Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 29 λεπτά , dec-e είπε:

Κ οι δικές μου ήταν day 6 κ μια χαρά ήταν. Επίσης κ οι c δίνουν εγκυμοσύνης, πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία έχει στο Instagram ο embryomanofficial, γενικά ανεβάζει πολυ ενδιαφέροντα άρθρα 

Εγω τελικα μετα λύπης διαπιστώνω τις τελευταιες μερες που γράφουμε για τις αξιολογήσεις και τη βαθμολόγηση των βλαστοκυστεων οτι κακως μας δινουν βαθμολογιες.. θα επρεπε η αξιολόγηση να γινεται μονο με λεξεις, μετρια ,μετρια προς καλη, αριστη κλπ... Πραγματικα μονο ψυχολογικα μας ριχνουν οταν αποτυγχάνουν οι "αριστες" ενω τελικα επιστημονικα εχουν δωσει μωρα και οι ΒΒ και οι ΒC και οι 6ης μερας .. και εφοσον το υποστηριζουν και εμβυολογοι αυτο κιολας..

Εγω προσωπικα εχω επηρεαστεί όπως ολες μας.. εφόσον τις κανουμε που τις κανουμε τις εμβρυομεταφορες πρέπει να πηγαινουμε με το ιδιο συναισθημα σε ολες! Ενα γερο χειροκρότημα παντως σε ολες τις "μετριες" που εγιναν μωρακια και σπανε τα στερεοτυπα!!! Ευχομαι σε περισσοτερες απο εδω κ περα..

Αλλα θεωρω οτι θα επρεπε να γινεται αξιολόγηση μονο στις ελεγμενες μεσω προεμφυτευτικου.. 

• Μου αρέσει 2

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

καλημερααααααααααααααααααααααα!

ποσο χαιρομαι που ειστε ολες μαζεμενες εδω κ τα λετεεεεεεε!

τι κανετεεεεεεεεεεεεεε?

εγω ηρθα στην μανουλα μου ...;)

Ρανιουκο μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυ τι γλυκεια κοιλιτσα ειναι αυτηηηηη!κ που ειναι ειλικρινα τα 4 κιλακια εεεε:!:tongue::tongue:

Ματινακι μουυυυυυυ τι κανειςςς?παιρνουμε τα ιδια χαπια η μανλον την ιδια δοσολογια μονο που εγω παιρνω κ τα ουτοπαρ..εγω ξεκηναω το πρωι με μαγνησιο σιδηρο το μεσημερι παλι μαγνησιο κ το βραδυ εχω παλι μαγνησιο με σιδηρο κ πιο αργα παιρνω κ το ασβεστιο..εγω μια φορα το παιρνω το ασβεστιο εσυ δυο ε?δεν μαρεσει καθολου λες κ τρως κιμωλια ειναι..:rolleyes:

Αναστασακι μου αυτο με το ζουζουνακι σου που δεν το αισθανεσαι το ειχα κ γω..εκει που ξεκηνησα να αισθανομαι τα φτερουγισματα ξααφνικα για λιγες μερες δεν αισθανομουν τιποτα..ειχα ανχωθει τοσο πολυ αλα θυμαμαι που το συζητουσα κ με την κουμπαρα μου κ το ειχε κ αυτη κ ενας γιατρος ειπε οτι επειδη ειναι ακομα μικρο αλαζει συνεχεια θεσεις κ τωρα ισως εχει παρει διαφορετικη θεση στη κοιλιτσα γιαυτο δεν το αισθανεσαι..θα δεις που θα αλλαξει παλι κ θα το νιωθεις κ παλι το ζουζουνι σου..ειλικρινα μην ανχωνεσαι αγαπουλα μου σε καταλβαινω γιατι κ γω ετσι ημουν κ δεν ηταν τιποτα γιατι ηταν αυτο που σου ειπα!;);)

Ιωαννακι μου την βαζελινη απο το σουπερ μαρκετ μου την παιρνει ο αντρας μου κ ειναι πολυ φθηνη αν δεν κανω λαθος κοντα στα 2 ευρω απλα δεν ειναι πολυ μεγαλο το κουτακι αλα μου κραταει κ βαζω κ μπολικη!;);)περημενουμε νεακια σου;);)

Ποπακη μου καλοοοοοο τι κανεις?φιλακια πολλαααααα!

