Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Όντως εγώ είχα 0,8 από τα 25 ως τα 31 μου κ τότε έπεσε στο 0,4 και το τελευταίο ένα χρόνο στο 0,3. Δεν ήθελα να κάνω ΑΜΗ. Ο Τζεφ*** επέμεινε.

Δεν έχω ψυχικά αποθέματα αλλά αναγκαστικά θα συνεχίσω όπως πριν. Δλδ το ωάριο του μήνα. 8 ωοληψιες άλλωστε ως τώρα. Τις βλαστοκύστες τις έχω στον Μαστρ*** ακόμα. Αν πάνε όλα καλά με Σφακ θα τις μεταφέρω στο άλλο κεντρο. Για την ώρα τις αφήνω εκεί που είναι.

Στον Μαστρομ… εισα ; εχω ακουσει εξαιρετικα λογια … πως σου φαινεται ;

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Ναι εχω σωθει σου λεω! Και ειναι και δροσιστικη πολυ και για να πω την αληθεια βαζελινη βαζω μια φορα την μερα αλλα απο την ενυδατικη αυτη βαζω συνεχεια....η αλλη με την αλοη 100% ειναι λιγο πιο ακριβη αλλα πρεπει να ενυδατωνουμε καλα την περιοχη στην κοιλιτσα αλλα και στο στηθος!

Ρανια ακους? Εσυ να βαζεις πολυ πιο συχνα στο στηθος....!

ναι εγω βαζω μετα το μπανιο συνηθως δυο φορες τη μερα!κ στο στηθος ενοειται κ επισης κ στα πλαινα της κοιλιτσας εκει γυρω γυρω απο τη μεση κ εκει βγαζεις!;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ναι εγω βαζω μετα το μπανιο συνηθως δυο φορες τη μερα!κ στο στηθος ενοειται κ επισης κ στα πλαινα της κοιλιτσας εκει γυρω γυρω απο τη μεση κ εκει βγαζεις!;)

εσύ λενάκι άπό την πρώτη εγκυμοσύνη έχεις??

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Κι εμεις εχουμε πολυ ζεστη....πρωι χτυπαει ο ηλιος το δικο μας δωματιο και το ενα παιδικο και μεσημερι το αλλο παιδικο και σιγα σιγα μεχρι το απογευμα και κουζινα-σαλονι! Δηλαδη ολη μερα ζεστη!!!!!!!

Αχ πηγαμε στο χωριο την κυριακη και φορεσα ζακετα το βραδυ αλλα ακομα και το μεσημερι που επεσα μια ωρα για υπνο σκεπαστηκα με σεντονι....αυτο εδω θα αργησουμε να το δουμε ακομα!!!!

ναι ναι! εδώ εμείς έχουμε τέντες αλλά η ζέστη ζέστη!!!

αστα να πανε !αντε να δροσισει λιγακι!πλακα πλακα περασε ο αυγουστος αρκετα γρηγορα!

α ξεχασα να σας πω τελικα την τριτη που μας ερχεται εκελεισα ραντεβου να παω να δω το ζουζουνι μου κ να κανω κ αυτη την εξεταση που μου ζητησανε..την κανει η γιατρος μου κ τζαμπα ειπε θ αμου την κανει μονο την επισκεψη θα πληρωσω!αν κ ντρεπομαι ετσι αλα ειναι πολυ καλη κ η αληθεια ειναι οτι αυτη τη στιγμη μας βοηθαει παρρα πολυ γιατι νομιζα θα την κανω εξω κ θα κοστιζε αρκετα!:rolleyes:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Εγω βαζω ολη την μερα απο την ενυδατικη και μετα το βραδινο μπανιο οταν πεφτω για υπνο βαζω βαζελινη σε ολη την κοιλια και στο πλαϊ, στο στηθος και στους γοφους!!!!! Γενικα ειμαι μεσα στην γλιτσα και νευριαζω κιολας αλλα τι να κανω??????

Διαφημίσεις

αστα να πανε !αντε να δροσισει λιγακι!πλακα πλακα περασε ο αυγουστος αρκετα γρηγορα!

