Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 29 λεπτά , dec-e είπε:

Κ οι δικές μου ήταν day 6 κ μια χαρά ήταν. Επίσης κ οι c δίνουν εγκυμοσύνης, πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία έχει στο Instagram ο embryomanofficial, γενικά ανεβάζει πολυ ενδιαφέροντα άρθρα 

Εγω τελικα μετα λύπης διαπιστώνω τις τελευταιες μερες που γράφουμε για τις αξιολογήσεις και τη βαθμολόγηση των βλαστοκυστεων οτι κακως μας δινουν βαθμολογιες.. θα επρεπε η αξιολόγηση να γινεται μονο με λεξεις, μετρια ,μετρια προς καλη, αριστη κλπ... Πραγματικα μονο ψυχολογικα μας ριχνουν οταν αποτυγχάνουν οι "αριστες" ενω τελικα επιστημονικα εχουν δωσει μωρα και οι ΒΒ και οι ΒC και οι 6ης μερας .. και εφοσον το υποστηριζουν και εμβυολογοι αυτο κιολας..

Εγω προσωπικα εχω επηρεαστεί όπως ολες μας.. εφόσον τις κανουμε που τις κανουμε τις εμβρυομεταφορες πρέπει να πηγαινουμε με το ιδιο συναισθημα σε ολες! Ενα γερο χειροκρότημα παντως σε ολες τις "μετριες" που εγιναν μωρακια και σπανε τα στερεοτυπα!!! Ευχομαι σε περισσοτερες απο εδω κ περα..

Αλλα θεωρω οτι θα επρεπε να γινεται αξιολόγηση μονο στις ελεγμενες μεσω προεμφυτευτικου.. 

• Μου αρέσει 1

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Καλε τι τι να το κανεις???? Εμενα ο γιατρος για να ξυπνησει στους υπερηχους το παταγε δυνατα για να ξυπνησει οταν κοιμοταν και ειδικα στην αυχενικη, κοντευε να με ξεκοιλιασει...χαχαχαχα!Δεν παθαινει τιποτα καλε...κουνα το να δεις κουνιεται????? Και να το κανετε αυτο οταν νιωθετε οτι περασε πολυ ωρα χωρις να κουνηθει!!!!!!

κάτσε να ξαπλώσω και να δώ!!!

ρανιάκι όντως δεν σου φαίνεται καθόλου στις φωτό ότι πήρες 4 κιλά!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ναι εννοείτε..... να και εγώ τώρα που δεν το ενιωσα από το πρωί σ=το σκεύτομαι αν και δεν πρέπει!!! και πήγα και έφαγα και μερέντα με το κουτάλι και τίποτα....:(:(

Μαρη κουνα λιγο την κοιλια...αν τρως συνεχεια μερεντα για να κουνηθει δεν θα χωρας απο την πορτα!! χιχιχιχχι.....πλακα κανω!!!!!!!! Αλλα ειναι αποτελεσματικο γι'αυτο στο λεω!!!!!!

Καλε που τα εβαλες τα 4 που πηρες? Εγω στις φωτο μονο κοιλια βλεπω....φουσκωσες καμαρι μου φτου φτου σκορδα!!!!!!!!!! Πολυ γλυκια κοιλιτσα εχεις....εισαι μια χαρα, να τρως πολλα και μικρα γευματα τουλαχιστον 6 την ημερα....οχι 6 πληρη γευματα γιατι θα γινεις μπολντοζα....εννοω το πρωι κατι σε δημητριακα ή φρυγανιες με τυρακι, κατα τις 12 φαε ενα τοστακι μονο με τυρι, το μεσημερι το φαγητακι σου, το απογευμα φτιαξε ενα φυσικο χυμο ή φαε φρουτο και λιγο πιο μετα ενα γιαουρτακι και το βραδυ φαε κανονικα το βραδινο σου αλλα νωρις! Αν πεινασεις παλι μεχρι να κοιμηθεις φαε μπισκοτακια τυπου ολικης αλεσης ή κρακερς!!!!!!

η αληθεια ειναι οτι τρωω και πολλες βλακειες...ειδικα μακαροναδες....ουφφφφφφφφφφφφφ....αλλα μαλλον τα εχω παρει στο στηθος (απ'οτι ειδες ειναι τεραστιο) και στη κοιλια......

ευχαριστω ματινακι μου για τα καλα σου λογια....

(((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))):P

bg1142822.jpg

princess2.gif

κάτσε να ξαπλώσω και να δώ!!!

ρανιάκι όντως δεν σου φαίνεται καθόλου στις φωτό ότι πήρες 4 κιλά!!

χαχαχαχαχαχχαχα....εχω πεθανει στο γελιο.....αντε καλε κουνα την να δουμε τι θα κανει.....κι εγω τη ζουπαω αλλα τιποτα...αλλα εμενα ειναι νωρις ακομα...

ευχαριστω αναστασακι μου!!!!

bg1142822.jpg

princess2.gif

Μαρη κουνα λιγο την κοιλια...αν τρως συνεχεια μερεντα για να κουνηθει δεν θα χωρας απο την πορτα!! χιχιχιχχι.....πλακα κανω!!!!!!!! Αλλα ειναι αποτελεσματικο γι'αυτο στο λεω!!!!!!

ΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑ.....:D:p:tongue:

bg1142822.jpg

princess2.gif

Διαφημίσεις

η αληθεια ειναι οτι τρωω και πολλες βλακειες...ειδικα μακαροναδες....ουφφφφφφφφφφφφφ....αλλα μαλλον τα εχω παρει στο στηθος (απ'οτι ειδες ειναι τεραστιο) και στη κοιλια......

ευχαριστω ματινακι μου για τα καλα σου λογια....

(((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))):P

Στηθος ειχες κι απο πριν μεγαλο ή τωρα φουσκωσε με την εγκυμοσυνη????

Φτου φτου και γι αυτο παντως! Τουμπανο το ρανιακι μας!!! Οντως πολυ σεξυ μαμα εισαι πατριωτακι!!!!!!!!!!

χαχαχαχαχααχαχα κλααίωωωωωω!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Στηθος ειχες κι απο πριν μεγαλο ή τωρα φουσκωσε με την εγκυμοσυνη????

Φτου φτου και γι αυτο παντως! Τουμπανο το ρανιακι μας!!! Οντως πολυ σεξυ μαμα εισαι πατριωτακι!!!!!!!!!!

ειχα και απο πριν....αλλα τωρα δεν υπαρχει αυτο το πραγμα....

σε λιγο περιμενω προσκληση απο τη ΔΕΛΤΑ να παω για αρμεγμα.....:shock:

bg1142822.jpg

princess2.gif

καλημερααααααααααααααααααααααα!

ποσο χαιρομαι που ειστε ολες μαζεμενες εδω κ τα λετεεεεεεε!

τι κανετεεεεεεεεεεεεεε?

εγω ηρθα στην μανουλα μου ...;)

Ρανιουκο μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυ τι γλυκεια κοιλιτσα ειναι αυτηηηηη!κ που ειναι ειλικρινα τα 4 κιλακια εεεε:!:tongue::tongue:

Ματινακι μουυυυυυυ τι κανειςςς?παιρνουμε τα ιδια χαπια η μανλον την ιδια δοσολογια μονο που εγω παιρνω κ τα ουτοπαρ..εγω ξεκηναω το πρωι με μαγνησιο σιδηρο το μεσημερι παλι μαγνησιο κ το βραδυ εχω παλι μαγνησιο με σιδηρο κ πιο αργα παιρνω κ το ασβεστιο..εγω μια φορα το παιρνω το ασβεστιο εσυ δυο ε?δεν μαρεσει καθολου λες κ τρως κιμωλια ειναι..:rolleyes:

Αναστασακι μου αυτο με το ζουζουνακι σου που δεν το αισθανεσαι το ειχα κ γω..εκει που ξεκηνησα να αισθανομαι τα φτερουγισματα ξααφνικα για λιγες μερες δεν αισθανομουν τιποτα..ειχα ανχωθει τοσο πολυ αλα θυμαμαι που το συζητουσα κ με την κουμπαρα μου κ το ειχε κ αυτη κ ενας γιατρος ειπε οτι επειδη ειναι ακομα μικρο αλαζει συνεχεια θεσεις κ τωρα ισως εχει παρει διαφορετικη θεση στη κοιλιτσα γιαυτο δεν το αισθανεσαι..θα δεις που θα αλλαξει παλι κ θα το νιωθεις κ παλι το ζουζουνι σου..ειλικρινα μην ανχωνεσαι αγαπουλα μου σε καταλβαινω γιατι κ γω ετσι ημουν κ δεν ηταν τιποτα γιατι ηταν αυτο που σου ειπα!;);)

Ιωαννακι μου την βαζελινη απο το σουπερ μαρκετ μου την παιρνει ο αντρας μου κ ειναι πολυ φθηνη αν δεν κανω λαθος κοντα στα 2 ευρω απλα δεν ειναι πολυ μεγαλο το κουτακι αλα μου κραταει κ βαζω κ μπολικη!;);)περημενουμε νεακια σου;);)

Ποπακη μου καλοοοοοο τι κανεις?φιλακια πολλαααααα!

Μαρακι μου τι καλα που σταματησαν οι αναγουλες κ οι εμετοι!με το καλο η β επιπεδου..ολα καλα θα ειναι!περημενουμε νεακια!;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

χαχαχαχαχαχαχ.....μαρη κατουρηθηκα!!!!!!!!!!!!!!!

Καλη παραγωγη σου ευχομαι! Να εχεις πολυ πολυ γαλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

χαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

χαχαχαχαχαχαχ.....μαρη κατουρηθηκα!!!!!!!!!!!!!!!

Καλη παραγωγη σου ευχομαι! Να εχεις πολυ πολυ γαλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

χαχχχχχχχχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ......θα μοιραζω και στη γειτονια...να φερω και λιγο απο κει?????

ουφφφφφφφφφφφφφφφφφ.......:P

bg1142822.jpg

princess2.gif

χαχαχχαχαχα αχ βρε ρανιουκο μουυυυυυυ!πολυ γελασααα!:tongue::tongue:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...