέρες έχω να πάω τουαλέτα από το φόβο μου... φοβάμαι μη ζοριστώ....

τι θα κάνουμε με τη ζέστη??? είπε το σαβ/κο τελευταιος καυσωνας ε????

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρααααα!!!! Λοιπόν πριν πάω για την παρακέντιση πέρασα από τον γιατρό μου που είναι και κουμπάρος και κολλητός φίλος! Μου είπε πως την ΡαΡΡ-Α την κάνουν όταν το υγρό στον αυχένα βγαίνει μέσα στα φυσιολογικά όρια και αυτό απλά συμψηφίζεται! Το δικό μου λέει επειδή είναι στα 2,9mm ούτως ή άλλως θα την έκανα την παρακέντιση γιατί είναι πάνω από τα φυσιολογικά όρια! Απλά λέει γλίτωσα 100 ευρώ από το αίμα! Το θέμα είναι πως την έκανα και η αλήθεια είναι πως δεν κατάλαβα πολλά! Ένα τσίμπημα μόνο και πήρε δείγμα από πλακούντα και όχι αμνιακό υγρό! Περίμενα και μισή ώρα μετά για να με ξαναδεί και το αγοράκι μου δεν κατάλαβε τίποτα και αιμορραγία δεν είχα και όσον αφορά την μικροεπεμβασούλα όλα καλά! Το παλικάρι μου κοιμότανε συνέχεια! Η καρδούλα του σταθερή στους χτύπους και γενικά όλα καλά! Τώρα τα αποτελέσματα αύριο το βραδάκι! Πάντως και ο γιατρός και όλοι όσοι ξέρουν μου λένε πως αφού το ρινικό οστό είναι εμφανέστατο τότε δεν υπάρχει πρόβλημα! Θα δούμε! :confused::confused::confused::confused::confused:

Καλημέρααααα!!!! Λοιπόν πριν πάω για την παρακέντιση πέρασα από τον γιατρό μου που είναι και κουμπάρος και κολλητός φίλος! Μου είπε πως την ΡαΡΡ-Α την κάνουν όταν το υγρό στον αυχένα βγαίνει μέσα στα φυσιολογικά όρια και αυτό απλά συμψηφίζεται! Το δικό μου λέει επειδή είναι στα 2,9mm ούτως ή άλλως θα την έκανα την παρακέντιση γιατί είναι πάνω από τα φυσιολογικά όρια! Απλά λέει γλίτωσα 100 ευρώ από το αίμα! Το θέμα είναι πως την έκανα και η αλήθεια είναι πως δεν κατάλαβα πολλά! Ένα τσίμπημα μόνο και πήρε δείγμα από πλακούντα και όχι αμνιακό υγρό! Περίμενα και μισή ώρα μετά για να με ξαναδεί και το αγοράκι μου δεν κατάλαβε τίποτα και αιμορραγία δεν είχα και όσον αφορά την μικροεπεμβασούλα όλα καλά! Το παλικάρι μου κοιμότανε συνέχεια! Η καρδούλα του σταθερή στους χτύπους και γενικά όλα καλά! Τώρα τα αποτελέσματα αύριο το βραδάκι! Πάντως και ο γιατρός και όλοι όσοι ξέρουν μου λένε πως αφού το ρινικό οστό είναι εμφανέστατο τότε δεν υπάρχει πρόβλημα! Θα δούμε! :confused::confused::confused::confused::confused:

Ιωαννάκι μου!!!!!!!!! γλυκούλα μου!!!!!!!!!!! όλα καλά θα πάνε όλες μας σου στέλνουμε τη θετική μας ενέργεια!!!! εσύ ξεκουράσου σήμερα, ξάπλωσε και χαλάρωσε λίγο, δεν πέρασες και λίγα....

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Ιωαννάκι μου!!!!!!!!! γλυκούλα μου!!!!!!!!!!! όλα καλά θα πάνε όλες μας σου στέλνουμε τη θετική μας ενέργεια!!!! εσύ ξεκουράσου σήμερα, ξάπλωσε και χαλάρωσε λίγο, δεν πέρασες και λίγα....

Αχ Αναστασάκι μου το ψυχολογικό είναι το χειρότερο! Δε βαριέσαι πάει πέρασε (400 μου πήρε τελικά) τώρα θετική σκέψη για το αυριανό αποτέλεσμα! Αν πάνε όλα καλά αύριο την Παρασκευή που θα πάω στο γιατρό για να δούμε τον μπέμπη μας ο αντρούλης μου θέλει να δώσουμε προκαταβολή για να κλείσουμε το καρότσι που το είδα με σε προσφορά από 850 - 650 ευρώ! Η χαρά ξέρεις τώρα! Τέλοσπάντων ας βγει καλή και βλέπουμε για το καρότσι!

