Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

καλημερα καρδουλες μουουουοουουοουυυ......

να αρχισω κι εγω με τα χρονια πολλα στα τζινακια μας και στο νατασακι μας....να ειστε παντα ευτυχισμενες με υγεια και τυχη....

πως περασατε τις γιορτινες μερες?ποποποπο...πολυ φαι εεεεεεεε???????

εγω κοριτσακια μου ψιλοχαλια....τη Μ. Παρασκευη μου εσπασε το μπροστινο δοντι μου απο τη ριζα σχεδον και εμεινα φαφουτα...αχχχχχ....αφηστε τααααα...επαθα σοκ!!!!

ευτυχως που ο αδερφουλης μου ειναι οδοντοτεχνιτης και πηγα κατευθειαν και μου εφτιαξε μασελακι...οποτε τωρα περιμενω να μου κλεισει ραντεβου στο γιατρο για να το φτιαξω πριν το γαμο.....ουφφφφφφφφφφφφφ......κατα τ'αλλα καλα περασαμε...φαι πιοτο και ξανα φαι...χαχαχαχαχχα...αντε και του χρονου να ειμαστε καλα!!!!!!

ρανιουκο μου!!!!!δεν το πιστευω!!!!!!τι επαθε το δοντακι σου!!!!!!τι καλα που θα στο φτιαξει!!!!!πω πω τι εγινε βρε παιδι μου!!!!!!κοντευει και ο γαμος!!!!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πάω να κάνω καμιά δουλίτσα γιατί μεσημεριάστηκα...

το παλικαράκι μου θέλει να πάει στη γιαγιά του σήμερα (επέστρεψαν από το ταξίδι τους), από τη μία θέλω και από την άλλη όχι!!!!!:rolleyes:

Θα μπαινοβγαινω;)

ρανιουκο μου!!!!!δεν το πιστευω!!!!!!τι επαθε το δοντακι σου!!!!!!τι καλα που θα στο φτιαξει!!!!!πω πω τι εγινε βρε παιδι μου!!!!!!κοντευει και ο γαμος!!!!!!

δε ξερω βρε ποπακι μου...ειλικρινα!!!!στα καλα καθουμενα..τι να πω??????

εχω κανονισει να ερθει ο πατερ να μου κανει ενα ευχελαιο στο σπιτι!!!!:-(

bg1142822.jpg

princess2.gif

Διαφημίσεις

ποιος ξεκιναει δουλειεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς?????????????????????
πάω να κάνω καμιά δουλίτσα γιατί μεσημεριάστηκα...

το παλικαράκι μου θέλει να πάει στη γιαγιά του σήμερα (επέστρεψαν από το ταξίδι τους), από τη μία θέλω και από την άλλη όχι!!!!!:rolleyes:

Θα μπαινοβγαινω;)

ουφ, δουλειες ε?ευτυχως με βοηθησε πολυ ο αντρας μου και συμμαζεψαμε το σπιτι αυτες τις μερες!!!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

ουφ, δουλειες ε?ευτυχως με βοηθησε πολυ ο αντρας μου και συμμαζεψαμε το σπιτι αυτες τις μερες!!!!!

Μπράβο του, να το κρατήσεις ποπάκη μου και με τη ζουζούνα θα χρειάζεσαι τη βοήθεια του!!!!!

Διαφημίσεις

δε ξερω βρε ποπακι μου...ειλικρινα!!!!στα καλα καθουμενα..τι να πω??????

εχω κανονισει να ερθει ο πατερ να μου κανει ενα ευχελαιο στο σπιτι!!!!:-(

καλα που θα κανεις!!!!!μα δεν γινεται!!!!!ενα ευχελαιο ειναι οτι πρεπει!!!!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

τι καλουλης μωλε μωλε???????μπραβο τουοουουουουουου.....;)
Μπράβο του, να το κρατήσεις ποπάκη μου και με τη ζουζούνα θα χρειάζεσαι τη βοήθεια του!!!!!

ναι, ναι ευτυχως!!!!!!και με το μωρο θα βοηθαει, εννοειται!!!!!!;)

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

βεβαιως!!!!!!εφτασεεεεεεεε!!!!!!το email σου απο το fb θα το δω ναι?

Ax ποπακι μου τωρα ηρθα και ειδα τι μου εγραψες...το βρηκες το μαιλ μου ή να σου στειλω πμ??????

Παω να μπω στο μαιλ να δω αν ηρθε τιποτα....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...