Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 hours ago, MK2012 said:

4 BC και 3BC έμειναν και μάλιστα day 6 όπως όλα μου τα έμβρυα οπότε καταλαβαίνεις δεν είναι να βασίζω κ τις ελπίδες μου. Δε δίνουν πιθανότητες αυτά.

Έβαλα 2AB και 3 ΒΒ και όλες θυμάστε τι έγινε.. Ε και τώρα έμειναν 3BC και 4BC. Ολα day6.

Κ οι δικές μου ήταν day 6 κ μια χαρά ήταν. Επίσης κ οι c δίνουν εγκυμοσύνης, πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία έχει στο Instagram ο embryomanofficial, γενικά ανεβάζει πολυ ενδιαφέροντα άρθρα 

• Μου αρέσει 1

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

καλημέρα Αναστασάκι μου...Αυτό με τον ύπνο το έχω κι εγώ το πρόβλημα μερικές φορές υπομονή τι να κάνουμε..:P

Όχι Αναστασάκι μου εγώ αύριο θα είμαι 20 εβδ. και 1 ημ. κανονικά μου είχε κλείσει ραντεβού Παρασκευή αλλα το ακύρωσε..Νωρίς θα την κανω τον ρώτησα και μου είπε οτι δεν υπάρχει προβλημα..Άντε να δούμε..

Καλά αποτελέσματα να έχουμε Αναστασάκι....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα κοριτσακια μου τι κανετε????? Εγω μολις ξυπνησα....πολυ νυστα εχω ακομα αλλα πειναω απο το βραδυ και επρεπε να παρω τα χαπια για να φαω σε λιγακι....μιλαμε για πεινααααα!!!!!!!!!!

Γιωτακι μου καλως ορισες κι εσυ παλι στην παρεα μας....ωραια περασατε ετσι? Το κυριοτερο ειναι οτι ξεκουραστηκατε!!!! Η μπουμπου τι κανει?

Ποπακι μου μεχρι 40 εβδομαδες ειναι η εγκυμοσυνη....αφηστε την μπουμπου να ερθει μονη της και αν δεν ερθει κανετε προκληση....την αλλη εβδομαδα 38 εβδομαδων δεν θα εισαι???? Εκτος κι αν εχεις πει καισαρικη και δεν το εχω διαβασει....οπως και να ερθει να ερθει με το καλο και να ειναι γερη!!!!!

Λενιω μου τι κανεις? Δεν σε προλαβαινω το τελευταιο διαστημα! Γιατι ειχες νευρα χθες καλε???

Ιωαννακι μου με το καλο σημερα η αυχενικη, να μπεις να μας πεις τα νεα ναι?

Αναστασακι μου θελουν το χρονο τους τα χαπια....σιγουρα δεν θα ειναι οπως πριν οι συσπασεις αλλα δεν σταματανε τελειως...μην ανησυχεις οποτε!

Ρανιακι μου συνηθως αυτα τα γρουμπουλακια απο ξυραφι ή αποσμητικο ειναι! Εγω μια φορα δεν θα το ξεχασω ποτε, ειχα βγαλει ενα τετοιο αλλα μεγαλωνε και ξαφνικα εκει που το πιεσα εβγαζε κιτρινοπρασινο πυον και τι ειχε μεσα τελικα? Τριχα απο μετα το ξυρισμα, ειχε μπει μετα το ξυρισμα στον πορο και εκανε φλεγμονη και οιδημα...ασ'τα να πανε!!!!! Ειδες και την μπουμπου ε? Τι καλα....!!!!!!!!!!!

Εφακη γυρισες κι εσυ απο τις διακοπουλες ε? Καλως ορισες λοιπον κι εσυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Φουσκωνεις φουσκωνεις???

ματιναρα μου καλημεραααααααααααααααααα.......ξαναμπες καλε να πιουμε καφεδακι.......:D

bg1142822.jpg

princess2.gif

Καλημέρα κοριτσάκια μου και μπεμπεδάκια όμορφα..:P

Τι μου κάνετε??

