Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Δεν έχω δει όλο το διάλογο, αλλά 11.000 είναι με τον προεμφυτευτικό έλεγχο; Βασικά δεν ξέρω πόσο στοιχίζει γενικά ο προεμφυτευτικός δλδ, εγώ έδωσα πάντως για εξωσωματική με δωρεά τα μισά ακριβώς, χωρίς τα φάρμακα βέβαια, γιατί αυτά τα πήρα από την επιτροπή βασικά. Και είχα έμβρυα για δύο προσπάθειες. Στο IVF του Υγεία ήμουν..

Με τον Κελ..η;

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

μια χαρα ειμαστε αναστασακι μου...μεγαλωνουμε!εσυ τι μου κανεις?το μπεμπε μας καλα?πως νοιωθεις?

εγώ συγκεκριμένα αυτη τη στιγμή ένιωσα 2 συσπάσεις μέσα σε 1 τέταρτο....

έχω αγχωθεί πολύ γιατί παίρνω και yutopar και πάλι έχω.... τι να κάνω???

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγώ συγκεκριμένα αυτη τη στιγμή ένιωσα 2 συσπάσεις μέσα σε 1 τέταρτο....

έχω αγχωθεί πολύ γιατί παίρνω και yutopar και πάλι έχω.... τι να κάνω???

θελει ξεκουραση πολυ...τα επερνα και εγω τα yotopar απο μισο τρεις φορες την ημερα.ειχα ετσι κι εγω συσπασεις.αφου μια μερα απο την πολυ την κουραση ειχα καθε 5 λεπτα συσπασεις.προσεχε αναστασακι μου για να ειναι καλα το μπεμπε μας!!

θελει ξεκουραση πολυ...τα επερνα και εγω τα yotopar απο μισο τρεις φορες την ημερα.ειχα ετσι κι εγω συσπασεις.αφου μια μερα απο την πολυ την κουραση ειχα καθε 5 λεπτα συσπασεις.προσεχε αναστασακι μου για να ειναι καλα το μπεμπε μας!!

εσύ από ποιο μήνα τα έπερνες??? κ εγω παίρνω μισο ανα 8ωρο... εχει 4 μέρες... αλλά πάλι εχω συσπάσεις, το θέμα είναι ότι δεν κουράζομαι...:(:(

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

εσύ από ποιο μήνα τα έπερνες??? κ εγω παίρνω μισο ανα 8ωρο... εχει 4 μέρες... αλλά πάλι εχω συσπάσεις, το θέμα είναι ότι δεν κουράζομαι...:(:(

νομιζω απο τον 6ο τα επαιρνα μεχρι και την 36 εβδομαδα.κι εγω συνεχιζα να εχω συσπασεις αλλα οχι τοσες οσες πριν.στην αρχη μου εφερναν τα χαπια πολλες ταχυκαρδιες και τρεμουλο κιολας.αλλα μετα τα συνηθησα και δεν ειχα τιποτα.

νομιζω απο τον 6ο τα επαιρνα μεχρι και την 36 εβδομαδα.κι εγω συνεχιζα να εχω συσπασεις αλλα οχι τοσες οσες πριν.στην αρχη μου εφερναν τα χαπια πολλες ταχυκαρδιες και τρεμουλο κιολας.αλλα μετα τα συνηθησα και δεν ειχα τιποτα.

και εγώ εχω τρεμουλο και ταχυκαρδία.... με πόσες συσπάσεις ξεκίνησες να τα παίρνεις???θυμάσαι???

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

ριακι μου τι κανεις????η μπουμπου σου καλα ειναι?μεγαλωνει και σας τρελλαινει εεεεε????????φιλακια πολλα!!!!!

κοριτσακια παω να ξαπλωσω λιγακι....

μακια πολλαααααααααααααααααααααααααααααα......

bg1142822.jpg

princess2.gif

έλα ντε! γιατι με ρωτησε αν εχω πάνω από 10-15 την μέρα..αχ να μη σε ζαλίζω ριάκι μου!!

δεν με ζαλιζεις καθολου...μην το ξαναπεις.πανω απο 10 δεν ειχα.ειναι πολλες οι 10 πιστευω.το πολυ 3 φορες την ημερα ειχα.αλλα και παλι το παθαινα απο κουραση,αποτομη κινηση.μονο 1 φορα με πιασανε πολλες συσπασεις ανα 5λεπτο αλλα ειχα κουραστει παρα πολυ εκεινη την ημερα.

ριακι μου τι κανεις????η μπουμπου σου καλα ειναι?μεγαλωνει και σας τρελλαινει εεεεε????????φιλακια πολλα!!!!!

κοριτσακια παω να ξαπλωσω λιγακι....

μακια πολλαααααααααααααααααααααααααααααα......