Μαρακι μου τι καλα που σταματησαν οι αναγουλες κ οι εμετοι!με το καλο η β επιπεδου..ολα καλα θα ειναι!περημενουμε νεακια!;)

καλημέρα λενάκι!!!!!!!!!!!!!!! μπορεί να μην το νιώθω και εξαιτίας των γιουτοπαρ που εχω λίγο ταχυπαλμια κ δεν είμαι ήρεμη... ξέρω γω.... σήμερα πάλι ζέστη νιώθω ότι θα έχει!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τι κανετεεεεεεεεεεεεεε?

Ρανιουκο μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυ τι γλυκεια κοιλιτσα ειναι αυτηηηηη!κ που ειναι ειλικρινα τα 4 κιλακια εεεε:!:tongue::tongue:

Ματινακι μουυυυυυυ τι κανειςςς?παιρνουμε τα ιδια χαπια η μανλον την ιδια δοσολογια μονο που εγω παιρνω κ τα ουτοπαρ..εγω ξεκηναω το πρωι με μαγνησιο σιδηρο το μεσημερι παλι μαγνησιο κ το βραδυ εχω παλι μαγνησιο με σιδηρο κ πιο αργα παιρνω κ το ασβεστιο..εγω μια φορα το παιρνω το ασβεστιο εσυ δυο ε?δεν μαρεσει καθολου λες κ τρως κιμωλια ειναι..:rolleyes:

Αναστασακι μου αυτο με το ζουζουνακι σου που δεν το αισθανεσαι το ειχα κ γω..εκει που ξεκηνησα να αισθανομαι τα φτερουγισματα ξααφνικα για λιγες μερες δεν αισθανομουν τιποτα..ειχα ανχωθει τοσο πολυ αλα θυμαμαι που το συζητουσα κ με την κουμπαρα μου κ το ειχε κ αυτη κ ενας γιατρος ειπε οτι επειδη ειναι ακομα μικρο αλαζει συνεχεια θεσεις κ τωρα ισως εχει παρει διαφορετικη θεση στη κοιλιτσα γιαυτο δεν το αισθανεσαι..θα δεις που θα αλλαξει παλι κ θα το νιωθεις κ παλι το ζουζουνι σου..ειλικρινα μην ανχωνεσαι αγαπουλα μου σε καταλβαινω γιατι κ γω ετσι ημουν κ δεν ηταν τιποτα γιατι ηταν αυτο που σου ειπα!;);)

Ιωαννακι μου την βαζελινη απο το σουπερ μαρκετ μου την παιρνει ο αντρας μου κ ειναι πολυ φθηνη αν δεν κανω λαθος κοντα στα 2 ευρω απλα δεν ειναι πολυ μεγαλο το κουτακι αλα μου κραταει κ βαζω κ μπολικη!;);)περημενουμε νεακια σου;);)

Μαρακι μου τι καλα που σταματησαν οι αναγουλες κ οι εμετοι!με το καλο η β επιπεδου..ολα καλα θα ειναι!περημενουμε νεακια!;)

λενιω μουουουυουουουοουουουυ......τι κανει το τζουτζουκακι σου?????

το αλλο το αντρακι σου?

αχχχχχχχ....4 κιλα λενιω μου....πρεπει να αρχισω να φρεναρω λιγο γιατι θα καταντησω ξαφνικα μπουλντοζα!!!!!!:shock:

bg1142822.jpg

princess2.gif

καλεεεεεεεεε...παω λαικηηηηηηηηηηηηηηηη.....

ξεμυαλιστικα σημερα με τη κουβεντα.....σε κανενα μισαωρο θα ειμαι πισω.....