α ξεχασα να σας πω τελικα την τριτη που μας ερχεται εκελεισα ραντεβου να παω να δω το ζουζουνι μου κ να κανω κ αυτη την εξεταση που μου ζητησανε..την κανει η γιατρος μου κ τζαμπα ειπε θ αμου την κανει μονο την επισκεψη θα πληρωσω!αν κ ντρεπομαι ετσι αλα ειναι πολυ καλη κ η αληθεια ειναι οτι αυτη τη στιγμη μας βοηθαει παρρα πολυ γιατι νομιζα θα την κανω εξω κ θα κοστιζε αρκετα!:rolleyes:

Αχ τελεια....με το καλο λενιω μου να δεις το αντρακι σου! Θα κανεις και το doppler ε? Παλι καλα που θα στο κανει δωρεαν...εμεις θα παμε παλι αθηνα οπως και τις αλλες φορες....δεν πειραζε τι να κανουμε? Καλα να ειναι τα μωρα μας!!!!!!!!!

Εγω βαζω ολη την μερα απο την ενυδατικη και μετα το βραδινο μπανιο οταν πεφτω για υπνο βαζω βαζελινη σε ολη την κοιλια και στο πλαϊ, στο στηθος και στους γοφους!!!!! Γενικα ειμαι μεσα στην γλιτσα και νευριαζω κιολας αλλα τι να κανω??????

αχ ναι ρε κορίτσια αυτη η γλίτσα είναι εκνευριστική!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

εσύ λενάκι άπό την πρώτη εγκυμοσύνη έχεις??

εχω Αναστασακι μου λιγες στη κοιλια κ λιγες στα πλαινα γυρω απο τη μεση αλα δεν φαινονται πολυ να φανταστεις τωρα ξεηκηνησαν να φαινονται που φουσκωσε πολυ η κοιλια κ ειναι λευκες κ δεν φαινονται ασχημα ευτυχως!τωρα μετα το δευτερο δεν ξερω σε τι κατασταση θα ειμαι παντως με το πρωτο αν κ εβγαλα δεν ειχα προβλημα γιατι ηταν λιγες ..οσο κ να προσεχουμε ειναι αναλογα το δερμα απλα η βαζελινη κ οι διαφορες κρεμες μας βοηθανε να μην ειναι πολυ φαρδιες οι ραγαδες δηάδη αν ειναι να ανοιξει το δερμα με την βαζελινη θα ανοιξει λιγοτερο ετσι μου ειπε η αισθητικος!αν εχεις καλο ελαστικο δερμα δεν βγαζεις καθολου!;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

θέλω να έρθει ο χειμώνας!!!! (πρώτη φορά το λέω στη ζωή μου!!!!:shock::shock:)

λενάκι με το καλό!!! αυτή η εξέταση doppler τι ακριβώς κάνει????

την β'επιπέδου νομίζω την έκανες στον ιάκεντρο ε???

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Αχ τελεια....με το καλο λενιω μου να δεις το αντρακι σου! Θα κανεις και το doppler ε? Παλι καλα που θα στο κανει δωρεαν...εμεις θα παμε παλι αθηνα οπως και τις αλλες φορες....δεν πειραζε τι να κανουμε? Καλα να ειναι τα μωρα μας!!!!!!!!!

ααχ ναι πολυ απαισια ειναι αφου το νυχτικο μου γινεται χαλια καθε τρεις κ λιγο το αλλαζω κ το σεντονι επισης γινεται χαλια!:rolleyes::rolleyes:

ευχαρηστω Ματινακι μου!ναι ντομπλερ λεγεται τελικα ειχες δικιο!αθηνα ε τι να κανεις..καλα να ειναι τα μωρακια μας σιγουρα!αχ εμας αν δεν μας εκανε δωρεαν αυτη την εξεταση θα ζοριζομασταν πολυ γιατι τωρα περημενουμε να πληρωθει ο αντρας μου γιαυτο κ εκλεισα για την αλη τριτη ραντεβου!ουφφ αυτα τα λεφτα!:rolleyes::rolleyes:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

