Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Δεν έχω δει όλο το διάλογο, αλλά 11.000 είναι με τον προεμφυτευτικό έλεγχο; Βασικά δεν ξέρω πόσο στοιχίζει γενικά ο προεμφυτευτικός δλδ, εγώ έδωσα πάντως για εξωσωματική με δωρεά τα μισά ακριβώς, χωρίς τα φάρμακα βέβαια, γιατί αυτά τα πήρα από την επιτροπή βασικά. Και είχα έμβρυα για δύο προσπάθειες. Στο IVF του Υγεία ήμουν..

Με τον Κελ..η;

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

καλημερα αγαπες μου....

μολις ξυπνησα και πινω το γαλατακι μου....

καλα μιλαμε τα εχω παρει...τι πραγματα ειναι αυτα??????

ιωαννακι συμφωνω 100% με το ματινακι....δεν σου εκανα την αιματος?????

ανηκουστο κοριτσακι μου.....προσεχε....

ευχομαι,παρ'ολα αυτα, να πανε ολα καλα...που θα πανε δηλαδη απλα θα τα σκασετε για ψηλου πηδημα!!!!!!!

μακια πολλα....μπες μετα να μας πεις τι εγινε!!!!!

bg1142822.jpg

princess2.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα Ιωαννακι μου!

Αχ, δεν μπορεις να φανταστεις τι κανουν για να τα τσεπωσουν...παιζουν με την ψυχολογια σου για ψυλλου πηδημα και στην ουσια δεν υπαρχει η παραμικρη υποννοια για κατι σοβαρο... δεν δικαιολογειται ο γιατρος που δεν σου ειπε για την Papp-A.Ποτε δεν κανουν αμνυοπαρακεντηση χωρις την συγκριση των αποτελεσματων υπερηχου και αιματος...και εκτος αυτου θα σου πω το εξης....2,9 ισως να ειναι μεγαλη μετρηση αλλα για να σου πει αμεσως αμνυοπαρακεντηση θεωρω οτι ειναι καθαρα για τα λεφτα....επειδη υπαρχει αποκλιση ποτε δεν πανε την εγκυο για αμνυοπαρακεντηση χωρις τις εξετασεις αιματος! Καταρχην σου ειπε οτι πρεπει οπωσδηποτε να την κανεις ή σου αφησε το περιθωριο αν θες να την κανεις για να σιγουρευτεις?Ειναι δικη σας επιλογη και κανεις δεν μπορει να σου πει ντε και καλα να την κανεις ακομα και αν πιστευεις οτι το μωρο εχει το συνδρομο down!

Ελπιζω να πας και να κανετε πρωτα την Papp-A αλλα αν εχει σκοπο να σου τα παρει μπορει να βγαλουν αποτελεσματα θετικα για την αμνυο....και μετα να πουν οτι ηταν απο τις περιπτωσεις που φαινοταν θετικο αλλα δεν ηταν!

Εν παση περιπτωση εγω ευχομαι να ειναι ολα καλα και να πανε στον κορακα τα λεφτα....το μωρο εχει σημασια να ειναι καλα! Καλη επιτυχια σε οτι και αν αποφασισετε να κανετε!!!!!!!!!!!

καλημέρα ματινάκι μου!!!!! τα έχω πάρει!!!! αν είναι όντως έτσι είναι πολύ .......

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Καλημερα σε ολα τα κοριτσια....ειναι λιγο βαρυ το κλιμα λογω της αυχενικης της Ιωαννας και οχι επειδη ειναι οντως αληθεια αυτο απλα μονο και μονο που σου λενε κατι τετοιο πεθαινεις απο την αγωνια τι να συμβαινει πραγματικα!

Συνεχιζω να πιστευω οτι κατι βρωμαει και ευχομαι να βρωμαει παρα να ειναι αληθεια! 500 ευρω να πανε στον κορακα!

Εμεις το μονο που μπορουμε να κανουμε ειναι να στελνουμε θετικη ενεργεια στο Ιωαννακι μας και ολα θα πανε καλα!

Δεν εχω κατι αλλο να πω για την ωρα....!

Απλα σας φιλω και ισως τα πουμε αργοτερα!

καλημέρα ματινάκι μου!!!!! τα έχω πάρει!!!! αν είναι όντως έτσι είναι πολύ .......

Καλημερα αναστασακι μου! Ασε γιατι τα εχω παρει....ρε συ να μην της κανουν την Papp-A? Τι ειναι αυτα? Πως θα συγκρινουν τα αποτελεσματα για να της πουν για αμνυο μετα? Αυτο ειναι που μου την δινει τοσο πολυ!Δηλαδη τι μας λενε τωρα οτι ο υπερηχος δεν πεφτει ποτε εξω? Γι'αυτο κανουν και το αιμα για σιγουρια γιατι ο υπερηχος εχει αποκλιση! Τι να πω...εχω συγχιστει παρα πολυ απο χθες το βραδυ....