Εγω σήμερα μέχρι στιγμής τουλάχιστον είναι η πρώτη φορά που δεν εκανα εμετό..

Αυριο πάω να κάνω την β επιπέδου και έχω τρελό άγχος...

Εσείς τι κάνετε κοριτσάκια μου? Τα μπεμπεδάκια σας κλοτσάνε??

μαρακι μουουουουυου....καλημεραααααααααααα...επιτελους σταματανε οι εμετοι....τελειααααααααααα...να απολαυσεις λιγο την εγκυμοσυνη σου!!!!!!

με το καλο η εξεταση...αχ θα το δειτε τρισδιαστατο ε??????

bg1142822.jpg

princess2.gif

καλημερα κοριτσαρες μου.....τι κανετε?????

εγω πριν λιγο ξυπνησα και πινω το καφεδακι μου...σε λιγο θα παω μεχρι τη λαικη αλλα θα παρω λιγα πραγματακια για να μην κουραζομαι μου ειπε ο γιατρος λογω της ψιλοαποκολλλησουλας που περασα....ντοινγκ...τι κουφο κι αυτο?????ποτε τη περασα, ουτε που το καταλαβα.....τεσπα....

τι φαγητακι θα κανετε σημερα?εγω λεω κοτοπουλακι στο φουρνο με πατατουλες....απλο και ξεκουραστο!!!!!

Καλημέρα Ρανιακι..Τι κάνει το μπεμπεδάκι σου???Άρχισες να νιώθεις τίποτα φτερουγίσματα γλυκιά μου???

Να προσέχεις όπως σου λέει ο γιατρός σου να μην σηκώνεις πολλα βάρη..Εγώ σήμερα θα κάνω ψαράκι...:P

καλημέρα και από μένα! τι κάνετε?? εγώ δυσκολεύομαι πολύ στον ύπνο. μόνο στα πλάγια λένε πως πρέπει και πονάνε τα κόκαλα στος γοφούς και απ'τα δύο πόδια... 10 λεπτά αντέχω από την κάθε πλευρά... τι θα κάνω???:confused::confused::confused:

αναστασακι μου καλημερουδια σου.....τι κανεις?

πονας γλυκουλα μου ε?υπομονηηηηη....ανοιγει το σωμα μας γι'αυτο πονας....βαλε κανενα μαξιλαρι αναμεσα στα ποδια ,ισως σε ανακουφισει!!!!

εγω καμια φορα κοιμαμαι ακομα μπρουμητα...για κανενα 10λεπτο δηλαδη γιατι μετα με ενοχλει το κοιλουμπακι!!!!!

bg1142822.jpg

princess2.gif

Διαφημίσεις

μαρακι μουουουουυου....καλημεραααααααααααα...επιτελους σταματανε οι εμετοι....τελειααααααααααα...να απολαυσεις λιγο την εγκυμοσυνη σου!!!!!!

με το καλο η εξεταση...αχ θα το δειτε τρισδιαστατο ε??????

Ανυπομονώ ναι πάρα πολύ...Να πάρω και dvd ελπίζω να μου δώσει να το βλέπω το νινί...

Με το καλό και σε σένα Ρανιακι να δείτε την μπουμπουδένια σας...:P

Καλημέρα Ρανιακι..Τι κάνει το μπεμπεδάκι σου???Άρχισες να νιώθεις τίποτα φτερουγίσματα γλυκιά μου???

Να προσέχεις όπως σου λέει ο γιατρός σου να μην σηκώνεις πολλα βάρη..Εγώ σήμερα θα κάνω ψαράκι...:P

ακομα δεν εχω νιωσει κατι....αχ και ανυπομονω τοσο πολυ!!!!:P

τελικα σου ειπαν το φυλο μαρακι μου?

bg1142822.jpg

princess2.gif

ακομα δεν εχω νιωσει κατι....αχ και ανυπομονω τοσο πολυ!!!!:P

τελικα σου ειπαν το φυλο μαρακι μου?