εχω Αναστασακι μου λιγες στη κοιλια κ λιγες στα πλαινα γυρω απο τη μεση αλα δεν φαινονται πολυ να φανταστεις τωρα ξεηκηνησαν να φαινονται που φουσκωσε πολυ η κοιλια κ ειναι λευκες κ δεν φαινονται ασχημα ευτυχως!τωρα μετα το δευτερο δεν ξερω σε τι κατασταση θα ειμαι παντως με το πρωτο αν κ εβγαλα δεν ειχα προβλημα γιατι ηταν λιγες ..οσο κ να προσεχουμε ειναι αναλογα το δερμα απλα η βαζελινη κ οι διαφορες κρεμες μας βοηθανε να μην ειναι πολυ φαρδιες οι ραγαδες δηάδη αν ειναι να ανοιξει το δερμα με την βαζελινη θα ανοιξει λιγοτερο ετσι μου ειπε η αισθητικος!αν εχεις καλο ελαστικο δερμα δεν βγαζεις καθολου!;)

μάλιστα!! για να δούμε! εγώ δεν βάζω ακόμα συνέχεια βαζελίνη.. βάζω και απλή ενυδτική κρεμούλα που έχω του κορρέ! πάντως ακόμα δεν μου προέκυψε καθόλου φαγούρα..

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

θέλω να έρθει ο χειμώνας!!!! (πρώτη φορά το λέω στη ζωή μου!!!!:shock::shock:)

λενάκι με το καλό!!! αυτή η εξέταση doppler τι ακριβώς κάνει????

την β'επιπέδου νομίζω την έκανες στον ιάκεντρο ε???

εγω παντα ημουν του χειμωνα παιδι!;)δεκεμβρη γεννηθηκα:tongue:

θα μου αρεσε το καλοκαιρι να ειναι ενα με εναμιση μηνα μονο.να μην υπηρχε ο αυγουστος με τον καυσωνα/:rolleyes:

ευχαρηστω Αναστασακι μου!ειναι μια αναλυτικη εξεταση των οργανων του μωρου κατι τετιο.την καρδουλα κ ολα τα οργανα τα ελενχουν με μετρησεις..δεν ειμαι κ σιγουρη!

ναι τον μεγαλο υπερηχο στο ιακεντρο 160 ευρω!:shock:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

μάλιστα!! για να δούμε! εγώ δεν βάζω ακόμα συνέχεια βαζελίνη.. βάζω και απλή ενυδτική κρεμούλα που έχω του κορρέ! πάντως ακόμα δεν μου προέκυψε καθόλου φαγούρα..

καλο ειναι που βαζεις κρεμουλα...η φαγουρα συνηθως ερχεται κοντα στον 8ο!:shock::shock:κ ειναι πολυ σπαστικη..αν ξεκινησεις να φαγουριζεσαι τελειωσες δεν σταματας..αφου δεν την ακουμπαω καθολου..η βαζελινη με ηρεμει κατα πολυ!;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

εγω παντα ημουν του χειμωνα παιδι!;)δεκεμβρη γεννηθηκα:tongue:

θα μου αρεσε το καλοκαιρι να ειναι ενα με εναμιση μηνα μονο.να μην υπηρχε ο αυγουστος με τον καυσωνα/:rolleyes:

ευχαρηστω Αναστασακι μου!ειναι μια αναλυτικη εξεταση των οργανων του μωρου κατι τετιο.την καρδουλα κ ολα τα οργανα τα ελενχουν με μετρησεις..δεν ειμαι κ σιγουρη!

ναι τον μεγαλο υπερηχο στο ιακεντρο 160 ευρω!:shock:

εγώ πάντα το παιδί του καλοκαιριού!! Ιούνη γεννήθηκα....!!:tongue:

και εγώ εκεί θα την κάνω! πόση ώρα περίπου διήρκησε..???θυμάσαι??

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

εγώ πάντα το παιδί του καλοκαιριού!! Ιούνη γεννήθηκα....!!:tongue:

και εγώ εκεί θα την κάνω! πόση ώρα περίπου διήρκησε..???θυμάσαι??

καλοοο!κ ο αντρας μου ιουνιο γεννηθηκε..στης 1;);)

κραταει αρκετα ειναι κ αναλογα τη θεση του μωρου..καναμε γυρω στο 20λεπτο στην αρχη κ στο τελος που θα εξεταζε κ την καρδια επειδη δεν ηταν σε καταληλη θεση το μωρο με εβαλε να βγω να περπατησω λιγο για να αλλαξει θεση οποτε αργησαμε πολυ!

κ ειναι κ ενας γοητευτικος γιατρος..νεαρος!;);):tongue:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...