μακια μακια μακια

φιλάκια ρανιάκι!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

τι κανετεεεεεεεεεεεεεε?

Λενιω μου που εισαι????????? Επιτελους σε πετυχαινω!!!!! Ολα καλα? Τα αντρακια σου τι κανουν??????

Ναι δυστυχως εγω το ασβεστιο το παιρνω 2 φορες την μερα αλλα ειναι διαλυομενο....σαν πορτοκαλαδα!

Εγω βαζελινη της johnsons παιρνω την ροζ που λεει αγνη βαζελινη με αρωμα! Σε ποιο σουπερ μαρκετ την παιρνεις γιατι εγω δεν την εχω βρει αυτη πουθενα!!!!! Καποιες αλλες βαζουν αυτη

%CE%B2%CE%B1%CE%B6%CE%B5%CE%BB%CE%B9%CE%BD%CE%B71.jpeg

και ειναι πολυ καλη λενε....εγω οταν θελω να παω καπου βαζω αυτη την ενυδατικη200.jpg

για να μην ειμαι μεσα στην γλιτσα με την βαζελινη!

Διαφημίσεις

καλημέρα λενάκι!!!!!!!!!!!!!!! μπορεί να μην το νιώθω και εξαιτίας των γιουτοπαρ που εχω λίγο ταχυπαλμια κ δεν είμαι ήρεμη... ξέρω γω.... σήμερα πάλι ζέστη νιώθω ότι θα έχει!!!

παντως εκει ειναι το μωρακι σου Αναστασακι μου αυτο ειναι το μονο σιγουρο κ ειναι καλα!ισως σημερα να ειναι υπναρουλικο κ να θελει να κοιμαται;);):tongue:

σημερα εδω στη μαμα που ειμαι φυσαει ακομα κ ειναι καλα αλα εξω σιγουρα εχει πολυ ζεστη!:shock::shock:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Λενιω μου που εισαι????????? Επιτελους σε πετυχαινω!!!!! Ολα καλα? Τα αντρακια σου τι κανουν??????

Ναι δυστυχως εγω το ασβεστιο το παιρνω 2 φορες την μερα αλλα ειναι διαλυομενο....σαν πορτοκαλαδα!

Εγω βαζελινη της johnsons παιρνω την ροζ που λεει αγνη βαζελινη με αρωμα! Σε ποιο σουπερ μαρκετ την παιρνεις γιατι εγω δεν την εχω βρει αυτη πουθενα!!!!! Καποιες αλλες βαζουν αυτη

και ειναι πολυ καλη λενε....εγω οταν θελω να παω καπου βαζω αυτη την ενυδατικη200.jpg

θα πάω να πάρω αυτην την ανυδατικη καλή μου ακούγεται..

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

παντως εκει ειναι το μωρακι σου Αναστασακι μου αυτο ειναι το μονο σιγουρο κ ειναι καλα!ισως σημερα να ειναι υπναρουλικο κ να θελει να κοιμαται;);):tongue:

σημερα εδω στη μαμα που ειμαι φυσαει ακομα κ ειναι καλα αλα εξω σιγουρα εχει πολυ ζεστη!:shock::shock:

Αφήστε και εγώ που ήμουν στο χωριό μια χαρα δροσια είχε.....

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

λενιω μουουουυουουουοουουουυ......τι κανει το τζουτζουκακι σου?????

το αλλο το αντρακι σου?

αχχχχχχχ....4 κιλα λενιω μου....πρεπει να αρχισω να φρεναρω λιγο γιατι θα καταντησω ξαφνικα μπουλντοζα!!!!!!:shock:

καλα ειναι τα αντρακια μου ρανιουκο μου..ο μικρος μωλης ανεβηκε πανω επαιζε με τους παπουδες του κατω κ το αλο το ζουζουνι μου καλα ειναι ..νιωθω οτι θελει να βγει..προεξεχουν τα ποδαρινια του απο δω κ απο κει!