Όπου να ναι θα άρχισεις να το νιώθεις κυκλίτσα μου...:P

Κατα 90% μου είπε ο γιατρός μου αγοράκι αλλα με δυσκολία το είδε..Οπότε μέχρι αύριο έχω επιφυλάξεις...:tongue:

Όπου να ναι θα άρχισεις να το νιώθεις κυκλίτσα μου...:P

Κατα 90% μου είπε ο γιατρός μου αγοράκι αλλα με δυσκολία το είδε..Οπότε μέχρι αύριο έχω επιφυλάξεις...:tongue:

κι αλλος γαμπρος για τις μπιζουδενιες μας....χιχιχιιχιχιχχι.....ααααααααα.....

θα χασουμε αυγα και πασχαλια στο τελος με τοσους αντρες.....:D

bg1142822.jpg

princess2.gif

αναστασακι μου καλημερουδια σου.....τι κανεις?

πονας γλυκουλα μου ε?υπομονηηηηη....ανοιγει το σωμα μας γι'αυτο πονας....βαλε κανενα μαξιλαρι αναμεσα στα ποδια ,ισως σε ανακουφισει!!!!

εγω καμια φορα κοιμαμαι ακομα μπρουμητα...για κανενα 10λεπτο δηλαδη γιατι μετα με ενοχλει το κοιλουμπακι!!!!!

καλημέρα! από τη στάση του ύπνου πονάω στα κόκαλα γιατί πέφτει όλο το βάρος μου εκει....ψιλοαποκόλησση ε?? ε αφού είναι οκ τώρα, όλα καλά!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Nα 'μαι κι εγωωωωω.......μπηκατε μπηκατε??? Μιλουσα 40 λεπτα στο τηλ.με μια φιλη μου που ειχαμε να τα πουμε απο τον γαμο μου! Δεν ηξερε οτι ειμαι εγκυος και πιασαμε την παρλα γενικοτερα.....

Μαρακι μου με το καλο η β'επιπεδου......ολα μια χαρα θα ειναι!! Περιμενουμε νεακια ενταξει???????

Αναστασακι μου εγω πινω 2 φορες την μερα σιδηρο, 3 φορες μαγνησιο και 2 φορες ασβεστιο....το μαγνησιο θελει 2 ωρες διαφορα απο το ασβεστιο οποτε το πρωι που ξυπναω πινω σιδηρο και μαγνησιο μαζι και μετα απο 2 ωρες το ασβεστιο! Ομως επειδη καθε πρωι πινω το γαλα μου, πρεπει μετα απο μια ωρα να πιω γαλα μετα το σιδηρο γιατι δεν απορροφαται σωστα...ο σιδηρος απορροφαται πιο ευκολα και γρηγορα με χυμο πορτοκαλι αλλα πρωι πρωι δεν μπορω να πιω χυμο....ποτε δεν επινα κιολας οποτε το γαλα ειναι η αδυναμια μου και μονο αυτο μπορω να πιω!

Ρανιακι μου δεν καθεσαι λεω εγω να ξεκουραζεσαι? Τι τα θες τα ψωνια τωρα? Μια χαρα το κοτοπουλακι στον φουρνο...πεινασα με το που το διαβασα! Εγω μακαροναδιτσα σημερα θα φτιαξω...βαριεμαι αφανταστα για οτιδηποτε αλλο!!!!!!!!

καλημέρα Αναστασάκι μου...Αυτό με τον ύπνο το έχω κι εγώ το πρόβλημα μερικές φορές υπομονή τι να κάνουμε..:P

Όχι Αναστασάκι μου εγώ αύριο θα είμαι 20 εβδ. και 1 ημ. κανονικά μου είχε κλείσει ραντεβού Παρασκευή αλλα το ακύρωσε..Νωρίς θα την κανω τον ρώτησα και μου είπε οτι δεν υπάρχει προβλημα..Άντε να δούμε..

