Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 29 λεπτά , dec-e είπε:

Κ οι δικές μου ήταν day 6 κ μια χαρά ήταν. Επίσης κ οι c δίνουν εγκυμοσύνης, πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία έχει στο Instagram ο embryomanofficial, γενικά ανεβάζει πολυ ενδιαφέροντα άρθρα 

Εγω τελικα μετα λύπης διαπιστώνω τις τελευταιες μερες που γράφουμε για τις αξιολογήσεις και τη βαθμολόγηση των βλαστοκυστεων οτι κακως μας δινουν βαθμολογιες.. θα επρεπε η αξιολόγηση να γινεται μονο με λεξεις, μετρια ,μετρια προς καλη, αριστη κλπ... Πραγματικα μονο ψυχολογικα μας ριχνουν οταν αποτυγχάνουν οι "αριστες" ενω τελικα επιστημονικα εχουν δωσει μωρα και οι ΒΒ και οι ΒC και οι 6ης μερας .. και εφοσον το υποστηριζουν και εμβυολογοι αυτο κιολας..

Εγω προσωπικα εχω επηρεαστεί όπως ολες μας.. εφόσον τις κανουμε που τις κανουμε τις εμβρυομεταφορες πρέπει να πηγαινουμε με το ιδιο συναισθημα σε ολες! Ενα γερο χειροκρότημα παντως σε ολες τις "μετριες" που εγιναν μωρακια και σπανε τα στερεοτυπα!!! Ευχομαι σε περισσοτερες απο εδω κ περα..

Αλλα θεωρω οτι θα επρεπε να γινεται αξιολόγηση μονο στις ελεγμενες μεσω προεμφυτευτικου.. 

• Μου αρέσει 2

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

εγώ ακόμη δεν παίρνω ούτε μαγνήσιο ούτε ασβέστιο...:(:confused::confused:

σήμερα δεν ένιωσα καθόλου το νίνί μου.......:(:(:(:(:(

Τωρα που ειναι ακομα μικρουλι κοιμαται περισσοτερες ωρες...μετα που μεγαλωνει και στενευει ο χωρος κοιμαται ελαχιστα! Οποτε ειναι λογικο να μην το νιωθεις απο τοσο νωρις τοσο συχνα! Ακομα κι εγω που με ταραζει στις κλωτσιες καθημερινα, χθες και σημερα ειναι πιο ηρεμουλης!!!!! Εγω αν δω οτι εχει περασει αρκετη ωρα χωρις να τον νιωσω αρχιζω και κουναω την κοιλια μου και μετα απο καποια δευτερολεπτα κουνιεται!!! Δοκιμασε το χαλαρα ομως μη το τρομαξεις...χιχιχιχι!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγώ απότι υπολογίζω θα είμαι στις 21 εβδομ. εχω 5/9 ραντεβού και ανυπομονω!!!! να μπεις εσύ να μας πεις αύριο!! τι ώρα έχεις ραντεβού???

πότε άρχισες εσύ να νιώθες να κουνιέται????

7 έχω ραντεβού αλλα μόλις γυρίσω θα μπω να σας γράψω...21 εβδ. είσαι πολύ καλα που θα την κάνεις...Αναστασάκι φτερουγίσματα ένιωθα απο 16-17 αλλα μόλις πήκα 18 εβδ. το ένιωσα και όχι μια φορά αλλα τουλάχιστον 5...πλάκα είχε...χιχι:P Τώρα το νιώθω άλλες μέρες πολλές φορές κι άλλες όχι τόσες..Αλλα πάντα όταν χαλαρώνω είτε καθιστή είτε ξαπλωμένη ποτέ όρθια..

Καλημέρα γλυκό μου Ματινάκι..Τι κάνει ο παίδαρος???

Ευχαριστώ κούκλα μου..7 το απόγευμα έχω ραντεβού θα αργήσω λογικά να επιστρέψω αλλα θα μπώ να σας ενημερώσω...:P Μόνο όλα καλά να πάνε Παναγίτσα μου..

Αχ τελεια θα ειναι...θα ξετρελαθεις!!!!! Που θα τον κανεις????

Τωρα που ειναι ακομα μικρουλι κοιμαται περισσοτερες ωρες...μετα που μεγαλωνει και στενευει ο χωρος κοιμαται ελαχιστα! Οποτε ειναι λογικο να μην το νιωθεις απο τοσο νωρις τοσο συχνα! Ακομα κι εγω που με ταραζει στις κλωτσιες καθημερινα, χθες και σημερα ειναι πιο ηρεμουλης!!!!! Εγω αν δω οτι εχει περασει αρκετη ωρα χωρις να τον νιωσω αρχιζω και κουναω την κοιλια μου και μετα απο καποια δευτερολεπτα κουνιεται!!! Δοκιμασε το χαλαρα ομως μη το τρομαξεις...χιχιχιχι!!