καλημερα αγαπες μου....

μολις ξυπνησα και πινω το γαλατακι μου....

καλα μιλαμε τα εχω παρει...τι πραγματα ειναι αυτα??????

ιωαννακι συμφωνω 100% με το ματινακι....δεν σου εκανα την αιματος?????

ανηκουστο κοριτσακι μου.....προσεχε....

ευχομαι,παρ'ολα αυτα, να πανε ολα καλα...που θα πανε δηλαδη απλα θα τα σκασετε για ψηλου πηδημα!!!!!!!

μακια πολλα....μπες μετα να μας πεις τι εγινε!!!!!

Καλημερα Ρανιακι μου τι κανεις????

Και το ιατρικο εμποριο χτυπησε και το δικο μας καφε.....πιθανον! Δεν ειναι δυνατον επιστημονας ανθρωπος και να μην την πηγε και επειγοντως μαλιστα για εξετασεις αιματος που δειχνουν τα μεγαλυτερο αληθες ποσοστο αφου ηταν τοσο επειγον το θεμα για αμνυο....τι να πω?

Ευχομαι οντως να ειναι εμποριο γιατι δεν θελω να βγει αληθινος ο γιατρος! Μακαρι το μωρακι να ειναι καλα και χεστηκαμε για τα λεφτα....αλλα λεμε τωρα τι κανουν στην εγκυο για τα λεφτα ρε πουτη μου!

Διαφημίσεις

Φιλια πολλα....θα ξαναμπω αργοτερα να δω και αν μπηκε το Ιωαννακι μας!

Εχω ΟΑΕΔ σημερα....ουφφφφ!!!!!!!!!!!!!!

στο καλο ματινακι μου....κι εγω παω για καφεδακι στη κουμπαρα μου και μετα στη μανουλα μου!!!!!

μακιααααααααααααααααααααααα......

bg1142822.jpg

princess2.gif

Καλημερα αναστασακι μου! Ασε γιατι τα εχω παρει....ρε συ να μην της κανουν την Papp-A? Τι ειναι αυτα? Πως θα συγκρινουν τα αποτελεσματα για να της πουν για αμνυο μετα? Αυτο ειναι που μου την δινει τοσο πολυ!Δηλαδη τι μας λενε τωρα οτι ο υπερηχος δεν πεφτει ποτε εξω? Γι'αυτο κανουν και το αιμα για σιγουρια γιατι ο υπερηχος εχει αποκλιση! Τι να πω...εχω συγχιστει παρα πολυ απο χθες το βραδυ....

έτσι είναι !!! εδώ κάνεις και την pap-a και πάλι δεν σου λένε ότι είναι 100% το αποτέλεσμα!!!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

στο καλο ματινακι μου....κι εγω παω για καφεδακι στη κουμπαρα μου και μετα στη μανουλα μου!!!!!

μακιααααααααααααααααααααααα......

φεύγεις και εσύ ρανιάκι??? άντε καλό καφεδάκο!!! εγώ πάλι μέσα θα τη βγάλω, λέω να προσέξω λίγο παραπάνω, να το παρακολουθήσω κιόλας.... το χάπι τώρα το παίρνω ανά 6ωρο.. φιλάκια!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακια μου..εχω στεναχωρεθει τοσο πολυ με αυτα που διαβασα!~

Ιωαννακι μου αγαπουλα μου τι να πω εσυ ξερεις τι περνας τωρα..κ μενα μου φανηκε περιεργο που δεν σου εκανε την αιματολογικη εξεταση!γιατι αραγε?αυτα αφου πανε μαζι για να συγκριθουν οι τιμες!θα προσευχηθω κ γω για το αγορακι σου ..η παναγια κοντα σας..ευχομαι να ειναι ολα καλα!

((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))))

Ρανιουκο μου καλο καφεδακο αγαπουλιτσα μου!~

Αναστασακι μου κ γω καθες 6 ωρες παιρνω τα ουτοπαρ!

Ματινακι μου στο καλο να πας ..να προσεχεις!

Ριακι μου πολα φιλακια στην μικρουλα σου!