Καλά αποτελέσματα να έχουμε Αναστασάκι....

εγώ απότι υπολογίζω θα είμαι στις 21 εβδομ. εχω 5/9 ραντεβού και ανυπομονω!!!! να μπεις εσύ να μας πεις αύριο!! τι ώρα έχεις ραντεβού???

πότε άρχισες εσύ να νιώθες να κουνιέται????

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Nα 'μαι κι εγωωωωω.......μπηκατε μπηκατε??? Μιλουσα 40 λεπτα στο τηλ.με μια φιλη μου που ειχαμε να τα πουμε απο τον γαμο μου! Δεν ηξερε οτι ειμαι εγκυος και πιασαμε την παρλα γενικοτερα.....

Μαρακι μου με το καλο η β'επιπεδου......ολα μια χαρα θα ειναι!! Περιμενουμε νεακια ενταξει???????

Αναστασακι μου εγω πινω 2 φορες την μερα σιδηρο, 3 φορες μαγνησιο και 2 φορες ασβεστιο....το μαγνησιο θελει 2 ωρες διαφορα απο το ασβεστιο οποτε το πρωι που ξυπναω πινω σιδηρο και μαγνησιο μαζι και μετα απο 2 ωρες το ασβεστιο! Ομως επειδη καθε πρωι πινω το γαλα μου, πρεπει μετα απο μια ωρα να πιω γαλα μετα το σιδηρο γιατι δεν απορροφαται σωστα...ο σιδηρος απορροφαται πιο ευκολα και γρηγορα με χυμο πορτοκαλι αλλα πρωι πρωι δεν μπορω να πιω χυμο....ποτε δεν επινα κιολας οποτε το γαλα ειναι η αδυναμια μου και μονο αυτο μπορω να πιω!

Ρανιακι μου δεν καθεσαι λεω εγω να ξεκουραζεσαι? Τι τα θες τα ψωνια τωρα? Μια χαρα το κοτοπουλακι στον φουρνο...πεινασα με το που το διαβασα! Εγω μακαροναδιτσα σημερα θα φτιαξω...βαριεμαι αφανταστα για οτιδηποτε αλλο!!!!!!!!

εγώ ακόμη δεν παίρνω ούτε μαγνήσιο ούτε ασβέστιο...:(:confused::confused:

σήμερα δεν ένιωσα καθόλου το νίνί μου.......:(:(:(:(:(

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Εγω κοριτσια με τον υπνο δεν εχω ακομα προβλημα...κοιμαμαι οπως θελω εκτος απο μπρουμητα εννοειται! Βασικα μπρουμητα δεν κοιμομουν απο την αρχη που δεν ειχα καθολου κοιλια...νομιζα οτι θα το σκασω το μωρο!!!

Παντως αυτο που λενε για το ανασκελα ειναι μυθος! Εκτος κι αν οντως καποιες γυναικες εχουν δυσπνοια, τοτε δεν μπορουν να κοιμηθουν ανασκελα γιατι τεντωνει η κεντρικη αρτηρια και δεν μπορουν να παρουν ανασα...αλλες ζαλιζονται κιολας! Εγω παντως περισσοτερο ανασκελα κοιμαμαι αλλα και στο πλαι μονο αριστερα...δεξια δεν μπορω και δεν εχω καταλαβει γιατι...πονανε τα πλευρα μου!

Καλημέρα γλυκό μου Ματινάκι..Τι κάνει ο παίδαρος???

Ευχαριστώ κούκλα μου..7 το απόγευμα έχω ραντεβού θα αργήσω λογικά να επιστρέψω αλλα θα μπώ να σας ενημερώσω...:P Μόνο όλα καλά να πάνε Παναγίτσα μου..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...