χαχχαχαχαχαχχα πως να την κουνήσω???? πολύ γέλασα!!!!!!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Αχ τελεια θα ειναι...θα ξετρελαθεις!!!!! Που θα τον κανεις????

Εγώ μένω Διδυμότειχο..Και θα πάω να τον κάνω Αλεξανδρούπολη..Είναι 1 ώρα η διαδρομή οπότε μέχρι να πάω να τον κάνω μετά πρώτα ο Θεός να είναι όλα καλά ναπάμε και για κανένα δωράκι να του πάρω ακόμα δεν του πήρα τίποτα (ήθελα πρώτα να κάνω την β επιπέδου) οπότε θα γυρίσουμε σίγουρα αργά το βράδυ χιχι..

Έχω τρομερό άγχος με τόσα που ακούω δεν λέω αλλα έχω και τρομερό ενθουσιασμό που θα το δώ...δεν κρατιέμαι:P

Διαφημίσεις

Εγω κοριτσια με τον υπνο δεν εχω ακομα προβλημα...κοιμαμαι οπως θελω εκτος απο μπρουμητα εννοειται! Βασικα μπρουμητα δεν κοιμομουν απο την αρχη που δεν ειχα καθολου κοιλια...νομιζα οτι θα το σκασω το μωρο!!!

Παντως αυτο που λενε για το ανασκελα ειναι μυθος! Εκτος κι αν οντως καποιες γυναικες εχουν δυσπνοια, τοτε δεν μπορουν να κοιμηθουν ανασκελα γιατι τεντωνει η κεντρικη αρτηρια και δεν μπορουν να παρουν ανασα...αλλες ζαλιζονται κιολας! Εγω παντως περισσοτερο ανασκελα κοιμαμαι αλλα και στο πλαι μονο αριστερα...δεξια δεν μπορω και δεν εχω καταλαβει γιατι...πονανε τα πλευρα μου!

να σου πω και εγώ βολέυομαο πάρα πολύ ανάσκελα αλλά διάσα ότι δεν κάνει.. και σε πολλές μάλιστα το έχει απαγορευσει και ο γιατρός.......

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Εγώ μένω Διδυμότειχο..Και θα πάω να τον κάνω Αλεξανδρούπολη..Είναι 1 ώρα η διαδρομή οπότε μέχρι να πάω να τον κάνω μετά πρώτα ο Θεός να είναι όλα καλά ναπάμε και για κανένα δωράκι να του πάρω ακόμα δεν του πήρα τίποτα (ήθελα πρώτα να κάνω την β επιπέδου) οπότε θα γυρίσουμε σίγουρα αργά το βράδυ χιχι..

Έχω τρομερό άγχος με τόσα που ακούω δεν λέω αλλα έχω και τρομερό ενθουσιασμό που θα το δώ...δεν κρατιέμαι:P

και εγώ έχω πολύ άγχος... ΄και όσο διαβάζουμε περιπτώσεις έιναι χειρότερα πιστεύω!!! θυμάμαι και το ματινάκι πόση αγωνία έιχε και άγχος μέχρι να πάει....:tongue:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Οπως θες κουνα την...εγω τωρα που ειναι μεγαλη την κουναω περα δωθε! χιχιχιχιχιχι........!!!!!!!!!!!!

χαχχαχχαχα εγώ τι να το κάνω το καημένο ακόμα μικρή είναι...!!!!χαχχαχαχα

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

να σου πω και εγώ βολέυομαο πάρα πολύ ανάσκελα αλλά διάσα ότι δεν κάνει.. και σε πολλές μάλιστα το έχει απαγορευσει και ο γιατρός.......

Αχ αναστασακι μου μονο ο γιατρος σου τι θα σου πει....οταν διαβαζεις θα δεις οτι υπαρχουν διαφορες αποψεις! Εγω που τον ρωτησα μου ειπε να κοιμαμαι οπως θελω και να σταματησω να κοιμαμαι οπως θελω μονο οταν θα αρχισω να μην νιωθω καλα π.χ.στο ανασκελα! Τωρα και γω τι να πω? Αν αρχισω να νιωθω δυσφορια εννοειται οτι θα σταματησω να κοιμαμαι ανασκελα...θεωρω οτι μολις θα μπω στον 8ο θα το ξεχασω το ανασκελο!!!!!!!