Αχ Αναστασάκι μου το ψυχολογικό είναι το χειρότερο! Δε βαριέσαι πάει πέρασε (400 μου πήρε τελικά) τώρα θετική σκέψη για το αυριανό αποτέλεσμα! Αν πάνε όλα καλά αύριο την Παρασκευή που θα πάω στο γιατρό για να δούμε τον μπέμπη μας ο αντρούλης μου θέλει να δώσουμε προκαταβολή για να κλείσουμε το καρότσι που το είδα με σε προσφορά από 850 - 650 ευρώ! Η χαρά ξέρεις τώρα! Τέλοσπάντων ας βγει καλή και βλέπουμε για το καρότσι!

με όλη μου την ψυχή το εύχομαι!!!!!!! να περάσει και να είναι μια κακή ανάμνηση!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

να σαι καλά βρε Λενάκι... αφού να σκευτείς 3 μέρες έχω να πάω τουαλέτα από το φόβο μου... φοβάμαι μη ζοριστώ....

τι θα κάνουμε με τη ζέστη??? είπε το σαβ/κο τελευταιος καυσωνας ε????

σε καταλαβαινω Αναστασακι μου!

αχ μακαρι να ειναι ο τελευταιος δεν παλευεται αλο!ας βαλοουμε κ καμια ζακετουλα!αχ αντε να δροσισει λιγακι να ευχαρηστηθουμε υπνο το βραδυ!;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

καλημερα Ιωαννακι μου~!καρδουλα μου ειμαι σιγουρη κ γω πως δεν θα ειναι τιποτα τελικα!προσευχομαστε αυριο να ειναι τελεια τα αποτελεσματα σου!το ψυχολογικο σιγουρα ειναι το χειροτερο!να περασει κ αυτο κ να ειναι το τελευται πραγμα που σε στεναχωρησε..μετα απο αυτο ολα να πανε τελεια κ να ξεκηνησεις να ετοιμαζεσαι για τον μπεμπακο σου!

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

σε καταλαβαινω Αναστασακι μου!

αχ μακαρι να ειναι ο τελευταιος δεν παλευεται αλο!ας βαλοουμε κ καμια ζακετουλα!αχ αντε να δροσισει λιγακι να ευχαρηστηθουμε υπνο το βραδυ!;)

άσε!!! δεν παλευεται......:mad::mad::mad:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

κοριτσακια μου παω να κοιμησω τον μικρουλη μου..φιλακια πολλα!

καλο μεσημερι..Ιωαννακι μου κουραγιο καρδουλα μου!

Αναστασακι μου φιλακια πολα!

φιλάκια στον μικρούλη σου!!!!! καλό μεσσημέρι!!!!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Ιωαννακι μου ευχομαι μεσα απο την ψυχη μου καλα αποτελεσματα αυριο!

Αλλα γιατι πηραν δειγμα απο τον πλακουντα? Αμνυακο παιρνουν για να δουν για το συνδρομο! Μηπως προκειται να εξετασουν κατι αλλο που εμεις δε γνωριζουμε? Εν παση περιπτωση σημασια εχει να πανε ολα καλα, που θα πανε δηλαδη!

1012-004-38-1036.gif

κοριτσακια μου παω να κοιμησω τον μικρουλη μου..φιλακια πολλα!

καλο μεσημερι..Ιωαννακι μου κουραγιο καρδουλα μου!

Αναστασακι μου φιλακια πολα!

Bye bye λενιω μου!!!!!!!!

Παω κι εγω να μαγειρεψω τα φασολακια μου!!!!!

Καλο μεσημερι κοριτσακια μου και καλη ορεξη!!!!!!!

00020534.gif

Γεια σας κοριτσακια! εχω μπλεξει με το μαγαζι και προσπαθω να βαλω μια σειρα γιατι απο εβδομαδα μαλλον θα σταματησω! τι κανετε? δεν εχω μπει να διαβασω γιατι δεν προλαβαινω!

κατι εχασα με την ιωαννα? εκανε αμνιο? καλα αποτελεσματα! παντως και εγω δεν εκανα papA με την λογικη οτι θα εκανα αμνιο και δεν υπηρχε λογος να την πληρωσω. πολλοι γιατροι το κανουν αυτο! ελπιζω να πανε ολα καλα και το αγορακι σου να ειναι υγιεστατο:rolleyes:! που θα ειναι!!!

φιλακια σε ολες!

Παω κι εγω να μαγειρεψω τα φασολακια μου!!!!!

Καλο μεσημερι κοριτσακια μου και καλη ορεξη!!!!!!!

00020534.gif

τα φασολάκια τα λατρεύω!!!!!!!!!!!! να έρθω????????????????? μιαμ μιαμ μιαμ !!!!!!! εγώ έκανα σπανακόρυζο που και αυτό μου αρέσει πολύ!!!! πολύ πρασινάδα έπεσε!!! χιχιχιχι

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...