Ρανια μουυυυυυυ καλα ειμαστε κοπελα μου.μεγαλωσαμε εμεις.αντε τωρα να ερχονται οι νεες αφιξεις...!!!!καλη ξεκουραση κουκλιτσα.φιλακια στην κοιλιτσα σου!!!

Διαφημίσεις

δεν με ζαλιζεις καθολου...μην το ξαναπεις.πανω απο 10 δεν ειχα.ειναι πολλες οι 10 πιστευω.το πολυ 3 φορες την ημερα ειχα.αλλα και παλι το παθαινα απο κουραση,αποτομη κινηση.μονο 1 φορα με πιασανε πολλες συσπασεις ανα 5λεπτο αλλα ειχα κουραστει παρα πολυ εκεινη την ημερα.

κατάλαβα....ουφφφ τι άγχος και αυτό!!! ριακι μου φιλάκια στην μικρούλα σου!!! να σηκωθω να μαγειρέψω σιγά σιγά..

καλή ξεκούραση ρανιάκι!!! φιλιά!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

κατάλαβα....ουφφφ τι άγχος και αυτό!!! ριακι μου φιλάκια στην μικρούλα σου!!! να σηκωθω να μαγειρέψω σιγά σιγά..

καλή ξεκούραση ρανιάκι!!! φιλιά!

φιλακια πολλα...καλο μαγειρεμα.και να ξεκουραζεσαι!!!!

κοριτσαρες μου τι κανετε?Ποπακη κοντευεις ε?με το καλο κοριτσι μου...ολα να σου πανε καλα...ποτε περασε ο καιρος ρε κοριτσια?περυσι κι εγω τετοια εποχη ημουν στον 5ο μηνα...ζεσταινομουν αφορητα. Τωρα για τις βαζελινες κοριτσια ελεγα κι εγω οτι θα βαζω συνεχεια.Μετα ομως κουραστικα με αυτη την γλιτσα και τα παρατησα αλλα καταλαβα οτι ειναι αναλογα και τα σωματα.Κοντα στους γλουτους ειχα ραγαδες απο πριν μεινω εγκυος,στην κοιλια δεν εκανα καμια τελικα.Ματινακι,ρανια,ελενη,αναστασακη φιλακια πολλα στις κοιλιτσες σας.

Ρια μου τι κανεις??? Η μπουμπου σας μεγαλωνει και σας τρελαινει ετσι?? Καλε ποτε γεννησες ποτε εφτασε το παιδι 8 μηνων χαμπαρι δεν πηραμε!!!!!!Την βαφτισατε????

Δικιο εχεις για τις ραγαδες....ολο γλιτσα και αν ειναι να κανεις θα κανεις!!!! Βεβαια βαζω αλλα πλεον την βαζελινη την εχω αραιωσει σε μια φορα την μερα στον υπνο μονο...μονο ενυδατικη βαζω πιο συχνα!

Ελπιζω να σε πετυχω την επομενη φορα μεσα και να πουμε περισσοτερα!

Φιλακια πολλα αλλα πιο πολλα στην μπουμπου σας!!!!!!!

000201C1.gif

Κοριτσακια μου μπηκα λιγακι αλλα βλεπω οτι ειμαι μονη μου!

Καλα, εφτιαξα μια μακαροναδα ονειρο! Βεβαια αυτοσχεδια ηταν δεν την ειδα καπου αλλα θα σας στειλω τα υλικα που εβαλα και την εκτελεση να την φτιαξετε πραγματικα θα σας αρεσει πολυ!Θα παω να ξαπλωσω λιγακι και μετα προς το βραδακι θα μπω να σας στειλω την συνταγη....επειδη ομως γιορταζει η βαφτιστηρα του αντρα μου και θα παμε να την παρουμε να παμε για δωρακι και για καφε μετα ισως να αργησουμε οποτε ισως να τα πουμε αυριο το πρωι μια και καλη!!!!!!!

Φιλακιαααααααααααααααααααα..................!!!!!!!!!!!!!!!!!

000203F8.gif

Κοριτσακια μου μπηκα λιγακι αλλα βλεπω οτι ειμαι μονη μου!

Καλα, εφτιαξα μια μακαροναδα ονειρο! Βεβαια αυτοσχεδια ηταν δεν την ειδα καπου αλλα θα σας στειλω τα υλικα που εβαλα και την εκτελεση να την φτιαξετε πραγματικα θα σας αρεσει πολυ!Θα παω να ξαπλωσω λιγακι και μετα προς το βραδακι θα μπω να σας στειλω την συνταγη....επειδη ομως γιορταζει η βαφτιστηρα του αντρα μου και θα παμε να την παρουμε να παμε για δωρακι και για καφε μετα ισως να αργησουμε οποτε ισως να τα πουμε αυριο το πρωι μια και καλη!!!!!!!

Φιλακιαααααααααααααααααααα..................!!!!!!!!!!!!!!!!!

000203F8.gif

Ναι ματινάκι να μας τη στείλεις!!!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...