Διαφημίσεις

ρε κοριτσακια μου εχω παρει 4 κιλα.....πολλα ειναι????μαλλον ε????

ο γιατρος χθες μου ειπε να φρεναρω λιγο γιατι τωρα θα αρχισει να παιρνει συνεχεια το μωρο.....αχχχχχχχχχχχχχ......τι θα κανω?θελω να τρωωωωωωωωωωωωωωω....

bg1142822.jpg

princess2.gif

και εγώ έχω πολύ άγχος... ΄και όσο διαβάζουμε περιπτώσεις έιναι χειρότερα πιστεύω!!! θυμάμαι και το ματινάκι πόση αγωνία έιχε και άγχος μέχρι να πάει....:tongue:

Ουουουου....ακομα τον θυμαμαι εκεινον τον τρομο πριν μπω στην αυχενικη....για την β'επιπεδου δεν ειχα τοσο αγχος....τρελη ανυπομονησια για να δω το μωρακι μου ειχα απεριοριστη!!!!!!!

Α! Στην β'επιπεδου φοβομουν τα γραμμαρια που θα μας πει....ειχαμε ιστορικο απο τον ανηψιο και με ειχε πιασει κατιτις....αλλα και παλι οτι συμβαινει γυρω μας δεν παει να πει οτι θα συμβει και σε μας....βεβαια καλο ειναι να μην συμβαινουν σε κανεναν και να ειναι ολα τα μωρα του κοσμου υγιη!!!!

ρε κοριτσακια μου εχω παρει 4 κιλα.....πολλα ειναι????μαλλον ε????

ο γιατρος χθες μου ειπε να φρεναρω λιγο γιατι τωρα θα αρχισει να παιρνει συνεχεια το μωρο.....αχχχχχχχχχχχχχ......τι θα κανω?θελω να τρωωωωωωωωωωωωωωω....

Καλε που τα εβαλες τα 4 που πηρες? Εγω στις φωτο μονο κοιλια βλεπω....φουσκωσες καμαρι μου φτου φτου σκορδα!!!!!!!!!! Πολυ γλυκια κοιλιτσα εχεις....εισαι μια χαρα, να τρως πολλα και μικρα γευματα τουλαχιστον 6 την ημερα....οχι 6 πληρη γευματα γιατι θα γινεις μπολντοζα....εννοω το πρωι κατι σε δημητριακα ή φρυγανιες με τυρακι, κατα τις 12 φαε ενα τοστακι μονο με τυρι, το μεσημερι το φαγητακι σου, το απογευμα φτιαξε ενα φυσικο χυμο ή φαε φρουτο και λιγο πιο μετα ενα γιαουρτακι και το βραδυ φαε κανονικα το βραδινο σου αλλα νωρις! Αν πεινασεις παλι μεχρι να κοιμηθεις φαε μπισκοτακια τυπου ολικης αλεσης ή κρακερς!!!!!!

χαχχαχχαχα εγώ τι να το κάνω το καημένο ακόμα μικρή είναι...!!!!χαχχαχαχα

Καλε τι τι να το κανεις???? Εμενα ο γιατρος για να ξυπνησει στους υπερηχους το παταγε δυνατα για να ξυπνησει οταν κοιμοταν και ειδικα στην αυχενικη, κοντευε να με ξεκοιλιασει...χαχαχαχα!Δεν παθαινει τιποτα καλε...κουνα το να δεις κουνιεται????? Και να το κανετε αυτο οταν νιωθετε οτι περασε πολυ ωρα χωρις να κουνηθει!!!!!!

Ουουουου....ακομα τον θυμαμαι εκεινον τον τρομο πριν μπω στην αυχενικη....για την β'επιπεδου δεν ειχα τοσο αγχος....τρελη ανυπομονησια για να δω το μωρακι μου ειχα απεριοριστη!!!!!!!

Α! Στην β'επιπεδου φοβομουν τα γραμμαρια που θα μας πει....ειχαμε ιστορικο απο τον ανηψιο και με ειχε πιασει κατιτις....αλλα και παλι οτι συμβαινει γυρω μας δεν παει να πει οτι θα συμβει και σε μας....βεβαια καλο ειναι να μην συμβαινουν σε κανεναν και να ειναι ολα τα μωρα του κοσμου υγιη!!!!

ναι εννοείτε..... να και εγώ τώρα που δεν το ενιωσα από το πρωί σ=το σκεύτομαι αν και δεν πρέπει!!! και πήγα και έφαγα και μερέντα με το κουτάλι και τίποτα....:(:(

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...