για 4 μηνων δεν τα βλεπω πολα τα κιλακια αλα για τους γιατρους ειναι πολλα!κοιτα αν εισαι πολυ αδυνατη δεν φαινονται κ ειναι ωραια !μην ανχωνεσαι ρανιουκο μου..;);)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

θα πάω να πάρω αυτην την ανυδατικη καλή μου ακούγεται..

Οντως ειναι πολυ καλη αναστασακι μου και εχει και αλοη που ειναι ακρως θεραπευτικη.Ειδα και την ιδια σε διαφανη συσκευασια που ειναι με καθαρη αλοη αλλα δεν την πηρα γιατι δεν μου ειχε τελειωσει ακομα αυτη! Τωρα που τελειωνει ομως θα παω να παρω την αλλη!

Αυτη ειναι με 100% αλοη

VaselineNEWgel.jpg

Ματινακι μου καλα ειμαστε ολοι!;);)αυτη τη βαζελινη Ματινακι μου δεν ξερω αν την εχει σε μεγαλα σουπερ μαρκετ οπως τα καρφουρ ..εγω την παιρνω διπλα απο το σπιτι μου ειναι ενα που λεγεται αφροδιτη/!δεν κοιταξα στα αλλα να δω τι γινεται!πρεπει να το ψαξω να δω κ να σας πω!;)

αυτη η ενυδατικη φαινεται πολυ καλη γιατι η βαζελινη η κανονικη ειναι λιγο δυσκολη να την βαλεις με καλα ρουχα!εχεις δικιο!;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Αφήστε και εγώ που ήμουν στο χωριό μια χαρα δροσια είχε.....

αχ στα χωρια καλα ειναι!να φανταστεις η μανουλα μου ειναι 10 λεπτακαι απο το σπιτι μου απλα εξαρταται κ απο την διαρυθμιση του σπιτιου(εμενα μετα το μεσημερι ο ηλιος χτυπαει συνεχεια στο σαλονι κ γινεται φουρνος κ τα πρωινα στα δωματια..χαλια):rolleyes:

κ επισης εδω εχουν περισοτερα δεντρα!;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Ματινακι μου καλα ειμαστε ολοι!;);)αυτη τη βαζελινη Ματινακι μου δεν ξερω αν την εχει σε μεγαλα σουπερ μαρκετ οπως τα καρφουρ ..εγω την παιρνω διπλα απο το σπιτι μου ειναι ενα που λεγεται αφροδιτη/!δεν κοιταξα στα αλλα να δω τι γινεται!πρεπει να το ψαξω να δω κ να σας πω!;)

αυτη η ενυδατικη φαινεται πολυ καλη γιατι η βαζελινη η κανονικη ειναι λιγο δυσκολη να την βαλεις με καλα ρουχα!εχεις δικιο!;)

Ναι εχω σωθει σου λεω! Και ειναι και δροσιστικη πολυ και για να πω την αληθεια βαζελινη βαζω μια φορα την μερα αλλα απο την ενυδατικη αυτη βαζω συνεχεια....η αλλη με την αλοη 100% ειναι λιγο πιο ακριβη αλλα πρεπει να ενυδατωνουμε καλα την περιοχη στην κοιλιτσα αλλα και στο στηθος!

Ρανια ακους? Εσυ να βαζεις πολυ πιο συχνα στο στηθος....!

αχ στα χωρια καλα ειναι!να φανταστεις η μανουλα μου ειναι 10 λεπτακαι απο το σπιτι μου απλα εξαρταται κ απο την διαρυθμιση του σπιτιου(εμενα μετα το μεσημερι ο ηλιος χτυπαει συνεχεια στο σαλονι κ γινεται φουρνος κ τα πρωινα στα δωματια..χαλια):rolleyes:

κ επισης εδω εχουν περισοτερα δεντρα!;)

ναι ναι! εδώ εμείς έχουμε τέντες αλλά η ζέστη ζέστη!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...