Ποπακη μου ενα φιλακι για σενα κ πολα χαδακια στην ζουζουνα σου που οπου να ναι σκαει μυτη!;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

καλημερα κοριτσακια μου..εχω στεναχωρεθει τοσο πολυ με αυτα που διαβασα!~

Ιωαννακι μου αγαπουλα μου τι να πω εσυ ξερεις τι περνας τωρα..κ μενα μου φανηκε περιεργο που δεν σου εκανε την αιματολογικη εξεταση!γιατι αραγε?αυτα αφου πανε μαζι για να συγκριθουν οι τιμες!θα προσευχηθω κ γω για το αγορακι σου ..η παναγια κοντα σας..ευχομαι να ειναι ολα καλα!

((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))))

Ρανιουκο μου καλο καφεδακο αγαπουλιτσα μου!~

Αναστασακι μου κ γω καθες 6 ωρες παιρνω τα ουτοπαρ!

Ματινακι μου στο καλο να πας ..να προσεχεις!

Ριακι μου πολα φιλακια στην μικρουλα σου!

Ποπακη μου ενα φιλακι για σενα κ πολα χαδακια στην ζουζουνα σου που οπου να ναι σκαει μυτη!;)

καλημέρα λενάκι μου. εχθές το απογευμα τα έκανα ανα 6ωρο και σήμερα από το πρωι μέτρησα ήδη 3 συσπάσεις....΄τι γίνετε?????

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλημέρα λενάκι μου. εχθές το απογευμα τα έκανα ανα 6ωρο και σήμερα από το πρωι μέτρησα ήδη 3 συσπάσεις....΄τι γίνετε?????

τιποτα δεν γινεται Αναστασακι μου..με αυτα τα χαπια δεν σταματανε οι συσπασεις απλα σιγουρα βοηθανε να μην προκληθει προωρος τοκετος!εγω τα παιρνω απο 4 μηνων κ δεν εχοουν σταματησει αντιθετως οσο περναει ο καιρος κ ειδικα προς το τελος γινονται πολυ πιο εντονες κ αυτο τυο ρωτησα στη γιατρο κ μου ειπε να μην με ανυσηχει ειναι λογικο ειδικα προς το τελος να ειναι ετσι!υπαρχουν μερες που εχω παρα πολυ συχνα συσπασεις κ λεω θα γεννησω σημερα αλ δεν ισχυει κατι τετιο τα χαπια μας κρατανε ακομα μεχρι να ωριμασει ο τραχηλος!;)μην ανχωνεσαι θα τις εχεις ακομα για πολυ καιρο δεν θα σου σταματησουν τελειως!απλα αν δεν παιρναμε αυτα τα χαπια τα πραγματα θα ηταν πολυ χειροτερα!;);)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

τιποτα δεν γινεται Αναστασακι μου..με αυτα τα χαπια δεν σταματανε οι συσπασεις απλα σιγουρα βοηθανε να μην προκληθει προωρος τοκετος!εγω τα παιρνω απο 4 μηνων κ δεν εχοουν σταματησει αντιθετως οσο περναει ο καιρος κ ειδικα προς το τελος γινονται πολυ πιο εντονες κ αυτο τυο ρωτησα στη γιατρο κ μου ειπε να μην με ανυσηχει ειναι λογικο ειδικα προς το τελος να ειναι ετσι!υπαρχουν μερες που εχω παρα πολυ συχνα συσπασεις κ λεω θα γεννησω σημερα αλ δεν ισχυει κατι τετιο τα χαπια μας κρατανε ακομα μεχρι να ωριμασει ο τραχηλος!;)μην ανχωνεσαι θα τις εχεις ακομα για πολυ καιρο δεν θα σου σταματησουν τελειως!απλα αν δεν παιρναμε αυτα τα χαπια τα πραγματα θα ηταν πολυ χειροτερα!;);)

έχω μπερδευτεί μωρέ.... μακάρι.. εσύ στον 5ο όπως είμαι εγώ είχες αρκετές????

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

έχω μπερδευτεί μωρέ.... μακάρι.. εσύ στον 5ο όπως είμαι εγώ είχες αρκετές????

nαι Αναστασακι μου παντα ειχα πολες κ στον μικρο μου το ιδιο κ σε αυτη την εγκυμοσηνη!ειναι πολυ σπαστικο ξερω οτι φοβασαι κ ανχωνεσαι αλα μετα το συυνηθιζεις κ ξερεις οτι κ αυτα ειναι μεσα στο προγραμμα!θελει προσοχη σιγουρα αλα εγω πολες φορες το παρακανω κουραζομαι κ νιωθω οτι τοτε εχω περισοτερες συσπασεις κ πιο συχνες αλα εγω εκει..σιγουρα δνε ειναι οτι καλυτερο αυτο που κανω αλα θελω να σου πω οτι παρολαυτα ολα καλ πανε..μην φοβασαι αγαπουλα μου ολα καλα θα πανε μεχρι τελους!;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...